2 gündür gayet iyi gidiyorum canım en azından bayramda aldıklarımı verdim bu da bir şeydirGünaydın canım.
Nasılsın, diyet nasıl gidiyo? Ben elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum bakalım yarın görcez.
süper yaa artık daha iyi kilo verirsin bencegunaydınlar herkese
dun bısmıllah spora basladık
olcumlerım felan yapıldı vucudumda 20 kg yag cıktı
sewdıcemınde 22
o benden daha kılolu ama neredeyse yaglarımız aynı
ne kadar da yag depolamısım oyle ben
cok uzuldum cok
ılk gun spor ıyı gıttı vucudumdakı acılarda sporun nazar boncukları sayıyorum
5 ayda ınsallah cok guzel bır kılo vermıs olurum
eğer diyetisyene gitme imkanın varsa git tabidün tartıya cıktım 72.6 sınır oldum sabıtlendım kaldım offffffffffffffffffffffffffffff sınırden oturp bır guzel fondu yedım bırsey degısmıyor nasılsa dıye ıntıkam gıbı bırseydı benımkı kendımden...bı tanede muz dogradım cııne bıtter cıkolatalı fondumun sabah uyandım ve pişmanlık :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: niye böyle olmak zorunda diyetisyene mi gitsem acaba sanırmn bırseylerı yanlıs yapıyorum sabıtlendım kaldım yıne
Günaydın canım,
Spor salonuna mı kayıt oldunuz, iyi olmuş. İnşallah güzel kilolar gider canım.
Hergün tartılmak yerine sadece haftada 1 gün tartılmaya çalışmalısın, dönem dönem duraksamalar hepimizde oluyor, her hafta aynı hızda kilo veremeyiz. Böyle yaparak daha çok kendi motiveni kırmışsın, kilo verme işi sabır işi canım. Ayda ortalama 3-4 kg. normal diyorlar ama ben yeri geldi ayda 2 kg. verdim, az olsun öz olsun diyeceksin, sabredeceksin, başka yolu yok. Kendini 38 beden pantolonların içinde hayal et.
Günaydın canikom, senin de bayramın kutlu olsun. Ne yaptın sorunlarını çözebildin mi?
Günaydın canım,
Şimdiden iyi yolculuklar, aramıza uğramıyorum diye bırakma kendini ama, yine geri geldiğinde çıtı pıtı bir kız görmek istiyoruz.
2 gündür gayet iyi gidiyorum canım en azından bayramda aldıklarımı verdim bu da bir şeydir
ama hala spora başlayamadım
senin nasıl spor yapıyor musun
süper yaa artık daha iyi kilo verirsin bence
eğer diyetisyene gitme imkanın varsa git tabi
ama dönem dönem oluyor vücut direniyor sakın pes etme hepimiz öyle dönemlerden geçiyoruz yemeye başladığın zaman
verdiklerini geri alacaksın bütün emeklerin boşa gidecek ama devam edersen bir sonraki hafta kırılma noktasını aşmış olacaksın
sonra daha hızlı vermeye başlayacaksın
Slm kızlar nasılsınız?
Ben kendi kendime bu kilolardan kurtlumayacam anladım o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim,daha önce gittiğim doktor izinde ona gidecem yine ve emzirdiğimi söyleyecem oa göre bi liste versin bana gitmiyor bu kilolar
kızlar bi yazıp bi kayboldum anlamadım ne oluyor bu topice girerken üyeliğim son buluyor halbuki muhabbetinizi çok hoşuma gidiyor bende katılmak istiyorum ama özellikle evdeki pcden bu sorunu yaşıyorum iştede pek fırsatım olmuyor aglayacagım yaa sorunu bildirdim bi an geçti ama yine aynı sıkıntı
yeni kızlar ya kusuruma bakmayın aslında ben bu topiğin en geveze ve cevap yetiştireniydim ama bu sıralar depresifim sizlere hiç yanıt yazamıyorum sakın alınmayın kendimi toplarsam inşallah bol bol gevezelik eder veririz kiloları şimdilik arada takılıyorum iştedoğru soyluıyousunuz yarım kıloda gıtse 100 gr da gıtse pes etmemek lazım neyse kaldıgım yerdend evm bugun cezalıyım az yıcem
uzun dönemde sağlıklı kilo vermişsin canım.bundan sonrasınıda çok rahat verirsin eminim.zaten kilo azaldıkça zayıflamak daha çok zorlaşıyor.o dönemde biraz spor takviyesi yapmak lazım.alt tarafı bi 5 kilo az bi özenle anlamadan gider merak etme.şuanki kilonu koruman daha öncelikli olmalı bence.Canım boyum 1.70 olsaydı dediğin gibi iyi olurdu ama maalesef boy 1.55 anca. O yüzden bir 55 kg. görseydim iyi olacaktı, ama 59.5 ten aşağısını göremedim daha. Aşağı yukarı 10 senedir 70 kg. larda gezindiğimi düşünürsek bu 61 de gayet iyi tabii ki. Hepsi burası sayesinde ve de Dileğim sağolsun, üzerimde emeği çoktur. Geçen sene Aralık'tan beri burdayım, Haziran ayına kadar da gayet güzel gidiyordu, ne zamanki tatil moduna girdim, kilolar geri gelmeye başladı. İnşallah hep beraber toplanır ve patır patır kg.ları vermeye başlarız.
zamanla toparlıyo vucut.spor falan yapıp 1-2 kilo verdikleri halde 5-10 kilo vermiş gibi ince görürnen çok insan var.sende onlardansın demekki.zaten üzerime oturmuyor ki canım.şuan aldığım çuwal gibi duruyor bu şekilde asla giyemem.prensibim wücuduma oturan kıyafetlerdir ama dapdar giymem.gideceğim oturacağım yere göre giyerim giderkende..ne hikmetse zaten kilo wermiyorum ama kyafetlerde bollaşma war..herhalde wücut toparlamaya başladı..
geçmiş olsun.beslenme şeklini bilmiyorum ama bikaç tavsiyem olacak sana.hergün olmasada kendini halsiz hissettiğinde kuru meyvelerden destek al.düşünüldüğünde belkide bir kekten daha kalorili olabiliyorlar ama vucuda sağladığı faydalarla kıyaslanamaz bile.son günlerde çok sevdiğim için hurma tüketiyorum.ama geçmişte diyet yaparken keçiboynuzu yerdim.pekmezi değil tabi kuru meyvesiaz önce bir halsizlik baş dönmesi ve elimin ayğımın titreme durumunu yaşadığım için ara öğün olarak bir küçük kakaolu kek yedim marketten alıp...pişman değilim kendime geldim 100 gr 415 kalori diyor 40 gr yedıgım kek
Ben de pek yapamıyorum ya, bir başlasam arkası gelecek de, o başlangıcı bir türlü yakalayamdım. Bayramda aldıklarını vermen çok güzel, umarım ben de verebilirim.2 gündür gayet iyi gidiyorum canım en azından bayramda aldıklarımı verdim bu da bir şeydir
ama hala spora başlayamadım
senin nasıl spor yapıyor musun
Yukarıda kullanıcı adı ve şifrenin yanında kutucuk var, onu işaretle, o zaman atılmazsın canım.kızlar bi yazıp bi kayboldum anlamadım ne oluyor bu topice girerken üyeliğim son buluyor halbuki muhabbetinizi çok hoşuma gidiyor bende katılmak istiyorum ama özellikle evdeki pcden bu sorunu yaşıyorum iştede pek fırsatım olmuyor aglayacagım yaa sorunu bildirdim bi an geçti ama yine aynı sıkıntı
Ah canım ya, ne olacak bu işin sonu, bir şeyleri ciddi bir şekilde oturup konuşsanız, çözüm olmuyor mu. Geçmişte ben de çok sorun yaşıyordum, baktım bir keresinde olacak gibi değil, dedim böyle olursa ben devam edemem, boşanalım dedim. Sonrasında düzelmişti, tabii halen zaman zaman sorunlarımız oluyor ama önemli olan sonuçta anlaşmak, çözmek problemleri. Erkeklerin çoğu maalesef biz kadınlar gibi olamıyor, yapılarında var kabalık. Allah inşallah en kısa zamanda huzura kavuşturur. Kendim için zayıflayacağım, güzel olacağım, kendim için yaşayacağım diyerekten kendini motive et canım, unutma hayat çoook kısa ve de yaşamaya değer. O senin kıymetini bilmiyorsa, sen kendi kıymetini bil lütfen, bırakma kendini. 38 beden kıyafetlerin içinde görmek istiyorum seni, yapabilirsin, önce buna inan. Hepimiz çıtır çerezler olacağız burada.AMAN CANIM BOŞVER BENİM İŞLER AYNI eşimle limoniyiz diet miyette yok . 74 ü gördüm emin adımlarla 75 doğru g,d,yorum işin komik tarafı umursamıyorum
Haklısın, kilomu korumak da çok önemli, çok çabuk kilo alan bir bünyem var zaten, kaçamakları hiç affetmior. İnşallah veririm o 5 kiloyu da.uzun dönemde sağlıklı kilo vermişsin canım.bundan sonrasınıda çok rahat verirsin eminim.zaten kilo azaldıkça zayıflamak daha çok zorlaşıyor.o dönemde biraz spor takviyesi yapmak lazım.alt tarafı bi 5 kilo az bi özenle anlamadan gider merak etme.şuanki kilonu koruman daha öncelikli olmalı bence.
aslında değişen bişi yok bedeninde ama yediğin 1 dondurmanın bi pastanın hemen 300-500 gr kilo olacağını düşünüyoruz.dün eşim veryansın ediyor.anlamıyorum bu kadın milletini nasıl anında kilo veriyolar bende dikkat ediyom güya değişen bişi yokHaklısın, kilomu korumak da çok önemli, çok çabuk kilo alan bir bünyem var zaten, kaçamakları hiç affetmior. İnşallah veririm o 5 kiloyu da.
canım resimlerine baktım süper görünüyorsun, darısı bizlerin başına inşallah.
Ellerine sağlık canım, menemeni nasıl yapıyorsun? Turşuyu da tarif veriri misin? Ben bir keresinde turşukurla salata turşusu yaptım, çok tuzlu gelmişti, yiyemedik.
devam devam yilmak yoookben de 2.gunumdeyim daha kaldi 28 gun
zamanla toparlıyo vucut.spor falan yapıp 1-2 kilo verdikleri halde 5-10 kilo vermiş gibi ince görürnen çok insan var.sende onlardansın demekki.kıyafet konusuna gelince hani omuzdan oturdumu bedeni bol olmuş sorun olmaz hemde rahat kullanılır gerektiğinde şişkinlikleride kamufle edebilir demek istedim.
benimde üstüm alta göre küçük ama omuzlarım maşallahlıktır.sanırsın olimpik yüzücüdemek istediğini anladım canım.işte benim üst taraf küçük oyüzden az büyük oldumu omuza oturmuyor..
iyi kaçırmışsın amaslm kızlar dün kuzen dawet etti yemeğe.we ben o yemekte 3 tane içli köfte 1 serwis kaşığı tawuklu mantı 1 kıymalı börek 1 dilim tatlı 4 sarma yedim..aslında 2 kaşık mantı yiyince doydum we şiştim ama gözüm doymadı.ewe geldim 1 buçuk kilo almışım.anlamadım yediklerim 1buçuk kilo değildi.yediklerimden pişmanmıyım pişman değilim ama az yiyebilirdim.artık 15 eylüle kadar 60 olsam iyi tek isteğim bu.gerisini yawaş yawaş wereceğim.kurbana kadar..
kestanelı pastaaaaaaaaaaaa jıllıan 4.deyımama sıtede bulamadım sende 4 ve dıgerlerının oldugu lınkı atarmısın banaaaaaaaaaaaaaa
kestanelı pastaaaaaaaaaaaa jıllıan 4.deyımama sıtede bulamadım sende 4 ve dıgerlerının oldugu lınkı atarmısın banaaaaaaaaaaaaaa
sen 30 day shred yapıyorsun değilmi? o 3 leveldan oluşuyor her level 10 gün yapılıyor 4.level yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?