bende düdüklü yok acaba nasıl yapabilirimki onu,:26:arada böyle değişik hafif yemekelr hep canım istiyor denemek idtiyorum şahsen şuan sebze yemeği olarak minderimden Allah razı olsun onun tarifi yapıyorum harika oluyorrr (kabak yemeği bulgurlu)
Başlangıç kilo:75,4kg
Geçen hafta:65.8kg
Bu hafta:66.8kg
Gelen:1kg hiç bu kadar gelen olmamıştı bana
Toplamdan verilen:8.6kg
Hedef:55kgahhh ahhh bu rakam hayall gibi banaaa
bu kadar olmasına sevindim aslında 2 kg falan bekliyordum ben hatta ilk geldiğim gün öyleydim ama bu gün tartı böle gösterdi demekki yolculukta etkiliyor ödem falan yaptı sanırım vücut, umarım haftaya hedefim 2 kg vermiş olmakvallahi hırs yaptım tutacağım boğazımı yeter artık zaten yaz mevsimi neden bu sıcaklarda böle çok yerizki için buz gibi suları vücut yenilensin hem ohhhhh
birazdan menüde paylaşayım yorum yapın hemencik kızçelerim
Kızlar ben geldim.. 6 gündür giremiyordum, bayram için şehirdışına gitmiştim.
Ve ben 6 gündür diyeti epey bozdum. Ama bayramdı yani.. ne yapalım :)
Bugun cuma ve tartı günü ama ben bu sabah tartılamadım çünkü kaldığımız yerde tartı yoktu.
O nedenle bu hafta bildirirmimi yapamıyorum. ama haftaya yapacağım. umarım çok almamışımdır.
öptüm hepiniziii
kociş hep artık gececi kızlar o yüzden menü böyle olmak zorunda uyanamıyorum hiç erkenden yaaa(gece geç yatıyoruz )
sabah 15:30
yarım kase şehriye çorbası
2-3 dilim domates
kk peynir
2 dilim kavun
3tane küçük dolma
ara 17:30
3-4 tane hurma
ara 19:30
1 armut
akşam 20:30
bir kase tarhana çorbası
balık (küçüklerden 5-6 tane)
bolca marul salatası (off sırf salata için akşamı iple çekiyorum acayip canım istiyorrr salata)
ara 22:30
üzüm veya armut veya hurma hangisini canım çekerse onlardan öle yeriz bakalım
umarım bunun dışına çıkıcak hiçbirşey yapmammm :18::18:
nasıl sizce menüm kızlar fazlamı :18::18:
gayet iyi canım ama kociş gidince kendini spagetti yapıp yeme sakınnnnnnnnnnnyemezsen başka bişey süper
kızz sen nasıll verdin o kdar kiloyu o kadar bayramda geçmesine rağmen naptın bacım özel sırrın ne bizede söleee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
anladım canım benim bakalım bizimde hedef önümüzdeki hafta için ne olcak bakalım halimiznaptım sıktım kendimi.salı akşam bi baktım 66.80im.tamam dedim yetti artık ben acilen bu kiloyu weremezsem we sporda yapmazsam 70e merdiwen dayarım.hemen toparlanmam lazım.son kez oturdum tatlı falan yedim.çarşamba sabahı başladım.bende bilmiyorum cuma oldu kilolar gitti.ama o 3 gün yumurtalı patates salatası 1er taneden we 1 domates bir iki kaç kaşık yoğurt yedim her öğün.6dan sonrada bişey yemedim.bu yani..şimdi normal yiyorum..bu hafta fazla weremem sanırım..çünkü normal yicem..
selamm
benide alın aranıza olur mu? :)
1 kere kaçırmakla diyet bozulmaz aynı kaçamağı üzerine devam ettirisen ozaman pişmanlık duy derim.ben yemeye düşkün biri olmayan ve iradesine sahip çıkabilen şanslı bir metabolizmaya sahip hızlı kilo veren biriyim.hali hazırda tam tersinide yapmakta üzerime yoksağol canım ilgilendiğin için, tavsiyelerin ve moral verdiğin için, çok mutlu oldum, evet 6 aylık bir bebeğim var, ama ben zaten emziremediğim için diyet yapmam sorun olmadı, ilk başladığımda her şey süper gidiyordu ama bayram falan derken bozuldu azcık, hiçbişeyi bahane etmeden devam etsem aslında daha çok vermiştim şimdiye, yine pişman oldum ama tekrar eskisi gibi olmaya yani kararlılığıma döndüm, umarım herşey güzel olur, sıkıldım artık bu halimden hemde çok...
Sen kaç kilo idin? şimdi kaç kilosun? motive olayım diye soruyorum.
hayırlısı canım önemli olan sağlıkla bir evlat dünyaya getirmek.sonrası bi şekilde olur.aralık gibi bende bebek çalışmaları düşünüyorum.sonbahar kış bebeği istiyorum.bakalım çalışmalar o 4-5 ay içinde işe yararsa gelecek kışa anne olarak girmiş olurum.tabi herşeyin hayırlısı Allah nasip ederse olur olmazsada seninkine ortak çıkarımyok ya sen gayet zayıf duruyodun fotoalrında, ben sanırım fotolarda bıraz daha zayıf cıkıyorum, kıyafetlerımle mı saklıyorum artık bılmıyorum amafotolarıma aldanmayın yani
annem benden sonra ıyıymıste kardeşimde kaldı kılosu onunda, kalca problemı oluo bızde genelde anane, anne ve ben 3 kuşak, kardeşimde yok bı o da baba tarafına cekmişönceden hamilelikte sen iki canlısın ye kızım durumları oluyodu ama artık bıraz fazla kılo alınca doktorun bıle hemen kılo vermen lazım deıp dıyet lıstesı hazırlıo sana, eger basarabılırsem hamılelık donemınde de saglıklı beslenmeye calıscam bakalım ne kdr olursa artık
ıı-ıh bu sefer o hataya düşmedim aslaaa gitsin şu kilolarrr kurtulalım10 kiloyu verdim ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum kendimi bir 10 kilo daha versem ohh ne rahat hayat dicem artıkk inşallah görürüm o günleri
bu arada seninde fotolu menülerini özledim ben
ilham kaynağı oluosun bana fotolarla
selamm
benide alın aranıza olur mu? :)
1 kere kaçırmakla diyet bozulmaz aynı kaçamağı üzerine devam ettirisen ozaman pişmanlık duy derim.ben yemeye düşkün biri olmayan ve iradesine sahip çıkabilen şanslı bir metabolizmaya sahip hızlı kilo veren biriyim.hali hazırda tam tersinide yapmakta üzerime yokmotivasyon olsun diyosan ben 3 aydan az bi zamanda 78 den 63 e düştüm sonrasındada bi kısmını geri alıp tekrar diyete demeyeyimde dikkat ederek 58 e kadar düştüm geçen sene.kışın tabi boğazımı tutamadım yine kilo aldım son 2 ay kadardır dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik tartılmıyorum ama kıyafetlerimden anladığım kadarıyla 60 lı rakamların ortalarındayım.düzenli hareket edersem ekime kalmaz eski formuma dönerim ama bu kağıt üzerinde böyle uygulamada neler olur belli olmaz
Eki Görüntüle 495096
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :65
BU HAFTA :63
GİDEN :2kg
TOPLAM GİDEN :21kg
HEDEF :55
daha fazla kilo aldım aslında geçen cuma kilo alarak 65e yükselmiştim bayramdada 66.80 i gördüm.ama çok şükür toparladım..
menün gayet güzel böyle bir menüye birazda hareket ekledinmi kilolar arkalarına bakmadan giderlerSabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates, salatalık,,biber.
Ara: 1 şeftali.
Öğle: 1 dilim ekmek, 5 y. kaşığı yaz türlüsü, 1 bardak ayran, biber.
Ara: Yok. (unutmuşum)
Akşam: 5 y. kaşığı yaz türlüsü, 2 y. kaşığı bulgur pilavı, 1 bardak ayran, salata.
Muhtemelen birazdan 2-3 tane incir yicem, eşim almış ben çok severim diye
Bu arada şu türlü ne bereketliymiş dünden beri yiyoz
Nasıl menüm kızlar? eskiye dönüyorum sanırım...
menün gayet güzel böyle bir menüye birazda hareket ekledinmi kilolar arkalarına bakmadan giderler
bugün yaklaşık olarak 4 saat temposuz yürüdüm ve ayaklarıma resmen karasular indikendimi spor yapmış sayıyorum kilo aldıktan sonra olmayan pantolonuma zorda olsa girmenin haklı gururuyla sokaklarda fink attım takriben 30 dk içinde uykuya dalmış olacağım bu yorgunluk üzerine
yürüyüş alanı değil alışveriş merkezi ve sokaklar :) normal bir insana göre zaten hızlı yürürüm reyonlardada oyalanmam bakar geçerim zaten hiçbişi almadan dolandık durduk eve dönerken elimde yemekte artan lahmacun parçaları vardı :) hayatım boyunca spor yapmak gibi bir idealim olmadığı için dzenli olarak mekik şu bu yapamam anca böyle çarşı pazar gezmeleriyle yürümeye çalışıyorum.ay onu yazmamışım, 50 mekik, 50 pedal çevirme, 50 tane de bel inceltme hareketi yaptım bugün evdeki günlük işlerime ek olarakne güzel yürümüşsün burda yürüyüş imkanım olsa bende durmıcam (
yürüyüş alanı değil alışveriş merkezi ve sokaklar :) normal bir insana göre zaten hızlı yürürüm reyonlardada oyalanmam bakar geçerim zaten hiçbişi almadan dolandık durduk eve dönerken elimde yemekte artan lahmacun parçaları vardı :) hayatım boyunca spor yapmak gibi bir idealim olmadığı için dzenli olarak mekik şu bu yapamam anca böyle çarşı pazar gezmeleriyle yürümeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?