hoşgeldin canımm
valla maşallahın var şu halinle bile süpersin.özelliklede beden yapın mükemmel doğumdan önce gerçekten süpermişsinki şimdi bu halini yadırgayıp laf söz ediyolar.sen kulağını gözünü kapa boşver.Rabbim sana dünya güzeli bir evlat verdi senden mutlusu senden şanslısı yok.Ay çok güzel şeyler yazıyorsun cnm bu yazdıkalrını beni görüp '' aaaa ne kadar da çok kilo kalmış doğumdan sonra''diyenlere okutmak istiyorum kızım hem erken hemde çok zayıf doğdu,doktor bile sakın zayıflayacam diye yememezlik etme şuan en çok ihtiyacı olan anne sütü dedi hep süt yapıcı şeyler yedim ona yarasın diye,ona rağmen kilo da verdim ama bazı insanlar çok düşüncesiz
Bu arada kızımla resmimi paylaşıyorum inş. incecik olduğum günde paylaşırım iki resim arasında çook büyük fark olur
Eki Görüntüle 495640
anamm pek güzelsinya kız sen maşallahın var bebişinle boşver sen etraftakilere bebişini düşün o önemliAy çok güzel şeyler yazıyorsun cnm bu yazdıkalrını beni görüp '' aaaa ne kadar da çok kilo kalmış doğumdan sonra''diyenlere okutmak istiyorum kızım hem erken hemde çok zayıf doğdu,doktor bile sakın zayıflayacam diye yememezlik etme şuan en çok ihtiyacı olan anne sütü dedi hep süt yapıcı şeyler yedim ona yarasın diye,ona rağmen kilo da verdim ama bazı insanlar çok düşüncesiz
Bu arada kızımla resmimi paylaşıyorum inş. incecik olduğum günde paylaşırım iki resim arasında çook büyük fark olur
Eki Görüntüle 495640
ahhh şeker ağzından bal akıo resmen ahanda 60 -63 aralığına bir düşsem hatta 59.9 u görsem kilo korumaya dahi geçerim o derece mutlu olacağım ama 67lerde kalakaldım bayram ve tatil sebebi ile zaten dünkü menüde hebaa olduupuccaa ftemiz cocostar neskuik ptty ababa ben farkındaysanız 60 ile 63 arasındayız hepimiz.gerçi ababa 59 oldu..başka bu kilo aralığında olan warmıydı hatırlamıyorum.haydin bakayım 59a bi düşelim artıkın..
amaa dileğimm bizde isteriz fotoooo çok merak ediyorum kızzzz vallahi çatlarım bakkkdün kız arkadaşım geldi okul yıllarından
ayy 51 kiloydu boyu 1.65 bide yemek yedik okadar su içti tartda 51.9 çıktı kesin sabah tartılsa 49 olurdu
zapzayıf ayyy kıskandummmmm çatladum
oda bana teselli veriyor senin boyun uzun iyisin verme
ama ben onun gibi fit durmuyorum
onun kolları bile sıkı kaslı duruyor
bugünden itibaren tekrar spora başladım sabahları yapıyorum
biraz sıklaşmam lazım pötüşüm gaza gel eskisi gibi hadi bu hafta deneyelim elimizden geldiği kadar sıkalım kendimizi bakalım nekadar verebileceğiz
kendine bak tepeden tırnağa sevdiceğini çatlatmak gelsin ilk aklına
zaten şimdi çatır çatır çatlıyorduır eminim resimlerin onu gösteriyor facede tatlım
canım gaza gelcez 59 düşcez hepbirlikde yok artık 60'lar
kolları sıvayalım
sporada devam
bugün menü yazmayı bırakıyorum dicektimki topikteki senin yazını görmemle canım acayip gaza geldim ve ne bırakması ptty dedim tam gaz yola devam bak arkadaşların yola devma edio senin ne eksiğin var onlardan hattta dahaaa fazla yağın var dedim kendine gel çabukk diye söylendim kendimeee bir tanede şaplak atayım tam olsunhaydin bakem doldurun gazları gidiyoz.59 bizi dawet etmiş..eylül 15 bu 60 63 arası 59 u görcez okadar.....gelmeyeniböyle götürcem..
Attığın mesaja çok güldüm.
Valla ramazan orucumu sündürdü.
Marifetli hatun yapıp yapıp durdu pogacaları, börekleri.
oooo hatunn kızçelerimmm muhabbet koyu desene ,vallahi face ekleyesim geldi sizlerii ,özledimmm çokkkkkkkk hepiniziiibide yemek tarifleride veriyor
hakket yaa nerelerdeki bu hatunnnna20 nerelerdesin kuzum? kızlar bayadır haber yok nerelerde bu kız? kayıda falan mı gitti ki?
Arkadaşlar merhaba
kendime en uygun bu grubu bulduğumu belirtmeliyim kilo itibariyle tabi umarım birazcık boğazıma hakim olmama yardım edersiniz:)
kızlar liste niye yapılmadı...
Eki Görüntüle 495991 Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 4 dilim sucuk, 8 zaytin (pek miniktiler), 1 yumurta, domates, salatalık, biber, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: Üzüm.
Eki Görüntüle 495992 Öğle: 5 y. kaşığı haşlanmış sıyırma salatası(taze börülce) limonlu az yağlı, 4 y. kaşığı yoğurt (ama yiyemedim yoğurdu öyle kaldı.), biber, küçük bir dilim ekmek.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 495993 Akşam: 4 y. kaşığı sıyırma yemeği, 2 y. kaşığı bulgur pilavı, yarım dilim ekmek, salata, 4-5 tane kavun.
İşte Pttyciğimmmmmm
valla menünü görünce gözler na böle olduusevinme anlamında ama kötü amaçlı değil yanlış anlama sakın
hakikatten özlemişim kızzz menü paylaşmanı iyi oldu kendimizze gelelim biraz
amaninn bende çok mu yemişim acaba dedim ilk okurken
15:30
4-5 kaşık pilav nohutlu , 2 su bardağı ayran,2 kaşık et yemeği
16:30
bir bardak yedigün portakallı
20:30
bir tabak marul salatası bolca (içinde 2-3 kaşık nohut vardı )
4-5 yemek kaşığı çorba
2-3 çatal et yemeği
1 bardak ayran
22:00
armut veya üzüm yiyesim var kafa hangisine eserse
ayy çokk düzensizz dimii menülerimm zaten bugün tartı 67.2 yi gösterdi bana
kesin dün gece kocişle yediğim balıkların acısıydı +çikolatada yemiştim pööööffffffffff neden toparlanamıyorum bir türlü yahuuu
bir kere menün gayet iyi canım, yedigün olmasaymış iyiymiş ama hiç ekmek yememişsin süper, totalde bakınca gayet az, çikolata ve yedigün OUT diğerleri IN şekerim
benim de şu sıyırmadan hala yiyesim var çok severim, yuh bana ya döv beni :18:
börülceeeeEki Görüntüle 495991 Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 4 dilim sucuk, 8 zaytin (pek miniktiler), 1 yumurta, domates, salatalık, biber, 1 bardak şekersiz çay.
Ara: Üzüm.
Eki Görüntüle 495992 Öğle: 5 y. kaşığı haşlanmış sıyırma salatası(taze börülce) limonlu az yağlı, 4 y. kaşığı yoğurt (ama yiyemedim yoğurdu öyle kaldı.), biber, küçük bir dilim ekmek.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 495993 Akşam: 4 y. kaşığı sıyırma yemeği, 2 y. kaşığı bulgur pilavı, yarım dilim ekmek, salata, 4-5 tane kavun.
İşte Pttyciğimmmmmm
arada kahvaltı yapmanıda öneririm nekadar geç kalksanda kahvaltıda alacağın protein kilo vermene yardımcı olur hemde sindirim sistemini rahatlatır.15:30
4-5 kaşık pilav nohutlu , 2 su bardağı ayran,2 kaşık et yemeği
16:30
bir bardak yedigün portakallı
20:30
bir tabak marul salatası bolca (içinde 2-3 kaşık nohut vardı )
4-5 yemek kaşığı çorba
2-3 çatal et yemeği
1 bardak ayran
22:00
armut veya üzüm yiyesim var kafa hangisine eserse
ayy çokk düzensizz dimii menülerimm zaten bugün tartı 67.2 yi gösterdi bana
kesin dün gece kocişle yediğim balıkların acısıydı +çikolatada yemiştim pööööffffffffff neden toparlanamıyorum bir türlü yahuuu
sanki avatarda minkiyi gördüm yoksa gözlerimmi bozuldu.arkadaşlar ben de yeni sayılırım :) yani kuzenimin hesabını aldım yeni üye almıyolarmış galiba o yüzden.zayıflamakta kararlıyım bakalım inşallah siteden kendime uygun bir diyet listesi buldum hayırlısıyla bakalım umarım işe yarar yardımcı olursanız sevinirim. :)
hadi leynn bu saatte yok yemekkkk
menüm iyi olunca hemen şaplak atayım
çikolatayı dün yedim arkasından zaten spor yaptım mekikler bisiklet hareketi bacak çekmeler yana yamalar iç bacak hareketi falan en azı 25tir rakam olarak hep 25-50-100-200 yapmışlığım vardı sayı olarak hepsinde farklıydı
dedim hatta spor yaparken yerken kolaycık mideye gidiolar al sana şimdi bir sürü ter çıkıo sırtından totoyu kaldıramıosun bile ptty dedim kendime
spordan sonra vücut ölçülerimi ölçtüm her neden bazı bölegelerimde küçülmeler var
izmir yaradı galiba banaa
hatta kocişe dedim bak böyleydi ölçüler ama şimdi nasıl tek sporda bu duruma gelemeyeceğime göre dedim izmirdeki gezmler yaramış bana
demekki kociş sen beni hergün böle gezdirsen fıstık gibi kadın olcam ben
bizimkisinde tepki aynen şudur hai 1 senelik havanı almıştın
tabi tabi şimididen başladın gezelim demeye bakışı attı
ayy çok güldüm kendime tatildeyken kocişe demiştimki bu gezme bana 1 sene yeter
bizimkide sen inanıomusun bu söze
en fazla bir hafta sonra hadi şuraya gidelim dersin dedi
hakikattende öle oldu
ahhh şu kadınlar yokmuuu
mirayım gel meyve yiyelimsu içelim hadiii
börülceeeebol sarmısaklı ne kadan güzel olurdu şimdi
arada kahvaltı yapmanıda öneririm nekadar geç kalksanda kahvaltıda alacağın protein kilo vermene yardımcı olur hemde sindirim sistemini rahatlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?