70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım normal tencerede yap, ben zaman azlığından düdüklüde yaptım, soğanı kavur, salça ve domatesi ekle kavur, diğer malzemleri ekle kavur, en son suyunu ekle bırak pişsin, kabaklı bulguru bende yaparım eşim çok sever

75 den 66 olmuşsun 55 de olursun tabikide, haftaya hepimiz vericezzzzzz yaz bakalım menüyü

kociş hep artık gececi kızlar o yüzden menü böyle olmak zorunda uyanamıyorum hiç erkenden yaaa (gece geç yatıyoruz)

sabah 15:30
yarım kase şehriye çorbası
2-3 dilim domates
kk peynir
2 dilim kavun
3tane küçük dolma

ara 17:30
3-4 tane hurma

ara 19:30
1 armut

akşam 20:30
bir kase tarhana çorbası
balık (küçüklerden 5-6 tane)
bolca marul salatası (off sırf salata için akşamı iple çekiyorum acayip canım istiyorrr salata)

ara 22:30
üzüm veya armut veya hurma hangisini canım çekerse onlardan öle yeriz bakalım

umarım bunun dışına çıkıcak hiçbirşey yapmammm :18::18:

nasıl sizce menüm kızlar fazlamı :18::18:

hoşgeldin canım, bayramda hepimiz bozmuşuz alan alana kiloları haftaya dönüüşümüz muhteşem olacak ama

gayet iyi canım ama kociş gidince kendini spagetti yapıp yeme sakınnnnnnnnnnn yemezsen başka bişey süper

gayet iyi canım ama kociş gidince kendini spagetti yapıp yeme sakınnnnnnnnnnn yemezsen başka bişey süper

ıı-ıh bu sefer o hataya düşmedim aslaaa gitsin şu kilolarrr kurtulalım 10 kiloyu verdim ama hiç vermiş gibi hissetmiyorum kendimi bir 10 kilo daha versem ohh ne rahat hayat dicem artıkk inşallah görürüm o günleri

bu arada seninde fotolu menülerini özledim ben

ilham kaynağı oluosun bana fotolarla

kızz sen nasıll verdin o kdar kiloyu o kadar bayramda geçmesine rağmen naptın bacım özel sırrın ne bizede söleee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

naptım sıktım kendimi.salı akşam bi baktım 66.80im.tamam dedim yetti artık ben acilen bu kiloyu weremezsem we sporda yapmazsam 70e merdiwen dayarım.hemen toparlanmam lazım.son kez oturdum tatlı falan yedim.çarşamba sabahı başladım.bende bilmiyorum cuma oldu kilolar gitti.ama o 3 gün yumurtalı patates salatası 1er taneden we 1 domates bir iki kaç kaşık yoğurt yedim her öğün.6dan sonrada bişey yemedim.bu yani..şimdi normal yiyorum..bu hafta fazla weremem sanırım..çünkü normal yicem..

anladım canım benim bakalım bizimde hedef önümüzdeki hafta için ne olcak bakalım halimiz
selamm
benide alın aranıza olur mu? :)

olur tabi canım ne demek ,hemen başla sağlıklı yaşama

burayı biraz takip etsen hemen motive olursun tabi herkes bayram dönüşünde kilo alarak gelicek ,biraz motivasyon düşük olur ama emin ol kışın bu topik acayip canlanıyor

neyse kızçelerim ben kaaçayım
namazdı yemekti derken vakit anca olur sonrada derslere çalışmam lazım malum sınav, giremezsem topiğe kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi

hemen yaptım tickerımı :) teşekkürler
doğumdan 1 yıl sonra gitmeyen kilolarım ve ben katılıyoruz aranıza
3 yıl once diğer gruplara katılmışlığım var
leslie ve callan hastasıyım :) yanlız çalışıyorum hem çocuk vakittim çok kısıtlı
bana motiveden daha çok biraz tavsiyeler lazım

1 kere kaçırmakla diyet bozulmaz aynı kaçamağı üzerine devam ettirisen ozaman pişmanlık duy derim.ben yemeye düşkün biri olmayan ve iradesine sahip çıkabilen şanslı bir metabolizmaya sahip hızlı kilo veren biriyim.hali hazırda tam tersinide yapmakta üzerime yok motivasyon olsun diyosan ben 3 aydan az bi zamanda 78 den 63 e düştüm sonrasındada bi kısmını geri alıp tekrar diyete demeyeyimde dikkat ederek 58 e kadar düştüm geçen sene.kışın tabi boğazımı tutamadım yine kilo aldım son 2 ay kadardır dikkat etmeye çalışıyorum şimdilik tartılmıyorum ama kıyafetlerimden anladığım kadarıyla 60 lı rakamların ortalarındayım.düzenli hareket edersem ekime kalmaz eski formuma dönerim ama bu kağıt üzerinde böyle uygulamada neler olur belli olmaz

hayırlısı canım önemli olan sağlıkla bir evlat dünyaya getirmek.sonrası bi şekilde olur.aralık gibi bende bebek çalışmaları düşünüyorum.sonbahar kış bebeği istiyorum.bakalım çalışmalar o 4-5 ay içinde işe yararsa gelecek kışa anne olarak girmiş olurum.tabi herşeyin hayırlısı Allah nasip ederse olur olmazsada seninkine ortak çıkarım çok bunalınca bana yollarsın ben ona yaramazlık öğretirim itinayla

ben 10 kilo versem havalanır uçarım bende özledim şeker o menülerimi, yarından itibaren başliyim tekrar, bebek var ya hemen oturup yiyip kalkıyorum unutuyorum çoğu zaman, artık çekeyim tekrardan foto, hem ben onları tarihleyip dosya da yapıyordum iyi oluyordu, tartıldığım günün tartı fotosunu da koyuyorum bakalım zaman ne gösterecek...kendime de ilham oluyordum ve resim olacak diye de asla kaçırmıyordum

selamm
benide alın aranıza olur mu? :)

hoşgeldin canım aldık gitti

sağol canım, Allah burdaki herkese senin rakamlarını göstersin inşallahhhhhhhhh

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 7 zeytin, domates, salatalık,,biber.

Ara: 1 şeftali.

Öğle: 1 dilim ekmek, 5 y. kaşığı yaz türlüsü, 1 bardak ayran, biber.

Ara: Yok. (unutmuşum )

Akşam: 5 y. kaşığı yaz türlüsü, 2 y. kaşığı bulgur pilavı, 1 bardak ayran, salata.

Muhtemelen birazdan 2-3 tane incir yicem, eşim almış ben çok severim diye

Bu arada şu türlü ne bereketliymiş dünden beri yiyoz

Nasıl menüm kızlar? eskiye dönüyorum sanırım...

menün gayet güzel böyle bir menüye birazda hareket ekledinmi kilolar arkalarına bakmadan giderler
bugün yaklaşık olarak 4 saat temposuz yürüdüm ve ayaklarıma resmen karasular indi kendimi spor yapmış sayıyorum kilo aldıktan sonra olmayan pantolonuma zorda olsa girmenin haklı gururuyla sokaklarda fink attım takriben 30 dk içinde uykuya dalmış olacağım bu yorgunluk üzerine

ay onu yazmamışım, 50 mekik, 50 pedal çevirme, 50 tane de bel inceltme hareketi yaptım bugün evdeki günlük işlerime ek olarak ne güzel yürümüşsün burda yürüyüş imkanım olsa bende durmıcam (

Son düzenleme:
yürüyüş alanı değil alışveriş merkezi ve sokaklar :) normal bir insana göre zaten hızlı yürürüm reyonlardada oyalanmam bakar geçerim zaten hiçbişi almadan dolandık durduk eve dönerken elimde yemekte artan lahmacun parçaları vardı :) hayatım boyunca spor yapmak gibi bir idealim olmadığı için dzenli olarak mekik şu bu yapamam anca böyle çarşı pazar gezmeleriyle yürümeye çalışıyorum.

Salammmmm kızçelerrrr CEEEEEEEEEE EEEEEEEE ben geldimm
kilo bildirimimi yapayım ramazanda çok kilo aldım ben ühü ühü ühü 2 kilo almışım

başlangıç kilo 74
geçen hafta 63
bu hafta 63.5
gelen giden yok
toplam giden 11 kg

61'dim 2 kilo almışım

bu hafta liste altıyım biliyorum
listeyi kim yapıyor kısçeler onada mesaj atalım

kizlar sizinde bayraminiz mubarek olsun canlarim

bayramin mubarek olsun neslim bekliyorum sizii cok özledim [/QUOTE]

ahhh ahhhh nerde yaşadığımı bilsen, alışveriş merkezi falan olsa çıkmam mı, minnacık bir ilçedeyiz, kasaba gibi adeta, görev icabı, ve de çıkıp yürümek lüks burda ( ama burdan kurtulduğumuzda kimse beni tutamaz, bende hiç sevmem sporu sırf kilo gitsin diye ilk defa yapıyorum mekik falan filan işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…