70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum yapmadım ama bendede aynı sorun var kadın milletiyiz işte istisnalar olasa vucudunuz her türlü iç yada dış etkene karşı duyarlı

bende 42 beden etek aldım 40 oluyor ama 1-2 klilo gitse çok daha rahat olcak.üstte M aldım.çocuk ağlayınca kaptım aldım we çıktım.ewe geldim çok bol oldu..demekki artık small giycem..
kapalı olduğunu söylemiştin ve bence kapalı bi bayanın üzerine oturmayan kıyafetler giymesi daha hoş.herzaman bayan bayana oturulmuyor çünkü bol aldım diye üzülme zaten omuzdan oturdumu gerisi mühim değil

çikolatalı gofret öneren diyetisyenin türk kahvesine bişey diyeceğini sanmıyorum
çay kahve neskafe gibi içeceklerin şekersiz içildiği takdirde kalorileri yok gibi bişi.1 bardağı yada fincanı 1 kalori falan
ama vucuda etkileri değişken.mesele neskafe bazılarında şişlik yapabiliyomuş.türk kahvesi vucuttaki suyu atıyo gibi geldi bana.yada bendeki etkisi bu.yani vucuduna yararı varsa iç bişi olmaz

nassınız bakiiiim hepinize teeeek teeek marabayın ve günaydınlar :)

ben bu gün kendimi çok ii hissediyorum motive olmuş durumdayım

ödemden mi okadar kg çıkıyodu bilmiyorum ama şükür bugün iyiyim çok ii diil tabi ama düşünsenize 67 düşüp bir hafta sonra tartıda 70 gören hali nolur ama bu sabah bi baktım 68.600 BUNADA ŞÜKÜR DEDİM ve şimdiii kaldığımız yerden yola devaaaaaaaaaaaaaaaaamm!!! bir ki bir ki

ya bide HATUNCUKLAR ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORU* şimdi hamile olma ihtimalim var diyodumya beşibiyerdeye araveriyorum ama yalnız yeşilçayın bitki halini içsem kötü bişiy olur mu en azından ödem için :44::26:yoksa içilebiliyor mu?

yediklerimi yazmıyayım dün akşamda bu sabahta biraz fazla kaçtı herşey :)
ama sabah tartı 70.7 yi gösterdi mutluyum
akşam leslie mi yaptım , bu sabahta regli oldum...
tatlı krizinde iken dün akşam markketten form bisküvi aldım
bende yeşil çayımı bisküvelerimi alıp geldim :)
nasılsınız bakalım hanımlar? :)

! cevap yoksa içcem

şahsi fikrim içme bence.adı üstünde ödem atmaya çalışıyosun zarar verebilir.onun yerine su iç bol bol zaten az az beslendin mi ödem mödem kalmaz.

kazzy
herşeyin azı karar çoğu zarar
ben kızıma hamile olduğumu 12 haftasında öğrendim , o süre zarfında hiçte korumadım kendimi
hatta hamile olduğumu öğrendiğim ertesigünü unutup servise yetişmek için baya bi koşmuştum :)

bi çayla yada koşmayla bebeğe zarar gelmez.rabbim onu kucağına almanı istemişse alırsın ama tabi dikkat etmekte şart.mesela geçen bir üyeyle bir tartışma yaşadık.hamilelikte hurma yenmezmiş ona göre.düşük tehlikesi içeren maddeler barındırıyomuş.nekadar araştırmasını yaptıysam yapayım hiçbir yerde hamileler hurma yemesin diye bişey okumadım.aksine hamileler için gerekli tüm vitamin ve mineralleri içeren ender besin maddelerinden.

günaydın kızlar ..

hamilenin hurma yememesi olayına çok güldüm ya. ne alaka hurma sadece tek başına su ile tüketilerek insanın hayatta aylarca kalmasını sağlayacak kadar mucize bir şeydir. bebeğe nasıl zararlı olabilir

daha test falan yapmadım ben bu ihtimal yani üzgünüm sizi yanılttıysam beybiler daha belli diil yani ama kızımdan sonra beşbuçuk yıl oldu bazı jinekolojik durumlardan dolayı hamile kalamıyorum...dum...?tedavi görüyorum ve çok pardon denemelerimiz var o nedenle yani ihtimal diyorum testede cesaretim yok henüz iki haftayı tam doldurmadan yapmak istemiyorum işte böle

bol yani yanili cümlelerimden anlamışssınızdır herhalde halükarımı :44:karışığım yani

gürüşmeyeli epey olmuş nassın çiçeğem özlemişim seni yafrimu, benim kesin diil ki daha inş diyorum sadece.yaa nasıl hurma zararlıymış pehh hamilelikde hurma yiyen annenin bebeği hem yüksek hafızaya sahip oluyormuş hemde evladı salihlerden oluyomuş derdi hocalarımız bize aaaaa aaaa aaaa

iyidir sen nassın canım . rabbim gönlüne göre versin bebek işinde iyi şanslar
hurma her yönden çok faydalı zayıflama da da kullanılıyor yüksek lifli ve doğal mucizevi bir bitki

bende aynı kanıdayım.ısrarla bu görüşünüzle ilgili bilimsel bir şey varmı diye sordum ama yok efendim içinde düşük yapıcı bilmem ne vermış deyip durdu.tamam doğum kolaylaştırıcı etkisi bilimsel bir gerçekte düşükle ne alakası var.yok efendim ben hamile birine önermişim bunu vebali boynumaymış.neden bilip bilmeden konuşuyomuşum falanda filan.çok kızdım ama ısrarla bir belge gösterin diyorum aynı lafı geveleyip duruyor.dedim burda herkes birbirine önerilerde bulunuyor demekki herkes vebal alıyor burda ne işiniz var merak ediyor.sizinlede tartışmaya girmicem dedim.hamile kalınca yicem yerkende sizi düşünücem dedim

hayırlısı inşallah beklemeden olur.dicem oki herşey yararlı yada zararlı.sadece şüphe varsa dikkat etmek lazım.malum bazı bitkisel çaylar hamilelikte önerilmiyor.mesela çok şaşırmıştım bilinen belkide en yararlı bitkilerden biri olan adaçayının düşük riskini arttırıyo olmasını. ödem atmak için çay yerine mineralli sular deneyebilirsin.çünkü bazı bölgelerin yada hazır suların vucutta şişkinlik yaptığı bilinen bir gerçek.en kötü ihtimal böyle hazır hafif sulardan kullan bir süre.

Son düzenleme:

ay çok hoşuma gitti bu laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…