menümü yazayım
sabah 1 dilim ekmek 1 haslanmış yumurta 2 sosis domates acık çay
ara türk kahvesi 1 avuç patlamış mısır
ara kavun 1 haslanmış mısır
akşam küçük bir tabak yesil fasulye 2 kasık pilav yogurt
ara dondurma 1 tane baklava
2.5 litre su spor yok yorumlarınızı bekliyorum:18::18::18::18::18:
fark var canım supersın bole devam ınsl...cıbık gıbı olacaksın yenı dogum yapmıs bırısı olarakkkk
bende aynen bu hafta bır ılk olarak jıllıan paytım ınsl..ıse yaramıstırr yafffffffffmeraba ben iki haftadır bildirim yapamamıştım. geçen cuma tartılmıştım ama yazamamıştım o zaman 65.9 düm 7 gündür her akşam 1-1,5 saat yürüyorum. bu hafta dikkat de ettim çok merak ediyorum yarın ne çıkacak
gecmıs olsun ısmdıden hayırdır canımmmmaslında ben 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum küçük bi ameliyat olucam ondan sonra da bi 15 gün falan spor yapamam sanırım birazda ondan başlamak içimden gelmiyor artık ekimde daha sıkı bi şekilde başlarım diye düşünüyorum
yaa tatlım olmaz mı 4 kiloda bile ne kadar farklı duruyorsun çok güzel olmuş sakın bırakma devam
çok geçmiş olsun canım
suzı derken benımı yoksamm ben suzı mıı canımmm bendekı cıkoları dıorsann evt full ıstah acıyrr ama gazagelmcem dıe koydum onları hehehehehesuzii canım senin avatarın ne öyle her gördüğümde aklım başımdan gidiyo
hem markete gidip hepsinden alasım geliyo
fark var canım supersın bole devam ınsl...cıbık gıbı olacaksın yenı dogum yapmıs bırısı olarakkkk
bende aynen bu hafta bır ılk olarak jıllıan paytım ınsl..ıse yaramıstırr yafffffffff
gecmıs olsun ısmdıden hayırdır canımmmm
suzı derken benımı yoksamm ben suzı mıı canımmm bendekı cıkoları dıorsann evt full ıstah acıyrr ama gazagelmcem dıe koydum onları hehehehehe
kıslar bu arada menume ek olarak ıkındı arasında 4 cıcek dolması 1 lokma zaten,aksam da 5 tanecık yedımmm sonra kocısle 40 dk yurudukk eltımleregıttıkkk oradada 2 hosbes gıbı gofret 2 de cıleklı bızkuvı yedımmm 1 catalda bıskuvılı pasta dayanamdım wallaa yoksaa yemıcemtımm ama arkasına yurudum sımdıkdeee jıllıan yapıp yatacagımm yaaaaaaaaaaaaaaaa ı olurmuyum sızceeeeee
he yesıl cayımı yanıma almayı unutmusum ıcemedımmm bırde bu yanııı
bence fark var olmazmı daha kibar çıkmışsın ben beğendim başarılarının devamını diliyorum darısı bana
kızlar iyi akşamlar ben birkaç gündür giremiyorum hastane işlerim vardı tiroidim ölçüldü yükselmiş bide pkodan dolayı hormonlarıma bakıldı testesteron yüksek çıktı ilaç verdi 1.5 ay sonra kontrolum var kızlar bitkiselle nasıl düşürebilirim sizce
yaa tatlım olmaz mı 4 kiloda bile ne kadar farklı duruyorsun çok güzel olmuş sakın bırakma devam
kıslar bu arada menume ek olarak ıkındı arasında 4 cıcek dolması 1 lokma zaten,aksam da 5 tanecık yedımmm sonra kocısle 40 dk yurudukk eltımleregıttıkkk oradada 2 hosbes gıbı gofret 2 de cıleklı bızkuvı yedımmm 1 catalda bıskuvılı pasta dayanamdım wallaa yoksaa yemıcemtımm ama arkasına yurudum sımdıkdeee jıllıan yapıp yatacagımm yaaaaaaaaaaaaaaaa ı olurmuyum sızceeeeee
he yesıl cayımı yanıma almayı unutmusum ıcemedımmm bırde bu yanııı
bebisim tebrik ederim,guzel gitmisHerkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
[TABLE="width: 133"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 178, bgcolor: transparent"]başlangıç kilo: 70,6 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]geçen hafta kilo: 61,8 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]bu hafta kilo :60,9 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]gelen :900 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]toplamda giden :9,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl65, bgcolor: transparent"]hedef kilo : 55 kg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geçmiş olsun canım.kızlar iyi akşamlar ben birkaç gündür giremiyorum hastane işlerim vardı tiroidim ölçüldü yükselmiş bide pkodan dolayı hormonlarıma bakıldı testesteron yüksek çıktı ilaç verdi 1.5 ay sonra kontrolum var kızlar bitkiselle nasıl düşürebilirim sizce
Şimdiden geçmiş olsun canım, önnce sağlık, sonra düzenli bir şekilde başlarsın inşallah.aslında ben 2 hafta sonra ankaraya gidiyorum küçük bi ameliyat olucam ondan sonra da bi 15 gün falan spor yapamam sanırım birazda ondan başlamak içimden gelmiyor artık ekimde daha sıkı bi şekilde başlarım diye düşünüyorum
Günaydın şeker,gunaydin kizlar!
ben de yeni uyandim,babami bugun hastaneye goturucem.cikmadan bildirimde bulunayim
baslangic:75
gecen hafta:59
bu hafta:59.2
gelen:200 gr
hedef:57
dun bi tane big mac yedim200 gram big mac'in eseri
Sağolasın canım, hepsi buradaki kızların sayesinde valla buraya gelince insan motive oluyo. İyiki varsınbebisim tebrik ederim,guzel gitmis
Dilekkk, sen ne zaman bildirim yapcaktın şeker, haftaya mı?
gunaydin kizlar!
ben de yeni uyandim,babami bugun hastaneye goturucem.cikmadan bildirimde bulunayim
baslangic:75
gecen hafta:59
bu hafta:59.2
gelen:200 gr
hedef:57
dun bi tane big mac yedim200 gram big mac'in eseri
kilo bildirimimi yapılıyo hanımlar cuma günleri?
ben bu sabah tartılamadım :26:
ama akşam tartıda gördüğüm rakam 70.7 idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?