kızlar günaydın;
Bugün 4. günüm 75,6 ile başladım, bu sabah tartıldım 74,3 çıktım. Sabah etiformla peynir,domates,salata yedim ve bi bardak çay içtim. 10,30 da da bi meyva yedim. biraz öğlen yemeğine ne geldiyse 2-3 kaşık alırım ondan. akşam üstüne salatam ve meyvam var.
Birde bacakların incelmesi için bu sabah yeni hareket duydum kızlar. yere sırüstü yatıyorsunuz. sağ ayağınızı kaldırıp hiç indşrmeden 1 den 20 kadar rakamları ayağınızla yazıyorsunuz, sonra diğer ayağınızla yapıyorsunuz. Ben daha hiç yapmadım ama akşama deneyeceğim.
baya zorlar gibime geldi denemekte fayda var canım hareketin hepsi faydalı ne olursa olsun oturmaktan yatmaktan iyidir ben 8.30dan beri oturuyorum işyerinde bu bize kilo olarak dönüo işte
kolay gelsın kıymetcım,bıraz hareket ıyıdır,bugun karpuz yıycem demıssın,yanında bıraz da peynır yersen tutar senı,cok ac kalmazsın,yerimseniben
Kızlarrrrrrr.... ben geldimmmmmmmmmmm........ 1 hafta sonunda kavuştum sizlere.... hepinizi çok özledim... tatil süperdi ama işe gelince birde bir sürü iş birikince anca fırsat buldum... acil olanları toparladım hemen koştum k.k ya... neler yaptınız bilmiyorum... geçmişi okuyacağım bakalım..
bu hafta bildirimde yapamadım... netede fazla giremedim gezmekten.. 1-2 kez girdim ama k.k'da açılmadı... görüşürüz kızlar...
hosgeldın canım.ne zaman gect 1 hafta,dun gıtmıs gıbısın sankı.oo neler yaptık neler bız,bendenız 1 kılo aldım oklavayla kovalandım gecen hafta,bugun %100 dedoks dıetıne basladık topıkten bırkac arkadas,onumuzdekı gunlerdede kıraz,kıymet ay ve magrenta yapcaklar,2 gunde 2 kılo vercez ınsallah.fakırın ekmegı umut ıste naparsınkaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrr.... ben geldimmmmmmmmmmm........ 1 hafta sonunda kavuştum sizlere.... hepinizi çok özledim... tatil süperdi ama işe gelince birde bir sürü iş birikince anca fırsat buldum... acil olanları toparladım hemen koştum k.k ya... neler yaptınız bilmiyorum... geçmişi okuyacağım bakalım..
bu hafta bildirimde yapamadım... netede fazla giremedim gezmekten.. 1-2 kez girdim ama k.k'da açılmadı... görüşürüz kızlar...
oooo bursefam gelmiş hoşgelmiş.....tatil fotolarını gördüm facede....çok çok hoş çıkmışsın canım....tatil ne kadar güzel bişey ya yüzünde güller açmış resmen....
canım geçen hafta sedacım izinli saydı seni...bu hafta bizde detokslarla boğuşacağız resmen...senin diyet durumların nasıl gitti canım
Merhaba hoşgeldin. bende aranıza yeni katıldım...
Merhaba kizlar... Ancak okumakla yetiniyorum cok yogunum..
YARIN TÜRKIYEYE GIDIYORUMMMMMM
Hakkinizi helal edin fistiklar..
Sizleri seviyorum
Sizleri seviyorum
sağol canım valla güzeldi tatil bu sabah işe gelmesem daha iyi olacaktı ama mecburen geldik yine... bol bol yedim içtim canım... ayran ve soda içtim bol bol cola falan içmedim ama dondurmayı götürdüm... bende istiyorum detoks yapmak bugün için hazırlayamadım ama yarına bol sebzeyle başlayacağım.. ramazana kadar biraz daha sıkayım diyorum...
valla bende hep oturuom dışarda pek işimiz olmuyor bizim ayda yılda bir eve gidip gelirken yürüom işte oda yeterli değil tabeaynen bende 8,30 da iş de oluyorum, sürekli oturuyorum. anca bi ölçüm olursa çıkıyorum inşaata gidiyorum. oturmakta bize kilo aldırıyor. Bakalım akşam iş çıkışı gözüm yerse eve yürüyeceğim.
hoşgeldin canım tatil süperde işe dönüş olmasa mükemmel olucak yaaaKızlarrrrrrr.... ben geldimmmmmmmmmmm........ 1 hafta sonunda kavuştum sizlere.... hepinizi çok özledim... tatil süperdi ama işe gelince birde bir sürü iş birikince anca fırsat buldum... acil olanları toparladım hemen koştum k.k ya... neler yaptınız bilmiyorum... geçmişi okuyacağım bakalım..
ben detoks yapıcam ama salı perşembe yapamam akşam bozarım kızlar napcam yaa yarın başlasammı acaba bugünde az yedim zaten akşama az yemeğe çalışırım artıkhosgeldın canım.ne zaman gect 1 hafta,dun gıtmıs gıbısın sankı.oo neler yaptık neler bız,bendenız 1 kılo aldım oklavayla kovalandım gecen hafta,bugun %100 dedoks dıetıne basladık topıkten bırkac arkadas,onumuzdekı gunlerdede kıraz,kıymet ay ve magrenta yapcaklar,2 gunde 2 kılo vercez ınsallah.fakırın ekmegı umut ıste naparsınkaydirigubbakcemile3
yediğin içtiğin senin olsun canım boşver oklovayı veririz diyetle hiçç sıkma canını ohhh sefam olsun de gerçi ben hala aldığım 2 kilonun 1ini vermeye çalışıom hehehöyle valla bende anlamadım ne zaman bitti canım.. en son salı girmiştim sanırım... bende akraba ziyaretide yaptım devamlı sahilde dışarlarda birşeyler atıştırdık durduk... dondurma, tatlı çok yedim sıcaktan... izmire gittiğimde belli gittiğim yediğim şeyler var onları bol miktarda götürdüm... sabahları 2 gün yürüyüş yaptım, deniz ve havuzda yüzdüm, alışveriş falan derken sabah 9 akşam 9 full gezdim.. akşam yemek sonrası 1 kilo almış görünüyordum ama sabah tartılmayı unuttum... inşallah tok olduğum içindir... doya doya gezdim ve yedim pişamn değilim.. oklavayla kovalayabilirsiniz... :roflol::roflol::roflol:
şu geçmişin tamamını okuyayım diyet olayına bende katılacağım inşallah....
Sizleri seviyorum
evet canım ya tatil sonrası iş hiç çekilmiyo.....canım bu sıcaklarda dondurmaya hayır demek pek mümkün olmuyo...bende haftada 2 gün yiyorum genelde pazar günleri.....kısa sürede toparlarsın bursefam sen....bende ramazana kadar 70 in altına düşmeyi istiyorum inşallah...ama asıl ramazanda dikkt etmek gerekiyo....birbirimize destek olarak onunda üstesinden geliriz inşallah
bende çok korkuyorum ramazanda almaktan... sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum valla.. bizim odada benden başka oruç tutanda olmayacak... geçen sene vardı bu sene yok kimse...
kızlar detoks ne , nasıl yapılıyor. Cahillime verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?