70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemeğimi yedim geldim, yarım tabak tavuklu patates yemeği, 1 tbk. makarna kıymalı(kaçamak oldu), 1 çay bardağı cola, az patlıcan salatası-yoğurt. Çok karışık olmuş sanırım, ama neyse bugünlük böyle oldu.

ben geldim tam 68.3 kiloyla

fil gibi oldum...şükür pc düzeldi..

tekrardan sizlerle zayıflamak istiyrm

tek başına çok zor oluyor...nisan ayında buraya takılarak tam 8kilo vermiştim 3ay da

şimdi almış vaziyetteyim o kiloları

hergün menümü yazmaya çalışacagım...umarım dilek dönmüştür tekrardan :)

bu hafta liste altıyım..haftaya listeye girerim inşllh :)))

baya ii karıştırmışsın ve ii kaçırmışsın
tavuklu patates başlı başına vitamin deposu kaloriside kallavice
üzerine makarna evlere şenlik
kola
patlıcan slatası
enaz 2 öğünlük menü olmuş canım.hani çok değil ama bir kerede yemiş olman fazla.bunların hepsi bir günde bile fazla aslında.bence akşama gerçekten hafif bişi ye.çorba gibi bişi olabilir.sütlü form gevreklerinden olabilir.

Slm kızlar nasılsınız nen kilo vermek yerine 400 gr da aldım anlamıyorum neden oldu ki böylee ekmeği kestim bol su içmeye başladım ama suyu bedenimden atamıyorum galiba ondan böyle oldu içiyorum içiyorum ama lavaboya sık çıkmıyorum
Bu günkü menüm
Sabah 2 dilim ekmek ,peynir domates salatalık
ara 1 bardak süt
öğle 3 kaşık türlü bi kase cacık ve 2 kaşık bulgur pialvı
arada yanıma meyve getirdim onları yerim akşama da Allah kerim bebekle anca bu kadar

Canım ben zaten şuan çizelgeme göre artıdayım :26:
Olsun daha önünde 2 gün var, akşamları dikkat etmeye çalış, baştan böyle düşünme.

Ay ramazan sonra bir toparlanamadım ki, işyerinde arkadaşlar yedikçe ben de gaza geliyorum sanırım, sağolasın önerilerin için, kolayı bile son anda dayanamayıp içtim. :18: :18:

sabah yarım domates beş ad sivri tatlı minik biber
yarım kibrit kutusu b.peynir
iki dilim esmer ekmek
iki jüllien kesim incecik kaşar peyniri
su iki bardak çay

green datlum su konusunda kimse elime su dökemez zati gün içerisinde içtiğim su dört litre bazen geçiyor bile ama çok şişiyorum son zamanlarda ne biliym işte ödem mi hamilemiyim regl mi yakın karışığım en iyisi bi hemogram gebelik yaptırmak dimi?hemde acilen yani bu çelişimden bile şişiyo olabilirim

nese öğlen

bir kepçe yayla çorbası salata iki dilim esmer ekmek bir elma

akşamda yayla çorbası salata yerim olar biter kızımın değişiyle öppttüm pohççakalın

Ay ramazan sonra bir toparlanamadım ki, işyerinde arkadaşlar yedikçe ben de gaza geliyorum sanırım, sağolasın önerilerin için, kolayı bile son anda dayanamayıp içtim. :18: :18:
kilona baktımda 61 kilo gayet iyi okadar kaçamağında olsun bence zamanla yine eski düzenine kavuşursun merak etme

heran herşey olabilir madem şüphelerin var bi kan testine bakar enazından sende ona göre hareket edersin.havalarda serinledi belki üşütüyosundur. insanız bi günümüz bi günümüze uymuyor.diyet psikolojsiylede alakalı belki bişi yok ama çok şişim ya yemek yerken hiç şişmiyoduk ama eskiden yani sıkıntı etme sen beslenmene kendine dikkat et gerisini boşver

öğlen :
1 ufak kase pazı çorbası
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
az yoğurt

şuanda şekersiz kahve

hedefi 52 desem nasıl olur acaba ? daha once diyet yaptığımda ne kadar zorlasamda 54 ten aşağı inememiştim
gerçi diyeceksiniz dur daha 1 hafta bile olmadı 10 kiloyu bi ver gerisi hayrolsun dimi

kızlarrrrrr :2: sabah bi güzel kahvaltımı hazırlıyordum ki annem dışarı çıkmıştı geldi ki elinde dönerler var ben de sabah sabah çok acıkmıştım bi güzel yedim :26: yanında da yeşilçay içtim

kilona baktımda 61 kilo gayet iyi okadar kaçamağında olsun bence zamanla yine eski düzenine kavuşursun merak etme
Canım boyum 1.70 olsaydı dediğin gibi iyi olurdu ama maalesef boy 1.55 anca. O yüzden bir 55 kg. görseydim iyi olacaktı, ama 59.5 ten aşağısını göremedim daha. Aşağı yukarı 10 senedir 70 kg. larda gezindiğimi düşünürsek bu 61 de gayet iyi tabii ki. Hepsi burası sayesinde ve de Dileğim sağolsun, üzerimde emeği çoktur. Geçen sene Aralık'tan beri burdayım, Haziran ayına kadar da gayet güzel gidiyordu, ne zamanki tatil moduna girdim, kilolar geri gelmeye başladı. İnşallah hep beraber toplanır ve patır patır kg.ları vermeye başlarız.

Sabah sabah döner ne ola ki acepÖğlen ve akşam ne yedin, yiyeceksin? Ona göre sopayı hazırlayayım

zaten üzerime oturmuyor ki canım.şuan aldığım çuwal gibi duruyor bu şekilde asla giyemem.prensibim wücuduma oturan kıyafetlerdir ama dapdar giymem.gideceğim oturacağım yere göre giyerim giderkende..ne hikmetse zaten kilo wermiyorum ama kyafetlerde bollaşma war..herhalde wücut toparlamaya başladı..

Son düzenleme:
oncelık menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın

13:00
ara-yarımelma

bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum

ara
-yok

aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece

*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt

pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk

nasıl kızlarr cuma gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:

1 kupa ıcebılır sın yada kuskun varsa ıcme kendını garantıye al sekerımmmm

cok skr jıllıan kasılması harıc superımm ya sennn cnm bak ne gsl eksı gormussun ben cumaya kdr cıkmıcammmm ama jıllıandan dolayı bayagı sert bır karnım ve yan larım olduuu

!
cevap yoksa içcem
dur kızz

gunaydın canımm nasılsınn bakalımmmmmmmmmmmm

haydı gosun aydın canımmmm

az önce bir halsizlik baş dönmesi ve elimin ayğımın titreme durumunu yaşadığım için ara öğün olarak bir küçük kakaolu kek yedim marketten alıp...pişman değilim kendime geldim 100 gr 415 kalori diyor 40 gr yedıgım kek

bişey sorucam benim bacaklarımdakiler selülit mi ddeğil mi anlayamadım :26: normalde portakal kabuğu gibi olur ancak benimkiler dalga dalga bi tuhaf ya neden öyle acaba

aay ben geldim ama kimsecikler yok mu nee biraz gec kaldım galıba :26:

tatılı atlattık, bayramı atlattık derken ben de kendimi motıve etmeye calısıyorum ama inadına yemek yapan ablamız izinli bu defa da, her oğlen dısardan beslenıyoruzzz

sabahları motıvasyon tam gaz oluo, dıyorum bu oglen bı salata yıyım, sonra oğle saatı gelıo, herkes elinde kebapcı menüsü ile gezerken benımde aklım kayıo

telefonda kalan bı kac resmıde album yapıp yukledım şimdi, bıraz karman corman oldu, her turlu halim var valla

eger gücümü toplar motıve olabılırsem, yedıklerıme bıraz dıkkat edıp yıne bolgesel calısmak ıstıyorum bakalım nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…