Herkese günaydınlarr,
Yüz kızartıcı bildirimim:18:
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :61,8 kg
gelen :1100 gr
toplamda giden :8,8 kg.
hedef kilo : 55 kg
günaydııınnn
cumanız mübarek olsun
bildirimimi yapıp hızlıdan işlere girişmem gerek
başlangıç kilo: 76 kg
geçen hafta kilo: 62 kg
bu hafta kilo :62,5 kg
gelen :500 gr
toplamda giden :13,5 kg.
hedef kilo : 58 kg
tebrikler minderimgünaydın kısçelerimuzun bir aradan sonra ben de bugün bildirimde bulunayım istedim
başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta kilo: 60 kg
bu hafta kilo :59 kg
giden : 1 kg :82:
toplamda giden :14 kg.
hedef kilo : 58 kg
bugün yoğun bir gün olacak,uğramaya çalışırım yine
tebrikler canim masallahEki Görüntüle 495096
BAŞLANGIÇ :84
GEÇEN HAFTA :65
BU HAFTA :63
GİDEN :2kg
TOPLAM GİDEN :21kg
HEDEF :55
daha fazla kilo aldım aslında geçen cuma kilo alarak 65e yükselmiştim bayramdada 66.80 i gördüm.ama çok şükür toparladım..
sen yine benden fazla vermissin canimbaşlangıç:77.6
geçen hafta : 72.8
bu hafta :72.6
giden :200 grne komik rakam
toplamda giden : 5
hedef kilo : 60
neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
cok tesekkür ederim yesimcimsaol canım seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun
senin kilodan çok bölgesel sorunun var canım bunu daha öncede söylemiştim.benim 58 kilo halimle bile senin kadar ince ve fit bacaklara sahip değildim.işte her insanın yapısı farklı bende üst yok sende altdeğişsek tam süper olcak sık sık mekik ve üst beden hareketleri yapmanı tavsiye ederim. bi 5 kilo versen zaten muhteşem bi değişim yaşarsın.ben sana inanıyorum başarabilirsin sadece azimli ol ve yaşadığın hçbir konuda stres yapma.sen mutlu olmak istemedikçe seni kimse mutlu edemez canım.sen kendi mutluluğuna bak
pelin hosgeldin canimcimmirhabaaaaaa :92:
herkesin keyfi yerındedır inşşş
bi ceee diyim dedimm topikciğimeee
haftaya artik gidecek insallah canimKilo veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz bişeyler anlatın da motive olalım.
Yüzkızartıcı ilk bildirimimi sunuyorum.
Başlangıç kilo : 79
Şuanki kilo :79
Geçen hafta:79
Hedef Kilo :65
merhaba bu hafta lilste altı olacam ama bildirimimi yapayım
başlangıç: 78.5
2 hafta önce : 68.8
bu hafta: 70.3
gelen :1.500
toplam giden: 8.2
hedef: 57
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ara ara bakıyorum, ama haftaya sıkı takibe ve sağlıklı beslenmeye devam
haftaya insallah hepimiz eksilerde oluruz insallahBaşlangıç kilo: 78.1
Geçen hafta: 74.9
Bu hafta: 75.2
Gelen/giden: 300gr gelen
Toplamda giden: 2.9 kg
Hedef kilo: 58şaka gibi göremiycem bu hedefi sanırım
Eki Görüntüle 495169
Ya 74.6 idim 2 hafta önce yaaaaaaaah bayram ve ahhhhhhhhh iradesizliğim ama haftaya görün bak bomba gibi dönücem, dönemezsem ağzınıza geleni söyleyin emi bana
tebrikler canimBaşlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 71.300
Gelen/giden: 1.700 gr giden
Toplamda giden: 6.700
Hedef kilo: 70 ( şimdilik)
Kızlar bende yapayım dedim ilk bildirimimi
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 74,5
bu hafta:74,8
gelen: 300gr
giden: -
toplamda giden: 3.9
hedef kilo: 55
evt yüz kızartıcı bir bildirimde benden. kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumhele bayrama rağmen kilo veren arkadaşları özellikle tebrik ediyorum
:18:yarin toparlarsin menünü insallah canimşimdi arkadaşa nişan için hayırlı olsuna gidicez, üfff gelde kilo alma
Buraya bi defa yazdım sonra kaybettim başlığı canım arkadaşım Mirayın profiline bakarken gördüm ve artık bende aranızdayım
şuan ki kiliom 69 hedefim 57-55 arası bişey o kadar olurum inş...
hosgeldiniz kizlarkızlar ben 85 kiloyla diyete başladım.ve 79 a düştüm.ama artık veremiyorum çok dikkat ediyorum netten spor falan da yapıyorum ne yapayım kızlar neden durdu kilo vermem
canim benim biraz ara ver koru kilonuselam,
menü yazmıyorum artık(eski hevesim yok 38 beden dünya kadar kıyafet aldım hedefim 3 kg daha zayıf olmak ama biliyorum ki kilo verince bedenim değişcek şuan bile bir pantolonum 36 beden!!!ben de 60 ın üzerine çıkmama 59-60 larda gezme kararı aldım bir süre.en azından aldıklarım eskiyene kadar.bu da nerden baksan 1 yıl eder )yine de her cuma tartılıp bildirim yapıcam kontolu kaçırmamak için.
bildirim:
başlangıç:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:60.4
giden-gelen:0
toplam giden:13.6
hedef:57
kilo veren herkesi kutluyorum
hosgeldin canimburayı bulmam çok iyi oldu tşk ederim mirayhan.. inşalalh bende kilo verebilirimmmm şuan 82yim((((((((
69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim. vermiştim kilo ama emzirme vs derken geri aldımmm
kıyamam sana ben kaçırmışım seni valla ne muhabbet ederdik denk gelseydik şeker hata dün akşam aklımdan inanki seni geçirdim dedim şimdi suzim ballı kaymağım olsaydı neler kopardı topikte
neee dondurmamı al sanaaaayok bir daha tmm mı canım
bende düdüklü yok acaba nasıl yapabilirimki onu,:26:arada böyle değişik hafif yemekelr hep canım istiyor denemek idtiyorum şahsen şuan sebze yemeği olarak minderimden Allah razı olsun onun tarifi yapıyorum harika oluyorrr (kabak yemeği bulgurlu)
kızz sen nasıll verdin o kdar kiloyu o kadar bayramda geçmesine rağmen naptın bacım özel sırrın ne bizede söleee nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oooooo baskın basanındır diosunuz yani hoşgeldiniz geleceğin çıtır anneleri ,hadiyin bakalım bebişler uğur getirsin sizlere inş. hep birlikte kilo veririz
hadi bakalim insallah bol eksili bildirimler görelim haftayaBaşlangıç kilo:75,4kg
Geçen hafta:65.8kg
Bu hafta:66.8kg
Gelen:1kg hiç bu kadar gelen olmamıştı bana
Toplamdan verilen:8.6kg
Hedef:55kgahhh ahhh bu rakam hayall gibi banaaa
bu kadar olmasına sevindim aslında 2 kg falan bekliyordum ben hatta ilk geldiğim gün öyleydim ama bu gün tartı böle gösterdi demekki yolculukta etkiliyor ödem falan yaptı sanırım vücut, umarım haftaya hedefim 2 kg vermiş olmakvallahi hırs yaptım tutacağım boğazımı yeter artık zaten yaz mevsimi neden bu sıcaklarda böle çok yerizki için buz gibi suları vücut yenilensin hem ohhhhh
birazdan menüde paylaşayım yorum yapın hemencik kızçelerim
hosgeldin canimKızlar ben geldim.. 6 gündür giremiyordum, bayram için şehirdışına gitmiştim.
Ve ben 6 gündür diyeti epey bozdum. Ama bayramdı yani.. ne yapalım :)
Bugun cuma ve tartı günü ama ben bu sabah tartılamadım çünkü kaldığımız yerde tartı yoktu.
O nedenle bu hafta bildirirmimi yapamıyorum. ama haftaya yapacağım. umarım çok almamışımdır.
öptüm hepiniziii
hosgeldin canimselamm
benide alın aranıza olur mu? :)
allah dualarini kabul etsin zihin acikligi versin sinavlarinda canimneyse kızçelerim ben kaaçayım
namazdı yemekti derken vakit anca olur sonrada derslere çalışmam lazım malum sınav, giremezsem topiğe kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi
hosgeldin neslimSalammmmm kızçelerrrr CEEEEEEEEEE EEEEEEEE ben geldimm
kilo bildirimimi yapayım ramazanda çok kilo aldım ben ühü ühü ühü 2 kilo almışım
başlangıç kilo 74
geçen hafta 63
bu hafta 63.5
gelen giden yok
toplam giden 11 kg
61'dim 2 kilo almışım
bu hafta liste altıyım biliyorum
listeyi kim yapıyor kısçeler onada mesaj atalım
olsun canim haftaya verelim insallahVe kilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72
Bu hafta 72.8
Gelen 800
Toplam giden 14.3
2.5 litre su spor yok bu hafta zivittim bu bile iyi regli oldum onunda kattiklari var ama haftaya 71 seni gorucem
esin naptı ki :26: nişan bitmiş olmalı bu saate kadar
şark görevleri yada şehre uzak ilçelerde dolaşmak sıkıntı oluyor katılıyorum.hani kimsede sözlerimi yanlış anlamasın bu kendi doğup büyüdüğünüz ortamın dışında bir yere gittiğinizde yaşanacak tipk bir durum.bunu birçok kere bende yaşadım ama şimdi özgürce günün her saati çıkıp gezebileceğim bir şehirdeyim.sizde görevinizi kısa zamanda tamamlar daha rahat hareket edeceğiniz bir yere tayin olursunuz inşallah.yanlış anımsamıyosam 6 aylık bi kızın var o varken yürüyüşe gerek yok ben olsam şimdiye feci yaramazlıklar öğretmiştim ona öğretirkende sarfettiğim eforla spor yapmış gibi olurdumahhh ahhhh nerde yaşadığımı bilsen, alışveriş merkezi falan olsa çıkmam mı, minnacık bir ilçedeyiz, kasaba gibi adeta, görev icabı, ve de çıkıp yürümek lüks burda( ama burdan kurtulduğumuzda kimse beni tutamaz, bende hiç sevmem sporu sırf kilo gitsin diye ilk defa yapıyorum mekik falan filan işte...
hoşgördük gençGünaydın kızlar.
Son 1 hafta dikkat edip aranıza katılıcam bende.
Böyle olmuyo.
1 ay kendi çabalarımla halletmeye çalışayım sonra da diyetisyene gidicem sanırım tekrar.
Eski kısçelerin çoğu gelmiş hoşgelmiiş.
Evden yapabileceğin sporlar var canım, Leslie ve Jillian gibi, onları yapabilirsin.ahhh ahhhh nerde yaşadığımı bilsen, alışveriş merkezi falan olsa çıkmam mı, minnacık bir ilçedeyiz, kasaba gibi adeta, görev icabı, ve de çıkıp yürümek lüks burda( ama burdan kurtulduğumuzda kimse beni tutamaz, bende hiç sevmem sporu sırf kilo gitsin diye ilk defa yapıyorum mekik falan filan işte...
Günaydın kızlar.
Böyle olmuyo.
1 ay kendi çabalarımla halletmeye çalışayım sonra da diyetisyene gidicem sanırım tekrar.
olur öyle arada kaçamaklar önemli olan bugün aynı hatayı yapmaman canımslm canlarimdünden beri cok bozdum yeme seklimi ne bulursam götürüyorum bugünde sistim iyice yarindan ihtibaren geri düzeltecem insallah yediklerim pasta lahana sarmasi annem yapmis dün bugün bittirdim is arkadasimlanda kavga ettim bugün en cok nefret ettiyim huyum cok sulu gözlü olmam cok cabuk kiriliyorum birisinin karsinda aglamakdan nefret ediyorum ama zafimi da ortaya koyuyorum
esime diyorum cekil bi bilgisayarin basindan liste yapilmadan kilo bildirimimi yapacam diyebana ne desin kac seneden beri yapiyorsun kizlarda bi arpa boyu ileri gidemedi yerinde dönüp duruyor diyorlardir senden icin dedi yani senden bi halt olmaz demek istedi herhalde senelermis gecen sene geldim herhalde ne seneleri sanki
cok tesekkür ederim yesimcim
birde cok üseniyorum tatlim ya su üsengecligi atabilsem üstümdencok istiyorum mutsuzum fazlaliklarimdan bana göre üst bölge deki fazlaliklar daha kötü duruyor altdan degisek canim dün 2 dilim pasta yedim bi isyerinde bi annemgilde icim rahat etmedi spor salonuna yazilmisdim mayis da oraya yol aldim aksam birde kitap aldim 51 sayfa okumussum kitapi cekince kosu bandinda hizli yürüdüm 500 kalori yakmissim isteyince oluyor ama iste gitmesi var iyikide gitmissim dedim bugün tartiya cikinca ama 100 gramm vermissim onca pasta sarmaya ramen cok tesekkür ederim yesimcim güzel sözlerin icin
in bol gelir daha da verirsem diyordun zaten hedefin cok az tatlim biraz böyle takil
hoşgördük genç
Herkese günaydınlarrr
Gel canım gel bekliyoruz ısrarla
iyi diyelim iyi olalım ama seni bomba gibi buldum maşallah.çıtır çerez olmuşsunVayyy kimler vrmışşş burdaa.
Nasılsın Yeşim?
Günaydın kızlar.
Böyle olmuyo.
iyi diyelim iyi olalım ama seni bomba gibi buldum maşallah.çıtır çerez olmuşsun
günaydınkaç kilo oldun bu arada canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?