70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sayfa hiç ilerlememiş henüz bayram tatili rehavetinden çıkılamadı galiba bende şu saat oldu hala dogru düzgün bi iş yapmadım

sabahki yediğim pogaçalardan sonra üni ev arkadaşımın arayıp evleniyorummmmm eylülde düğünüm var demesiyle aklım başıma geldi bi sebep arıyordum ne zamandır kendime.

Suziiiiiiiiiiiiiiiim doğum günün kutlu olsun şekercim..

Hasretcim senide tebrik ediyorum canım.İnşallah çok mutlu olursunuzzzz

Kızlar ben bu ara giremedim pek. Bugünde yine yoğunum hem nişan hazırlığı hem kursum var bugün.

Yarın da nişan var yarın hiç giremem heralde.

Bana şans dileyin benim için bol bol dua edin noluuur güzel geçmeyecek diye korkuyorum.

kızlar çok kötüyüm şua ewi karşısıda kaza oldu.2 tır.adamlar yola saçıldı..çok feci.arabaların kafaları koptu we ezildi.....Allah korusun hepimizi..

kızlar çok kötüyüm şua ewi karşısıda kaza oldu.2 tır.adamlar yola saçıldı..çok feci.arabaların kafaları koptu we ezildi.....Allah korusun hepimizi..

ay allah korusun cnm hanfgı sehırde nerde oldu bu kaza haberlerde çıkar..ben de cok etkılenıyorum bır kac kez gormustum yenı olmus kazaları oluler gazetenın altındaydı cok etkılenıyorum bende gorunce cok sogukkanlıyımdr normalde ama boyle anı gelen olum benı cok uzuyor Allah hepımıze ıyı ayzılar hayırlı olumler nasıp etsın anı olumlerden kazalardan belalardan korusun ıns rabbım cumlemızı

canım bua rada senıde tebrık ederım hep dıyecegm unutuyorum Allah bı omur mutlu mesut etsın yuvanızı devamını getırsın tamamına erdırsın ıns tatlım

ay canım çok sevindim nikahının olmasına hayırlı olsun bi ömür çok mutlu olun inşallah
çok da güzel olmuşsun bebeğim

canım benim hiç korkma çok güzel geçer inşallah kötü düşünme sakın
kaynananı da olabildiğince takmamaya bak

kayısı ye kuru kayısı kuru ıncır ben canım bısey ısteyınce hemen onlardan yııp ustune su ıcıyorum

benim canım o kadar çok şey istiyor ki ne yapsam çare yok
regli olamadım ondan
sade kahve içtim yanında da lokum yedim ama biraz kaçırdım daha fazla kaçırmamak için kaldırdım lokumu buraya geldim yoksa durduramıyorum tüm paketi bitirebiliyorum

canım bua rada senıde tebrık ederım hep dıyecegm unutuyorum Allah bı omur mutlu mesut etsın yuvanızı devamını getırsın tamamına erdırsın ıns tatlım

Sağolun kızlar..Canımsınız

Eskisine göre daha rahatım.İlk zamanlar tedirgindim saldım gitti valla

arkadaşlar ben de bi yerlerden başlamak istiyorum artık, yardımcı olur musunuz bana, neler yapmam gerek paylaşım olarak? boyum 161 kilom 73.

amin canım yaaa.benim babamda trafik kazasında öldüğü için ben çok kötü oluyorum.antalyada oldu.ısparta yolu üzerinde.bu yol çok tehlikeli.tırlar hep buradan geçiyor.we tır şöförleri hep uyuyor.geçen kızımı hastaneye götürürken tırın biri yoldan çıktı üzerimize geliyordu biz arabadayız.son anda topladı muhtemelen uyuyordu.eğer toplayamasaydı gitmiştik...

Allah korusun canım ya, gerçekten çok tehlikeli. Bir de nedense büyük arabalar zaten azrail gibi gidiyor, nasıl olsa bize bişey olmaz mı diyolar neyse. Allah herkesleri kazalardan belalardan korusun.

ay Allah korusun çok tehlikeli

suzimmmm doğum günün kutlu olsun canım benim

hasretimmm sizede Allah ömür boyu mutluluk versin canım hep ilk günki gibi birbirinize aşk dolu gözlerle bakın

esinim sende takma kafaya ,bak eminim herşey yolunda gidicek ve herşey çok güzel olucak tadını çıkar bu tatlı telaşenin

eeetttttt bana gelelim sözde ben bugün diyete başlıodum sözde işteeeeee:26::26::26:

eşim gececi olduğu için malum geç kalkıyoruz :18::18:

sabah kahvaltısını 15:30 da yaptım

aslında herşey çok güzeldi sofrada ama kociş gidince ben yemeğe sarıldım her nedense

15:30

1 dilim ekmek ,kk peynir,5 siyah zeytin,3-4 dilim domates

kociş bir gitti ondan sonra

yarım tabak spagetti yoğurtlu acılı hooooppppppppp mideye her ne kadar yemiycem seni desemde ıı-ıh hakim olamadım kendime :18::18:

şu anda masanın üzerinde benimo lar var dolapta çikolata var acayip onlarda aklım nolcak halim

vee bir haftadaa kaç kilo aldığımı sölimmmii sizeee tüm emekler gitti resmennnn

67 kilo oldum nerdeyse 2 kilo alıp geri dönmüşüm hemde 1 haftada yuhhhhhhh yanii banaaa

acilenn toparlanmalıyımm 1 hafta sonra belkide kocişle arkadaşının düğününe gitme ihtimalimiz var umarım ihtimal olarak kalır ,hiç gidesim yok caf caflı yerlere değişik bir hallere girdim yine

topiğe girsem bile kızçeler artık menü paylaşmak için girebilirim eskisi kadar çok duramam sanırım

bütünleme sınavlarım var ve geçmem lazım bu sınavlardan yoksa sınıf geçemiyorummm

oyyyyyy oyyyyyyyyyyy ne çok işim varmışda haberim yokmuş

ah bebeğim aynı durumdayız engel olamadığım bi iştahım var.. 63 civarı bişey oldum bende 2 kilo kadar aldım..
kocaman bi göbeğim oldu
bugün yine biraz toparlamaya çalışıyorum bakalım inşallah becerebilirim

canım hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin, ayrıca da çok tebrik ederim nasıl verdin o kadar kiloyu canım ya?

anam anam anam nişan kızı seni, şimdiden tebrikler...herşey güzel geçicek...

ayyyyy çok kötü, Allah korusun, başın da sağolsun canım babanı da kaybetmişsin

canım sürekli bişeyler yemek istiyor ben de buraya geleyim dedim :18:

benim deeeeeeeeeee

arkadaşlar ben de bi yerlerden başlamak istiyorum artık, yardımcı olur musunuz bana, neler yapmam gerek paylaşım olarak? boyum 161 kilom 73.

gel canım gel hepberaber verelim, cuma günleri tartı günü tartılıp bildirim yapıyoruz şu şekilde;

Başlangıç kiilo:
Bu hafta:
Geçen hafta:
Gelen/giden:
Toplamda giden:
Hedef kilo:

Ama sen bu hafta başlangıç ve hedef kilonu yaz sadece yenisin ya, bir de her gün yediklerimizi paylaşıyoruz, o gün neler yediysek yazıyoruz, genelde toplu yazıyoruz tüm öğünlerimizi, bu kadar işte

offffffffff bende bu aralar kendime hakim olamıyorum canavar kaçtı içime offffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojik

buradan şu sonuç çıkıyor ki öncelikle geçmişi unut. önceden yaptıgın diyetler ya şok diyet dediklerinden yada senin bünyene uygun değildi demekki.
benim gibi birisi kilo verebiliyorsa herkes verebilir diye düşünüyorum
bu sebeple mümkünse bi diyetisyene git bu zor ise , hayatın bir süreliğine de olsa tatlıları çıkar. haftada 1 dondurma gibi hafif şeyler ye. her ana ögünden sonra mutlaka bir ara öğün yap, ara öğünde oturup yemek yeme tabi. 5 tane badem yada fındık, 2 ceviz yanına bi activia yada akşamalrı süt iç mesela. çok tahıllı ekmek tüketmeye dikkat et. öğlen sebze yemegi yanına yoğurt yerken, akşamları balık ,tavuk,et yanında salata ye mesela.öğünlerini çeşitlendir yani

Canim basin sagolsun,trafik kazalarini duyunca cok Kotu oluyorum.benim de icinde bulundugum otobus iki defa takla atmisti..cok zor Yaa rabbim korusun hepimizi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…