bu topike ara sıra geldiğim için eskiler hariç kimseyi tanımıyor haliylede hakkında bilgi sahibi olduğum kişi sayısı az oluyor.tahminen hamilelik takvimini gördüğüme göre daha küçük bir bebeğiniz var gibi ve diyete başladığınıza göre en azından 6 ayını doldurmuş olmalı.bu süreçte yavaş kilo veriyo olmanıza üzülmeyin derim.bunun dışında 1 -2 kiloya varan değişimler zaman zaman olabilir.metabolizmik durum adet dönemleri hava koşulları vucudu etkileyen faktörlerdir.ve 2 kilo vucudunuzda bişey değiştirmez değişen sadece bel göbek çevresidir odakısa sürede oluşmuş olmasından dolayı ödemdir.1-2 günlük dikkatle metabolizmayı hızlandırıcı bikaç küçük şeyle kökünden çözümlenirkilo verme yada hayatta diğer hedefleriniz için motivasyonunuzu kaybedici şeyleri hayatınızdan çıkartın.kilo aldığınızı düşünüyorsanız ve motivasyonunuzu kaybedeceğinizi düşünüyosanız bence tartılmayın.nezaman tamam galiba iyiyim kilo verdim yada enazından yerimde saydım (ki yerinde sayabilmekte büyük bir başarıdır) dediğinizde tartıyla yüzleşin.tüm olumlu olumsuz sonuçlar için kendinize telkinde bulunun.oldu yada olmadı hedefime ulaşacağım zamana kadar irademi koruyacağım demelisiniz.
ben geldıgımde topıktekı herkes patır patır veriyodu kılolarını,benımkıler biraz nazlı cıktılarcuma gunleri bıldırım kılolarında 1 kusurler gordükce ben de bi sorun var gıbı gelıyodu:26: yavaş oldu temız oldu şimdi şu yaz dönemi bıtsın, bismillah deyıp spora baslamayı düşünüyorum yeniden bakalım
alışkanlıklar konusunda katılıyorum, ben de alışkanlıklarına bağlıyımdır, değüiştirmem zordur.. bu topıkte kılo verırken aslında alıskanlıklarımı degıstırmeyıde ogrenmıs oldum; şeker,aşırı tuz kullanımı, beyaz ekmek, pirinç pılavı, evde sürekli yapıp durdugum hamurişleri benım için alışkanlık halini almışken teker teker azalıp sonradan çıkıverdıler hayatımdan
ümitsizliğe kapıldıgımda silkelenmemi saglasın dıye zamanında topıkteyken verıdigım kıloları kucuk takvımlere yazmıstım açıp onlara bakıyorum zaten tokat gıbı carpsınlar dıyeama sonunda hamılelık düşündüğüm için vermem gereken daha kılo var diye dusunuyorum, yapı olarak zaten kolay kılo alabılıyorum, kiloyu en aza ındırgeyıp başlarsam bu yola benım ıcın daha saglıklı olur gıbı gelıo bakalım hepımız ıcın hayırlısı olsun inş senınde sessizliğe bürünüp elini ayagını cektıgın gunler gelmez bı daha, keyfın her daım yerınde olsun
merhaba canım, evet ben eskıdım bırazz
güzel silkelemişsin kendimi aferinresimlerine baktımda 59 kilo halinle bile benden enaz 5 kilo zayıf duruyosun.ben rahat 50 kilo olmuş bu kız gözüyle baktım 59 u görünce şaşırmadım değil ben haliyle ayrıldıktan sonra kendimi bilimum aburcubur pasta hamurişine verdim.evimin karşısına 1 pastane 1 simitçi açıldı ben almayı bırakınca battılar düşün ayına kapandı ikiside ekonomiyi çökerttim tek başına
hamilelik dönemi önemli katılıyorum bu birazda kalıtsal bi durum annen hamileliklerinde kilo almışsa muhtemelen sende alacaksındır.ama istisnalar kaideyi bozmaz yakın zamanda yengem 3 çocuğunu dünyaya getirdi.ilk hamileliğinde yaklaşık 10 ikincide 20 üçüncüde sormadım ama çok az kilo aldığını gözlerimle görmüş oldum.2 aylık doğum yapmış ve hamile kalmadan önceki kilosundaydıki yengem gayet boğazına düşkün hususi üşenmeden kendine yemek hazırlayıp ayak üstü yada atıştırım yeter demeyen bir hatundur.haliyle genelleme yapmakta zor.biraz annenin dikkati birazda doğacak bebeğin gelecekteki yemek alışkanlıklarına göre hamilelik süreci devam ediyor.yediğin şeylere göre hamilelikte bebeğinin tepkilerini takip et derim.ve doğduğunda kendi beslenmeni ona göre devam ettir ve sonrasında bebeğininde. sonra bu velet kime çekmiş böyle bişi yemiyo etmiyo ağzına göre arıyo deme çünkü o daha doğmadan damak tadı gelişmeye başlıyor.
canım sen kaç kilo verdin?
canım eve ılk tartıyı aldıgım zaman ustune cıktıgımda gordugum rakam 79du, ama oncesınde dıkkat etmeye ve spora baslamıstım oyuzden bunun uzıerne bı kac kılo daha koymak gerekıo sanırım, ama ben ılk kk ya basladıgım kıloyu yanı 79u baz alıyorum, onun üzerine 59 küsürleri gordum bı yırmıyı atmısım üzerimden yani, sana davet yolladım fotolarım yakınen orda var
inanır mısın bilmem ama fotolarına gözlerim yaşlı baktım, harikasın canım yaseni çok çok tebrik ediyorum, bende 78 ile başladım ve şu an var ya acayip motive oldum, bende öyle etekler gömllekler giymek istiyorum, çok çok çok yakışmış, çok güzel olmuşsun, ne kadar zamanda verdin canım peki? bir de spor yaptın mı yaptıysan ne yaptın? sıkıyorum seni ama boylarımız aynı başlangıç kilomuzda da 1 kilo fark var ondan soruyorum, ayyyyyyyyyy bende senin gibi olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
kızlar hepinizi tebrik ediyorum, oh ne de güzel gitmiş, bana ise gelmişaz sonra yapıcam bildirimimi, MİNDERBOB inş bende bir gün 50 li rakamları görürüm senin gibi canım, maşallah sana.
ooBaşlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 71.300
Gelen/giden: 1.700 gr giden
Toplamda giden: 6.700
Hedef kilo: 70 ( şimdilik)
Kızlar bende yapayım dedim ilk bildirimimi
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 74,5
bu hafta:74,8
gelen: 300gr
giden: -
toplamda giden: 3.9
hedef kilo: 55
evt yüz kızartıcı bir bildirimde benden. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumhele bayrama rağmen kilo veren arkadaşları özellikle tebrik ediyorum
Buraya bi defa yazdım sonra kaybettim başlığı canım arkadaşım Mirayın profiline bakarken gördüm ve artık bende aranızdayım
şuan ki kiliom 69 hedefim 57-55 arası bişey o kadar olurum inş...
çok tesekkur ederım canım, eminim sen daha da guzel olacaksınnnben ilk dıkkat etmeye basladım, sonra beledıyelerın hanımlar ıcın lokallerı var ya orda spora basladım, 2 gun aerobik bı gun aletlıydı, sonra ona ara verdım baya gıtmedım ama her fırsatta yurumeye calıstım gıdecegım yerlere, asansoru kullanmadım merdıvenlerı sectım vs vs derken sorna yıne bu yıl içinde spora basladım, 3 ay aletlıye gıttım şimdi sana soyle dıyım gozunde hıc bıseyı buyutme,poponu bı kere kaldırmayı basarırsan o spor yurume herneyse yaptıgın o sende alıskanlık yapıo ve yapmadıgında kendını kotu hıssedıyosun ve ben yogun calısıyorum, gun ıcınde sadece 1 saat oturdugum zmnlar oluo yınede aksam olunce spora gıdıyorum, ınanırmısın o spor ınsanın yorgunlugunu alıo eve gıdıp yemek yapıyorum, elimden geldıgınce evimle ılgılenıyorum 2011 nısandı galıba 79la basladım, gecen sene yaz tatılıne 69 la bu sene yaz tatılıne ıse 59la cıktım ve bu yıl basından berı aman da aman dıkkat edeyım yedıgıme seklınde hıc bısı yapmadım, bı sure sonra yeme tarzın oturuo zaten bu senın hayat seklın oluo
kızlar ben 85 kiloyla diyete başladım.ve 79 a düştüm.ama artık veremiyorum çok dikkat ediyorum netten spor falan da yapıyorum ne yapayım kızlar neden durdu kilo vermem
selam,
menü yazmıyorum artık(eski hevesim yok 38 beden dünya kadar kıyafet aldım hedefim 3 kg daha zayıf olmak ama biliyorum ki kilo verince bedenim değişcek şuan bile bir pantolonum 36 beden!!!ben de 60 ın üzerine çıkmama 59-60 larda gezme kararı aldım bir süre.en azından aldıklarım eskiyene kadar.bu da nerden baksan 1 yıl eder )yine de her cuma tartılıp bildirim yapıcam kontolu kaçırmamak için.
bildirim:
başlangıç:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.4
giden-gelen:0
toplam giden:13.6
hedef:57
kilo veren herkesi kutluyorum
burayı bulmam çok iyi oldu tşk ederim mirayhan.. inşalalh bende kilo verebilirimmmm şuan 82yim((((((((
69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim. vermiştim kilo ama emzirme vs derken geri aldımmm
hoşbulduk canımmmm gitsinkilolarrr bir daha geri gelmesinnn işim zor ama başarmak istiyorummmm
konuyu mart anneleri bastıbebekilerimizi beraber büyütüyoruz kiloları da beraber verelim
konuyu mart anneleri bastıbebekilerimizi beraber büyütüyoruz kiloları da beraber verelim
pttyne haber
kıyamam sana ben kaçırmışım seni valla ne muhabbet ederdik denk gelseydik şeker hata dün akşam aklımdan inanki seni geçirdim dedim şimdi suzim ballı kaymağım olsaydı neler kopardı topikteanaaam nerye gittin kiz
ya ben niye kimseye denk gelmiyorumözledim diyoooommm
neee dondurmamı al sanaaaaat valla at da akillanalim az once de bi dilim kesme dondurma yedim :18:
bende düdüklü yok acaba nasıl yapabilirimki onu,:26:arada böyle değişik hafif yemekelr hep canım istiyor denemek idtiyorum şahsen şuan sebze yemeği olarak minderimden Allah razı olsun onun tarifi yapıyorum harika oluyorrr (kabak yemeği bulgurlu)salçayı biliyorum da bugün çok istedi canımŞekerim yaz türlüsünü bugün kafamdan uydurdum imam bayıldı yapacaktım kızartma diye yapmak istemedim, ne yapsam diye düşünürken saatler geçmiş yemek vakti yaklaşmış, bende soğan, domates, az salça, patlıcan, kabak, patates hepsini düdüklüye doğrayıp pişirdim 20 dk da, kız inanmazsın harika oldu eşimde bayıldı, acele yapılan yemek ama tadı damağımızda kaldı
kızz sen nasıll verdin o kdar kiloyu o kadar bayramda geçmesine rağmen naptın bacım özel sırrın ne bizede söleee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr200 gr gitmiş tatlım.komik falan değil.eline 200 gr yağ al bak bakalım.böyle böyle gitcek..
saol canım.dewamını getirirsem inşallah bozmazsam 2 haftaya 60ın altına düşerim..
oooooo baskın basanındır diosunuz yani hoşgeldiniz geleceğin çıtır anneleri ,hadiyin bakalım bebişler uğur getirsin sizlere inş. hep birlikte kilo veririzkonuyu mart anneleri bastıbebekilerimizi beraber büyütüyoruz kiloları da beraber verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?