Hasretim, tekrar hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta yaşayın ama kocamayın, yaşlanmayın
mutluluklar diliyorum canım
kesnlıkle sonuna kadar katılıyorumuzun zaman diyeti unutmuştum - Ramazan süreci -
dün tekrar diyet yapıyorum dedim Bismillah başladım
anacım bir gün önce herey serbest olduğu zamanlar karnım acıkmazken, dün nasıl yemek istedi canım anlatamam
ben onu bunu bilmem, bir insan diyetteyim demeyecek kendine
pofff ne çok konuştum di mi
tebrik ederim canım:123:bir ömür boyu mutluluklar dilerim
bayramda hc bısı yapamadm dıyebılırım sadece arkdaslarla beraberdık
dunde nıkahım wardı
pazartesıde tatıle gıdıoruz ıns
sonrasında en acılınden gelmem gerek buraya yoksa ben bu gıdısle 70 olurum
Aynen öyle, biz sağlıklı besleniyoruz şekercim, diyet mi o da kimuzun zaman diyeti unutmuştum - Ramazan süreci -
dün tekrar diyet yapıyorum dedim Bismillah başladım
anacım bir gün önce herey serbest olduğu zamanlar karnım acıkmazken, dün nasıl yemek istedi canım anlatamam
ben onu bunu bilmem, bir insan diyetteyim demeyecek kendine
pofff ne çok konuştum di mi
tek tük gelince aliyordum cimbizla :26: sir agda nasil oluyor bende deneyeyim inceltiyorsa :44: soguk birde sicak agda biliyorum yoksa su yapiskanlari mi diyorsunuz canimcımbız kalınlaştırmıyo mu :26: annem epilatörle alıyodu ben de alcam dedim kızdı yara olur hep yüzün dedi :95: jilet sürmem zaten erkek gibi iğrenç :120:
bizde seni özledik ballim iyiki geldinhosbuldum kizlar
bende özledim sizleri
anca gelebildim
Türkiye den bir önceki pazar geldim
1 2 kere baktim ama yazmadim :26:Ramazan felan derken anca
eee sizler neler yaptiniz hani diger kizlar özledim gercekden sohbet etmeyi
yeni citir adaylarnada merhaba diyoruum
hosgeldin tekrar aysecimslm kızlarr
eskilerden kimler var :44:
buradan ayrılırken 59 kiloydum ve 55.5 kadar indim
herşey 55 rakamını tartıda görene kadar iyiyidi
ondan sonra yediklerimi söylemiyim canınız çeker
aslında öyle iskender-kepab yemedim genellikle hamurişi-bisküvi-çikolata tarzı şeylerdi siz sakın yemeyinnn
bi süre kilo alıp verdikten sonra şu an 57 civarındayım
eski yeme düzenime geri dönmek istiyorumnasıl olucak bilemiyorum o kadar bisküvi çikolata hamurişinden sonra
gecmis bayramin kutlu olsun bebegimiyi akşamlar iyi bayramlarrr
gecmis bayramin kutlu olsun canimCanlarım bayramınız kutlu olsun, bayramda baya bir gitti benim diyet, ama yarından itibaren eskisi gibi menülerimle aranızdayım, kendime hedef koydum, Kurban bayramına kadar 8-10 kilo vericem diye, bakalım nasıl oacak...
Yeni gelen var mı bilmiyorum varsa hoşgeldinizzzzzzzzz
hosgeldin canimslm arkadaşlar bende 70-79 arası kiloya sahip dolgun bir hatunumhayatımda hiç olmazsa dünya gözüyle tartıda 50 li kiloları görmek istiyorum ocak ayına kadar ama biraz ümitsizim, niye derseniz üni son sınıftayım öğrenci evinde kalıyorum ve 2. öğretimim, tahmin edersiniz ayrıca pcos lu olduğum için insülin direnci de diyet yapmamı oldukça zorlaştırıyor lütfen birbirimizi motive edelim de gitsin bu olmaz olası kilolar
selam canlarım
geçmiş bayramınız mübarek olsun
beni kovabilirsiniz :26:
regli olamadım hala ve aşırı derecede şişim.. olamadığım için canım sürekli bir şeyler istiyor ve görmemiş gibi yiyorum
tatlı,çikolata,şeker,lokum,sarma....
ne ararsanız midemde...
kendimi durduramıyorum da bi regli olsam da bu iştah kapansa
eskiler gelmiş hoşgelmiş
muhabbetler artcak inşallah artık
öpüyorum hepinizi bundan sonra daha sık gelmeye çalışayım yoksa kendimi durduramıcam :18:
Allah hepinize rahatlık versin inşallah
canim seninde gecmis bayramin kutlu olsungünaydııınnnn:119:
bayramı da bitirdik geldim yine kürkçü dükkanına
aahh bayramda neler yedim bir bilseniz:93:hayır yani bilseniz beni dövmekten beter edersiniz eminim :83:
neyse, geçmişe niyazi derlermiş. napalım bugünümüz iyi olsun
kurban bayramına kadar vermem gereken 6 kilo var
bana bir gaz verin nolur, motive edin, dövün artık ne isterseniz:86:
habere bakarken hep icim aciyor allahim kalanlara sabir versin aminHerkese günaydınlarrr,
Bayramınız kutlu, mutlu, huzurlu geçmiştir inşallah.
Gaziantep'teki olaydan dolayı hepimiz üzüldük Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarına da sabır versin inşallah. Maalesef gün geçmiyor ki acı bir haberle sarsılmayalım. Allah daha kötülerinden korusun ülkemizi inşallah, öyle bir dünyadayız ki, yarın ne olacağını bilmek mümkün değil.
+2 kg. la ben de kürkçü dükkanına döndüm arkadşlar. Artık düzenimize geri dönelim ve fazlalıkları hep beraber atalım inşallah. Bayramdaki aldıklarımızı verdiğimiz bir hafta olması ümidiyle
yaglara ölümhayırlı sabahlar..bakıyorum herkes dönmeye başlamış..ben burada sizleri bekledim..bayram önceki haftayla birlikte 4kilo aldım.bide regl olmuştum onun etkiside wardı.ama dünden itibaren kendime çeki düzen werdim.o 4kilonun 2sini werdim..son gaz dewam..dün kuzenin geldi we çok zayıflamışsın dedi.bunu bayramda herkes dedi.çünkü ben 6ay öncesine kadar 87 kilo biriydim.şimdi diyorum ben o kiloyla 3 sene nasıl durmuşum.doğum kiloları mağlüm.ama artık yoklar we dahada gidecekler yağlar.bu kışa kilolu girmicem.2sene önce aldığım fakat kilo almam yüzünden 1kere dahi giyemediğim beyaz ceketimi giyeceğim..hepinizi öptüm kızlar..bu bizim zaferimiz olacak..YAĞLAR BİZİ ESİR ALMASIN
cok sagol canimkilo aldıracak şeyler var diye yememezlik yapma canım.önemli olan porsiyonunu az tutmak.elbetteki karbonhidrat ağırlıklı şeyler kilo yapar ama sınırını bildikten sonra sorun yok.karbonhidratın hemen açıktırma birden tok tutup birden açlık hissi uyandırma özelliği var biliyosun bu yüzden diyet durumlarında önerilmez.yoksa ne insanlar var ekmeksiz makarnasız sofradan kalkmayıp tatlısız akşam geçrmeyip kilo almayan.önemli olan porsiyonunu ayarlama tıkabasa yememek ve bir sonraki öğünde bunu dengelemek.
bugün çok kaçırdım ay bugün yiyim bari yarın diyete başlarım yada bu öğünü kaçırdım kesin kilo aldım diye düşünmek kesinlikle bir hatadır.ve bu tarz düşünce ve eylemler motivasyonunuzu düşürür.neyaparsaız yapın arada limiti aşsanızda moralinizi bozmayın derim ben
bu arada geçmş bayramınız mübarek olsun.nice sağlıklı huzurlu sevdiklernizle geçireceğiniz bayramlar göresiniz.
çıtırlar üni. kazanmışlar onlarıda tebrik ederm.inşallah ideallerni sorunsuz gerçekleştirmeyi başarırlar
günaydın kızlar
ramazanın son günleri 58 olmuştum ama bayramdan sonra bu sabah ilk defa tartıldım 60 olmuşum
ben tatlı falan yemedim ama deli gibi pizza yedimpizzaya zaafım var :95:
işyerine yeşilçayımı,leblebimi getirdim..spora da başlayacağımgitsin kilolar:124::124::124:
hayirli ugurlu olsun canim nezaman evlencek :123:günaydınn kızlarrr yuvaya döndümmm hemde 64.500 ile bayram benim kilolara iyi gelmedi. bide abim evlenmeye karar verdi o evlenene kadar 57yi görmem lazım ya
yinede gel pisim sohbet edelim :26:günaydın ve selamlar kızlar
diet işine 2 ay ara verip verdiğim tüm kiloları fazlası ile aldım
hala da diet modunda değilim 2 hafta sonra izne çıkacam durum fena yani
eeee bakıyorum herkes kilocukları alıp alıp gelmiş
neyse önümüze bakalım di mi
şimdilik haa bunalım takılıyorum ama kendime gelince dönecem aranıza bir havalar soğusun bakalım
aslinda cok dogru söylüyorsun canimcim sükretmek gerek bazen hayatimizdan oldugundan fazla seyler istiyoruzdoğru söylüyorsun tabii canım.
geçen gün bir şey oldu kendimi çok kötü hissettim size de anlatayım. benzincideydik ben arabada bekliyorum eşim ödeme yapıyor. o sırada karşı kaldırımda bir bayan gördüm. 25-30 yaşlarında. gayet zayıf ve güzel bir yüzü var. bir yerde oturuyordu elinde de baston var. sonra ayağa kalktı arabaya doğru yürüyor. iki kolu ve iki ayağı yürürken kontrolsüz şekilde hareket ediyor. sanırım çocuklukta olan bir vücut sakatlığı. yani ileri drece de fiziksel özürlü. o gün kendimden tiksindim. ben ne kadar şükürsüzüm. o kadıncağız ne yapsın. evet güzel evet zayıf kilo sorunu yok. ama asla tedavi olamayacak bir vücut sakatlığı var. hayat kim bilir ne kadar zor onun için.ben durmadan kilo kilo diye zırlıyorum ama allaha şükür hasta değilim sakat değilim. tedavisi olmayan bir sorunum yok
hosgeldin canimmeraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum
tekrar aramiza hosgeldin tatlimArkadaşlar çok kötüyüm. 78 kilodayım. Birara takıldım bu gruba. Birkaç kilo verdim. Kopunca geri aldım verdiğim kiloları.
Ne yapıcam önerilerde bulunun nolur... Akşamdan sonra ne bulsam yiyesim geliyor. Beni tekrar aranıza alın... Kilo vermeliyim. Ancak böyle mutlu olabilirim.
İrademe nasıl hakim olabilirim bilmiyorum. Ve günlük yaptığınız hareketleri sayıları ile yazar mısınız? Çok şey mi istedim???
gecmis olsun canimKızlar merhaba
Bende geleli birkaç gün oluyor izinli olupta yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
İki gündür lanet olası faranjitim azdıama şükür bugün daha iyiyim. Sabah tartıldım 71.300 gram geldim.Bugün tekrar sporuma devam edeceğim.
hosgeldin canimMerhaba,
Bende 73,3 kilo ile aranızdayım.
yıllardır hep çok zayıf olamayan biriydim 63-65 arasında gidip gelirdim. fakat evlendikten sonra önünü alamaz oldum. hayatımdaki maksimumları yaşadım ve 73,3 olmuşum.
ve buna bir dur demek için bir çok defa eledikten sonra diyetisyene gitmeye başladım.
hayatımda hiç diyet yapmamış biri olarak garip gelse de alıştım galiba. bu ikinci haftam.
her hafta randevum var ve her hafta tartılıp yeni liste alıyorum. ilk hafta benim için şaşırtıcı olan 70,7 kiloya düşmüşüm.
ama hala bu gruptayım. bu hafta ümidim 60-69 grubuna düşmek.
birde bir sorum olacak. mesajlarınızın altındaki kilo kaybı listesini nasıl oluşturuyorsunuz?
dilek fistik aylinden haber aliyormussun :26: tugbayida cok merak ediyorum esi hapisdeydin napti acaba onlarlan özelde konusdugundan sana sorayim dedim fistikSeni de dövmeyi özledim.
Sizi dövmeden önce kendime bi girişmem gerek ama.
dün gercekden morelim bozuldu ama gecti sagol canimayyyy ne kadar üüzücü bir olay, söyleyecek söz bulamıyorum, Allah hakettiğini versin ona.
evet devam canim tebrik ederimkızlar benim tartı günüm size uymuyor genelde salı-çarşamba müsait olabiliyorum. o yüzden bugün benim için tartı günüydü. neyse.. tatile gittim geldim filan. 20 gündür 70.85 ile 70.25 arasında gidip geliyordum, açlıktan ölsem bile 69'u görememiştim taaaaaaa kiiiiiiiiiiii bugüne kadarrrrrrrrrr
geçe hafta 70.85 kiloydum. bu hafta çok ama çok dikkat ettim. nerdeyse hiç ekmek yemedim, bayram mayram dinlemedim hiç lokum, kömbe, şeker filan hiç ağzıma sürmedim. kesseler şekerli çaydan vazgeçemeyen ben bir çay bardağına bir çay kaşığı şeker attım en fazla. ayrıca son üç gündür akşamları 1 saat hızlı tempo bol terlemeli yürüyüşlerimden sonra bugün gittim, tartıya çıktım ve tam tamına 69.600 !!!!!!!!
o 69'u gördüm ya, çığlık atmak istedim... mutluyum ya!! .... çooook mutluyummmmm
devam devam devam !!!!
hosgeldin canimBEN GELDİİİİMMMMMMMMMMMMMM
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar
direk konuya giriyorum tatil nasıldı derseniz çok güzeldi son gün dışında (ufak bir tartışma eşimle ama sonrasında barıştıkama söylenen bazı kelimeler vardıki kırgınlıklarım olarak hep içimde kalıcak akraba olmasa takmam kafaya ama çok yakın bir akraba olunca insan hak etmediği bir kelimeyi duyunca üzülüyor ,neyse boşver ptty deyip içime atıp geçiyorum )(aslında olayda eşime kırgınmışım gibi duruyor fakat asla ona değil kırgınlığım, birazcık karışık bir mevzu boşverelim en iyisi diyete dönelim kızçelerim
şahsen şu an da kıymalı börek peynir ve fanta gidiyor mideye deseme yeterlidir herhal sizin için diyetin bendeki önemi
açıkçası çok pişman değilim ama sadece midem aşırı şiş ve tuvalet sorunumda çok fazla :18:
tartıya henüz çıkmadım ve çıkmayada korkuyorum :18:
geçmişe son 10 sayfam kaldı okumak için ama benim için yazdıklarınız çok hoşuma gitti sağolun iyi dilekleriniz için değişiklik oldu bizim için ama evimizi özlemişim bunu anladım bu tatilde
öyle işte diyetten mahrum ptty niz geri dönüş yapıyor topiğe ve acilen kilolar gitsin kızçeler ve sıfırdan başlamak en iyisi sanırım
kocaman öptüm kaçmak zorundayım herkese iyi geceler
bayram bitti artik toprlancaz canim birlikdevallahi kızlar ben bayramdan bir gün öncesinde başladım şimdiye kadar yedim heralde bir +3 kilo ile döndüm internet de çalışmadığından giremedim o da çok fena etkiledi burayı okuyunca bile daha az yiyiyordum çünkü ama artık yemekleri kısma zamanı zaten 5 gündür yiyiyorum bu bana 2 ay yeter 2 ay kaçamak yok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moralmen eksiye düştüm bir an önce toplanmazsam gidişat iyi değil
canim hosgeldin tekrar aramizaMERHABA ARKİDİŞLERRRR
uzunnn bir aradan sonra merhaba yaklaşık iki aydır yokum nihayet dün gec evime döndüm kilolarımla beraberr
68.8 görmüştüm 10 gün önce ama sson on günde hep pikniklerdeydik, evde kalabalı olunca yedimde yedim ve bu sabh tarıda 71.0 gördümyani nlayacağınız yazı boşa geçirdik bide artı 2 ile geri döndüm, bu haftada dikkat edemiyeceğim ama kilo bildiriminde bulunurum bundan sonra düzenli, evimde misafirleirm var haftaya kadar burdalar daha ben gelmeden misafirler gelmiş evime, o yüzden bu haftada güme gidecek
ama bundan sonra evdeyim sayfayı takip edebilirim hiç olmazsa, insan aranıza kaltılınca motive oluyor
bu arada bu gün kızım doğum günü, kızım canım bebeğim bir yaşına girdi, şuan itibariyle doğalı 2 saat oluyor, dün yoldan geldiğimiz için çok yorgunduk, o yüzden akşama doğru çıkp pasta aldık ben eşim kızım pasta kesip yedik
bosverdim zaten tatlimörnek liste yayınlamış arkadaş bak ona dikkat et önemli olan diyet yapmak değil sağlıklı beslenmek.. o listeye uymaya çalış, cips çikolata gibi gereksiz ama öğrencinin vazgeçilmezi olabilen şeylerden vazgeç
buraya takıl burda oldukça bi şekilde daha çok dikkat ediyorsun.. kendini kaybedip kilo alsan da sonra sıkıp tekrar verebiliyorsun ya da öğlen kaçırdın mı akşam onu dengeleyebiliyorsun.. burda oldukça hepsine alışırsın canını sıkma
görürsün inşallah canım fazketmeden gidiyor zaten cidden
farketmeden de geri gelebiliyorbu sıralar çok kaçırdım :26:
suziiimmm doğum günün kutlu olsun
iyi ki seni tanımışım canım benim
o kadına da battınız mı be şuna bak ne laflar etmş..
hiç canını sıkma canım boşver öylelerini cevap bile verme uğraşmaya değmez..
[/B]
seninde canim gecmis bayramin kutlu olsunbende geeeeeeeeeldiiim,,bayram bitti,herkez dönsün inşallah artık eski düzenimize dönelim,ben iyice çozuttum ama artık bitti,,bakalım yarın kaç olmuşum görücez onca tatlı +kola artıları getirmemiştir umarım,:18:
herkezin geçmiş bayramını kutluyoruuuuummm
gecmis bayramin kutlu olsun canim senindeherkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bir bayram sonrası daha alınan kilolar pişmanlıklar ve diyete başlama:) şeklinde vuku buldu bende.sizlere bir şey danışmak istiyorum.yaptığınız özel bir diyet var mı yoksa sadece sağlıklı besinler tüketip ekmeği vb azaltarak mı diyet yapmak daha kolay ve hangisi kalıcı sonuç veriyor?şimdiden teşekürler...
insallah canimHerkese günaydınlarrr,
Güzel bir gün diliyorum hepinize
günaydiin hasretcimgunyddddddddddddddddddddddddddddddddddnnn
nasılsınız gorusmeyelı
günaydınlarrrrr
yeşilçayınızı alın gelin hemen topiğeeeeeeeeeeeeeeee
bayramda hc bısı yapamadm dıyebılırım sadece arkdaslarla beraberdık
dunde nıkahım wardı
pazartesıde tatıle gıdıoruz ıns
sonrasında en acılınden gelmem gerek buraya yoksa ben bu gıdısle 70 olurum
allah bi yastikda kocatsin sizi canimbuda ben nıkahımdan bır kareEki Görüntüle 494054
hosgeldin yaramazpisi gecmis bayramin kutlu olsun canimslm kızlar döndümmm diyeti bozmadım tabiiki tatlı çikolta yedim ama cok az mıktarda dikkt ederek veremesemde almyıım dedim çünkü sporda yoktu bakalım bu cuma ne olacak
dönmene cok sevindim canim benimGünaydın herkeslere....
Suziiiiiiiiiiiiiii eski ortağım yuvaya döndüm. Dışarda hiçbirşey yolunda gitmiyor
Verdiklerimi de almış olarak döndüm. Tekrar gruba dahil olmak için yarın kilo bildirimi yapacak mıyım?
Yeni katılan biri olarak neler yapmam lazım?
Bildirimler kime yapılıyor?
ha bu arada, sabah cesaretimi topladım ve tartıldım
+500 gr
vatana millete hayırlı olsun
coook cook sagol bebegimsuzim doğum günün kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
aaa, geçmişi okumayınca haberim yoktu
minderim yazınca gördüm
Suzicim nice mutlu senelere canım
cok cok sagol canimcimSUZİİİİ,
Doğum günün kutlu olsun canım, nice kutlu, mutlu, sağlık dolu senelere inşallah.:103::103::103::103::103::124::124::124::124::124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?