Bugun kendime 36 beden ustler aldim cok mutluyumaltim hala 40 beden de ona yaniyorum jillian killer buns&thighs umarim ise yararr erisin kalcalar bacaklarrrrr
bende 42 beden etek aldım 40 oluyor ama 1-2 klilo gitse çok daha rahat olcak.üstte M aldım.çocuk ağlayınca kaptım aldım we çıktım.ewe geldim çok bol oldu..demekki artık small giycem..
o 1 2 kilo da en yakin zamanda gider insallah... Ben de 60 kiloyken 38 bedendim tekrar oyle olmak istiyorum :26:
inşallah canım yaaa..ben 38 beden altı en son 8 sene önce giydim..
itinayla saç çekilir
kendine gel bebeğim biz ettik sen etme yeme artık onları
Aramıza dön yeter ki, itinayla zayıflatırız biz seni.
Biri de bana yapsın bunu.:)
neden böyle olduk biz yamotive edelim azcık birbirimizi
Bugun kendime 36 beden ustler aldim cok mutluyumaltim hala 40 beden de ona yaniyorum jillian killer buns&thighs umarim ise yararr erisin kalcalar bacaklarrrrr
2 ayda sil baştan başlayacak duruma geldimDönüşün muhteşem olmuş canım, mesajları döktürmüşsün.
Sil baştan başlamak gerekkkkkk.
çekin valla bende durumlar çok kötü
minecim hemen toparlan hemen saç çekme operasyonuna başlayalımm
inşallah canım yaaaçok kötü değil şeker azıcık basen ve yan bölge genişlemiş halledersin hemencik
evet ama çabuk gidende çabuk geliyormuşüzülme tatlım tavaş yavaş gidecek çabuk gelen çabuk gider biliyorsun bunu deneyimlerimizden
canım ben 64le hamile kalmıştım şuanda 63 falanım sanırımayyyyyy sen nasıl zayıflamışsın maşallah şekerim, tekrar dönersin o haline üzülme zaten pek fazlan da yok
mesaj kutuna bakarsın şeker :)Blackkkk bana fall bakkk
Eki Görüntüle 497648
Eki Görüntüle 497649
Eki Görüntüle 497651
Eki Görüntüle 497652
geçmiş olsun canım ama kendine dikkat et. bende 2 ay önce sağ bileğim,incittim hala çekiyorum şişiyo ikide bir. aman sağlık önemli dikkat et.son sayfaya bakayim dedim dilegin dogum günü oldugunu gördüm firar ettim
niceee saglikli senelere fistik dogum günün kutlu olsun Eki Görüntüle 497788
kizlar gelemedim kusura bakmayin isyerinde zor evdede yorgun düsüyorum esim giriyor genelde
öptüm kizlar
parmaklarimdada uyusukluk var yarin istrata ayrilirim herhalde hissetmiyorum sol parmaklarimi hadin kactim canlarim
bgn jıllıan 2 yaptım dunden berı her tarafım tutulmus vazıyetteyım canımmm hele belımm uff ınsl..yarın 3.yapacagımmm cumaya kdr böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee meyvesını alırsamm dahada devammmmmmmmmmmm
sekersz sade kahfenın kalorısı yok dıe blyrmm cnmmerhaba arkadaşlar nasılsınız? bnm bi sorum olucaktı cevpplarsanız sevinirim:) bugün diyetisyene gittim bana diyet listesi hazırlafı 15 gün uygulckmışm. listede yazılanlar şunlar; kahvaltı 1dilim tambuğday ekmek, 1 diilm az yağlı peynir, 2 kaşık lor peynir,3 zeytin, domates,salatalık,maydanoz, haftada bir menemen, şekersiz ıhlamur ya da açıkçay
öğlen, 6 kaşık etsz sebze yemeği, bir kase yoğurt, 1 dilim tambuğday ekmek
ara öğün: 1 tane çikolatalı goftet
akşam yemeği, 1 but/'baget/200gr balık ve az yaglı salata
saat 21.00 3 kurukayısı+1 ceviz
saat 23.00 meyve
LİSTE NASIL? SİZCE İŞE YARA MI?? BUGÜN UYGULADIM AMA BİRAZ AÇLIK ÇEKTİM. SİZİN ÖNERİLERİNİZ VAR Mı?? BİR DE TÜRK KAHVENİN KİLOYA ETKİSİ VAR MI?? ISRARLA TÜRK KAHVESİNİ SEVDİGMİ SÖYLEMEME RAGMEN YAZMADI LİSTEME(
sende varmı agrı fılan benım yarın 3.gunum olackama her yerımdokuluyor canımmmdevam devam yilmak yoookben de 2.gunumdeyim daha kaldi 28 gun
spor gerçekten işe yarıyor kısçem devam et hem sıklaşıyorsun hemde yağlardan gidiyor bilinçli yapıldığı sürecesaol canım hepbirlikte inşallah
oleyy o vakıt bende bu sene osym basuruymm de dısardan dıs tııceret bölumunu hayalımı bıtıreyımm ınsl..kocısı ıkna edeymdee yaaaaaaaaaaa
bende jıllıanla bırlıkte hafıf leıgımı hıssedyrmm cumaya gorusuruzz canımmmmmmmmmmmmmmmmmm neskuıkımmmmm
geçen hafta werdim kiloları hoş güzelde bu 63 beni bırakmıyor.bıktım yaaaaa..ewlendiğim zaman 63 kiloydum.daha aşağı inmek çokkk zorlayacak beni..cumadan beri bozmuyorum sıkıyorum ama 1 gram gitseya.aldım yine fındık poşetini..dayan diyorum kendime artık sabrım tükendi.62 yi görsem üzülmicem azimlenicem ama yok anacım yokkkkk...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Geçmiş olsun şeker, umarım daha fazla gelebilirsin aramıza.son sayfaya bakayim dedim dilegin dogum günü oldugunu gördüm firar ettim
niceee saglikli senelere fistik dogum günün kutlu olsun Eki Görüntüle 497788
kizlar gelemedim kusura bakmayin isyerinde zor evdede yorgun düsüyorum esim giriyor genelde
öptüm kizlar
parmaklarimdada uyusukluk var yarin istrata ayrilirim herhalde hissetmiyorum sol parmaklarimi hadin kactim canlarim
Boşver sen milleti, biz sadece burada diyetten bahsedelim, hepimizin çevresinde var o insanlardan canım.zayıfladıkça daha kilolu hissediyorum kendimi.dahada zayıflamak istiyorum.kayınwalidem we annesi wardı kaynanada oraya indim.daha zayıflama kanser olursun diyip duruyorlar.ya anlamıyorum kiloluyken dalga geçen arkamdan laf eden insanlar zayıfladığımı çekemiyorlar kendileri kilolu kalınca kanser olursun zayıflama falan filan.kilo wermenin neresi kötü ki!!kaynanaya dedim ki benim belim falan inceliyor ama basenler bacaklar duruyor.yani kilo werdiğimde çöküp kalmıcam kalan yağlar yani bacaklarım ericek dedim.oda bana onlar gitmez dedi.bende niye gitmeyecekmiş dedim.kapalıyımya hani diyo ki bacaklarını kim görecek bu yeter dedi.bende kendim görcem kocam görcek dedim..ona göre bu mühim değil.ama benim diğer dal gibi insanlardan neyim eksik..kiloluyken sexi kıyafetleri giyemiyorsun ..dal gibi olacaksın ki giyebilesin dimi...5 kilo daha wereyim sırf bunun için alışwerişe çıkacağım okadar yaniiiii
Geldinya buraya tekrar, bir şekilde halledersin. Bırakınca hepimizde aynı durum var, çok kolay kilo alıyorum ben de, toparlamak için hemen buraya dönüyorum.
2 ayda sil baştan başlayacak duruma geldim
çekin valla bende durumlar çok kötü
inşallah canım yaaa
evet ama çabuk gidende çabuk geliyormuş
korumayı beceremedim
neyse kışın veririm inş.
canım ben 64le hamile kalmıştım şuanda 63 falanım sanırım
o 2. fotoda 60tım hamilelik öncesini vermek zor oluyor verilsede biraz salınca geri geliyor işte
ama tekrar gideceğine inanıyorum
ne güzel zayıflamışsın dediklerinde nasıl mutlu oluyordum tekrar yaşayacağım o mutluluğu inş
Günaydınnn.Günaydın herkese...
Az kalorili bir gün diliyorum herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?