70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyle durumlar ıcın bı kac sey atsan canım cantana, çekmecene fılan..elinin altında olsun hem ara ogun nıyetıne; kuru kayısı&incir, leblebı, badem, fındık vs fılan hem toparlanmana yardımcı olur hem de daha masumlar

bişey sorucam benim bacaklarımdakiler selülit mi ddeğil mi anlayamadım :26: normalde portakal kabuğu gibi olur ancak benimkiler dalga dalga bi tuhaf ya neden öyle acaba

ileri derecede olan selülitler direk bakınca portakal kabugu gorunumunde oluyolar canım, sen şöyle bi hafifce sık orayı ortaya cıkarsa oyle bı gorunum selülittır :26: dalga dalga duran yerler acaba çatlak gıbı bısey mikiii :44:

sıkınca çıkıyor da, yok çatlak da değil ayakta durunca dalga dalga duruyo o da selülit galiba :2:

sabah: döner :2: yeşilçay
ara: 2 ceviz
akşam: salçalı makarna+ bir kase yoğurt+yarım domates, salatalık
bugün çok kötü beslendim ya :26: jillian yapıp telafi edeceğimm

devam devam yilmak yoook ben de 2.gunumdeyim daha kaldi 28 gun

sabah: döner :2: yeşilçay
ara: 2 ceviz
akşam: salçalı makarna+ bir kase yoğurt+yarım domates, salatalık
bugün çok kötü beslendim ya :26: jillian yapıp telafi edeceğimm
oo bende aksam 2 catal soganlama 2catal makrna yedım:26: aylar sonr makarna ve bennnn pısmanım ama dayanamadımmm yaaaaaaaaaaaaaaaacekın saclarımı;ama
60 dk yuruyuss ve 25 dk jıllıanın 3 .bolumunu yaptımmm o na ne dıyeceksınızz ve tursum ve melemenımm
nasıl gorunuyorlarrrrr

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağ olasın canım :)

süper görünüyorlar

kızlar menüm ama bugun ilk siftah oldugu için hiçbişi yememişim sanki :)
önceki yemelerime saydım :)

sabah
1.5dilim ekmek
4çatal ucu peynir
3zeytin
çay

akşam
1kase tarhana
yarım dilim ekmek
yarım domates

bugun çay komasına gircektm..öğlen 1demlik bitirdim sanırım..tabi şekersiz

bugunlük böyle olsun yarın öğle yemeği ve araları atlamayacagım inşllh

menun gusel cnm ara onunededıkkt ett ınsl..sonuclarını gusel alırsınnn

bayanlar 72 kiloydum ve bu hafta 71 e düştüm :) yavaş yavaş mezuniyete kadar vermek istiyorum kiloları. voleybol ve yüzmeyle uğraştım bırakıncada kiloları aldım tabi şimdi koşu badı aldım eve yeme alışkanlığım pek yok ama kilo almaya müsait bir bünyem var maalesef :S yinede yediklerimi kısarak koşu bandı mekik plates derken devam etmek istiyorum belirli diyet listem yok şuanda. ama mezuniyete kadar vermem lazım bu kiloları... hazirana kadar 16 kilo verip incecik gitmeliyim o mezuniyete :):18:

günaydın
kızlar dün giremedim elektrikler yoktu
umarım herkes iyidir
yarın tartı günü bakalım sonuçlar nasıl olacak
inşallah bol verimli bir hafta olmuştur

hoşgeldin canım
hazirana daha çok ver verirsin
burada çıtır kızlar olacağız hepimiz

Canım resimlerine baktım süper görünüyorsun, darısı bizlerin başına inşallah.

Ellerine sağlık canım, menemeni nasıl yapıyorsun? Turşuyu da tarif veriri misin? Ben bir keresinde turşukurla salata turşusu yaptım, çok tuzlu gelmişti, yiyemedik.

Herkese günaydınlarrr
Nerde bizim millet, yatıyosunuz değil mi evde? Tatil olunca öyle oluyo, neyse ben de pazar günü yatarımHer zaman olduğu gibi ben işteyim, ne yapalım sağlık olsun. Tatil diye abur cuburu kaçırmayın kızlarrrrrr, yarın cumaHep beraber eksileri görelim ne olurrrr bu hafta.

günaydın
umarım herkes iyidir

Günaydın canım.
Nasılsın, diyet nasıl gidiyo? Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bakalım yarın görcez.

bende dun gece kalkıp yemek yedım azcık bısı ama

cukulata yazıpta t.kahwesı yazmaması tuaf olms bıraz
sekersız ıcmenın hıc bır zararı yok canım

hosgeldın aramıza
bende hazırana kadar 10 kılo felan vermeyı planlıyorum
hep beraber basaracagız ınsallah
günaydın
umarım herkes iyidir
gunaydnnnnnnn

gunaydn bende calıyorum malesef kı

gunaydınlar herkese
dun bısmıllah spora basladık
olcumlerım felan yapıldı vucudumda 20 kg yag cıktı
sewdıcemınde 22
o benden daha kılolu ama neredeyse yaglarımız aynı
ne kadar da yag depolamısım oyle ben
cok uzuldum cok
ılk gun spor ıyı gıttı vucudumdakı acılarda sporun nazar boncukları sayıyorum
5 ayda ınsallah cok guzel bır kılo vermıs olurum

dün tartıya cıktım 72.6 sınır oldum sabıtlendım kaldım offffffffffffffffffffffffffffff sınırden oturp bır guzel fondu yedım bırsey degısmıyor nasılsa dıye ıntıkam gıbı bırseydı benımkı kendımden...bı tanede muz dogradım cııne bıtter cıkolatalı fondumun sabah uyandım ve pişmanlık :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: niye böyle olmak zorunda diyetisyene mi gitsem acaba sanırmn bırseylerı yanlıs yapıyorum sabıtlendım kaldım yıne

günaydın canlarım geçmişe bakamıyorum yeğenim geldi onunla ilgileniyoruz bana bir şey yazan olduysa kusuruma bakmayın lütfen..
cumartesi akşam da yola çıkacağım nasipse.. yeni evimde internet şimdilik yok ama bağlatmayı düşünüyoruz temizlik işimiz bittikten sonra..
geç de olsa aranıza geri döneceğim inşallah. ara ara gelir yazarım yine.
çıkmalıyım öpüldünüz

Günaydın canım,
Spor salonuna mı kayıt oldunuz, iyi olmuş. İnşallah güzel kilolar gider canım.

Hergün tartılmak yerine sadece haftada 1 gün tartılmaya çalışmalısın, dönem dönem duraksamalar hepimizde oluyor, her hafta aynı hızda kilo veremeyiz. Böyle yaparak daha çok kendi motiveni kırmışsın, kilo verme işi sabır işi canım. Ayda ortalama 3-4 kg. normal diyorlar ama ben yeri geldi ayda 2 kg. verdim, az olsun öz olsun diyeceksin, sabredeceksin, başka yolu yok. Kendini 38 beden pantolonların içinde hayal et.

günaydın kızlar herkesin zafer bayramını kutlarımEki Görüntüle 499140
Günaydın canikom, senin de bayramın kutlu olsun. Ne yaptın sorunlarını çözebildin mi?

Günaydın canım,
Şimdiden iyi yolculuklar, aramıza uğramıyorum diye bırakma kendini ama, yine geri geldiğinde çıtı pıtı bir kız görmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…