loxandra teşekkürler umarım faydalı olur bizler için :)
gülayşe ne güzel loxandra aynı kilodasınız darısıda bana ve 69 ları görmek isteyen herkese olsun :)
loxandra resimdeki bebişin mi çok şeker görünüyr[/QUOTE
ben 69.5 ı gordum ama dıkkatsızlıgım sonucu 70 lere cıktım yıne.sabah tam 70 geldım,bakalım carsamba 68 olabılcekmıyımhihoyyyt
resmıdekı oglusum 5 aylıkken ,sındı buyudu ablası 11 aylık oldu
aslında bende bugün başlayacaktım ama kiraz diyetinin üstünden biraz zaman geçsin diye bekliyorum...ama çarşamba perşembe yaparım...hem sizin sonuçlarıda görmüş olurum
hemde cumaya kupayla gırersın dımı.senı gıdı uyanık senııkaydirigubbakcemile3
loxandra resimdeki bebişin mi çok şeker görünüyr[/QUOTE
ben 69.5 ı gordum ama dıkkatsızlıgım sonucu 70 lere cıktım yıne.sabah tam 70 geldım,bakalım carsamba 68 olabılcekmıyımhihoyyyt
resmıdekı oglusum 5 aylıkken ,sındı buyudu ablası 11 aylık oldu
oy maşallah annesi allah bağışlasın çok tatlı.inşallah banada nasip olur seninki gibi şeker bir bebişe sahip olmak:Saruboceq:
tunaydin guzeller nasilsiniz ozledim hepinizi en son 59.400 kaldim bu hafta bir arkadasima gittim ne bunyem varsa yarabbim 400gr almisim 59 dum neyseki dun gece ac yattim sabah 1dilim esmer ekmege light krem peynir surdum 1kupa sekersiz cay ictim 79dan bu kiloya indim zorlanmadim mi cooookkk zorlandim pes ettim sinir oldum sevindim derken indim inanin bana rejim yapmak kiloyu korumaktan daha kolaymis gr ucu kacsa hemen aliyorsun nasil is anlamadim ama bu gun o 400 gider heralde tekrar 8li rakamlara cikmak istemiyorum
tunaydin guzeller nasilsiniz ozledim hepinizi en son 59.400 kaldim bu hafta bir arkadasima gittim ne bunyem varsa yarabbim 400gr almisim 59 dum neyseki dun gece ac yattim sabah 1dilim esmer ekmege light krem peynir surdum 1kupa sekersiz cay ictim 79dan bu kiloya indim zorlanmadim mi cooookkk zorlandim pes ettim sinir oldum sevindim derken indim inanin bana rejim yapmak kiloyu korumaktan daha kolaymis gr ucu kacsa hemen aliyorsun nasil is anlamadim ama bu gun o 400 gider heralde tekrar 8li rakamlara cikmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?