baya ii karıştırmışsın ve ii kaçırmışsınyemeğimi yedim geldim, yarım tabak tavuklu patates yemeği, 1 tbk. makarna kıymalı(kaçamak oldu), 1 çay bardağı cola, az patlıcan salatası-yoğurt. Çok karışık olmuş sanırım, ama neyse bugünlük böyle oldu.
Afiyet bal şeker olsun canım. Sakın kaçırma ama bak cumaya 2 gün kaldı, artı görmicez listede ona göre.
Olsun daha önünde 2 gün var, akşamları dikkat etmeye çalış, baştan böyle düşünme.Canım ben zaten şuan çizelgeme göre artıdayım :26:
Ay ramazan sonra bir toparlanamadım ki, işyerinde arkadaşlar yedikçe ben de gaza geliyorum sanırım, sağolasın önerilerin için, kolayı bile son anda dayanamayıp içtim. :18: :18:baya ii karıştırmışsın ve ii kaçırmışsın
tavuklu patates başlı başına vitamin deposu kaloriside kallavice
üzerine makarna evlere şenlik
kola
patlıcan slatası
enaz 2 öğünlük menü olmuş canım.hani çok değil ama bir kerede yemiş olman fazla.bunların hepsi bir günde bile fazla aslında.bence akşama gerçekten hafif bişi ye.çorba gibi bişi olabilir.sütlü form gevreklerinden olabilir.
kilona baktımda 61 kilo gayet iyi okadar kaçamağında olsun benceAy ramazan sonra bir toparlanamadım ki, işyerinde arkadaşlar yedikçe ben de gaza geliyorum sanırım, sağolasın önerilerin için, kolayı bile son anda dayanamayıp içtim. :18: :18:
heran herşey olabilir madem şüphelerin var bi kan testine bakar enazından sende ona göre hareket edersin.havalarda serinledi belki üşütüyosundur. insanız bi günümüz bi günümüze uymuyor.diyet psikolojsiylede alakalı belki bişi yok ama çok şişim ya yemek yerken hiç şişmiyoduk ama eskidensabah yarım domates beş ad sivri tatlı minik biber
yarım kibrit kutusu b.peynir
iki dilim esmer ekmek
iki jüllien kesim incecik kaşar peyniri
su iki bardak çay
green datlum su konusunda kimse elime su dökemez zati gün içerisinde içtiğim su dört litre bazen geçiyor bile ama çok şişiyorum son zamanlarda ne biliym işte ödem mi hamilemiyim regl mi yakın karışığım en iyisi bi hemogram gebelik yaptırmak dimi?hemde acilen yani bu çelişimden bile şişiyo olabilirim
nese öğlen
bir kepçe yayla çorbası salata iki dilim esmer ekmek bir elma
akşamda yayla çorbası salata yerim olar biterkızımın değişiyle öppttüm pohççakalın
Canım boyum 1.70 olsaydı dediğin gibi iyi olurdu ama maalesef boy 1.55 anca. O yüzden bir 55 kg. görseydim iyi olacaktı, ama 59.5 ten aşağısını göremedim daha. Aşağı yukarı 10 senedir 70 kg. larda gezindiğimi düşünürsek bu 61 de gayet iyi tabii ki. Hepsi burası sayesinde ve de Dileğim sağolsun, üzerimde emeği çoktur. Geçen sene Aralık'tan beri burdayım, Haziran ayına kadar da gayet güzel gidiyordu, ne zamanki tatil moduna girdim, kilolar geri gelmeye başladı. İnşallah hep beraber toplanır ve patır patır kg.ları vermeye başlarız.kilona baktımda 61 kilo gayet iyi okadar kaçamağında olsun bencezamanla yine eski düzenine kavuşursun merak etme
kızlarrrrrr :2: sabah bi güzel kahvaltımı hazırlıyordum ki annem dışarı çıkmıştı geldi ki elinde dönerler varben de sabah sabah çok acıkmıştım bi güzel yedim :26: yanında da yeşilçay içtim
Sebze yemeği+salata+yoğurt veya çorba+salata olabilir.zaten geç uyanmıştım 1deakşam ne yesem ki acep annemin yaptıklarından mı yesem yoksa kendim yumurta mı kırsam
kapalı olduğunu söylemiştin ve bence kapalı bi bayanın üzerine oturmayan kıyafetler giymesi daha hoş.herzaman bayan bayana oturulmuyor çünkübol aldım diye üzülme zaten omuzdan oturdumu gerisi mühim değil
1 kupa ıcebılır sın yada kuskun varsa ıcme kendını garantıye al sekerımmmmnassınız bakiiiim hepinize teeeek teeek marabayın ve günaydınlar :)
ben bu gün kendimi çok ii hissediyorum motive olmuş durumdayım
ödemden mi okadar kg çıkıyodu bilmiyorum ama şükür bugün iyiyim çok ii diil tabi ama düşünsenize 67 düşüp bir hafta sonra tartıda 70 gören hali nolur ama bu sabah bi baktım 68.600 BUNADA ŞÜKÜR DEDİM ve şimdiii kaldığımız yerden yola devaaaaaaaaaaaaaaaaamm!!! bir ki bir ki
ya bide HATUNCUKLAR ÇOK ÖNEMLİ Bİ SORU* şimdi hamile olma ihtimalim var diyodumya beşibiyerdeye araveriyorum ama yalnız yeşilçayın bitki halini içsem kötü bişiy olur mu en azından ödem için :44::26:yoksa içilebiliyor mu?
cok skr jıllıan kasılması harıc superımm ya sennn cnm bak ne gsl eksı gormussun ben cumaya kdr cıkmıcammmm ama jıllıandan dolayı bayagı sert bır karnım ve yan larım olduuuyediklerimi yazmıyayım dün akşamda bu sabahta biraz fazla kaçtı herşey :)
ama sabah tartı 70.7 yi gösterdi mutluyum
akşam leslie mi yaptım , bu sabahta regli oldum...
tatlı krizinde iken dün akşam markketten form bisküvi aldım
bende yeşil çayımı bisküvelerimi alıp geldim :)
nasılsınız bakalım hanımlar? :)
dur kızz!
cevap yoksa içcem
gunaydın canımm nasılsınn bakalımmmmmmmmmmmmgünaydın kızlar ..
hamilenin hurma yememesi olayına çok güldüm ya. ne alaka hurma sadece tek başına su ile tüketilerek insanın hayatta aylarca kalmasını sağlayacak kadar mucize bir şeydir. bebeğe nasıl zararlı olabilir
haydı gosun aydın canımmmmben geldim tam 68.3 kiloyla
fil gibi oldum...şükür pc düzeldi..
tekrardan sizlerle zayıflamak istiyrm
tek başına çok zor oluyor...nisan ayında buraya takılarak tam 8kilo vermiştim 3ay da
şimdi almış vaziyetteyim o kiloları
hergün menümü yazmaya çalışacagım...umarım dilek dönmüştür tekrardan :)
bu hafta liste altıyım..haftaya listeye girerim inşllh :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?