70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugun kendime 36 beden ustler aldim cok mutluyum altim hala 40 beden de ona yaniyorum jillian killer buns&thighs umarim ise yararr erisin kalcalar bacaklarrrrr

Bugun kendime 36 beden ustler aldim cok mutluyum altim hala 40 beden de ona yaniyorum jillian killer buns&thighs umarim ise yararr erisin kalcalar bacaklarrrrr

bende 42 beden etek aldım 40 oluyor ama 1-2 klilo gitse çok daha rahat olcak.üstte M aldım.çocuk ağlayınca kaptım aldım we çıktım.ewe geldim çok bol oldu..demekki artık small giycem..

bende 42 beden etek aldım 40 oluyor ama 1-2 klilo gitse çok daha rahat olcak.üstte M aldım.çocuk ağlayınca kaptım aldım we çıktım.ewe geldim çok bol oldu..demekki artık small giycem..

o 1 2 kilo da en yakin zamanda gider insallah... Ben de 60 kiloyken 38 bedendim tekrar oyle olmak istiyorum :26:

itinayla saç çekilir

kendine gel bebeğim biz ettik sen etme yeme artık onları

tamam bugün itibariyle dönmüş bulunmaktayım. cuma tartı gününden çok korkuyorum. bakalım ne kadar almışım. :26:

Aramıza dön yeter ki, itinayla zayıflatırız biz seni.

Döndümm geldim.. Zayıflıyoruuzz

Biri de bana yapsın bunu.:)

neden böyle olduk biz ya motive edelim azcık birbirimizi

Cidden şuan en çok ihtiyacımız olan şey bu.
Ya yiyince ne oluyo ki sanki? Anlık bi mutluluk...
Ama kilo verip incelip, güzelleşip dikkat çekmek anlık değil.
Böyle harika bir mutluluğu yaşamak varken neden anlık mutluluklar yaşıyalım:)

Sabah
5 zeytin
2 domates
yarım biber
biraz peynir
1 dilim kep.ekm
1 fincan yeşil çay

Öğle
Bir kase müsli

Akşam
2 tane zeytinyağlı biber dolması
1 kase yoğurt
biraz salata
1 küçük dilim ekmek

bgn jıllıan 2 yaptım dunden berı her tarafım tutulmus vazıyetteyım canımmm hele belımm uff ınsl..yarın 3.yapacagımmm cumaya kdr böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meyvesını alırsamm dahada devammmmmmmmmmmm

Selam şekerler..

Yeni geldim eve bu saatte ve yemek yedim birde. :18:

Kurstan geliyorum çok acıkmıştım ve üşümüştüm saldırdım yemeğe :26:

Bide ben bu aralar hiç bişeye konsantre olamıyorum.

Herşeyla aynı anda ilgilenmeye çalışınca böyle oluyor demekki

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bnm bi sorum olucaktı cevpplarsanız sevinirim:) bugün diyetisyene gittim bana diyet listesi hazırlafı 15 gün uygulckmışm. listede yazılanlar şunlar; kahvaltı 1dilim tambuğday ekmek, 1 diilm az yağlı peynir, 2 kaşık lor peynir,3 zeytin, domates,salatalık,maydanoz, haftada bir menemen, şekersiz ıhlamur ya da açıkçay
öğlen, 6 kaşık etsz sebze yemeği, bir kase yoğurt, 1 dilim tambuğday ekmek
ara öğün: 1 tane çikolatalı goftet
akşam yemeği, 1 but/'baget/200gr balık ve az yaglı salata
saat 21.00 3 kurukayısı+1 ceviz
saat 23.00 meyve

LİSTE NASIL? SİZCE İŞE YARA MI?? BUGÜN UYGULADIM AMA BİRAZ AÇLIK ÇEKTİM. SİZİN ÖNERİLERİNİZ VAR Mı?? BİR DE TÜRK KAHVENİN KİLOYA ETKİSİ VAR MI?? ISRARLA TÜRK KAHVESİNİ SEVDİGMİ SÖYLEMEME RAGMEN YAZMADI LİSTEME (

Dönüşün muhteşem olmuş canım, mesajları döktürmüşsün.

Sil baştan başlamak gerekkkkkk.
2 ayda sil baştan başlayacak duruma geldim

minecim hemen toparlan hemen saç çekme operasyonuna başlayalımm
çekin valla bende durumlar çok kötü
çok kötü değil şeker azıcık basen ve yan bölge genişlemiş halledersin hemencik
inşallah canım yaaa
üzülme tatlım tavaş yavaş gidecek çabuk gelen çabuk gider biliyorsun bunu deneyimlerimizden
evet ama çabuk gidende çabuk geliyormuş
korumayı beceremedim
neyse kışın veririm inş.

ayyyyyy sen nasıl zayıflamışsın maşallah şekerim, tekrar dönersin o haline üzülme zaten pek fazlan da yok
canım ben 64le hamile kalmıştım şuanda 63 falanım sanırım
o 2. fotoda 60tım hamilelik öncesini vermek zor oluyor verilsede biraz salınca geri geliyor işte
ama tekrar gideceğine inanıyorum
ne güzel zayıflamışsın dediklerinde nasıl mutlu oluyordum tekrar yaşayacağım o mutluluğu inş

mesaj kutuna bakarsın şeker :)
geçmiş olsun canım ama kendine dikkat et. bende 2 ay önce sağ bileğim,incittim hala çekiyorum şişiyo ikide bir. aman sağlık önemli dikkat et.

kızlar hızlıca hepinizi okudum tek tek cavap yazamıyorum özür. tembelim eskisi gibi atik değilim
ptty sorunun çözülmesine sevindim canım.
secemm verecen kiloları acık sabır bak kaç kilo gitmiş bile
fotolu menülere de bayılıyorum fıstıklar üşenmeden resmini çekiyonuz
ben bir kalori sepetine gidem bakalım kaç kalori yemişim :126::126::126::126:

sekersz sade kahfenın kalorısı yok dıe blyrmm cnm

devam devam yilmak yoook ben de 2.gunumdeyim daha kaldi 28 gun
sende varmı agrı fılan benım yarın 3.gunum olackama her yerımdokuluyor canımmm

spor gerçekten işe yarıyor kısçem devam et hem sıklaşıyorsun hemde yağlardan gidiyor bilinçli yapıldığı sürece

üzülme tatlım tavaş yavaş gidecek çabuk gelen çabuk gider biliyorsun bunu deneyimlerimizden

saol doğum günü pötüşü

günaydın doğum günü paçisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

görrüyormusun dilom fadimedeki kıskançlığı çatır çatır çatlıcak sporda yaparmış

çatla emi çatırttttttttttttttttttttthehheeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sen şişko kal bööööööööööööööööööö
[/QUOTE]Çatladımmmmm

Hasedimden hep böyle dans ediyom İyi ki döndünüz, muhabbetinizi özlemişim.

Senin canın kötek istiyorrrr.
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Geçmiş olsun şeker, umarım daha fazla gelebilirsin aramıza.

Boşver sen milleti, biz sadece burada diyetten bahsedelim, hepimizin çevresinde var o insanlardan canım.

Geldinya buraya tekrar, bir şekilde halledersin. Bırakınca hepimizde aynı durum var, çok kolay kilo alıyorum ben de, toparlamak için hemen buraya dönüyorum.

Günaydın herkese...
Az kalorili bir gün diliyorum herkese...
Günaydınnn.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…