70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dün kuzen dawet etti yemeğe.we ben o yemekte 3 tane içli köfte 1 serwis kaşığı tawuklu mantı 1 kıymalı börek 1 dilim tatlı 4 sarma yedim..aslında 2 kaşık mantı yiyince doydum we şiştim ama gözüm doymadı.ewe geldim 1 buçuk kilo almışım.anlamadım yediklerim 1buçuk kilo değildi.yediklerimden pişmanmıyım pişman değilim ama az yiyebilirdim.artık 15 eylüle kadar 60 olsam iyi tek isteğim bu.gerisini yawaş yawaş wereceğim.kurbana kadar..

yazdıklarının hepsinden yemek istedim

banada bayramda canım hatta yeter bu akdar boyle cok ıyı gorunuyorsun super olmus boyunda var kaldırıyosun gıbı bıseyler soyledıler ama yetmıyor ıste kocaman 72.6 yım :44::44::44::44:

meraba ben iki haftadır bildirim yapamamıştım. geçen cuma tartılmıştım ama yazamamıştım o zaman 65.9 düm 7 gündür her akşam 1-1,5 saat yürüyorum. bu hafta dikkat de ettim çok merak ediyorum yarın ne çıkacak

fark olmaz mı gobus bolgesıne bakk duzlesmıssın canım devam et ya aslında alıyoruz emegın karsılıgınada ıste oof off dun aksamdan berı pısman olcagım seyler yıyorume ve gıdınce 1 saat spor yapcam baska turlu olmıcak hemen cıktı bugun gobuss ne kadar meraklı cıkmaya ya yemesem bu kadr kolay ınmez yedıgım anda ınkar etmez

demiz ya sanki bir toparlanma olmuş evet alıcaz aslında mükafatını da, devam etsek de işte ahhhhh bizzzz, göbekler kolay inmez ama kolay geri gelir (

çok mutlu oldum ben şu an evet devammmmmmmmmmmm
çok bariz belli yeni doğum yapmış ve halen şişkinliği atamamışsın.zaten anca 1 senede toparlanacağını düşünürsek azbi dikkat ve biraz sporla eski günlerine dönersin.biraz mekik birazda yanlara esneme hareketi yapsan bile yeter sana.4 kiloda bile gözle görülür değişmeler var düşün

Son düzenleme:

çok feci motive ettin sen beni, Allahhhhhhh senden razı olsunnnnnnn

Selam bayanlar

Bugün 30 ağustos zafer bayramını kutlamak ve teşekkür etmek için anıtkabirin yolunu tuttuk

Çok güzeldi... Her gittiğimde ağlayasım geliyo

Sizlerinde zafer bayramını kutluyorum şekerler..

Zorla kazandığımız bu toprakları kaybetmemek dileğiyle.. :26:

kızlar iyi akşamlar ben birkaç gündür giremiyorum hastane işlerim vardı tiroidim ölçüldü yükselmiş bide pkodan dolayı hormonlarıma bakıldı testesteron yüksek çıktı ilaç verdi 1.5 ay sonra kontrolum var kızlar bitkiselle nasıl düşürebilirim sizce

aslında ben 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum küçük bi ameliyat olucam ondan sonra da bi 15 gün falan spor yapamam sanırım birazda ondan başlamak içimden gelmiyor artık ekimde daha sıkı bi şekilde başlarım diye düşünüyorum
Kızlar bu benim 78 den 74 e düşmüş halim

Eki Görüntüle 499269

yaa tatlım olmaz mı 4 kiloda bile ne kadar farklı duruyorsun çok güzel olmuş sakın bırakma devam
çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…