saol canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsuncok sagol caniminsallah tökesli tökesliye bende kilolarimdan kurtulurum seninde gecmis bayramin kutlu olsun yesimcim
Sağolasın canım, inşallah haftaya dediğin gibi görürüm eksileri.werirsin canım bayramda genel olarak çoğu kişi kilo aldı.ama çabuk gelen çabuk gidiyor..sen 1.100 almışın ben çok daha fazla aldım ama 3günde toparlandım..
Eki Görüntüle 495096
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :65
BU HAFTA :63
GİDEN :2kg
TOPLAM GİDEN :21kg
HEDEF :55
daha fazla kilo aldım aslında geçen cuma kilo alarak 65e yükselmiştim bayramdada 66.80 i gördüm.ama çok şükür toparladım..
başlangıç:77.6
geçen hafta : 72.8
bu hafta :72.6
giden :200 grne komik rakam
toplamda giden : 5
hedef kilo : 60
neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
İnşallah canım.son kilolara yaklaşınca mı oluyo acepbenim de öyle canım bir ileri iki geri sayıyorum
evet yaa 75 kilodayken fotoğraflarıma baktım da ne kadar şişmişim.o zaman 60 kilo hayaldi..5li rakamları görmek imkansızdıama şimdi çok şükür 59u gördüm işallah hep beraber kilo koruma dönemlerine geliriz
mirhabaaaaaa :92: :92:
herkesin keyfi yerındedır inşşş
bi ceee diyim dedimm topikciğimeee
ohoo kimleri görüyorum.hoş senin beni görüyor olman daha süpriz ama olsun
saol canım iyi diyelim iyi olalım.ama seni pek iyi buldum maşallah.azmin elinden bişey kurtulmaz boşuna demiyolarbi saklanıp bı cee diyenlerden biri dahaa burda
nasılsın canımhatırladıgım kadarıyla sen topıkte değiştirmiştin dimiii :26:
saol canım iyi diyelim iyi olalım.ama seni pek iyi buldum maşallah.azmin elinden bişey kurtulmaz boşuna demiyolar
topike girmeye üşenen ben topik değiştircek kendim bile inanamadım buna bak şimdi şoklardayım ben olmadığım bi dönem topik savaşları olmuş buralarda haberim var tabi.ama öyle topik değiştirmiş yada şu topikin tapulu üyesi gibi bir durumum yok.kamuya ait bi üyeyim ben
ben hayatını ve alışkanlıklarını rahat değiştiren biri değilim.başka topiklere yazmaya üşenmemişsem burayada yazarımgeçen sene sonlarından beri aktif olarak ben de yoktum buralarda, bazen telefondan gırıp okumaya calıstım bazen topıktekı kızlarla konusurken topıktekılerden haber aldımsen de yoktun buralarda, hatta arcakla fılan konusmustuk, o ara sıra cekılır boyle sonra yıne gelır dıye soylemıstııı hiçbirimiz bi topıgın tapulu uyesi değiliz tabiki ama o catırdama olayından sonra eskiler yeniler fılan bı bölünme yaşandı, sonra ben senı de buralarda deıl diger topıklerde yazarken gormustum o yuzden oyle deyısım..bazen 70 altına düşen 60ların topiğine gidio, ya da burda yazaken ben artık cuma yarısmalarına katılcam buraya yazamıycam deıp topık degıstırıo ya da burad bırıyle bı kırgınlık yasıo, gıdıo baska bı topıge yazmaya baslıo vs vs
ama sen buralardaysan deneyımlerınden 70-79 topıgının yararlanacak olması tabıkı cok guzel olur pek guzel olurben oyle boyle devam ettım ama artık kılo verme yolunda pek takatım kalmadı gıbı, motıvasyona ıhtıyacım var valla gercı kış ayları geldıkce daha rahat oluo, en azından bı bıtkı cayını bıle demleyıp ıcmek daha guzel oluo, insanın içi ısınıo soguk gunlerde ama yazın hıc cekılmıo valla sen ne alemdesın, nası gıdıooo hayat
günaydın kısçelerimuzun bir aradan sonra ben de bugün bildirimde bulunayım istedim
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta kilo: 60 kg
bu hafta kilo :59 kg
giden : 1 kg :82:
toplamda giden :14 kg.
hedef kilo : 58 kg
bugün yoğun bir gün olacak,uğramaya çalışırım yine
Eki Görüntüle 495096
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :65
BU HAFTA :63
GİDEN :2kg
TOPLAM GİDEN :21kg
HEDEF :55
daha fazla kilo aldım aslında geçen cuma kilo alarak 65e yükselmiştim bayramdada 66.80 i gördüm.ama çok şükür toparladım..
başlangıç:77.6
geçen hafta : 72.8
bu hafta :72.6
giden :200 grne komik rakam
toplamda giden : 5
hedef kilo : 60
neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
mirhabaaaaaa :92: :92:
herkesin keyfi yerındedır inşşş
bi ceee diyim dedimm topikciğimeee
Üzülme canım, haftaya bakalım biz, ben de 1100 gr. artıdayım. Geçmişi bırak, haftaya bak, olan olmuş.Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 75.2
Gelen/giden: 300gr gelen
Toplamda giden: 2.9 kg
Hedef kilo: 58şaka gibi göremiycem bu hedefi sanırım
Eki Görüntüle 495169
Ya 74.6 idim 2 hafta önce yaaaaaaaah bayram ve ahhhhhhhhh iradesizliğim ama haftaya görün bak bomba gibi dönücem, dönemezsem ağzınıza geleni söyleyin emi bana
Üzülme canım, haftaya bakalım biz, ben de 1100 gr. artıdayım. Geçmişi bırak, haftaya bak, olan olmuş.
ben hayatını ve alışkanlıklarını rahat değiştiren biri değilim.başka topiklere yazmaya üşenmemişsem burayada yazarımkopuk olduğum dönem tamamen kopmuşum demektir.öyle isyanın orta noktası ben değilsem bırakıp gitmem yerimi
arcağın dediği gibi bazen elimi ayağımı çekiyorum sessizliğe bürünüp sonra geri geliyorum.fazla kalabalık normal hayatımdada beni yoran hoşlanmadığım bişey
valla senin motivasyona ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla maşallahın var.fıstık gibi olmuşsun yılgın bitkin yok ben başaramıyorum dediğin günler geldi aklıma resimlerine bakarken.sonra bak isteyince düzenli hareket edince nasıl oluyor gördünmü demek geldi içimden ama tuttum kendimi ahanda suratına bir tokat gibi çarparak söyledim içimdekileri
kızlar hepinizi tebrik ediyorum, oh ne de güzel gitmiş, bana ise gelmişaz sonra yapıcam bildirimimi, MİNDERBOB inş bende bir gün 50 li rakamları görürüm senin gibi canım, maşallah sana.
merhaba canım, sen eskisin galiba, bende yeniyim
bu topike ara sıra geldiğim için eskiler hariç kimseyi tanımıyor haliylede hakkında bilgi sahibi olduğum kişi sayısı az oluyor.tahminen hamilelik takvimini gördüğüme göre daha küçük bir bebeğiniz var gibi ve diyete başladığınıza göre en azından 6 ayını doldurmuş olmalı.bu süreçte yavaş kilo veriyo olmanıza üzülmeyin derim.bunun dışında 1 -2 kiloya varan değişimler zaman zaman olabilir.metabolizmik durum adet dönemleri hava koşulları vucudu etkileyen faktörlerdir.ve 2 kilo vucudunuzda bişey değiştirmez değişen sadece bel göbek çevresidir odakısa sürede oluşmuş olmasından dolayı ödemdir.1-2 günlük dikkatle metabolizmayı hızlandırıcı bikaç küçük şeyle kökünden çözümlenirBaşlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 75.2
Gelen/giden: 300gr gelen
Toplamda giden: 2.9 kg
Hedef kilo: 58şaka gibi göremiycem bu hedefi sanırım
Eki Görüntüle 495169
Ya 74.6 idim 2 hafta önce yaaaaaaaah bayram ve ahhhhhhhhh iradesizliğim ama haftaya görün bak bomba gibi dönücem, dönemezsem ağzınıza geleni söyleyin emi bana
güzel silkelemişsin kendimi aferinben geldıgımde topıktekı herkes patır patır veriyodu kılolarını,benımkıler biraz nazlı cıktılarcuma gunleri bıldırım kılolarında 1 kusurler gordükce ben de bi sorun var gıbı gelıyodu:26: yavaş oldu temız oldu şimdi şu yaz dönemi bıtsın, bismillah deyıp spora baslamayı düşünüyorum yeniden bakalım
alışkanlıklar konusunda katılıyorum, ben de alışkanlıklarına bağlıyımdır, değüiştirmem zordur.. bu topıkte kılo verırken aslında alıskanlıklarımı degıstırmeyıde ogrenmıs oldum; şeker,aşırı tuz kullanımı, beyaz ekmek, pirinç pılavı, evde sürekli yapıp durdugum hamurişleri benım için alışkanlık halini almışken teker teker azalıp sonradan çıkıverdıler hayatımdan
ümitsizliğe kapıldıgımda silkelenmemi saglasın dıye zamanında topıkteyken verıdigım kıloları kucuk takvımlere yazmıstım açıp onlara bakıyorum zaten tokat gıbı carpsınlar dıyeama sonunda hamılelık düşündüğüm için vermem gereken daha kılo var diye dusunuyorum, yapı olarak zaten kolay kılo alabılıyorum, kiloyu en aza ındırgeyıp başlarsam bu yola benım ıcın daha saglıklı olur gıbı gelıo bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun inş senınde sessizliğe bürünüp elini ayagını cektıgın gunler gelmez bı daha, keyfın her daım yerınde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?