aaaaaaaaaaaaaaa ben bunu bıılmıyordum hehehe o yusdenmı bu kdr kasıldımyaaaaaaaaaaa 30 Day Shred (level 1) on Vimeo bu ıstee hehhe ovakıt1.level ı 7 gun daha yapımmmhehehhe sagol cnaımm
slm kızlar dün kuzen dawet etti yemeğe.we ben o yemekte 3 tane içli köfte 1 serwis kaşığı tawuklu mantı 1 kıymalı börek 1 dilim tatlı 4 sarma yedim..aslında 2 kaşık mantı yiyince doydum we şiştim ama gözüm doymadı.ewe geldim 1 buçuk kilo almışım.anlamadım yediklerim 1buçuk kilo değildi.yediklerimden pişmanmıyım pişman değilim ama az yiyebilirdim.artık 15 eylüle kadar 60 olsam iyi tek isteğim bu.gerisini yawaş yawaş wereceğim.kurbana kadar..
yazdıklarının hepsinden yemek istedim
Kızlar nasılız bakalım? giremedim 2 gündür yatılı misafirlerim vardı :)) dün noldu biliyor musunuz, hastaneye gtimiştim, uzun süredir gitmiyordum, hemşireler beni görünce "miray hocam ne kadar zayıflamışsınız inanmıyoruz" falan dediler, uçtum havalara tabi, sonra yolda gören her tanıdık aynısını söyledi
fark olmaz mı gobus bolgesıne bakk duzlesmıssın canım devam et ya aslında alıyoruz emegın karsılıgınada ıste oof off dun aksamdan berı pısman olcagım seyler yıyorume ve gıdınce 1 saat spor yapcam baska turlu olmıcak hemen cıktı bugun gobuss ne kadar meraklı cıkmaya ya yemesem bu kadr kolay ınmez yedıgım anda ınkar etmez
kesinlike toparlamışsın canım.4 kilo vermişsin ama daha fazla vermiş gibi duruyosun.aynen düzenini bozmadan devam et formda günler yakın
kesinlike toparlamışsın canım.4 kilo vermişsin ama daha fazla vermiş gibi duruyosun.aynen düzenini bozmadan devam et formda günler yakın
çok bariz belli yeni doğum yapmış ve halen şişkinliği atamamışsın.zaten anca 1 senede toparlanacağını düşünürsek azbi dikkat ve biraz sporla eski günlerine dönersin.biraz mekik birazda yanlara esneme hareketi yapsan bile yeter sana.4 kiloda bile gözle görülür değişmeler var düşünçok mutlu oldum ben şu anevet devammmmmmmmmmmm
çok bariz belli yeni doğum yapmış ve halen şişkinliği atamamışsın.zaten anca 1 senede toparlanacağını düşünürsek azbi dikkat ve biraz sporla eski günlerine dönersin.biraz mekik birazda yanlara esneme hareketi yapsan bile yeter sana.4 kiloda bile gözle görülür değişmeler var düşün
asıl senden razı olsun canımçok feci motive ettin sen beni, Allahhhhhhh senden razı olsunnnnnnn
aslında ben 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum küçük bi ameliyat olucam ondan sonra da bi 15 gün falan spor yapamam sanırım birazda ondan başlamak içimden gelmiyor artık ekimde daha sıkı bi şekilde başlarım diye düşünüyorumBen de pek yapamıyorum ya, bir başlasam arkası gelecek de, o başlangıcı bir türlü yakalayamdım. Bayramda aldıklarını vermen çok güzel, umarım ben de verebilirim.
Yukarıda kullanıcı adı ve şifrenin yanında kutucuk var, onu işaretle, o zaman atılmazsın canım.
Ah canım ya, ne olacak bu işin sonu, bir şeyleri ciddi bir şekilde oturup konuşsanız, çözüm olmuyor mu. Geçmişte ben de çok sorun yaşıyordum, baktım bir keresinde olacak gibi değil, dedim böyle olursa ben devam edemem, boşanalım dedim. Sonrasında düzelmişti, tabii halen zaman zaman sorunlarımız oluyor ama önemli olan sonuçta anlaşmak, çözmek problemleri. Erkeklerin çoğu maalesef biz kadınlar gibi olamıyor, yapılarında var kabalık. Allah inşallah en kısa zamanda huzura kavuşturur. Kendim için zayıflayacağım, güzel olacağım, kendim için yaşayacağım diyerekten kendini motive et canım, unutma hayat çoook kısa ve de yaşamaya değer. O senin kıymetini bilmiyorsa, sen kendi kıymetini bil lütfen, bırakma kendini. 38 beden kıyafetlerin içinde görmek istiyorum seni, yapabilirsin, önce buna inan. Hepimiz çıtır çerezler olacağız burada.
yaa tatlım olmaz mı 4 kiloda bile ne kadar farklı duruyorsun çok güzel olmuş sakın bırakma devam
çok geçmiş olsun canımkızlar iyi akşamlar ben birkaç gündür giremiyorum hastane işlerim vardı tiroidim ölçüldü yükselmiş bide pkodan dolayı hormonlarıma bakıldı testesteron yüksek çıktı ilaç verdi 1.5 ay sonra kontrolum var kızlar bitkiselle nasıl düşürebilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?