70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar.ben bu hafta oklavanın etkısıyle kendıme geldım ve tekrar dıyetıme asılmaya karar verdım.sabah 2 dlm ekmek,peynır,2 zeytın,az recel, tereyaguıdomates salatalık,cay
ara 1 kase yogurta
oglen 2 kase bulgur pılavı
ara 7-8 badem
ayrıca tekrar spora basladım,sporsuz hem kılo gıtmıyor,gıtse de vucut guzel sekıllenmıyor,bugun 1 saat yaptım,yarın sabah da gıdecegım ıns.boyle azımle devam edersem 1 ayda 4-5 kılo verırım ,ınsallah:Saruboceq:

yine kimsecikler yok yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniz
SEDACIM ellerine sağlık kızıyosundur banada sen şimdi aynı kiloda aylardan beri diye kilo veren kızlar tebrikler kupalarınızı kıskandım valla neyse çıktım

Aramıza hoşgeldin tatlım güzel paylaşımlar dileklerimle

Yoook fıstığım niye kızayım benimde takıldığım zamanlar oluyor hem sen bu aralar fazlaca gezdin normal yazın gez kışın verirsin kilolarını yanlız bu kilonun üstüne çıkayım demeyesin sakın işte o sakat olur......

herkese iyi akşamlar bugün %100 detoks diyetine başaladım.. 1. gün bitti umarım yarınıda atlatım 2 kilodan daha kurtulurum:lepi:

günaydın arkadaşlar...
bende bugün %100 detoks diyetine başaladım kızımla birlikte,
umarım işe yarar,şu 74 ü kırmam gerek takıldım 2 haftadır,gerçi adet dönemindeydim ama olsun,73 leri görmek istiyorum..

gunaydın kızlar.bende erkencıyım bugun,cok heyecanlıyım % 100 detoksa basladım bende,sabah kahvaltımı yaptım,sımdı nohutları haslayacagım.ben dıyet lıstelerıne sadık kalma ozurluyum ,umarım bu kez basarabılırımkaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlar bugün %100 detoks diyetine başaladım.. 1. gün bitti umarım yarınıda atlatım 2 kilodan daha kurtulurum:lepi:
bayagı meshur bır dıyet galıba bu.senınkı nasıl gectı canım,ılk gun ne kadar verdın,yapmaya deger mı senceyerimseniben
[ı][cobır lor="red"]gÜnaydın kadınlar klÜbÜnÜn Çıtırları gÜnÜnÜz dÜnden gÜzel olsun emİ.......[/color][/ı]

gunaydın bızım enerjı kaynagımızopuyorumnanaktan,bencede bugunumuz dunden guzel ve hafıf olsun,gıtsın kılolar:lepi:

cuma günü yediklerim sabah klasik kahvaltı
ara yook
öğlen 2 tane biber dolması ve çorba
akşam 1 dilim karpuz ve salata

cmts
sabah yarım ekmekle kahvaltı tabiii saat 12:00
akşama doğru 3 kaşık pilav ve 6 kaşık et sote

pazar klasik kahvaltı ama geç saatte
akşam 6 kaşık su kabağı yemeği 3 kaşık pilav

kızlar bu menüler hakkında yorum yaparmısınız
buarada cmts ve pazar dışında hergün 08:30 kahvaltımı yapıyorm

ben pazar günü tartıldım 69.600 geldim bakalım haftaya kadar verebilecekmiyim
buarada spora daha başlamadım ne olur spor konusunda bana destek olun burda motive oldum mu kimse beni tutamaz :)

oo berfın sendemı,ne guzel bır suru yapan var topıkten,tecrubelerı paylasalım arkadasım,ben kahvaltımı yaptım suan ıcın 1dlm ekmek,1 yumurta,az peynır ve yesıllık ıle,sımdıde yesıl cayımı ıcıyorum,yalnız benımkı bergamotlu,tadı da hıc yesıl caya benzemıyor,aynı etkıyı yapar mı acaba?

loxandra teşekkürler umarım faydalı olur bizler için :)

gülayşe ne güzel loxandra aynı kilodasınız darısıda bana ve 69 ları görmek isteyen herkese olsun :)

loxandra teşekkürler umarım faydalı olur bizler için :)

gülayşe ne güzel loxandra aynı kilodasınız darısıda bana ve 69 ları görmek isteyen herkese olsun :)

amin canım benimde ben 67 leri gördüm ama yaklaşık 2 ay veremeyince sıkıldım yemeye başladım 2,5 kilo geri aldım çok üzülüyrm şimdi bende 65 olsam tamamdır

ben daha bugün başladım, nasıl sonuç alacağım çarşamba sabahı belli olacak yazarım ama detoks forumunda deneyip sonuç alan arkadaşlarımız var,yazmışlar hep :)

gulaysa verirsin demekki fazla bi yolun yok,4 kilo en kötü ihtimalle haftada bir kilo versen 1 aylık biraz sabretmen lazım ama sonrasında irademize hakim olmak önemli işte değil mi canım :)

bende 5 sene önce 22 kilo vermiştim ama geri geldi hepsi :)

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı haftalar ben çorba diyetini yarım bıraktım içemiyorum diye bende detoksa başlıcam ama bu hafta doluyum bozmak istemediğim için başlamadım bir gün yapsam ne olur acaba detoks yapanlar bize sonuçları bildirsin
görüşrüz

Herkese günaydınna.s.
Çok mutluyum ya az önce tartıldım ve 68den daha az bi kilodayım ama baskül dijital olmadığı için bilmiyorum ama olsun zaten zayıfladığım daha da belli artıkzemuszemus
Ay bu hafta da baya kaçamak yapmıştm ama çok spor yapmıştm demekki eritmişimzemuszemus
Herkese iyi bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…