tartı günleriniz hangi gün , birde şu kilo cetvelinizi nasıl ekliyorsunuz profilinize
ben her cuma öğle yemeğinden sonra tartılıyorum.
başlangıç :73,3
geçen hafta:70,7
bu hafta: ? bakalım görücez ama bu hafta hiç veremedim hissettiğim kadarıyla. bide regl oldum davul gibi hissediyorum kendimi
:2:
offf napçazz biz yaaa diyetinn d si yok bendee:18::18:hatta diyette nasıl menü yapıoduk onu bile unuttum o dereceyimah bebeğim aynı durumdayızengel olamadığım bi iştahım var.. 63 civarı bişey oldum bende 2 kilo kadar aldım..
kocaman bi göbeğim oldu
bugün yine biraz toparlamaya çalışıyorum bakalım inşallah becerebilirim
aynennn valla bayram yaramadı yaaaoffffffffff bende bu aralar kendime hakim olamıyorum canavar kaçtı içime offffffffffffffffffffff
bu haftaaa herkes kara listedeeeee offffffffff napçez böle yapıştı yağlarr topiğe gelin kızçelerim menü paylaşın şöle güzel güzel azcık akıllanalım yavvvvvvvvvvselam kızlar sevgili arkadaşlarımçok fazla giremiyorum ya, bayaram o kadar dolu dolu geçti ki... dünde en yakın arkadaşımın evini dizmeye şehir dışına gittik, eylülün başında düğünü var. bugünde sabah 7 de yola çıktık öğle vakti geldim direk uyudum,yorgunluktan uykusuzluktan 6 saat uyumuşum resmen. ve hiç bi şey yemedim.şuan acaip açım ama bu saatte yemek istemiyorum geçmişede çok fazla bakamadım ama suzicimin alıntıları sağolsun geçmiş hakkında bir özet bilgi veriyo
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
herkes artılarla dönmüş bencileyin
bu hafta heralde kim daha çok kilo almış yarışması olacak bizim topikte
bende artılarımla geliyorum yarın kızlar
Selam kizlar ben geldiiiim. Dun eve donduk. Tatilde gunde 1 ogun yiyordum ya midem almiyordu. Eve geldigimde istahim acildibugun de,
sabah: tam tahilli ekmekle kasarli tost+yesilcay+yarim domates.
Aksam: bi tabak manti yedim
az once de bi dilin baklava yedim sevmem normalde ama tadini m.ettim.
Merhabalar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. doğum yapalı 2 ayı biraz geçti. 60 kilo ile hamile kaldım. 80 ile doğuma gittim. 76 kilo ile eve geldim. ve hala aynı kiloda duruyorum.
vücudum ödem yaptı. bir türlü atamadım. doktor idrar sökücü ilaç verdi. 74 e düştüm. ilaç bitti tekrar 76 kiloya döndüm. diyetisyene gittim. vücudumda 6 kilo su fazlası olduğunu söyledi. bir diyet listesi verdi. benim aksine sorunum diyet listesinde yazanların hepsini yiyememek. ve saatlere uyamamak. malum bebeğim küçük. diyet listesinde yazan en kolay şeyleri yiyiyorum sürekli. sadece akşamları tam bir yemek yiyiyorum. bayramda bile bir kaç parça baklava yedim. fakat kilo vermiyorum. bir de burada sizlerle deniyeyim. tavsiyelerinizden yararlanayım istedim. hepimiz gönlümüzde olan kilolara en kısa zamanda döneriz inşallah. herkese kolay gelsin..:)
Biri beni durdursun diyet moduna giremiyorum bi türlü
sabah 15:30
bir dilim ekmek ,kk peynir,5 siyah zeytin,3-4 dilim domates,
yarım tabak yoğurtlu spagetti
18:00 benimo bir paket
20:30
bir kase şehriye çorbası
3 tane dolam küçüklerdi yoğurtlu
5 siyah zeytin
2 tane baklava
1 tane çikolata
:18::18::18::18::18:
benim menüye bakılcak olursa bana göredaha iyi durumdasın canım aama sana sölimm salça diyette ödem yapıoo haberiniz olsunSabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 7 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: 1 dilim şeftali, 1 halley :18::18işte kendime hakim olamadım bir an)
Öğle: 1 dilim salçalı ekmek.
Ara: Yok.
Akşam: 5 y. kaşığı yaz türlüsü, 2 dilim ekmek :18:, salata, yarım bardak gazoz. :18::18:
Şu an itibari ile de 2 tane incir :18::18:
Abartmışım bugün demi? hemde yarın tartı günü:18::18::18:
aynenn yaaaanoluyo bize ya, bu gidişle topik olarak 80-89'a geçicez:18::18: herkes bir yemedir gidiyor, benim menüme de baksana:18::18:
ben de 52 den 73 oldumözgüvenim sıfır vala çok kararlıyım zayıflıycam inş.
hoşgeldin canım, bebeğin hayırlı olsun, bence çok acele ediyorsun bebişin daha çok küçük ve 2 ay olmuş sadece, bende 6 ay önce doğum yaptım daha toparlanamadı vücudum, 2 yılı bulacak tamamen doğum izlerinin gitmesi, hem sen emziriyorsundur da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?