Ahh canımm benimmmmmm
Senin az kilo değil valla verdiğin büyük bir başarı.
Bi savsaklayınca rayına oturtmak zor oluyor valla.
1.58 boyum canım ideal olan 55 falan.
Hadi bakalım geç oolsun güç olmasın.
ayyyyy çok güldüm
habire yemek yapıyordu en son bende öyle hatırlıyorum
birde şu terör olaylarına fenba sardı sanırım hepimizi gaza gitirip bayanları toplayıp doğuya gitcez erkeklerin başaramadığını
kızlar başarıp gelcek hepsinin köklerini kurutucaz
ah o 55 yok mu? o 55..yaktı kül etti hasretinden..gerçekten bi bozuldu mu geri dönmesi toparlanması zor oluyor.boylarımızda aynı sayılır..ekim ortasına bitecek bu iş..
Attığın mesaja çok güldüm.
Valla ramazan orucumu sündürdü.
Marifetli hatun yapıp yapıp durdu pogacaları, börekleri.
Ay çok güzel şeyler yazıyorsun cnm bu yazdıkalrını beni görüp '' aaaa ne kadar da çok kilo kalmış doğumdan sonra''diyenlere okutmak istiyorum kızım hem erken hemde çok zayıf doğdu,doktor bile sakın zayıflayacam diye yememezlik etme şuan en çok ihtiyacı olan anne sütü dedi hep süt yapıcı şeyler yedim ona yarasın diye,ona rağmen kilo da verdim ama bazı insanlar çok düşüncesiz
Bu arada kızımla resmimi paylaşıyorum inş. incecik olduğum günde paylaşırım iki resim arasında çook büyük fark olur
Eki Görüntüle 495640
Mine naptı acaba kiloları hiç konuşmadık onunla da.
Habire yemek yapıp duruyor
inş canım kızında çok tatlı Allah size bağışlasın acısını göstermesin inş ayrıca göze batan insanların seni uyaracak kadar rahatsız olacagın bı kılon yok ınan bana dogum sonrası cok normal sadece once bebısını sonra kendını dusunerek saglıklı beslen
ayyyyy çok güldüm
habire yemek yapıyordu en son bende öyle hatırlıyorum
birde şu terör olaylarına fenba sardı sanırım hepimizi gaza gitirip bayanları toplayıp doğuya gitcez erkeklerin başaramadığını
kızlar başarıp gelcek hepsinin köklerini kurutucaz
ayrıca mineye şöle bi mesaj attım
şimdi elindeki ekmeği atıp damlar bakın çok kızdırdım kesin bırakmıştırr
canım günaydın
sen neredsiin 70-79 gümbürdetiyoz gel bacım
hani gelcekdin bayramdan sonra
çabukkkkkkkkkkkkkkkkkkk topla yağları gel
bırak o elindeki böreğide yahuuuuuuuuuuu habire tıkınıyonnnnnnnnnnnnnn
Attığın mesaja çok güldüm.
Valla ramazan orucumu sündürdü.
Marifetli hatun yapıp yapıp durdu pogacaları, börekleri.
bide yemek tarifleride veriyor
Geldim şekercim bitti elbette ama evi topla kendini topla derken ancaa işim bitti
Kızlar çok yorgunum anlatamam. Ama güzel geçti nişanımız herhangi bi sıkıntı yoktu kalabalıktık biraz 50 kişi falan vardı.
Çocukta çok fazlaydıYinede güzeldi
Fotoğrafları henüz toparlanmadı hemen paylaşıcam şekerler en kısa sürede
şark görevleri yada şehre uzak ilçelerde dolaşmak sıkıntı oluyor katılıyorum.hani kimsede sözlerimi yanlış anlamasın bu kendi doğup büyüdüğünüz ortamın dışında bir yere gittiğinizde yaşanacak tipk bir durum.bunu birçok kere bende yaşadım ama şimdi özgürce günün her saati çıkıp gezebileceğim bir şehirdeyim.sizde görevinizi kısa zamanda tamamlar daha rahat hareket edeceğiniz bir yere tayin olursunuz inşallah.yanlış anımsamıyosam 6 aylık bi kızın var o varken yürüyüşe gerek yok ben olsam şimdiye feci yaramazlıklar öğretmiştim ona öğretirkende sarfettiğim eforla spor yapmış gibi olurdumyada yolla ben öğreteyim sen onu durdurmaya çalış başarabilirsen
Evden yapabileceğin sporlar var canım, Leslie ve Jillian gibi, onları yapabilirsin.
Günaydın kızlarr,Akşamdan başladım diyete 2 kaşık barbunya yedim 1 dilim de kepekli uno ekmek pilavı yemedim :) Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir salatalık domates yidim,Kızım daha 6 aylık onu emziriyorum ondan fazla sıkı diyet yapamıyorum düğün öncesi gittiğim diyetisyenin yazdığı liste duruyor hafif hafif onu uygulamaya başlayacam
Kabaca şöyle bi listem vardı
Sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir veya 1 haşlanmış yumurta,salatalık, domates,şekersiz küçük taze demlemiş çay
ara meyve,2-3 badem,ılık süt bunlardan birini
Öğle ve akşam yemeklerinde ne pişmişse sadece 2 kaşık tabi arada özel yemek tarifleri de vermişti çok işime yaramıştı iyi kilo verdim ama düğünden hemen sonra hamile kalınca geri geldi gidenler şimdi tekrara vermeye çalışıyorum
bir fikrim var kızlar bence ilk başladığımız an ve şimdiki arasındaki farkı görebilmek birbirimizxi motive etmek adına resim koyalım isteyen sadece bel bölgesinide çekebilir benim eşimin doğumgününden bir resmim vardı o zaman bayaa iyiydi göbüşş ben bulıyımda onu bi yüklemeye çalışıyım
merhaba canım, hoşgeldin :))
bende döndüm
bomba gibi İSTİKRARLI KARARLI DÖNDÜM TATİLDEN ŞÜŞÜR ALMADIM AMA VERMEDİMDE
79 İLE DEVAM EDİYORUM İNŞALLAH HAFTAYA 77 GÖRECEM SİZE SÖÖZ VERİYORUM HAYATA İNAT YAĞLARIMA İNAAT
ZAYIFLIYACAĞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
SİZİ SEVİYORUMMMMMM KK ÜYELERİ
UMARIM HERKEZ İYİDİR
SABAH KLASİK KAHVALTI 1 HAŞLANAMIŞ yumrte bol yeşillık domates salatalık çay
öğlen yoğuurt çorba
ara çay 5 dede kısır 6 kaşık salata ayran
busaaten sonrada yemicem
meyve yersem öpüldünüz arkadaşalr ben ÇOOOOK KARARLIYIM BUKEZ TON TON AYŞE SANA KİLO YAKIŞIYOOO KİMSE DEMİYECEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?