70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın emzirdiğin için bence öğün sayını çoğaltmalısın.tabi bu benim fikrim.2 saati geçirmeden yemeni tavsiye ederim.zaten emzirdiğin için metabolizman hızla yakacak yediklerini.3-4 öğün az yediğin için bir süre sonra seni zorlar malum bebeğinde senden yiyor.az miktarlar olmak kaydıyla 3 ana öğün ve günler uzun olduğu için 2 ara öğün yapmanı tavsiye ederim.mesela akşam geç vakit yemek yemeyeceğini düşünürsek bebeğine vitaminli süt vermen açısından yemekten 2 saat sonra badem yada ceviz 1 yada 2 tane sonra uyumana yakın bi bardak yağsız süt içersin hem vucudun dinlenmiş olur hem bebeğin vitamin dolu sütleri mideye indirmiş olur. gün içindede daha çok meyve ağırlıklı ara öğünler yaparsın. hem aç kalmaz hem sağlıkla kilo vermiş olursun.yani ben böyle hayal ettim böyle çok güzel olur diye düşündüm

bugün iş çıkışı temizlik var yardıma gelin dün spora kaldığım yerden devam..start verdim yine tam anlamıyla bayramdan sonra ...

dün akşamki menüm yoğurtlu şehriye çorbası barbunya 2 - 3 yemek kaşığı bir tabak mantarlı tavuk yemeği ekmek yok aradan 1 saat geçti türk kahvesi içtim bir küçük kare bitter çikolatayla gece yatmadan 1 saat öncede armut yedim sonra sporumu yaptım dus aldım yattım abartmamısım sanırım dı mı ...acıkcası doktora gıttıgım donemlerden asama asama 76 dan 69 a kadar dıyet lıstem var elımde ve su an 72e dustugum lıstemı takıp edebılırım o lıstede ınanılmaz zzayıflamıstım ama kasmıyorum kızlar acelem yok kendıme buyuk sınırlarda cızmıyorum dıkkat etmek ve spor yapmak su an ...amaaaaaaaa eylülün 2.haftası tatile gidiyoruzz inşşş alarmmmmmm

Çok sağol tavsiyelerin için cnm
Haklısın,bende meyveye ağırlık vermeyi düşünüyorum abartmadan tabi ki ,doğumdan sorna 20 kg gitti bi 10-12 kg daha gitse tmm,bayramda indirdim tatlıları mideye ama emizrdiğimden olsa gerek kilo almadım hiç :)

Ooo çıtır çerezden eser yok şimdi.
57 i falan görmüştüm ama dikkat etmeyince aldım hoş diyeti bırakalı 2-3 ay oluyo.
Sen naptın ne ettin?
Moralin keyfin nasıl.
olsun 57 ile görüştünüz tanıştınız kaynaştınız bu bi başlangıç.önemli olan tanışmaktı bende 58 le tanışmıştım ama baya oldu görüşemedik özledim keratayı
ben diyeti bırakalı ay değil yıl oldu.yine kendimi aburcubur cennetine soktum.bey kalk canım tatlı çekti bey kalk simit alalım şeklinde hamile olmadan aşeren modunda koca bi kış geçirdim.boş olup yapacak bişi olmayınca tek dostunuz çikolatalar pastalar börekler püskevitler oluyor bir türlü diyet modunada giremedim :26: ama ramazanda baya toparladım.mucizevi bi şekilde ailemin yanına gidip hiç ekmek pide yemeden geri döndüm hatırlarsan ben kuru ekmek pide yemeyi çok severim.hiçbişi yemim taze ekmeği tek başına simit gibi kemireyim yeter bana neyse işte son 1-2 aydır toparladım.artık kendimi aburcuburlardan uzak tutmak istiyorum bakalım nereye kadar :2::2: ama bu kez son önümde iştirak edeceğim 1 nikah 1 düğün var bu organizasyonlara kadar kendimi kampa soktum

bir fikrim var kızlar bence ilk başladığımız an ve şimdiki arasındaki farkı görebilmek birbirimizxi motive etmek adına resim koyalım isteyen sadece bel bölgesinide çekebilir benim eşimin doğumgününden bir resmim vardı o zaman bayaa iyiydi göbüşş ben bulıyımda onu bi yüklemeye çalışıyım

Canım evde mi spor yapıyorsun nasıl yapıyorsun,bizim evin az ilerisinde yürüyüş parkı var orda sabah saat 6 da gidip eşim işe gidene kadar dönüyorum yedi buçuk gibi kızımı onun yanına bırakıyorum o çıkana kadar ben dönüyorum sonra duş alıp hazırlanıp işe geliyorum.
Ramazandan önce bu şekilde yapıyordum araya ramazan girince yürüyüşleri de bıraktım bu gün tekrar başladım

Son düzenleme:
Meraklı melahat seni
Geçen ay reglde tartılmıştım ilk gün 63 tüm.
Şimdide o civardadır herhalde.
1 hafta dikkat edeyim haftaya tartılcam
Bayramdı vs derken çok kaçırdım.
tartılmadan iyi sabrediyosun kız.ben her saat başı tartılıyorum aslında iyi değil kilo wermeyince canın sıkılıyor.bu seferde yiyesin geliyor.şahsen ben öyleyim.wermediğimi görürsem saldırıyorum.bayramda herkes kaçırdı baya bende dahil.yediklerimin haddi hesabı olmadı..neyse ki toparladım..ama toparlamanın rahatlığı war kaçamak yapcak gibiyim..

Son düzenleme:
aralıklı yediğin için ne yersen ye kilo yapmaz sana bu dönemde bu şansını iyi kullan şöyle bişi daha söylim porsiyonların nekadar küçük olursa onu sindirmen ve enerjiye çevirmende o derece hızlı olur.zaten o enerjiyide yavrun hemen hüplettiği için sana geriye birşey kalmıyo alan razı veren razı durumu anlıcan henüz doğum yapalı 6 ay olduğu için henüz vucudun tam toparlamamıştır nekadar kilo versende hala azda olsa ödemlerin şişliklerin sözkonusu.dediğin 10 -12 kiloyu çok rahat verirsin böyle ama vucudun tam şeklini anca 1 yıldan sonra alır.buyüzden kilo veriyorum hala göbeğim var yok popom çıktı diye dert etme.öncelik bebeğinin sağlığı ve senin onun peşinde rahat hareket edecek kadar enerjik ve formda olmanda.zaten hangi kiloda olursan ol çok yiyen insan hep hantaldır az ve sık sık yedinmi daha enerjik ve formda hissedersin istersen 100 kilo ol istersen 50.2 2 daha 4

Canım sürekli tartılma,Doktorum programın da izlemiştim diyet yapanlar sürekli tartılmasın diyordu,az kilo verdikçe beyin bedenle inatlaşıyor ve kilo vermek duruyor aynı şey kilo almak isteyenler için de geçerli dedi,Bide yapma kaçamak onca uğraş veriyorsun :)

Hatırlamamm mı meşhur mısır ekmeklerini.
Toparlamana sevindim canım.
Darısı başıma artık. Çikolarla başım dertte tek sorunum tatlı benimde.
İnşaallah senin gibi toparlayabilirim bende.

Kilo aldığımı farkettikce moral bozmamak için tartılmıyorum.
Bi regl daha kapıda zaten
Sen naptın yoktun herhalde buralarda.

inşallah bebeğim veririz hepbirlikte özledim sizi yaaaa

selam daktırrrrrr sende buralardasın kilolarıda vermişsin bu arada tebrik ederim canım

hoşbuldukkkkk dilooooooooooom
gene küpçü dükkanına geri döndük ya burası olmadan olmuyo motive olamıyoruz
bana ramazan hep kilo aldırıyor oldum olası kilo almışımdır

Hatırlamamm mı meşhur mısır ekmeklerini.
Toparlamana sevindim canım.
Darısı başıma artık. Çikolarla başım dertte tek sorunum tatlı benimde.
İnşaallah senin gibi toparlayabilirim bende.
gözümün önnde dört dolandı pideler ekmekler.her gece sahurda 3-4 çeşit fırından yeni çıkmış poğaçalar börekler bende kendimdeki bu güçten korktum nasıl yemedim diye bende sorun zaten orta olamamak hep uçta olcam ya hep ya hiç ortası yok
neyse ben kaçar net sorunu var kotam bitmesin haftaya ruhani halim iyi oluduğunda buralarda olurum.geçmişe dönüp okumam çok zor olur ulaşmak isteyen özelden ulaşsın muhakkak cevaplarım hadi az yeyip tok kalacağınız güzel günlere

günaydın kalın çıbık krakerlerrrrrrr

bu sabahda yedim yedim evdeki cısları tüketiyorum ki bu hafta elimin altında bişey kalmasın
sabah bir dilik kek vede bi tanede kıymalı pideyi götürdüm
içimdeki öküzs pörtledi birden
daha yok artık cıs bitti gitti hepimiz birlikde sağlıkla zayıflayalım inşallah
şu çizelgemde kaybıolşmuş onu yapayım
haa bu arada kısçeler listeyi kim yapıyordu ben listeyi topiğe attım ama
hangi kısçe yapıyo bilemediğimden atamadım mesaj
bi zahmet okuyan kısçe benide liste altı yaparsa çok mutlu olucemmm

Ay çok güzel şeyler yazıyorsun cnm bu yazdıkalrını beni görüp '' aaaa ne kadar da çok kilo kalmış doğumdan sonra''diyenlere okutmak istiyorum kızım hem erken hemde çok zayıf doğdu,doktor bile sakın zayıflayacam diye yememezlik etme şuan en çok ihtiyacı olan anne sütü dedi hep süt yapıcı şeyler yedim ona yarasın diye,ona rağmen kilo da verdim ama bazı insanlar çok düşüncesiz
Bu arada kızımla resmimi paylaşıyorum inş. incecik olduğum günde paylaşırım iki resim arasında çook büyük fark olur

Pötüşüüümmmmmmmmmmmmmm
Ben nasıl gaza gelcemm yaaaa sabah yediklerimi saysam oha dersiniz.

bu haftayı bi atlatayımda cumaları tartılcam artık canım.ya en azından sürpriz olsun dimi..
Kilo aldığımı farkettikce moral bozmamak için tartılmıyorum.
Bi regl daha kapıda zaten
Sen naptın yoktun herhalde buralarda.

ben hep buralardaydım canım.bakıp bakıp kaçıyorum.telden falan bakıyorum.kızda 7 aylık oldu 2si birden durmuyorlar..okuyabiliyorum çoğunlukla yazamıyorum.aile antalya içi ondan 1.ci gün bayram yaptım.2. we 3.cü gün ewdeydim.çocuklarla biyere gitmek zor..

84 kilo 73 kilo halimi we hamileyken ki halimi koydum.73ü falan eski arkadaşlar bilir daha önce koymuştum çünkü.o eteğim artık olmuyor belimden iniyor..

Pötüşüüümmmmmmmmmmmmmm
Ben nasıl gaza gelcemm yaaaa sabah yediklerimi saysam oha dersiniz.
dilommmmmmmmmmmmyedik yedik böle oldukkk
hadi yarışak bu hafta senle kapışak pötüşümmmmm
ben seni geçerim bikeremmmmm hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sen yerinde say ye ye şişşşşşşşşşşşş
sabahki yediklerin nekiiiii öğlende de akşamda hepsinden fazla ye bişiycik olmaz
gel kapışakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

84 kilo 73 kilo halimi we hamileyken ki halimi koydum.73ü falan eski arkadaşlar bilir daha önce koymuştum çünkü.o eteğim artık olmuyor belimden iniyor..

Kapışalım da benim kapışmaya yüzüm bilem yok.
Toparlamam lazım valla kendimi.
Dikkat ettim de ben ne zaman paspal giyinsem aşırı yemeğe veriyorum kendimi.

Son 2 haftadır da hep paspalım.
Bugün kuaföre gidim bi kendime bakim.
Sonrada ya bismillah zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…