70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaba
kendime en uygun bu grubu bulduğumu belirtmeliyim kilo itibariyle tabi umarım birazcık boğazıma hakim olmama yardım edersiniz:)

valla maşallahın var şu halinle bile süpersin.özelliklede beden yapın mükemmel doğumdan önce gerçekten süpermişsinki şimdi bu halini yadırgayıp laf söz ediyolar.sen kulağını gözünü kapa boşver.Rabbim sana dünya güzeli bir evlat verdi senden mutlusu senden şanslısı yok.
sabah netim yok diye gittim ama süprayz bi şekilde yine net bğlantısına kavuştuk şu meretten kurtulamadım gitti

anamm pek güzelsinya kız sen maşallahın var bebişinle boşver sen etraftakilere bebişini düşün o önemli bu arada nur gibi bir yüzün var maşallah

ahhh şeker ağzından bal akıo resmen ahanda 60 -63 aralığına bir düşsem hatta 59.9 u görsem kilo korumaya dahi geçerim o derece mutlu olacağım ama 67lerde kalakaldım bayram ve tatil sebebi ile zaten dünkü menüde hebaa olduu

amaa dileğimm bizde isteriz fotoooo çok merak ediyorum kızzzz vallahi çatlarım bakkk

haydin bakem doldurun gazları gidiyoz.59 bizi dawet etmiş..eylül 15 bu 60 63 arası 59 u görcez okadar.....gelmeyeni böyle götürcem..
bugün menü yazmayı bırakıyorum dicektimki topikteki senin yazını görmemle canım acayip gaza geldim ve ne bırakması ptty dedim tam gaz yola devam bak arkadaşların yola devma edio senin ne eksiğin var onlardan hattta dahaaa fazla yağın var dedim kendine gel çabukk diye söylendim kendimeee bir tanede şaplak atayım tam olsun

Attığın mesaja çok güldüm.
Valla ramazan orucumu sündürdü.
Marifetli hatun yapıp yapıp durdu pogacaları, börekleri.

bide yemek tarifleride veriyor
oooo hatunn kızçelerimmm muhabbet koyu desene ,vallahi face ekleyesim geldi sizlerii ,özledimmm çokkkkkkkk hepiniziii

a20 nerelerdesin kuzum? kızlar bayadır haber yok nerelerde bu kız? kayıda falan mı gitti ki?
hakket yaa nerelerdeki bu hatunnnn
kızz a20 bize sözün var unutmaa
okulun ilk günü kapısının önünde fotonu bekliyoruzz
tmm mı şekerrr

ahhh ahhh hayatımdaki tek keşke hep bir üniyi okusaydım örgün olarak diyorum çok özeniyorum beee kızçelerr
her nerede üni kazanan biri görsem hayaranlıkla bakıyorum onlara

ama artık geçtii bizdennn o devir
anca uzaktan eğitim görüozz artık

bu arada kzıçelerimm size bişi sorucaktımmm
öyle aşırı derecede makyaj yapan biri değilim
fakat fotolarda falan güzel çıkmak için anladımki şu fondöten ve pudraya ihtiyaç var :18:
yüzümde sivilce değil ama sivilce gibi görünen hafif kızarıklıklar var
onaları kapatmak istiyorum
beyaz tenliyim hemde aşırı derece yukarda azeri idi sanırım o arkadaşımız foto paylaşmış heh o arkadaş gibi ak pak suratım var
açıkçası beyaz tenli olmaktan çok hoşlanıyorum ama o kızarıklıklar sinir etmeye başladı beni
sizce fondötenmi pudramı kullanmalıyım
pudra cilde zarar verir diolar ama bilemedimki
bide rengini neye göre seçiyoruz ufaka tüyolar verirseniz sevinirim
accık bu konulardan uzağımda
anca bir kalem rimel hafif nemlendirici ruj sür çık dışarı yapıyorum ,ondan soruyorum bu tür bilgilei sizlere ,tek güvendiğim sizler varsınız

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/garage-sale-cosmetics_46770/ hatta şu siteden hemen tavsiyeniz olursa kocişe aldırabilirimmm

Son düzenleme:

heytt beee böylee çıtı pıtı bir hatun olayım Allah tan başka ne isterimkiii

ciidden yaaa böyleee olsammm ne de güzell olurum tam tarz benim tarzı

Arkadaşlar merhaba
kendime en uygun bu grubu bulduğumu belirtmeliyim kilo itibariyle tabi umarım birazcık boğazıma hakim olmama yardım edersiniz:)

hoşgeldin canım, birbirimize yardım ederiz elbette

kızlar liste niye yapılmadı...

canım Uruz yapıyordu, o tatilde o yüzden yapan olmadı sanırım.

Sabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 4 dilim sucuk, 8 zaytin (pek miniktiler), 1 yumurta, domates, salatalık, biber, 1 bardak şekersiz çay.

Ara: Üzüm.

Öğle: 5 y. kaşığı haşlanmış sıyırma salatası(taze börülce) limonlu az yağlı, 4 y. kaşığı yoğurt (ama yiyemedim yoğurdu öyle kaldı.), biber, küçük bir dilim ekmek.

Ara: Yok.

Akşam: 4 y. kaşığı sıyırma yemeği, 2 y. kaşığı bulgur pilavı, yarım dilim ekmek, salata, 4-5 tane kavun.

İşte Pttyciğimmmmmm

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de yeni sayılırım :) yani kuzenimin hesabını aldım yeni üye almıyolarmış galiba o yüzden.zayıflamakta kararlıyım bakalım inşallah siteden kendime uygun bir diyet listesi buldum hayırlısıyla bakalım umarım işe yarar yardımcı olursanız sevinirim. :)

valla menünü görünce gözler na böle olduu sevinme anlamında ama kötü amaçlı değil yanlış anlama sakın

hakikatten özlemişim kızzz menü paylaşmanı iyi oldu kendimizze gelelim biraz

15:30
4-5 kaşık pilav nohutlu , 2 su bardağı ayran,2 kaşık et yemeği

16:30
bir bardak yedigün portakallı

20:30
bir tabak marul salatası bolca (içinde 2-3 kaşık nohut vardı )
4-5 yemek kaşığı çorba
2-3 çatal et yemeği
1 bardak ayran

22:00
armut veya üzüm yiyesim var kafa hangisine eserse

ayy çokk düzensizz dimii menülerimm zaten bugün tartı 67.2 yi gösterdi bana
kesin dün gece kocişle yediğim balıkların acısıydı +çikolatada yemiştim pööööffffffffff neden toparlanamıyorum bir türlü yahuuu

bir kere menün gayet iyi canım, yedigün olmasaymış iyiymiş ama hiç ekmek yememişsin süper, totalde bakınca gayet az, çikolata ve yedigün OUT diğerleri IN şekerim

benim de şu sıyırmadan hala yiyesim var çok severim, yuh bana ya döv beni :18:

hadi leynn bu saatte yok yemekkkk

menüm iyi olunca hemen şaplak atayım

çikolatayı dün yedim arkasından zaten spor yaptım mekikler bisiklet hareketi bacak çekmeler yana yamalar iç bacak hareketi falan en azı 25tir rakam olarak hep 25-50-100-200 yapmışlığım vardı sayı olarak hepsinde farklıydı

dedim hatta spor yaparken yerken kolaycık mideye gidiolar al sana şimdi bir sürü ter çıkıo sırtından totoyu kaldıramıosun bile ptty dedim kendime

spordan sonra vücut ölçülerimi ölçtüm her neden bazı bölegelerimde küçülmeler var
izmir yaradı galiba banaa
hatta kocişe dedim bak böyleydi ölçüler ama şimdi nasıl tek sporda bu duruma gelemeyeceğime göre dedim izmirdeki gezmler yaramış bana
demekki kociş sen beni hergün böle gezdirsen fıstık gibi kadın olcam ben

bizimkisinde tepki aynen şudur hai 1 senelik havanı almıştın
tabi tabi şimididen başladın gezelim demeye bakışı attı
ayy çok güldüm kendime tatildeyken kocişe demiştimki bu gezme bana 1 sene yeter
bizimkide sen inanıomusun bu söze
en fazla bir hafta sonra hadi şuraya gidelim dersin dedi
hakikattende öle oldu
ahhh şu kadınlar yokmuuu

börülceeee bol sarmısaklı ne kadan güzel olurdu şimdi

arada kahvaltı yapmanıda öneririm nekadar geç kalksanda kahvaltıda alacağın protein kilo vermene yardımcı olur hemde sindirim sistemini rahatlatır.

sanki avatarda minkiyi gördüm yoksa gözlerimmi bozuldu.

Berbat menum ama yazicam

Sabah 1 dilim ekmek peynir bol domates biber acik cay
Ara yok buraya kadar cok iyi
Oglen 3 isirik pizza yarim bardak gazoz 3 sikim cigkofte
Ara 1 ince dilim cheescake
Aksam 5 catal patates kizartmasi 3 catal biber kizartmasi bol salata yogurt
Ara elma

2.5 litre su spor yok dovun beni kizlar bi turlu giremiyorum diyet moduna bi gun yapsam ertesinde bozuyorum kafama kafama vurun lutfen ya nasil eski moduma giricem birde bayramda her goren cok zayiflamissin cok guzel olmussun falan dedi oldummu diyorum ama demiyorumda aynada gordugumden memnun degilim kizim cekirdek citliyo otlanmamak icin zor duruyorumm:18::18::18:

mirayım gel meyve yiyelim su içelim hadiii

tamam tama yemiyorum, hadi meyve yiyelim o zaman bari canım pttyciğim yanlıştan döndürdün beni

evettttt börülce, gel tatlım misafirim ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…