a20yi merak ediyorum yok kac gündür :26::26::26:
olsun canim haftaya verelim insallah
bende yapayim bildirimimi :
basalngic kilom: 76.3
gecen hafta: 73.5
bu hafta: 73.4
giden: 100 gramm
toplamda giden: 2.9
hedef: 55
ben kactim geri canlarim iyi geceler tatli rüyalar kizlar
eski hallerimiz ayy aklıma geldikçe
bilmemi secemmm çok tebrik ederim canım azmini başarını
puccaa ftemiz cocostar neskuik ptty ababa ben farkındaysanız 60 ile 63 arasındayız hepimiz.gerçi ababa 59 oldu..başka bu kilo aralığında olan warmıydı hatırlamıyorum.haydin bakayım 59a bi düşelim artıkın..
puccaa ftemiz cocostar neskuik ptty ababa ben farkındaysanız 60 ile 63 arasındayız hepimiz.gerçi ababa 59 oldu..başka bu kilo aralığında olan warmıydı hatırlamıyorum.haydin bakayım 59a bi düşelim artıkın..
dün kız arkadaşım geldi okul yıllarındanKapışalım da benim kapışmaya yüzüm bilem yok.
Toparlamam lazım valla kendimi.
Dikkat ettim de ben ne zaman paspal giyinsem aşırı yemeğe veriyorum kendimi.
Son 2 haftadır da hep paspalım.
Bugün kuaföre gidim bi kendime bakim.
Sonrada ya bismillah zaten.
Ay ağzından bal damlıyor, 59 u görüp görüp kaçırıyom, bi 58 i falan görmedim daha
Hınnn hınnn bi gaz gelmeyee başladııı bana.
dün kız arkadaşım geldi okul yıllarından
ayy 51 kiloydu boyu 1.65 bide yemek yedik okadar su içti tartda 51.9 çıktı kesin sabah tartılsa 49 olurdu
zapzayıf ayyy kıskandummmmm çatladum
oda bana teselli veriyor senin boyun uzun iyisin verme
ama ben onun gibi fit durmuyorum
onun kolları bile sıkı kaslı duruyor
bugünden itibaren tekrar spora başladım sabahları yapıyorum
biraz sıklaşmam lazım pötüşüm gaza gel eskisi gibi hadi bu hafta deneyelim elimizden geldiği kadar sıkalım kendimizi bakalım nekadar verebileceğiz
kendine bak tepeden tırnağa sevdiceğini çatlatmak gelsin ilk aklına
zaten şimdi çatır çatır çatlıyorduır eminim resimlerin onu gösteriyor facede tatlım
saol tatlım farkındaysan aynı kilodayız..
sus sus konuşma hiç kilo almamışsın çok kıskandım beni geçmişsin çatır çatır çatlıcam şimdiiiiiAy ağzından bal damlıyor, 59 u görüp görüp kaçırıyom, bi 58 i falan görmedim daha
Hınnn hınnn bi gaz gelmeyee başladııı bana.
haydin bakem doldurun gazları gidiyoz.59 bizi dawet etmiş..eylül 15 bu 60 63 arası 59 u görcez okadar.....gelmeyeniböyle götürcem..
canım gaza gelcez 59 düşcez hepbirlikde yok artık 60'lar
kolları sıvayalım
sporada devam
Senin boyun uzun pötüşüm avantajlısın ama bi doğum yaptın vücudunun eski halini alması için spor şart zaten.
Ki kilo fazla yok valla senin yerinde olsam homini gırtlak yerdim herhalde.
Bu boyla bu kadar rahatsam.
Birbirimize destek olalım da kilocukları verelim şekerim ya.
Olmuyo böyle.
Eylülün ortasında kızkardeşi gelcek kız 45 kilo boyu benden uzun.
Geçen bi resmimi görmüşler benim için annesi şişman demiş.
Hâlâ şişman diyolar çok canım sıkılıyo.:2:
Önce kendim için sonrada başkalarının böyle konuşmasını duymak istemediğim için kilo vermem gerek.
Fotolara eskiden yorum yapmazdı bu aralar nedense yorum yapıp duruyo bi beğenmeler falan.
Minik kuşum diye sevmeye başladı.
Benim minik kuşla kötü bi anım olsa da hoşuma gidiyo.
Ben de boy yok canım, 1,55 ancayım, o yüzden gayet sana göre falan kiloluyum. İnşallah hep beraber 55 olalım.
sus sus konuşma hiç kilo almamışsın çok kıskandım beni geçmişsin çatır çatır çatlıcam şimdiiiii
görürsün sen sollucaz seni geliyoz arkandan hade bakem hodri meydan
Hay ağzın bal yesin.
Valla bu seferde hüsran olursa dr a para ödemem gerekecek.
Keza kendimden çok sıkıldım.
walla canım bende sıkıldım kedimden.boy kaçtı senin unuttum yaa..benim basenler war we doğum göbeği..boyda 160.bu sefer hüsran olmayacaksın..çünkü 15 eylülde kesin 59 olcaz..az kaldı ha gayret..buraya kadar ne zorluklar çektik dimi ama bunu sen daha iyi bilirsin benden.ben yokken sen wardın buralarda...sen motiwe ediyordun bizi..ben ilk senin fotonu gördüm burada we azimlendim..yetti artıkın toptan werelimde kurtulalım yaww..çok konuştum
Mine naptı acaba kiloları hiç konuşmadık onunla da.hahhhhhhhhh onun kız kardeşi önce aynaya baksın bakalım benim kız kardeşim kadar güzelmi
hade ordan istediği kadar zayıf olsun senin üyüzünün güzelliği yeter canım benim anneside halt etmiş
aama buda senin gaza gelme sebebin olsun işte o kendini bilmez densizler varya lambur lumbur konuşan onlara bir ders olsun
senin eski halin ve şuanki hali n okadan fark varki ufufffffuuuuuuuuuuuuu senin yaptıklarını sanırım ben edemezdim
şurda 10-13 kilo arasını zorla verdim
sen çok azimlisin ve bu kalanıda başarıcaksın Allahın izniyle inşallah pötüşüm
bu minik kuş kelimesi duymak çok güzel ama sevdicekden
facedende görüyorum takipdeyim tatlım belli ediyor çatladığı
Bu haftadan ne giderse başla tatlımBende haftaya cuma tartılayım da çizelgemi yapayım artık o zamana kadar ne giderse.
Ben de boy yok canım, 1,55 ancayım, o yüzden gayet sana göre falan kiloluyum. İnşallah hep beraber 55 olalım.
Ahh canımm benimmmmmm
Senin az kilo değil valla verdiğin büyük bir başarı.
Bi savsaklayınca rayına oturtmak zor oluyor valla.
1.58 boyum canım ideal olan 55 falan.
Hadi bakalım geç oolsun güç olmasın.
Mine naptı acaba kiloları hiç konuşmadık onunla da.
Habire yemek yapıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?