- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
az önce bir halsizlik baş dönmesi ve elimin ayğımın titreme durumunu yaşadığım için ara öğün olarak bir küçük kakaolu kek yedim marketten alıp...pişman değilim kendime geldim 100 gr 415 kalori diyor 40 gr yedıgım kek
bişey sorucam benim bacaklarımdakiler selülit mi ddeğil mi anlayamadım :26: normalde portakal kabuğu gibi olur ancak benimkiler dalga dalga bi tuhaf ya neden öyle acaba
ileri derecede olan selülitler direk bakınca portakal kabugu gorunumunde oluyolar canım, sen şöyle bi hafifce sık orayı ortaya cıkarsa oyle bı gorunum selülittır :26: dalga dalga duran yerler acaba çatlak gıbı bısey mikiii :44:
devam devam yilmak yoookben de 2.gunumdeyim daha kaldi 28 gun
oo bende aksam 2 catal soganlama 2catal makrna yedım:26: aylar sonr makarna ve bennnn pısmanım ama dayanamadımmm yaaaaaaaaaaaaaaaasabah: döner :2: yeşilçay
ara: 2 ceviz
akşam: salçalı makarna+ bir kase yoğurt+yarım domates, salatalık
bugün çok kötü beslendim ya :26: jillian yapıp telafi edeceğimm
tursum ve melemenımmoncelık menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın
13:00
ara-yarımelma
bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum
ara
-yok
aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece
*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt
pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk
nasıl kızlarr cuma gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:
1 kupa ıcebılır sın yada kuskun varsa ıcme kendını garantıye al sekerımmmm
cok skr jıllıan kasılması harıc superımm ya sennn cnm bak ne gsl eksı gormussun ben cumaya kdr cıkmıcammmm ama jıllıandan dolayı bayagı sert bır karnım ve yan larım olduuu
dur kızz
gunaydın canımm nasılsınn bakalımmmmmmmmmmmm
haydı gosun aydın canımmmm
sağ olasın canım :)oncelık menumde
sabah
-08:00
-1 bardak su
-10:00-1 cay kasıgı ballı corek otu(artık he sabah yıyecegım zarırı olmaz umarım sade cokacı bende balla karıstırdım)
-11:00
-az yagda 1 yumurayı 2 catal kasarla pırsdımm
-1 dometes
-1 dılım cavdar ekmegi
-3zeytın
13:00
ara-yarımelma
bu arda pazara gıttım 2 st yuru yuru sonraaa
15:00
-1/2 lavas arasına bol yesıllıklı tavuk durum
ara
-yok
aksam
-karpuz yemeyi dusunuyorum sadece
*spor
-2 st yuruyus normalseyırde elınce 20 kg ıle
-jıllıan 3.bölümmm
*yesıl cay 2 kupa
*su 3 lt
pazardan tursuluk aldım melemenlık fılan onları yıkadım hazırladımm jıllıandan sonra onları yapacagm bgn jıllıanın 3.gunu bakalım nasıl gececekkkkkkkk
nasıl kızlarr cuma gunu 70 lerı gorurumuyum sızceeeeeeeee:18::18::18:
1 kupa ıcebılır sın yada kuskun varsa ıcme kendını garantıye al sekerımmmm
cok skr jıllıan kasılması harıc superımm ya sennn cnm bak ne gsl eksı gormussun ben cumaya kdr cıkmıcammmm ama jıllıandan dolayı bayagı sert bır karnım ve yan larım olduuu
dur kızz
gunaydın canımm nasılsınn bakalımmmmmmmmmmmm
haydı gosun aydın canımmmm
oo bende aksam 2 catal soganlama 2catal makrna yedım:26: aylar sonr makarna ve bennnn pısmanım ama dayanamadımmm yaaaaaaaaaaaaaaaacekın saclarımı;ama
60 dk yuruyuss ve 25 dk jıllıanın 3 .bolumunu yaptımmm o na ne dıyeceksınızz ve
tursum ve melemenımm
Eki Görüntüle 499005 nasıl gorunuyorlarrrrr
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
menun gusel cnm ara onunededıkkt ett ınsl..sonuclarını gusel alırsınnnkızlar menüm ama bugun ilk siftah oldugu için hiçbişi yememişim sanki :)
önceki yemelerime saydım :)
sabah
1.5dilim ekmek
4çatal ucu peynir
3zeytin
çay
akşam
1kase tarhana
yarım dilim ekmek
yarım domates
bugun çay komasına gircektm..öğlen 1demlik bitirdim sanırım..tabi şekersiz
bugunlük böyle olsun yarın öğle yemeği ve araları atlamayacagım inşllh
bayanlar 72 kiloydum ve bu hafta 71 e düştüm :) yavaş yavaş mezuniyete kadar vermek istiyorum kiloları. voleybol ve yüzmeyle uğraştım bırakıncada kiloları aldım tabişimdi koşu badı aldım eve yeme alışkanlığım pek yok ama kilo almaya müsait bir bünyem var maalesef :S yinede yediklerimi kısarak koşu bandı mekik plates derken devam etmek istiyorum belirli diyet listem yok şuanda. ama mezuniyete kadar vermem lazım bu kiloları... hazirana kadar 16 kilo verip incecik gitmeliyim o mezuniyete :):18:
Canım resimlerine baktım süper görünüyorsun, darısı bizlerin başına inşallah.aay ben geldim ama kimsecikler yok mu nee biraz gec kaldım galıba :26:
tatılı atlattık, bayramı atlattık derken ben de kendimi motıve etmeye calısıyorum ama inadına yemek yapan ablamız izinli bu defa da, her oğlen dısardan beslenıyoruzzz
sabahları motıvasyon tam gaz oluo, dıyorum bu oglen bı salata yıyım, sonra oğle saatı gelıo, herkes elinde kebapcı menüsü ile gezerken benımde aklım kayıo
telefonda kalan bı kac resmıde album yapıp yukledım şimdi, bıraz karman corman oldu, her turlu halim var valla
eger gücümü toplar motıve olabılırsem, yedıklerıme bıraz dıkkat edıp yıne bolgesel calısmak ıstıyorum bakalım nolcakkk
Ellerine sağlık canım, menemeni nasıl yapıyorsun? Turşuyu da tarif veriri misin? Ben bir keresinde turşukurla salata turşusu yaptım, çok tuzlu gelmişti, yiyemedik.oo bende aksam 2 catal soganlama 2catal makrna yedım:26: aylar sonr makarna ve bennnn pısmanım ama dayanamadımmm yaaaaaaaaaaaaaaaacekın saclarımı;ama
60 dk yuruyuss ve 25 dk jıllıanın 3 .bolumunu yaptımmm o na ne dıyeceksınızz ve
tursum ve melemenımm
Eki Görüntüle 499005 nasıl gorunuyorlarrrrr
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın
kızlar dün giremedim elektrikler yoktu
umarım herkes iyidir
yarın tartı günü bakalım sonuçlar nasıl olacak
inşallah bol verimli bir hafta olmuştur
bende dun gece kalkıp yemek yedım azcık bısı amaSelam şekerler..
Yeni geldim eve bu saatte ve yemek yedim birde. :18:
Kurstan geliyorum çok acıkmıştım ve üşümüştüm saldırdım yemeğe :26:
Bide ben bu aralar hiç bişeye konsantre olamıyorum.
Herşeyla aynı anda ilgilenmeye çalışınca böyle oluyor demekki
merhaba arkadaşlar nasılsınız? bnm bi sorum olucaktı cevpplarsanız sevinirim:) bugün diyetisyene gittim bana diyet listesi hazırlafı 15 gün uygulckmışm. listede yazılanlar şunlar; kahvaltı 1dilim tambuğday ekmek, 1 diilm az yağlı peynir, 2 kaşık lor peynir,3 zeytin, domates,salatalık,maydanoz, haftada bir menemen, şekersiz ıhlamur ya da açıkçay
öğlen, 6 kaşık etsz sebze yemeği, bir kase yoğurt, 1 dilim tambuğday ekmek
ara öğün: 1 tane çikolatalı goftet
akşam yemeği, 1 but/'baget/200gr balık ve az yaglı salata
saat 21.00 3 kurukayısı+1 ceviz
saat 23.00 meyve
LİSTE NASIL? SİZCE İŞE YARA MI?? BUGÜN UYGULADIM AMA BİRAZ AÇLIK ÇEKTİM. SİZİN ÖNERİLERİNİZ VAR Mı?? BİR DE TÜRK KAHVENİN KİLOYA ETKİSİ VAR MI?? ISRARLA TÜRK KAHVESİNİ SEVDİGMİ SÖYLEMEME RAGMEN YAZMADI LİSTEME(
hosgeldın aramızabayanlar 72 kiloydum ve bu hafta 71 e düştüm :) yavaş yavaş mezuniyete kadar vermek istiyorum kiloları. voleybol ve yüzmeyle uğraştım bırakıncada kiloları aldım tabişimdi koşu badı aldım eve yeme alışkanlığım pek yok ama kilo almaya müsait bir bünyem var maalesef :S yinede yediklerimi kısarak koşu bandı mekik plates derken devam etmek istiyorum belirli diyet listem yok şuanda. ama mezuniyete kadar vermem lazım bu kiloları... hazirana kadar 16 kilo verip incecik gitmeliyim o mezuniyete :):18:
gunaydnnnnnnngünaydın
kızlar dün giremedim elektrikler yoktu
umarım herkes iyidir
yarın tartı günü bakalım sonuçlar nasıl olacak
inşallah bol verimli bir hafta olmuştur
Herkese günaydınlarrr
Nerde bizim millet, yatıyosunuz değil mi evde? Tatil olunca öyle oluyo, neyse ben de pazar günü yatarımHer zaman olduğu gibi ben işteyim, ne yapalım sağlık olsun. Tatil diye abur cuburu kaçırmayın kızlarrrrrr, yarın cuma Hep beraber eksileri görelim ne olurrrr bu hafta.
Günaydın canım,gunaydınlar herkese
dun bısmıllah spora basladık
olcumlerım felan yapıldı vucudumda 20 kg yag cıktı
sewdıcemınde 22
o benden daha kılolu ama neredeyse yaglarımız aynı
ne kadar da yag depolamısım oyle ben
cok uzuldum cok
ılk gun spor ıyı gıttı vucudumdakı acılarda sporun nazar boncukları sayıyorum
5 ayda ınsallah cok guzel bır kılo vermıs olurum
Hergün tartılmak yerine sadece haftada 1 gün tartılmaya çalışmalısın, dönem dönem duraksamalar hepimizde oluyor, her hafta aynı hızda kilo veremeyiz. Böyle yaparak daha çok kendi motiveni kırmışsın, kilo verme işi sabır işi canım. Ayda ortalama 3-4 kg. normal diyorlar ama ben yeri geldi ayda 2 kg. verdim, az olsun öz olsun diyeceksin, sabredeceksin, başka yolu yok. Kendini 38 beden pantolonların içinde hayal et.dün tartıya cıktım 72.6 sınır oldum sabıtlendım kaldım offffffffffffffffffffffffffffff sınırden oturp bır guzel fondu yedım bırsey degısmıyor nasılsa dıye ıntıkam gıbı bırseydı benımkı kendımden...bı tanede muz dogradım cııne bıtter cıkolatalı fondumun sabah uyandım ve pişmanlık :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: niye böyle olmak zorunda diyetisyene mi gitsem acaba sanırmn bırseylerı yanlıs yapıyorum sabıtlendım kaldım yıne
Günaydın canikom, senin de bayramın kutlu olsun. Ne yaptın sorunlarını çözebildin mi?günaydın kızlar herkesin zafer bayramını kutlarımEki Görüntüle 499140
Günaydın canım,günaydın canlarım geçmişe bakamıyorum yeğenim geldi onunla ilgileniyoruz bana bir şey yazan olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
cumartesi akşam da yola çıkacağım nasipse.. yeni evimde internet şimdilik yok ama bağlatmayı düşünüyoruz temizlik işimiz bittikten sonra..
geç de olsa aranıza geri döneceğim inşallah. ara ara gelir yazarım yine.
çıkmalıyım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?