- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kızlar çok kötüyüm şua ewi karşısıda kaza oldu.2 tır.adamlar yola saçıldı..çok feci.arabaların kafaları koptu we ezildi.....Allah korusun hepimizi..
Suziiiiiiiiiiiiiiiim doğum günün kutlu olsun şekercim..
Hasretcim senide tebrik ediyorum canım.İnşallah çok mutlu olursunuzzzz
Kızlar ben bu ara giremedim pek. Bugünde yine yoğunum hem nişan hazırlığı hem kursum var bugün.
Yarın da nişan var yarın hiç giremem heralde.
Bana şans dileyin benim için bol bol dua edin noluuur güzel geçmeyecek diye korkuyorum.
ewet tatlım ya baseler çokkk..belim inceliyor onlar kalıyor..artık bacak çalışcazz..1 ay düzenli yapcam inşallah bakalım ne olacak..
hoşgeldin canım..
canım sürekli bişeyler yemek istiyor ben de buraya geleyim dedim :18:
bayramda hc bısı yapamadm dıyebılırım sadece arkdaslarla beraberdık
dunde nıkahım wardı
pazartesıde tatıle gıdıoruz ıns
sonrasında en acılınden gelmem gerek buraya yoksa ben bu gıdısle 70 olurum
Kızlar ben bu ara giremedim pek. Bugünde yine yoğunum hem nişan hazırlığı hem kursum var bugün.
Bana şans dileyin benim için bol bol dua edin noluuur güzel geçmeyecek diye korkuyorum.
kayısı ye kuru kayısı kuru ıncır ben canım bısey ısteyınce hemen onlardan yııp ustune su ıcıyorum
canım bua rada senıde tebrık ederım hep dıyecegm unutuyorum Allah bı omur mutlu mesut etsın yuvanızı devamını getırsın tamamına erdırsın ıns tatlım
ay canım çok sevindim nikahının olmasına hayırlı olsun bi ömür çok mutlu olun inşallah
çok da güzel olmuşsun bebeğim
canım benim hiç korkma çok güzel geçer inşallah kötü düşünme sakın
kaynananı da olabildiğince takmamaya bak
benim canım o kadar çok şey istiyor ki ne yapsam çare yok
regli olamadım ondan
sade kahve içtim yanında da lokum yedim ama biraz kaçırdım daha fazla kaçırmamak için kaldırdım lokumu buraya geldim yoksa durduramıyorum tüm paketi bitirebiliyorum
Sağolun kızlar..Canımsınız
Eskisine göre daha rahatım.İlk zamanlar tedirgindim saldım gitti valla
ay allah korusun cnm hanfgı sehırde nerde oldu bu kaza haberlerde çıkar..ben de cok etkılenıyorum bır kac kez gormustum yenı olmus kazaları oluler gazetenın altındaydı cok etkılenıyorum bende gorunce cok sogukkanlıyımdr normalde ama boyle anı gelen olum benı cok uzuyor Allah hepımıze ıyı ayzılar hayırlı olumler nasıp etsın anı olumlerden kazalardan belalardan korusun ıns rabbım cumlemızı
Allah korusun canım ya, gerçekten çok tehlikeli. Bir de nedense büyük arabalar zaten azrail gibi gidiyor, nasıl olsa bize bişey olmaz mı diyolar neyse. Allah herkesleri kazalardan belalardan korusun.amin canım yaaa.benim babamda trafik kazasında öldüğü için ben çok kötü oluyorum.antalyada oldu.ısparta yolu üzerinde.bu yol çok tehlikeli.tırlar hep buradan geçiyor.we tır şöförleri hep uyuyor.geçen kızımı hastaneye götürürken tırın biri yoldan çıktı üzerimize geliyordu biz arabadayız.son anda topladı muhtemelen uyuyordu.eğer toplayamasaydı gitmiştik...
amin canım yaaa.benim babamda trafik kazasında öldüğü için ben çok kötü oluyorum.antalyada oldu.ısparta yolu üzerinde.bu yol çok tehlikeli.tırlar hep buradan geçiyor.we tır şöförleri hep uyuyor.geçen kızımı hastaneye götürürken tırın biri yoldan çıktı üzerimize geliyordu biz arabadayız.son anda topladı muhtemelen uyuyordu.eğer toplayamasaydı gitmiştik...
suzimmmm doğum günün kutlu olsun canım benim
hasretimmm sizede Allah ömür boyu mutluluk versin canım hep ilk günki gibi birbirinize aşk dolu gözlerle bakın
esinim sende takma kafaya ,bak eminim herşey yolunda gidicek ve herşey çok güzel olucak tadını çıkar bu tatlı telaşenin
eeetttttt bana gelelim sözde ben bugün diyete başlıodum sözde işteeeeee:26::26::26:
eşim gececi olduğu için malum geç kalkıyoruz :18::18:
sabah kahvaltısını 15:30 da yaptım
aslında herşey çok güzeldi sofrada ama kociş gidince ben yemeğe sarıldım her nedense
15:30
1 dilim ekmek ,kk peynir,5 siyah zeytin,3-4 dilim domates
kociş bir gitti ondan sonra
yarım tabak spagetti yoğurtlu acılı hooooppppppppp mideye her ne kadar yemiycem seni desemde ıı-ıh hakim olamadım kendime :18::18:
şu anda masanın üzerinde benimo lar var dolapta çikolata var acayip onlarda aklım nolcak halim
vee bir haftadaa kaç kilo aldığımı sölimmmii sizeee tüm emekler gitti resmennnn
67 kilo oldum nerdeyse 2 kilo alıp geri dönmüşüm hemde 1 haftada yuhhhhhhh yanii banaaa
acilenn toparlanmalıyımm 1 hafta sonra belkide kocişle arkadaşının düğününe gitme ihtimalimiz var umarım ihtimal olarak kalır ,hiç gidesim yok caf caflı yerleredeğişik bir hallere girdim yine
topiğe girsem bile kızçeler artık menü paylaşmak için girebilirim eskisi kadar çok duramam sanırım
bütünleme sınavlarım var ve geçmem lazım bu sınavlardan yoksa sınıf geçemiyorummm
oyyyyyy oyyyyyyyyyyy ne çok işim varmışda haberim yokmuş
kızlar çok kötüyüm şua ewi karşısıda kaza oldu.2 tır.adamlar yola saçıldı..çok feci.arabaların kafaları koptu we ezildi.....Allah korusun hepimizi..
canım sürekli bişeyler yemek istiyor ben de buraya geleyim dedim :18:
arkadaşlar ben de bi yerlerden başlamak istiyorum artık, yardımcı olur musunuz bana, neler yapmam gerek paylaşım olarak? boyum 161 kilom 73.
suzimmmm doğum günün kutlu olsun canım benim
hasretimmm sizede Allah ömür boyu mutluluk versin canım hep ilk günki gibi birbirinize aşk dolu gözlerle bakın
esinim sende takma kafaya ,bak eminim herşey yolunda gidicek ve herşey çok güzel olucak tadını çıkar bu tatlı telaşenin
eeetttttt bana gelelim sözde ben bugün diyete başlıodum sözde işteeeeee:26::26::26:
eşim gececi olduğu için malum geç kalkıyoruz :18::18:
sabah kahvaltısını 15:30 da yaptım
aslında herşey çok güzeldi sofrada ama kociş gidince ben yemeğe sarıldım her nedense
15:30
1 dilim ekmek ,kk peynir,5 siyah zeytin,3-4 dilim domates
kociş bir gitti ondan sonra
yarım tabak spagetti yoğurtlu acılı hooooppppppppp mideye her ne kadar yemiycem seni desemde ıı-ıh hakim olamadım kendime :18::18:
şu anda masanın üzerinde benimo lar var dolapta çikolata var acayip onlarda aklım nolcak halim
vee bir haftadaa kaç kilo aldığımı sölimmmii sizeee tüm emekler gitti resmennnn
67 kilo oldum nerdeyse 2 kilo alıp geri dönmüşüm hemde 1 haftada yuhhhhhhh yanii banaaa
acilenn toparlanmalıyımm 1 hafta sonra belkide kocişle arkadaşının düğününe gitme ihtimalimiz var umarım ihtimal olarak kalır ,hiç gidesim yok caf caflı yerleredeğişik bir hallere girdim yine
topiğe girsem bile kızçeler artık menü paylaşmak için girebilirim eskisi kadar çok duramam sanırım
bütünleme sınavlarım var ve geçmem lazım bu sınavlardan yoksa sınıf geçemiyorummm
oyyyyyy oyyyyyyyyyyy ne çok işim varmışda haberim yokmuş
boyum 170 kilom 73 . neden veremeyeceğimi düşünmeme gelince ; bugüne kadar çok fazla diyet yaptım verdiğim oldu evet ama daha sonra hepsini fazlasıyla aldım ve de artık yoruldum hem fiziki hem psikolojik
Canim basin sagolsun,trafik kazalarini duyunca cok Kotu oluyorum.benim de icinde bulundugum otobus iki defa takla atmisti..cok zor Yaa rabbim korusun hepimizi..amin canım yaaa.benim babamda trafik kazasında öldüğü için ben çok kötü oluyorum.antalyada oldu.ısparta yolu üzerinde.bu yol çok tehlikeli.tırlar hep buradan geçiyor.we tır şöförleri hep uyuyor.geçen kızımı hastaneye götürürken tırın biri yoldan çıktı üzerimize geliyordu biz arabadayız.son anda topladı muhtemelen uyuyordu.eğer toplayamasaydı gitmiştik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?