70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

loxandra teşekkürler umarım faydalı olur bizler için :)

gülayşe ne güzel loxandra aynı kilodasınız darısıda bana ve 69 ları görmek isteyen herkese olsun :)

kızlar,corbamı yaptım,ılk kaseyı ıctım,tadı fena degıl,bıldıgımız ayran corbası,ama tuzsuz bıraz yavan oldu,2 gun dayanacaz artık napalım
aclık olmayacak gıbı,mideyı sısırıyor cunku ayran

loxandra, sedaozer+ günaydın kızlar canım bende yarın yapcam o detoksu bugün karpuz yicemki tam olarak kilom yarın belli olur çünkü hafta sonu kaçırdıklarımla 80 dim bugün o yüzden 1 gün karpuzla yapim yarın ve öbür gün ayran çorbasını yapcem dün akşam aldım malzemelerini yarım yağlı yoğurd aldım hadi hayırlısı

kıymet ay,kıraz gunaydın canlarım.bız deneyelım bır oncen,memnun kalırsak sızde gelırsınız arkamızdan,2 gunde 2 kılo ne demek,ben normalde 1 ayda verıyorum 2 kıloyukaydirigubbakcemile3yalnız evde yarım yaglı yogurt yoktu,ben tam yaglıyla yaptım corbayı,cok onemlı degıldır heralde:umursamaz:

kızlar sohbet güzel ama işlerim var vede bitince yürümek istiyom en az yarım saat bantda ama dizim geçen hafta çok ağrıdı yürümediğim halde napcem bakalım kolay gelsin herkese

aslında bende bugün başlayacaktım ama kiraz diyetinin üstünden biraz zaman geçsin diye bekliyorum...ama çarşamba perşembe yaparım...hem sizin sonuçlarıda görmüş olurum

kolay gelsın kıymetcım,bıraz hareket ıyıdır,bugun karpuz yıycem demıssın,yanında bıraz da peynır yersen tutar senı,cok ac kalmazsın,yerimseniben

daha da guzel bır bebısın olur ınsallah canım.once kıloları ver de cıtır anne ol sen ama.ben 77 ıle hamıle kaldım,92 ıle doguma gırdım,sonradan kıloları vermesı zor oluyor.en ıyısı bastan tedbır almakyerimseniben

tunaydin guzeller nasilsiniz ozledim hepinizi en son 59.400 kaldim bu hafta bir arkadasima gittim ne bunyem varsa yarabbim 400gr almisim 59 dum neyseki dun gece ac yattim sabah 1dilim esmer ekmege light krem peynir surdum 1kupa sekersiz cay ictim 79dan bu kiloya indim zorlanmadim mi cooookkk zorlandim pes ettim sinir oldum sevindim derken indim inanin bana rejim yapmak kiloyu korumaktan daha kolaymis gr ucu kacsa hemen aliyorsun nasil is anlamadim ama bu gun o 400 gider heralde tekrar 8li rakamlara cikmak istemiyorum

nuraycım süpersin sen valla azim örneğisin insan karar verdikten sonra neden uygulamasın deme ama darısı hepimizin başına canım tebrikler

kızlar günaydın;

Bugün 4. günüm 75,6 ile başladım, bu sabah tartıldım 74,3 çıktım. Sabah etiformla peynir,domates,salata yedim ve bi bardak çay içtim. 10,30 da da bi meyva yedim. biraz öğlen yemeğine ne geldiyse 2-3 kaşık alırım ondan. akşam üstüne salatam ve meyvam var.

Birde bacakların incelmesi için bu sabah yeni hareket duydum kızlar. yere sırüstü yatıyorsunuz. sağ ayağınızı kaldırıp hiç indşrmeden 1 den 20 kadar rakamları ayağınızla yazıyorsunuz, sonra diğer ayağınızla yapıyorsunuz. Ben daha hiç yapmadım ama akşama deneyeceğim.

gunaydın canım.bızde senı ozluyoruz,arada gırınce hepımızı motıve edıyorsun,senın basarını gorunce bende yapabılecegıme ınanıyorum sahsen.79dan 59 a ne demek,tam 20 kılo verdın,bız bırebır sahıdız neler cektıgıne,ama azım ornegısın hep dıyorum.senın kadar sabırlı olsaydın ben coktaan 60 olurdum,hala surunuyoruz 70 lerdemafoldumbenkılo koruma konusunda herkes aynı seyı soyluyor,ben daha hedefe ulasmadım ama o zaman da aynı sıstemı benımsemek lazım galıba,aksam hafıf yemek,yada ac yatmak,bırde spora devam etmek,dıger turlu kılo almak kacınılmaz:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…