mrb kızlar, bende aranıza yeni katıldım.bende 75 kiloyum. 60 olsam çok iyi olacak ama. daha dün başladım. buıgün 2. gün
akşam 40 dakika spor aletlerinde çalıştım. bugünde iş dönüşü yürüyerek gitcem eve. 35-40 dakikada o sürer. siz neler yapıyorsunuz okuyacam.
yine kimsecikler yok yeni gelen fıstıklar hoşgeldiniz
SEDACIM ellerine sağlık kızıyosundur banada sen şimdi aynı kiloda aylardan beri diye kilo veren kızlar tebrikler kupalarınızı kıskandım valla neyse çıktım
bayagı meshur bır dıyet galıba bu.senınkı nasıl gectı canım,ılk gun ne kadar verdın,yapmaya deger mı senceyerimsenibenherkese iyi akşamlar bugün %100 detoks diyetine başaladım.. 1. gün bitti umarım yarınıda atlatım 2 kilodan daha kurtulurum:lepi:
[ı][cobır lor="red"]gÜnaydın kadınlar klÜbÜnÜn Çıtırları gÜnÜnÜz dÜnden gÜzel olsun emİ.......[/color][/ı]
günaydın arkadaşlar...
bende bugün %100 detoks diyetine başaladım kızımla birlikte,
umarım işe yarar,şu 74 ü kırmam gerek takıldım 2 haftadır,gerçi adet dönemindeydim ama olsun,73 leri görmek istiyorum..
loxandra teşekkürler umarım faydalı olur bizler için :)
gülayşe ne güzel loxandra aynı kilodasınız darısıda bana ve 69 ları görmek isteyen herkese olsun :)
ben daha bugün başladım, nasıl sonuç alacağım çarşamba sabahı belli olacak yazarım ama detoks forumunda deneyip sonuç alan arkadaşlarımız var,yazmışlar hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?