70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok sagol canim insallah tökesli tökesliye bende kilolarimdan kurtulurum seninde gecmis bayramin kutlu olsun yesimcim
saol canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun
senin kilodan çok bölgesel sorunun var canım bunu daha öncede söylemiştim.benim 58 kilo halimle bile senin kadar ince ve fit bacaklara sahip değildim.işte her insanın yapısı farklı bende üst yok sende alt değişsek tam süper olcak sık sık mekik ve üst beden hareketleri yapmanı tavsiye ederim. bi 5 kilo versen zaten muhteşem bi değişim yaşarsın.ben sana inanıyorum başarabilirsin sadece azimli ol ve yaşadığın hçbir konuda stres yapma.sen mutlu olmak istemedikçe seni kimse mutlu edemez canım.sen kendi mutluluğuna bak

werirsin canım bayramda genel olarak çoğu kişi kilo aldı.ama çabuk gelen çabuk gidiyor..sen 1.100 almışın ben çok daha fazla aldım ama 3günde toparlandım..
Sağolasın canım, inşallah haftaya dediğin gibi görürüm eksileri.

başlangıç:77.6

geçen hafta : 72.8

bu hafta :72.6

giden :200 gr ne komik rakam

toplamda giden : 5

hedef kilo : 60

neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur

İnşallah canım.

bi saklanıp bı cee diyenlerden biri dahaa burda

nasılsın canım hatırladıgım kadarıyla sen topıkte değiştirmiştin dimiii :26:
saol canım iyi diyelim iyi olalım.ama seni pek iyi buldum maşallah.azmin elinden bişey kurtulmaz boşuna demiyolar
topike girmeye üşenen ben topik değiştircek kendim bile inanamadım buna bak şimdi şoklardayım ben olmadığım bi dönem topik savaşları olmuş buralarda haberim var tabi.ama öyle topik değiştirmiş yada şu topikin tapulu üyesi gibi bir durumum yok.kamuya ait bi üyeyim ben

geçen sene sonlarından beri aktif olarak ben de yoktum buralarda, bazen telefondan gırıp okumaya calıstım bazen topıktekı kızlarla konusurken topıktekılerden haber aldım sen de yoktun buralarda, hatta arcakla fılan konusmustuk, o ara sıra cekılır boyle sonra yıne gelır dıye soylemıstııı hiçbirimiz bi topıgın tapulu uyesi değiliz tabiki ama o catırdama olayından sonra eskiler yeniler fılan bı bölünme yaşandı, sonra ben senı de buralarda deıl diger topıklerde yazarken gormustum o yuzden oyle deyısım..bazen 70 altına düşen 60ların topiğine gidio, ya da burda yazaken ben artık cuma yarısmalarına katılcam buraya yazamıycam deıp topık degıstırıo ya da burad bırıyle bı kırgınlık yasıo, gıdıo baska bı topıge yazmaya baslıo vs vs

ama sen buralardaysan deneyımlerınden 70-79 topıgının yararlanacak olması tabıkı cok guzel olur pek guzel olur ben oyle boyle devam ettım ama artık kılo verme yolunda pek takatım kalmadı gıbı, motıvasyona ıhtıyacım var valla gercı kış ayları geldıkce daha rahat oluo, en azından bı bıtkı cayını bıle demleyıp ıcmek daha guzel oluo, insanın içi ısınıo soguk gunlerde ama yazın hıc cekılmıo valla sen ne alemdesın, nası gıdıooo hayat

Kilo veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz bişeyler anlatın da motive olalım.
Yüzkızartıcı ilk bildirimimi sunuyorum.
Başlangıç kilo : 79
Şuanki kilo :79
Geçen hafta:79
Hedef Kilo :65

Son düzenleme:
ben hayatını ve alışkanlıklarını rahat değiştiren biri değilim.başka topiklere yazmaya üşenmemişsem burayada yazarım kopuk olduğum dönem tamamen kopmuşum demektir.öyle isyanın orta noktası ben değilsem bırakıp gitmem yerimi
arcağın dediği gibi bazen elimi ayağımı çekiyorum sessizliğe bürünüp sonra geri geliyorum.fazla kalabalık normal hayatımdada beni yoran hoşlanmadığım bişey
valla senin motivasyona ihtiyacın yok gördüğüm kadarıyla maşallahın var.fıstık gibi olmuşsun yılgın bitkin yok ben başaramıyorum dediğin günler geldi aklıma resimlerine bakarken.sonra bak isteyince düzenli hareket edince nasıl oluyor gördünmü demek geldi içimden ama tuttum kendimi ahanda suratına bir tokat gibi çarparak söyledim içimdekileri

merhaba bu hafta lilste altı olacam ama bildirimimi yapayım

başlangıç: 78.5
2 hafta önce : 68.8
bu hafta: 70.3
gelen :1.500
toplam giden: 8.2
hedef: 57
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ara ara bakıyorum, ama haftaya sıkı takibe ve sağlıklı beslenmeye devam

başlangıç:77.6

geçen hafta : 72.8

bu hafta :72.6

giden :200 gr ne komik rakam

toplamda giden : 5

hedef kilo : 60

neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur

kızlar hepinizi tebrik ediyorum, oh ne de güzel gitmiş, bana ise gelmiş az sonra yapıcam bildirimimi, MİNDERBOB inş bende bir gün 50 li rakamları görürüm senin gibi canım, maşallah sana.

mirhabaaaaaa :92: :92:

herkesin keyfi yerındedır inşşş

bi ceee diyim dedimm topikciğimeee

merhaba canım, sen eskisin galiba, bende yeniyim

Başlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 75.2
Gelen/giden: 300gr gelen
Toplamda giden: 2.9 kg
Hedef kilo: 58 şaka gibi göremiycem bu hedefi sanırım

Ya 74.6 idim 2 hafta önce yaaaaaaa ah bayram ve ahhhhhhhhh iradesizliğim ama haftaya görün bak bomba gibi dönücem, dönemezsem ağzınıza geleni söyleyin emi bana

Üzülme canım, haftaya bakalım biz, ben de 1100 gr. artıdayım. Geçmişi bırak, haftaya bak, olan olmuş.

Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 71.300
Gelen/giden: 1.700 gr giden
Toplamda giden: 6.700
Hedef kilo: 70 ( şimdilik )

Kızlar bende yapayım dedim ilk bildirimimi

Son düzenleme:
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 74,5
bu hafta:74,8
gelen: 300gr
giden: -
toplamda giden: 3.9
hedef kilo: 55

evt yüz kızartıcı bir bildirimde benden. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum hele bayrama rağmen kilo veren arkadaşları özellikle tebrik ediyorum

Son düzenleme:

ben geldıgımde topıktekı herkes patır patır veriyodu kılolarını,benımkıler biraz nazlı cıktılar cuma gunleri bıldırım kılolarında 1 kusurler gordükce ben de bi sorun var gıbı gelıyodu:26: yavaş oldu temız oldu şimdi şu yaz dönemi bıtsın, bismillah deyıp spora baslamayı düşünüyorum yeniden bakalım

alışkanlıklar konusunda katılıyorum, ben de alışkanlıklarına bağlıyımdır, değüiştirmem zordur.. bu topıkte kılo verırken aslında alıskanlıklarımı degıstırmeyıde ogrenmıs oldum; şeker,aşırı tuz kullanımı, beyaz ekmek, pirinç pılavı, evde sürekli yapıp durdugum hamurişleri benım için alışkanlık halini almışken teker teker azalıp sonradan çıkıverdıler hayatımdan

ümitsizliğe kapıldıgımda silkelenmemi saglasın dıye zamanında topıkteyken verıdigım kıloları kucuk takvımlere yazmıstım açıp onlara bakıyorum zaten tokat gıbı carpsınlar dıye ama sonunda hamılelık düşündüğüm için vermem gereken daha kılo var diye dusunuyorum, yapı olarak zaten kolay kılo alabılıyorum, kiloyu en aza ındırgeyıp başlarsam bu yola benım ıcın daha saglıklı olur gıbı gelıo bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun inş senınde sessizliğe bürünüp elini ayagını cektıgın gunler gelmez bı daha, keyfın her daım yerınde olsun

merhaba canım, evet ben eskıdım bırazz

bu topike ara sıra geldiğim için eskiler hariç kimseyi tanımıyor haliylede hakkında bilgi sahibi olduğum kişi sayısı az oluyor.tahminen hamilelik takvimini gördüğüme göre daha küçük bir bebeğiniz var gibi ve diyete başladığınıza göre en azından 6 ayını doldurmuş olmalı.bu süreçte yavaş kilo veriyo olmanıza üzülmeyin derim.bunun dışında 1 -2 kiloya varan değişimler zaman zaman olabilir.metabolizmik durum adet dönemleri hava koşulları vucudu etkileyen faktörlerdir.ve 2 kilo vucudunuzda bişey değiştirmez değişen sadece bel göbek çevresidir odakısa sürede oluşmuş olmasından dolayı ödemdir.1-2 günlük dikkatle metabolizmayı hızlandırıcı bikaç küçük şeyle kökünden çözümlenir kilo verme yada hayatta diğer hedefleriniz için motivasyonunuzu kaybedici şeyleri hayatınızdan çıkartın.kilo aldığınızı düşünüyorsanız ve motivasyonunuzu kaybedeceğinizi düşünüyosanız bence tartılmayın.nezaman tamam galiba iyiyim kilo verdim yada enazından yerimde saydım (ki yerinde sayabilmekte büyük bir başarıdır) dediğinizde tartıyla yüzleşin.tüm olumlu olumsuz sonuçlar için kendinize telkinde bulunun.oldu yada olmadı hedefime ulaşacağım zamana kadar irademi koruyacağım demelisiniz.

güzel silkelemişsin kendimi aferin resimlerine baktımda 59 kilo halinle bile benden enaz 5 kilo zayıf duruyosun.ben rahat 50 kilo olmuş bu kız gözüyle baktım 59 u görünce şaşırmadım değil ben haliyle ayrıldıktan sonra kendimi bilimum aburcubur pasta hamurişine verdim.evimin karşısına 1 pastane 1 simitçi açıldı ben almayı bırakınca battılar düşün ayına kapandı ikiside ekonomiyi çökerttim tek başına
hamilelik dönemi önemli katılıyorum bu birazda kalıtsal bi durum annen hamileliklerinde kilo almışsa muhtemelen sende alacaksındır.ama istisnalar kaideyi bozmaz yakın zamanda yengem 3 çocuğunu dünyaya getirdi.ilk hamileliğinde yaklaşık 10 ikincide 20 üçüncüde sormadım ama çok az kilo aldığını gözlerimle görmüş oldum.2 aylık doğum yapmış ve hamile kalmadan önceki kilosundaydı ki yengem gayet boğazına düşkün hususi üşenmeden kendine yemek hazırlayıp ayak üstü yada atıştırım yeter demeyen bir hatundur.haliyle genelleme yapmakta zor.biraz annenin dikkati birazda doğacak bebeğin gelecekteki yemek alışkanlıklarına göre hamilelik süreci devam ediyor.yediğin şeylere göre hamilelikte bebeğinin tepkilerini takip et derim.ve doğduğunda kendi beslenmeni ona göre devam ettir ve sonrasında bebeğininde. sonra bu velet kime çekmiş böyle bişi yemiyo etmiyo ağzına göre arıyo deme çünkü o daha doğmadan damak tadı gelişmeye başlıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…