70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım.
Nasılsın, diyet nasıl gidiyo? Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bakalım yarın görcez.
2 gündür gayet iyi gidiyorum canım en azından bayramda aldıklarımı verdim bu da bir şeydir
ama hala spora başlayamadım
senin nasıl spor yapıyor musun
süper yaa artık daha iyi kilo verirsin bence
eğer diyetisyene gitme imkanın varsa git tabi
ama dönem dönem oluyor vücut direniyor sakın pes etme hepimiz öyle dönemlerden geçiyoruz yemeye başladığın zaman
verdiklerini geri alacaksın bütün emeklerin boşa gidecek ama devam edersen bir sonraki hafta kırılma noktasını aşmış olacaksın
sonra daha hızlı vermeye başlayacaksın

Slm kızlar nasılsınız?
Ben kendi kendime bu kilolardan kurtlumayacam anladım o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim,daha önce gittiğim doktor izinde ona gidecem yine ve emzirdiğimi söyleyecem oa göre bi liste versin bana gitmiyor bu kilolar

kızlar bi yazıp bi kayboldum anlamadım ne oluyor bu topice girerken üyeliğim son buluyor halbuki muhabbetinizi çok hoşuma gidiyor bende katılmak istiyorum ama özellikle evdeki pcden bu sorunu yaşıyorum iştede pek fırsatım olmuyor aglayacagım yaa sorunu bildirdim bi an geçti ama yine aynı sıkıntı

AMAN CANIM BOŞVER BENİM İŞLER AYNI eşimle limoniyiz diet miyette yok . 74 ü gördüm emin adımlarla 75 doğru g,d,yorum işin komik tarafı umursamıyorum

doğru soyluıyousunuz yarım kıloda gıtse 100 gr da gıtse pes etmemek lazım neyse kaldıgım yerdend evm bugun cezalıyım az yıcem
yeni kızlar ya kusuruma bakmayın aslında ben bu topiğin en geveze ve cevap yetiştireniydim ama bu sıralar depresifim sizlere hiç yanıt yazamıyorum sakın alınmayın kendimi toplarsam inşallah bol bol gevezelik eder veririz kiloları şimdilik arada takılıyorum işte

uzun dönemde sağlıklı kilo vermişsin canım.bundan sonrasınıda çok rahat verirsin eminim.zaten kilo azaldıkça zayıflamak daha çok zorlaşıyor.o dönemde biraz spor takviyesi yapmak lazım.alt tarafı bi 5 kilo az bi özenle anlamadan gider merak etme.şuanki kilonu koruman daha öncelikli olmalı bence.

zamanla toparlıyo vucut.spor falan yapıp 1-2 kilo verdikleri halde 5-10 kilo vermiş gibi ince görürnen çok insan var.sende onlardansın demekki. kıyafet konusuna gelince hani omuzdan oturdumu bedeni bol olmuş sorun olmaz hemde rahat kullanılır gerektiğinde şişkinlikleride kamufle edebilir demek istedim.

geçmiş olsun.beslenme şeklini bilmiyorum ama bikaç tavsiyem olacak sana.hergün olmasada kendini halsiz hissettiğinde kuru meyvelerden destek al.düşünüldüğünde belkide bir kekten daha kalorili olabiliyorlar ama vucuda sağladığı faydalarla kıyaslanamaz bile.son günlerde çok sevdiğim için hurma tüketiyorum.ama geçmişte diyet yaparken keçiboynuzu yerdim.pekmezi değil tabi kuru meyvesi hergün 1 parmak büyüklüğünde yesen vucuduna sonsuz fayda sağlar hem ani açlık duygusunu bastırır hemde halsizliğini giderir.

2 gündür gayet iyi gidiyorum canım en azından bayramda aldıklarımı verdim bu da bir şeydir
ama hala spora başlayamadım
senin nasıl spor yapıyor musun
Ben de pek yapamıyorum ya, bir başlasam arkası gelecek de, o başlangıcı bir türlü yakalayamdım. Bayramda aldıklarını vermen çok güzel, umarım ben de verebilirim.

Yukarıda kullanıcı adı ve şifrenin yanında kutucuk var, onu işaretle, o zaman atılmazsın canım.

AMAN CANIM BOŞVER BENİM İŞLER AYNI eşimle limoniyiz diet miyette yok . 74 ü gördüm emin adımlarla 75 doğru g,d,yorum işin komik tarafı umursamıyorum
Ah canım ya, ne olacak bu işin sonu, bir şeyleri ciddi bir şekilde oturup konuşsanız, çözüm olmuyor mu. Geçmişte ben de çok sorun yaşıyordum, baktım bir keresinde olacak gibi değil, dedim böyle olursa ben devam edemem, boşanalım dedim. Sonrasında düzelmişti, tabii halen zaman zaman sorunlarımız oluyor ama önemli olan sonuçta anlaşmak, çözmek problemleri. Erkeklerin çoğu maalesef biz kadınlar gibi olamıyor, yapılarında var kabalık. Allah inşallah en kısa zamanda huzura kavuşturur. Kendim için zayıflayacağım, güzel olacağım, kendim için yaşayacağım diyerekten kendini motive et canım, unutma hayat çoook kısa ve de yaşamaya değer. O senin kıymetini bilmiyorsa, sen kendi kıymetini bil lütfen, bırakma kendini. 38 beden kıyafetlerin içinde görmek istiyorum seni, yapabilirsin, önce buna inan. Hepimiz çıtır çerezler olacağız burada.

Haklısın, kilomu korumak da çok önemli, çok çabuk kilo alan bir bünyem var zaten, kaçamakları hiç affetmior. İnşallah veririm o 5 kiloyu da.

Haklısın, kilomu korumak da çok önemli, çok çabuk kilo alan bir bünyem var zaten, kaçamakları hiç affetmior. İnşallah veririm o 5 kiloyu da.
aslında değişen bişi yok bedeninde ama yediğin 1 dondurmanın bi pastanın hemen 300-500 gr kilo olacağını düşünüyoruz.dün eşim veryansın ediyor.anlamıyorum bu kadın milletini nasıl anında kilo veriyolar bende dikkat ediyom güya değişen bişi yok dedi.
dedim önce her kadın ben değil ki ben çok çabuk alır çok çabuk veririm ışık hızı 1 ben 2
kadınlar dış etkenlerden kolay etkilenirler sıkıntı stres sıcaklık soğuk dönemsel durumlar vs.bu yüzden tartı bi1 kilo fazla gösterir etesi gün 2 kilo eksik.bunlar bedende oluşan ani ödemlerden kaynaklı.özelliklede hashas tartılarda değerler çok değişken olabiliyor.bu yüzden aslında eski tür tartılar kullanmak en doğrusu.bu ani değişimleri hashastaki kadar suratına çarpmıyo insanın
neyse lafı fazla uzatmayalım.sen günlük düzenli beslendiğine inanıyosan kilo almadığına emin ol.bazen tartıyada inanmamak lazım onlarda yalan söyleyebiliyor.ani kilo alman lazım aşırı katkılı şekerli yağlı şeyler abur cuburlar tüketmelisin.bunları kullanmıyosan sadece anlık şişkinlik hissedersin oda düzenli wcye gidiyosan kanalizasyondan çıkar gider

bıbelerı dograyıpbırazkavuruyorum yagda sonra domateslerı tıyorumıstedıgımkıvama gelıncealtınıkapatmadan sıseme dolduruyorummm kapakları yenıolacak tabii bu sart:)) tursuyudasırasıyladzıyosun sıkı sıkı yerlestırıyorsunn resımden kopya cekebılırsın heheh sonrasuyunu koyuyorsu bıraz üzüm sırke si tusunudaatıyorsun yanı suyuna karıstır oleıste cnm ben ark.yaptımonun kı gusel oluyrda

demek istediğini anladım canım.işte benim üst taraf küçük oyüzden az büyük oldumu omuza oturmuyor..

menum
-08:30
-1 cay kasıgı ballıcorek otu
-2 taze kayısı(wc sorunu olması dıe)
-1brdk su
-11:30
-2 catalmelemen
-2zeytın
-yrmdılım cvdrekmegi
-ara
13:00
-1 kucuk yesıl elma
öglen
-14:30
-2 kepcekofte corbası(ıcındeyesılmercımek,nohut vr)

ara
bılmıyorum henuzzz

aksam
-cıcekdolması pısırecegımm baskabırsey yapmassam onu yerım

nasıl menumkıslarr

*bulursam jıllıan 4.yapacagım:)
*3lt su
*2kupayesıl cay

esımle dısarı cıkarız belkı yuruyerek tabı araba yok

slm kızlar dün kuzen dawet etti yemeğe.we ben o yemekte 3 tane içli köfte 1 serwis kaşığı tawuklu mantı 1 kıymalı börek 1 dilim tatlı 4 sarma yedim..aslında 2 kaşık mantı yiyince doydum we şiştim ama gözüm doymadı.ewe geldim 1 buçuk kilo almışım.anlamadım yediklerim 1buçuk kilo değildi.yediklerimden pişmanmıyım pişman değilim ama az yiyebilirdim.artık 15 eylüle kadar 60 olsam iyi tek isteğim bu.gerisini yawaş yawaş wereceğim.kurbana kadar..

demek istediğini anladım canım.işte benim üst taraf küçük oyüzden az büyük oldumu omuza oturmuyor..
benimde üstüm alta göre küçük ama omuzlarım maşallahlıktır.sanırsın olimpik yüzücü

iyi kaçırmışsın ama bir önceki mesajımla bununla ilgili bir yorum yaptım okuduysan.o aldığın 1.5 kilo değil.karnında hala duran tavuk mantı ve tatlılar yediklerin çok olsa dahi onları yedin diye kilo almazsın.bu fikre neden kapılıyosunuz anlamıyorum.hep bu hassas teraziler yüsünden mesela san abir örnek vereyim.her vucudun günlük kalori ihtiyacı var bu hareket aktivitelerine göre artar.ama ortamala senin için 2000 civarı.1 günde 1 kilo alabilmen için tam tanıma 10000 bin kalorilik bir beslenmen lazım.ve bu katkılı hazır yiyecekler dışında ev yemekleriyle imkan dahilinde bir olasılık değil.anca 2-3 gün üstüste dün akşam yediklerini yersen olabilir.mideni çok yorduğun için metabolizman biraz yavaşlamıştır sindirmen zaman alacaktır.bugün hafif ve biraz sıvı ağırlıklı beslendinmi geriye hiçbirşey kalmaz.öyle canın sıkıldımı tartılma çok yanılırsan hassas tartılarde.çok sabırsızlanıyan haftada 2 tartıl.her yedini ay nekadar aldım deyip tartıya çıkma.bu benden nacizane tavsiyeler.diyette ve hayatta herşeyde moral motivasyon önemlidir.moralin motivasyonun olmadımı hiçbirşeyden zevk alamadığın gibi başarılıda olamazsın.

Kızlar nasılız bakalım? giremedim 2 gündür yatılı misafirlerim vardı :)) dün noldu biliyor musunuz, hastaneye gtimiştim, uzun süredir gitmiyordum, hemşireler beni görünce "miray hocam ne kadar zayıflamışsınız inanmıyoruz" falan dediler, uçtum havalara tabi, sonra yolda gören her tanıdık aynısını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…