70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve beeen döndüm bugun yediklerimi yazayim önce

Sabah 2 dilim ekmek arasi peynir domatesli tost cay
Ara 2 erik
Öglen 2 kucuk parca peksemet domates salatalik cay
Ara karpuz
Aksam yarim dilim ekmek bir parca tavuk salata 2 kasik fasulye
Ara dondurma

3 litre su spor yok caylar sekersiz baskada yok bugun ilk kez diyet modundaydim artikin bozmak yok

Ve kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 72
Bu hafta 72.8
Gelen 800
Toplam giden 14.3

2.5 litre su spor yok bu hafta zivittim bu bile iyi regli oldum onunda kattiklari var ama haftaya 71 seni gorucem

slm canlarim dünden beri cok bozdum yeme seklimi ne bulursam götürüyorum bugünde sistim iyice yarindan ihtibaren geri düzeltecem insallah yediklerim pasta lahana sarmasi annem yapmis dün bugün bittirdim is arkadasimlanda kavga ettim bugün en cok nefret ettiyim huyum cok sulu gözlü olmam cok cabuk kiriliyorum birisinin karsinda aglamakdan nefret ediyorum ama zafimi da ortaya koyuyorum

esime diyorum cekil bi bilgisayarin basindan liste yapilmadan kilo bildirimimi yapacam diye bana ne desin kac seneden beri yapiyorsun kizlarda bi arpa boyu ileri gidemedi yerinde dönüp duruyor diyorlardir senden icin dedi yani senden bi halt olmaz demek istedi herhalde senelermis gecen sene geldim herhalde ne seneleri sanki

Herkese günaydınlarr,
Yüz kızartıcı bildirimim:18:

başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,7 kg
bu hafta kilo :61,8 kg
gelen :1100 gr
toplamda giden :8,8 kg.
hedef kilo : 55 kg

tebrikler minderim
tebrikler canim masallah
başlangıç:77.6

geçen hafta : 72.8

bu hafta :72.6

giden :200 gr ne komik rakam

toplamda giden : 5

hedef kilo : 60

neyse napalım sporsuz tatlı ıle gecen bayram boyle olur
sen yine benden fazla vermissin canim bende 100 gramm eksideyim
cok tesekkür ederim yesimcim
birde cok üseniyorum tatlim ya su üsengecligi atabilsem üstümden cok istiyorum mutsuzum fazlaliklarimdan bana göre üst bölge deki fazlaliklar daha kötü duruyor altdan degisek canim dün 2 dilim pasta yedim bi isyerinde bi annemgilde icim rahat etmedi spor salonuna yazilmisdim mayis da oraya yol aldim aksam birde kitap aldim 51 sayfa okumussum kitapi cekince kosu bandinda hizli yürüdüm 500 kalori yakmissim isteyince oluyor ama iste gitmesi var iyikide gitmissim dedim bugün tartiya cikinca ama 100 gramm vermissim onca pasta sarmaya ramen cok tesekkür ederim yesimcim güzel sözlerin icin
mirhabaaaaaa :92:

herkesin keyfi yerındedır inşşş

bi ceee diyim dedimm topikciğimeee
pelin hosgeldin canimcim
Kilo veren arkadaşlar nasıl veriyosunuz bişeyler anlatın da motive olalım.
Yüzkızartıcı ilk bildirimimi sunuyorum.
Başlangıç kilo : 79
Şuanki kilo :79
Geçen hafta:79
Hedef Kilo :65
haftaya artik gidecek insallah canim

haftaya insallah hepimiz eksilerde oluruz insallah
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 73
Bu hafta: 71.300
Gelen/giden: 1.700 gr giden
Toplamda giden: 6.700
Hedef kilo: 70 ( şimdilik )

Kızlar bende yapayım dedim ilk bildirimimi
tebrikler canim

şimdi arkadaşa nişan için hayırlı olsuna gidicez, üfff gelde kilo alma
:18:yarin toparlarsin menünü insallah canim
Buraya bi defa yazdım sonra kaybettim başlığı canım arkadaşım Mirayın profiline bakarken gördüm ve artık bende aranızdayım
şuan ki kiliom 69 hedefim 57-55 arası bişey o kadar olurum inş...

kızlar ben 85 kiloyla diyete başladım.ve 79 a düştüm.ama artık veremiyorum çok dikkat ediyorum netten spor falan da yapıyorum ne yapayım kızlar neden durdu kilo vermem
hosgeldiniz kizlar
canim benim biraz ara ver koru kilonu sen birde elbise almisdin dügün icin bol gelir daha da verirsem diyordun zaten hedefin cok az tatlim biraz böyle takil
burayı bulmam çok iyi oldu tşk ederim mirayhan.. inşalalh bende kilo verebilirimmmm şuan 82yim((((((((
69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim. vermiştim kilo ama emzirme vs derken geri aldımmm
hosgeldin canim
cok güzel muhabettlerimiz oldu cok güzel anilar olacak benim icin sizlen sohbetlerim bi 10 sene sonra kk ya girip eskiden neler yazmissiz diye bakiyormussuz
hadi bakalim insallah bol eksili bildirimler görelim haftaya
hosgeldin canim olsun haftaya kadar geri atarsin insallah onlarida menü paylasirsin dimi canim
selamm
benide alın aranıza olur mu? :)
hosgeldin canim
neyse kızçelerim ben kaaçayım
namazdı yemekti derken vakit anca olur sonrada derslere çalışmam lazım malum sınav, giremezsem topiğe kusuruma bakmayın öpüyorum hepinizi
allah dualarini kabul etsin zihin acikligi versin sinavlarinda canim
hosgeldin neslim geri verirsin sen insallah tecrübelisin tatlim

a20yi merak ediyorum yok kac gündür :26::26::26:

Ve kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 72
Bu hafta 72.8
Gelen 800
Toplam giden 14.3

2.5 litre su spor yok bu hafta zivittim bu bile iyi regli oldum onunda kattiklari var ama haftaya 71 seni gorucem
olsun canim haftaya verelim insallah

bende yapayim bildirimimi :

basalngic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.5
bu hafta: 73.4
giden: 100 gramm
toplamda giden: 2.9
hedef: 55

ben kactim geri canlarim iyi geceler tatli rüyalar kizlar

selam canlarım..
bu sabah tartıldım 62.7 geldim
geçen hafta tartılmayı unuttuğum için bildirim şeklinde yapamıyorum
biri benim ağzımı durdursun diyorum sadece çok şişiyorum yemek yemekten :86::86::86:
ama kararlıyım artık yeter düzgünce vermeliyim az kaldı zaten..
gerçi yeğenim gelcek yakında onlar varken nasıl diyet yaparım bilmiyorum
en iyisi ben okulların açılmasını bekleyeyim gidince veririm kalan kiloyu

esin naptı ki :26: nişan bitmiş olmalı bu saate kadar

Geldim şekercim bitti elbette ama evi topla kendini topla derken ancaa işim bitti

Kızlar çok yorgunum anlatamam. Ama güzel geçti nişanımız herhangi bi sıkıntı yoktu kalabalıktık biraz 50 kişi falan vardı.

Çocukta çok fazlaydı Yinede güzeldi

Fotoğrafları henüz toparlanmadı hemen paylaşıcam şekerler en kısa sürede

Gunaydin kiZlarrr

Zaman ne kadar hizli yahu..

Ramazandan sonra bizimkilerin yaninda tatile geldim
Tarti da yok ne oldum hic bilmiyorum..
Baglanti kotu takip edemiyorum forumu ama beni unutmayin bebikler
İki hafta sonra tam gaz devam

Günaydın kızlar.
Son 1 hafta dikkat edip aranıza katılıcam bende.
Böyle olmuyo.
1 ay kendi çabalarımla halletmeye çalışayım sonra da diyetisyene gidicem sanırım tekrar.

Eski kısçelerin çoğu gelmiş hoşgelmiiş.

şark görevleri yada şehre uzak ilçelerde dolaşmak sıkıntı oluyor katılıyorum.hani kimsede sözlerimi yanlış anlamasın bu kendi doğup büyüdüğünüz ortamın dışında bir yere gittiğinizde yaşanacak tipk bir durum.bunu birçok kere bende yaşadım ama şimdi özgürce günün her saati çıkıp gezebileceğim bir şehirdeyim.sizde görevinizi kısa zamanda tamamlar daha rahat hareket edeceğiniz bir yere tayin olursunuz inşallah.yanlış anımsamıyosam 6 aylık bi kızın var o varken yürüyüşe gerek yok ben olsam şimdiye feci yaramazlıklar öğretmiştim ona öğretirkende sarfettiğim eforla spor yapmış gibi olurdum yada yolla ben öğreteyim sen onu durdurmaya çalış başarabilirsen

hoşgördük genç

Evden yapabileceğin sporlar var canım, Leslie ve Jillian gibi, onları yapabilirsin.

Gel canım gel bekliyoruz ısrarla

olur öyle arada kaçamaklar önemli olan bugün aynı hatayı yapmaman canım buzamanda eşe söylenebilecek enson söz diyetteyim demek bence geçen sene diyetin ilk dönemlerinde yürüyüşe çıkıyodum eşim uyuyo olurdu.döndüğümde uyanmamış olurdu ben elimde ekmekle nerdeydin dediğinde ekmek almaya çıktım derdim buzamanda erkek diline düşücene bulabildiğin en yüksek yerden at kendini daha iyi.tabi bu benim şahsi fikrim ben gereksiz konuşmalardan pek hoşlanmam ne yaptın bunuda yicenmi kilo verdinmi sen şimdi diyettesin şimdi ... gibi sözleri duymaya tahammül edemem sende bıraktım de yapmıyorum de psikolojik baskısından kurtulursun enazından.
beden yapısı konusunda haklısın üst bedenin alta göre büyük olması özellikle pantolon giyme alışkanlığı olan kişilerde hoş durmuyo.tabi etek gibi elbise gibi şeylerde de alt bedeni büyük olanlar dezavantajlı yani hertürlü olumlu ve olumsuz yanı var o yüzden kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeliyiz.kendime bakıyorum şuram şöyle buram böyle olsa diyorum ama sonra aynada baktığım kişi ailesinden miras kalan kaşa göze ele ayağa baldır bacağa sahip.en sevdiğim yada beni dünyada herşeyden herkesten çok sevecek insanların parçalarıyla yaşadığımı görüyorum ve mutlu oluyorum.bence sende böyle düşün ve mutlu ol ailenin ilk mirası bedenindir sonra kardeşin.gerisinin hiçbir önemi yok hepsi gelip geçici.
sabah sabahta nasıl felsefik ve bilimsel bi giriş yaptım ben böyle

günaydın kaç kilo oldun bu arada canım...

Günaydın kızlarr,Akşamdan başladım diyete 2 kaşık barbunya yedim 1 dilim de kepekli uno ekmek pilavı yemedim :) Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir salatalık domates yidim,Kızım daha 6 aylık onu emziriyorum ondan fazla sıkı diyet yapamıyorum düğün öncesi gittiğim diyetisyenin yazdığı liste duruyor hafif hafif onu uygulamaya başlayacam
Kabaca şöyle bi listem vardı
Sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir veya 1 haşlanmış yumurta,salatalık, domates,şekersiz küçük taze demlemiş çay
ara meyve,2-3 badem,ılık süt bunlardan birini
Öğle ve akşam yemeklerinde ne pişmişse sadece 2 kaşık tabi arada özel yemek tarifleri de vermişti çok işime yaramıştı iyi kilo verdim ama düğünden hemen sonra hamile kalınca geri geldi gidenler şimdi tekrara vermeye çalışıyorum

iyi diyelim iyi olalım ama seni bomba gibi buldum maşallah.çıtır çerez olmuşsun

Ooo çıtır çerezden eser yok şimdi.
57 i falan görmüştüm ama dikkat etmeyince aldım hoş diyeti bırakalı 2-3 ay oluyo.
Sen naptın ne ettin?
Moralin keyfin nasıl.

günaydın kaç kilo oldun bu arada canım...

Meraklı melahat seni
Geçen ay reglde tartılmıştım ilk gün 63 tüm.
Şimdide o civardadır herhalde.
1 hafta dikkat edeyim haftaya tartılcam
Bayramdı vs derken çok kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…