şeker kızcam menüne ama kızmaaya hakkım yokki sebep bende aynı durumdayımm yaniii :18::18::18:
ikimizede şaplak atayımmı
merhaba kizlaar
ben balkaymakuzuun bur tatilden sonra yine sahalara döndüm
benim menüye bakılcak olursa bana göredaha iyi durumdasın canım aama sana sölimm salça diyette ödem yapıoo haberiniz olsun
bende severim ama ıı-ıh yasak salça yemekteki salça yeter bize
a20de çok yiyordu salça sayemde bıraktı
yaz türlüsü ne oluyo şeker :44:güzel bir tarifse hafifse bizde yapalım yahuu
hoşbulduk; biliyorum canım ama vücudumdaki ödemi atamıyorum bir türlü. dizlerim çok kötü ağrıyor. kuyruk sokumumda problem oldu. hep bu kilodan. yürümek bile çok zor. halim hiç iyi değil ve normal de değil.
hayırlı geceler kızlarrrrr. uykularımızda bol bol kalori yakarız inşaallah
merhaba kizlaar
ben balkaymakuzuun bur tatilden sonra yine sahalara döndüm
hosbulduk canimhoşgeldin canım
nasılsın
salçayı biliyorum da bugün çok istedi canımŞekerim yaz türlüsünü bugün kafamdan uydurdum imam bayıldı yapacaktım kızartma diye yapmak istemedim, ne yapsam diye düşünürken saatler geçmiş yemek vakti yaklaşmış, bende soğan, domates, az salça, patlıcan, kabak, patates hepsini düdüklüye doğrayıp pişirdim 20 dk da, kız inanmazsın harika oldu eşimde bayıldı, acele yapılan yemek ama tadı damağımızda kaldı
anladım canımi çok geçmiş olsun, o zaman yavaş yavaş verelim beraber...
iyi geceler canım, aminnnnnnnnnnnnn
merhaba canım bende Mirayhoşgeldin...
hosbulduk canimiyiyim sagol sen nasilsin nerde bizim kizlr ya :26:
cok tesekkür ederim sagol canimsuzi doğum gününüz kutlu olsun yeni yaşınız ugur getirsin inşallah
hasret bayıldım nikah kıyafetinize çok güzelsiniz 66 kilomusunuz o resimde eger öyleyse hiçte 66 gibi görünmüyorsunuz çok daha zayıf çok daha fit duruyorsunuz
sagol canimhasret canım hayırlı uğurlu olsun evlilik güzel bişey :) tebrik ediyorum seni Allah bir ömür hzuur dolu hayırlı evlat sahibi olabileceğiniz aşklı muhabbetli bir yuva nasip etsin inş
suzi doğumgünün kutlu olsun rakibimsin bu hafta yine !
geçen haftanın tablosu yapılmamış mıydı bu arada göremedim ???:18::18:
sayfa hiç ilerlememiş henüz bayram tatili rehavetinden çıkılamadı galiba bende şu saat oldu hala dogru düzgün bi iş yapmadım
sabahki yediğim pogaçalardan sonra üni ev arkadaşımın arayıp evleniyorummmmm eylülde düğünüm var demesiyle aklım başıma geldibi sebep arıyordum ne zamandır kendime.
cok tesekkür ederim esincim sagol canim seninde nisanin yarin güzel gecer insallah tatlimSuziiiiiiiiiiiiiiiim doğum günün kutlu olsun şekercim..
Hasretcim senide tebrik ediyorum canım.İnşallah çok mutlu olursunuzzzz
Kızlar ben bu ara giremedim pek. Bugünde yine yoğunum hem nişan hazırlığı hem kursum var bugün.
Yarın da nişan var yarın hiç giremem heralde.
Bana şans dileyin benim için bol bol dua edin noluuur güzel geçmeyecek diye korkuyorum.
allahim kazadan beladan saklasin yakızlar çok kötüyüm şua ewi karşısıda kaza oldu.2 tır.adamlar yola saçıldı..çok feci.arabaların kafaları koptu we ezildi.....Allah korusun hepimizi..
tesekkür ederim canimcimsuzimmmm doğum günün kutlu olsun canım benim
hasretimmm sizede Allah ömür boyu mutluluk versin canım hep ilk günki gibi birbirinize aşk dolu gözlerle bakın
esinim sende takma kafaya ,bak eminim herşey yolunda gidicek ve herşey çok güzel olucak tadını çıkar bu tatlı telaşenin
eeetttttt bana gelelim sözde ben bugün diyete başlıodum sözde işteeeeee:26::26::26:
eşim gececi olduğu için malum geç kalkıyoruz :18::18:
sabah kahvaltısını 15:30 da yaptım
aslında herşey çok güzeldi sofrada ama kociş gidince ben yemeğe sarıldım her nedense
15:30
1 dilim ekmek ,kk peynir,5 siyah zeytin,3-4 dilim domates
kociş bir gitti ondan sonra
yarım tabak spagetti yoğurtlu acılı hooooppppppppp mideye her ne kadar yemiycem seni desemde ıı-ıh hakim olamadım kendime :18::18:
şu anda masanın üzerinde benimo lar var dolapta çikolata var acayip onlarda aklım nolcak halim
vee bir haftadaa kaç kilo aldığımı sölimmmii sizeee tüm emekler gitti resmennnn
67 kilo oldum nerdeyse 2 kilo alıp geri dönmüşüm hemde 1 haftada yuhhhhhhh yanii banaaa
acilenn toparlanmalıyımm 1 hafta sonra belkide kocişle arkadaşının düğününe gitme ihtimalimiz var umarım ihtimal olarak kalır ,hiç gidesim yok caf caflı yerleredeğişik bir hallere girdim yine
topiğe girsem bile kızçeler artık menü paylaşmak için girebilirim eskisi kadar çok duramam sanırım
bütünleme sınavlarım var ve geçmem lazım bu sınavlardan yoksa sınıf geçemiyorummm
oyyyyyy oyyyyyyyyyyy ne çok işim varmışda haberim yokmuş
selam kızlar sevgili arkadaşlarımçok fazla giremiyorum ya, bayaram o kadar dolu dolu geçti ki... dünde en yakın arkadaşımın evini dizmeye şehir dışına gittik, eylülün başında düğünü var. bugünde sabah 7 de yola çıktık öğle vakti geldim direk uyudum,yorgunluktan uykusuzluktan 6 saat uyumuşum resmen. ve hiç bi şey yemedim.şuan acaip açım ama bu saatte yemek istemiyorum geçmişede çok fazla bakamadım ama suzicimin alıntıları sağolsun geçmiş hakkında bir özet bilgi veriyo
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
herkes artılarla dönmüş bencileyin
bu hafta heralde kim daha çok kilo almış yarışması olacak bizim topikte
bende artılarımla geliyorum yarın kızlar
Herkese günaydınlarr,
Yüz kızartıcı bildirimim:18::18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :61,8 kg
gelen :1100 gr
toplamda giden :8,8 kg.
hedef kilo : 55 kg
İnşallah canım, inşallah.günaydın canım,bayram sonrası artıların gelmesi çok normal,haftaya sıfırlarsın
Tebrik ederim artıları olmayan da varmış bak, senin adına sevinidim. Ben de 59 u görüp görüp kaçırıyorumgünaydın kısçelerimuzun bir aradan sonra ben de bugün bildirimde bulunayım istedim
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta kilo: 60 kg
bu hafta kilo :59 kg
giden : 1 kg :82:
toplamda giden :14 kg.
hedef kilo : 58 kg
bugün yoğun bir gün olacak,uğramaya çalışırım yine
İmzanı da değiştir istersen artık, 60 olmayı hayal ediyormuşsun o zamanlar.günaydın kısçelerimuzun bir aradan sonra ben de bugün bildirimde bulunayım istedim
werirsin canım bayramda genel olarak çoğu kişi kilo aldı.ama çabuk gelen çabuk gidiyor..sen 1.100 almışın ben çok daha fazla aldım ama 3günde toparlandım..Herkese günaydınlarr,
Yüz kızartıcı bildirimim:18::18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :61,8 kg
gelen :1100 gr
toplamda giden :8,8 kg.
hedef kilo : 55 kg
seninde mübarek olsun canım..haydi kolay gelsin..günaydııınnn
cumanız mübarek olsun
bildirimimi yapıp hızlıdan işlere girişmem gerek
başlangıç kilo: 76 kg
geçen hafta kilo: 62 kg
bu hafta kilo :62,5 kg
gelen :500 gr
toplamda giden :13,5 kg.
brawo canım tebrik ederim..günaydın kısçelerimuzun bir aradan sonra ben de bugün bildirimde bulunayım istedim
son kilolara yaklaşınca mı oluyo acepİnşallah canım, inşallah.
Tebrik ederim artıları olmayan da varmış bak, senin adına sevinidim. Ben de 59 u görüp görüp kaçırıyorumBİr tutamadım ucundan arkadaş, hedef 55 dedik ama ucundan kıyısından yaklaşamadım.
evet yaa 75 kilodayken fotoğraflarıma baktım da ne kadar şişmişim.o zaman 60 kilo hayaldi..5li rakamları görmek imkansızdıİmzanı da değiştir istersen artık, 60 olmayı hayal ediyormuşsun o zamanlar.
Hedefe de varmış sayılırsın, ne güzellll. İnşallah almaz ve 1 sene boyunca korursan, o kilon sabitlenir, aman dikkat et şekerim.
66,8 miEki Görüntüle 495096
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :65
BU HAFTA :63
GİDEN :2kg
TOPLAM GİDEN :21kg
HEDEF :55
daha fazla kilo aldım aslında geçen cuma kilo alarak 65e yükselmiştim bayramdada 66.80 i gördüm.ama çok şükür toparladım..
gidenler gitsin,kalanlar bizimlebaşlangıç:77.6
geçen hafta : 72.8
bu hafta :72.6
giden :200 grne komik rakam
toplamda giden : 5
hedef kilo : 60
neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
200 gr gitmiş tatlım.komik falan değil.eline 200 gr yağ al bak bakalım.böyle böyle gitcek..başlangıç:77.6
geçen hafta : 72.8
bu hafta :72.6
giden :200 grne komik rakam
toplamda giden : 5
hedef kilo : 60
neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
saol canım.dewamını getirirsem inşallah bozmazsam 2 haftaya 60ın altına düşerim..66,8 mitebrik ederim tatlım iyi gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?