70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hasretim, tekrar hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta yaşayın ama kocamayın, yaşlanmayın
mutluluklar diliyorum canım

suzim doğum günün kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

uzun zaman diyeti unutmuştum - Ramazan süreci -
dün tekrar diyet yapıyorum dedim Bismillah başladım
anacım bir gün önce herey serbest olduğu zamanlar karnım acıkmazken, dün nasıl yemek istedi canım anlatamam

ben onu bunu bilmem, bir insan diyetteyim demeyecek kendine

pofff ne çok konuştum di mi

kesnlıkle sonuna kadar katılıyorum
tebrik ederim canım:123:bir ömür boyu mutluluklar dilerim

tsklerrr

Hayırlı uğurlu olsun canım, Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah.

SUZİİİİ,
Doğum günün kutlu olsun canım, nice kutlu, mutlu, sağlık dolu senelere inşallah.:103::103::103::103::103::124::124::124::124::124::124::124:

Aynen öyle, biz sağlıklı besleniyoruz şekercim, diyet mi o da kim

cımbız kalınlaştırmıyo mu :26: annem epilatörle alıyodu ben de alcam dedim kızdı yara olur hep yüzün dedi :95: jilet sürmem zaten erkek gibi iğrenç :120:
tek tük gelince aliyordum cimbizla :26: sir agda nasil oluyor bende deneyeyim inceltiyorsa :44: soguk birde sicak agda biliyorum yoksa su yapiskanlari mi diyorsunuz canim
bizde seni özledik ballim iyiki geldin
hosgeldin tekrar aysecim
iyi akşamlar iyi bayramlarrr
gecmis bayramin kutlu olsun bebegim
gecmis bayramin kutlu olsun canim
hosgeldin canim
seninde gecmis bayramin mubarek olsun betülüm
canim seninde gecmis bayramin kutlu olsun
habere bakarken hep icim aciyor allahim kalanlara sabir versin amin gecmis bayramin kutlu olsun canim
yaglara ölüm reglde bittimi eski düzenine dönersin canim
cok sagol canim insallah tökesli tökesliye bende kilolarimdan kurtulurum seninde gecmis bayramin kutlu olsun yesimcim
bende cok severim pizzayi tatliyi fazla aramam zaten ama karbonhydratli yiyceklere zafim var
günaydınn kızlarrr yuvaya döndümmm hemde 64.500 ile bayram benim kilolara iyi gelmedi. bide abim evlenmeye karar verdi o evlenene kadar 57yi görmem lazım ya
hayirli ugurlu olsun canim nezaman evlencek :123:
yinede gel pisim sohbet edelim :26:
aslinda cok dogru söylüyorsun canimcim sükretmek gerek bazen hayatimizdan oldugundan fazla seyler istiyoruz allahima sükürler olsun mutluyum saglikliyiz kilo da sadece hayatimizi güzellestirmemiz icin bir amac

meraba arkadaşlar bende şu an 73 kiloyum ve daha vermek istiyorum sizin tavsiyeleriniz ve önerilerinizden yararlanmak istiyorum
hosgeldin canim
tekrar aramiza hosgeldin tatlim

gecmis olsun canim
hosgeldin canim
Seni de dövmeyi özledim.
Sizi dövmeden önce kendime bi girişmem gerek ama.
dilek fistik aylinden haber aliyormussun :26: tugbayida cok merak ediyorum esi hapisdeydin napti acaba onlarlan özelde konusdugundan sana sorayim dedim fistik her geldiginde cok seviniyorum sIk gel olurmu

ayyyy ne kadar üüzücü bir olay, söyleyecek söz bulamıyorum, Allah hakettiğini versin ona.
dün gercekden morelim bozuldu ama gecti sagol canim zaten allaha inansa allah korkusu olsa yapmazlar
evet devam canim tebrik ederim
hosgeldin canim ask böcegimiz
bayram bitti artik toprlancaz canim birlikde
canim hosgeldin tekrar aramiza
bosverdim zaten tatlim iyiki bende senin gibi tatli kizi tanimissim cok sagol betülüm
seninde canim gecmis bayramin kutlu olsun
gecmis bayramin kutlu olsun canim seninde
Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir gün diliyorum hepinize
insallah canim
gunyddddddddddddddddddddddddddddddddddnnn
nasılsınız gorusmeyelı
günaydiin hasretcim
günaydınlarrrrr
yeşilçayınızı alın gelin hemen topiğeeeeeeeeeeeeeeee
papatya cayi da olurmu

allah bi yastikda kocatsin sizi canim cok güzel olmussun
slm kızlar döndümmm diyeti bozmadım tabiiki tatlı çikolta yedim ama cok az mıktarda dikkt ederek veremesemde almyıım dedim çünkü sporda yoktu bakalım bu cuma ne olacak
hosgeldin yaramazpisi gecmis bayramin kutlu olsun canim
dönmene cok sevindim canim benim yarin bildirim günü eskisi giibi canim ama ortaya yaziyoruz uruz sagolsun listeyi hazirliyor
ha bu arada, sabah cesaretimi topladım ve tartıldım
+500 gr
vatana millete hayırlı olsun

suzim doğum günün kutlu mutlu olsunnnnnnnnnnnnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
coook cook sagol bebegim
aaa, geçmişi okumayınca haberim yoktu
minderim yazınca gördüm
Suzicim nice mutlu senelere canım

cok tesekkür ederim sagol canim

kizlaar kusura bakmayin aksam gelmeye calisirim artik isyerinden girmesi zorlandi isarkadasida tavir yapiyor birsey soruyom cevap bile vermiyorsun birseyler yazisip duruyorsun diye öptüm sizi

suzi doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız ugur getirsin inşallah

hasret bayıldım nikah kıyafetinize çok güzelsiniz 66 kilomusunuz o resimde eger öyleyse hiçte 66 gibi görünmüyorsunuz çok daha zayıf çok daha fit duruyorsunuz

hasret canım hayırlı uğurlu olsun evlilik güzel bişey :) tebrik ediyorum seni Allah bir ömür hzuur dolu hayırlı evlat sahibi olabileceğiniz aşklı muhabbetli bir yuva nasip etsin inş

suzi doğumgünün kutlu olsun rakibimsin bu hafta yine !

geçen haftanın tablosu yapılmamış mıydı bu arada göremedim ???:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…