70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım ilgilendiğin için, tavsiyelerin ve moral verdiğin için, çok mutlu oldum, evet 6 aylık bir bebeğim var, ama ben zaten emziremediğim için diyet yapmam sorun olmadı, ilk başladığımda her şey süper gidiyordu ama bayram falan derken bozuldu azcık, hiçbişeyi bahane etmeden devam etsem aslında daha çok vermiştim şimdiye, yine pişman oldum ama tekrar eskisi gibi olmaya yani kararlılığıma döndüm, umarım herşey güzel olur, sıkıldım artık bu halimden hemde çok...

Sen kaç kilo idin? şimdi kaç kilosun? motive olayım diye soruyorum.

canım sen kaç kilo verdin?

yok ya sen gayet zayıf duruyodun fotoalrında, ben sanırım fotolarda bıraz daha zayıf cıkıyorum, kıyafetlerımle mı saklıyorum artık bılmıyorum ama fotolarıma aldanmayın yani
annem benden sonra ıyıymıste kardeşimde kaldı kılosu onunda, kalca problemı oluo bızde genelde anane, anne ve ben 3 kuşak, kardeşimde yok bı o da baba tarafına cekmiş önceden hamilelikte sen iki canlısın ye kızım durumları oluyodu ama artık bıraz fazla kılo alınca doktorun bıle hemen kılo vermen lazım deıp dıyet lıstesı hazırlıo sana, eger basarabılırsem hamılelık donemınde de saglıklı beslenmeye calıscam bakalım ne kdr olursa artık

canım sen kaç kilo verdin?

canım eve ılk tartıyı aldıgım zaman ustune cıktıgımda gordugum rakam 79du, ama oncesınde dıkkat etmeye ve spora baslamıstım oyuzden bunun uzıerne bı kac kılo daha koymak gerekıo sanırım, ama ben ılk kk ya basladıgım kıloyu yanı 79u baz alıyorum, onun üzerine 59 küsürleri gordum bı yırmıyı atmısım üzerimden yani, sana davet yolladım fotolarım yakınen orda var

inanır mısın bilmem ama fotolarına gözlerim yaşlı baktım, harikasın canım ya seni çok çok tebrik ediyorum, bende 78 ile başladım ve şu an var ya acayip motive oldum, bende öyle etekler gömllekler giymek istiyorum, çok çok çok yakışmış, çok güzel olmuşsun, ne kadar zamanda verdin canım peki? bir de spor yaptın mı yaptıysan ne yaptın? sıkıyorum seni ama boylarımız aynı başlangıç kilomuzda da 1 kilo fark var ondan soruyorum, ayyyyyyyyyy bende senin gibi olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

Buraya bi defa yazdım sonra kaybettim başlığı canım arkadaşım Mirayın profiline bakarken gördüm ve artık bende aranızdayım
şuan ki kiliom 69 hedefim 57-55 arası bişey o kadar olurum inş...

çok tesekkur ederım canım, eminim sen daha da guzel olacaksınnn ben ilk dıkkat etmeye basladım, sonra beledıyelerın hanımlar ıcın lokallerı var ya orda spora basladım, 2 gun aerobik bı gun aletlıydı, sonra ona ara verdım baya gıtmedım ama her fırsatta yurumeye calıstım gıdecegım yerlere, asansoru kullanmadım merdıvenlerı sectım vs vs derken sorna yıne bu yıl içinde spora basladım, 3 ay aletlıye gıttım şimdi sana soyle dıyım gozunde hıc bıseyı buyutme,poponu bı kere kaldırmayı basarırsan o spor yurume herneyse yaptıgın o sende alıskanlık yapıo ve yapmadıgında kendını kotu hıssedıyosun ve ben yogun calısıyorum, gun ıcınde sadece 1 saat oturdugum zmnlar oluo yınede aksam olunce spora gıdıyorum, ınanırmısın o spor ınsanın yorgunlugunu alıo eve gıdıp yemek yapıyorum, elimden geldıgınce evimle ılgılenıyorum 2011 nısandı galıba 79la basladım, gecen sene yaz tatılıne 69 la bu sene yaz tatılıne ıse 59la cıktım ve bu yıl basından berı aman da aman dıkkat edeyım yedıgıme seklınde hıc bısı yapmadım, bı sure sonra yeme tarzın oturuo zaten bu senın hayat seklın oluo

kızlar ben 85 kiloyla diyete başladım.ve 79 a düştüm.ama artık veremiyorum çok dikkat ediyorum netten spor falan da yapıyorum ne yapayım kızlar neden durdu kilo vermem

kızlar hepinizi tebrik ediyorum, oh ne de güzel gitmiş, bana ise gelmiş az sonra yapıcam bildirimimi, MİNDERBOB inş bende bir gün 50 li rakamları görürüm senin gibi canım, maşallah sana.

işallah canım,ben de ucundan görüyorum 5li rakamları:18:
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 71.300
Gelen/giden: 1.700 gr giden
Toplamda giden: 6.700
Hedef kilo: 70 ( şimdilik )

Kızlar bende yapayım dedim ilk bildirimimi
oo tebrik ederim

300 gramın lafı mı olur

selam,
menü yazmıyorum artık (eski hevesim yok 38 beden dünya kadar kıyafet aldım hedefim 3 kg daha zayıf olmak ama biliyorum ki kilo verince bedenim değişcek şuan bile bir pantolonum 36 beden!!!ben de 60 ın üzerine çıkmama 59-60 larda gezme kararı aldım bir süre.en azından aldıklarım eskiyene kadar.bu da nerden baksan 1 yıl eder)yine de her cuma tartılıp bildirim yapıcam kontolu kaçırmamak için.

bildirim:
başlangıç:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.4
giden-gelen:0
toplam giden:13.6
hedef:57

kilo veren herkesi kutluyorum

Buraya bi defa yazdım sonra kaybettim başlığı canım arkadaşım Mirayın profiline bakarken gördüm ve artık bende aranızdayım
şuan ki kiliom 69 hedefim 57-55 arası bişey o kadar olurum inş...

anammmmmmmmmmmm Ayselim gelmişşşşş oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy hoşgeldinnnnnnn haydi birlikte zayıflayalım Ayselllllll

sağol canım benim, benim olduğum yerde malesefki spor salonu yok, yürüyüş de bebekim olduğundan ve eşim yoğun çalıştığından çok olmuyor, ama 10 gün sonra işe başlıycam, öğretmenim ben, hiç oturmıycam sınıfta ordan oraya gezicem okula da yürüyerek gidip gelicem dediklerine de dikkat edicem, çok teşekkür ederim.

kızlar ben 85 kiloyla diyete başladım.ve 79 a düştüm.ama artık veremiyorum çok dikkat ediyorum netten spor falan da yapıyorum ne yapayım kızlar neden durdu kilo vermem

canım durma zamanıdır belki diyetinin, sıkma canını, bak 6 kilo gitmiş gerisi de gider merak etme

ayyyyyyy 14 kilo darıısı başımaaaaaaaaa

burayı bulmam çok iyi oldu tşk ederim mirayhan.. inşalalh bende kilo verebilirimmmm şuan 82yim((((((((
69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim. vermiştim kilo ama emzirme vs derken geri aldımmm

burayı bulmam çok iyi oldu tşk ederim mirayhan.. inşalalh bende kilo verebilirimmmm şuan 82yim((((((((
69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim. vermiştim kilo ama emzirme vs derken geri aldımmm

aaaaaa yaşasın arkadaşlarım tek tek geliyorrrrrrrrrrrrrrrr hoşgeldin canım

anaaam nerye gittin kiz
ya ben niye kimseye denk gelmiyorum özledim diyoooommm
kıyamam sana ben kaçırmışım seni valla ne muhabbet ederdik denk gelseydik şeker hata dün akşam aklımdan inanki seni geçirdim dedim şimdi suzim ballı kaymağım olsaydı neler kopardı topikte

at valla at da akillanalim az once de bi dilim kesme dondurma yedim :18:
neee dondurmamı al sanaaaa yok bir daha tmm mı canım

bende düdüklü yok acaba nasıl yapabilirimki onu,:26:arada böyle değişik hafif yemekelr hep canım istiyor denemek idtiyorum şahsen şuan sebze yemeği olarak minderimden Allah razı olsun onun tarifi yapıyorum harika oluyorrr (kabak yemeği bulgurlu)

200 gr gitmiş tatlım.komik falan değil.eline 200 gr yağ al bak bakalım.böyle böyle gitcek..

saol canım.dewamını getirirsem inşallah bozmazsam 2 haftaya 60ın altına düşerim..
kızz sen nasıll verdin o kdar kiloyu o kadar bayramda geçmesine rağmen naptın bacım özel sırrın ne bizede söleee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

konuyu mart anneleri bastı bebekilerimizi beraber büyütüyoruz kiloları da beraber verelim
oooooo baskın basanındır diosunuz yani hoşgeldiniz geleceğin çıtır anneleri ,hadiyin bakalım bebişler uğur getirsin sizlere inş. hep birlikte kilo veririz

Başlangıç kilo:75,4kg
Geçen hafta:65.8kg
Bu hafta:66.8kg
Gelen:1kg hiç bu kadar gelen olmamıştı bana
Toplamdan verilen:8.6kg
Hedef:55kg ahhh ahhh bu rakam hayall gibi banaaa

bu kadar olmasına sevindim aslında 2 kg falan bekliyordum ben hatta ilk geldiğim gün öyleydim ama bu gün tartı böle gösterdi demekki yolculukta etkiliyor ödem falan yaptı sanırım vücut, umarım haftaya hedefim 2 kg vermiş olmak vallahi hırs yaptım tutacağım boğazımı yeter artık zaten yaz mevsimi neden bu sıcaklarda böle çok yerizki için buz gibi suları vücut yenilensin hem ohhhhh

birazdan menüde paylaşayım yorum yapın hemencik kızçelerim

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim.. 6 gündür giremiyordum, bayram için şehirdışına gitmiştim.
Ve ben 6 gündür diyeti epey bozdum. Ama bayramdı yani.. ne yapalım :)
Bugun cuma ve tartı günü ama ben bu sabah tartılamadım çünkü kaldığımız yerde tartı yoktu.
O nedenle bu hafta bildirirmimi yapamıyorum. ama haftaya yapacağım. umarım çok almamışımdır.
öptüm hepiniziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…