Merhaba kizlar... Ancak okumakla yetiniyorum cok yogunum..
YARIN TÜRKIYEYE GIDIYORUMMMMMM
Hakkinizi helal edin fistiklar..
Sizleri seviyorum
,
ne güzel ayparçam bir adım daha yakınız desene... hayırlı yolculuklar canım...
magrenta, samyeli26, sedaozer+ kızlar karpuz dietinde ne kadar karpuz yeniliyo bileniz varmı ben orto boy karpuzun yarısını sabahtan akşama kadar gidip gidip yiyom çokmu acep sadece su ve bitki çayları sabah az peyaz peynile yedim biraz öncede az beyaz peynirle yedim arada yediklerim sade karpuz beni haberdar edin fazlamı yarım karpuz
diyet yöntemleri ve deneyimleriniz bölümünde %100 detoks var canım ordan bakabilirsin :)
canım linki yazar mısın , sana zahmet olmazsa..
magrenta yok ben yazayım dedim işte link arkadaşım şu doğumgünümü atlatayım bende yapacağım inşallah.....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
SEDACIM yok ben öle 7 gün değil sadece 1 gün detoks amaçlı sabahtan akşama kadar karpuz
yiyom o yüzden dedim yarım karpuz fazlamı bilenler yazın bişeyler kızlar yoksa yarım karpuz fazlamıda ben detoks diye şişmim
karpuz kalorisi en dusuk meyvelerden kavun yedim deseydin anlardim ama bak internette ne yaziyor....................................... Tatlı bir lezzeti var ama içerdiği şeker miktarı 100 gramında sadece 3.7 gr. Yağdan yoksun, kalori açısından ise hayli fakir bir meyve. Yaklaşık 300 gramlık bir dilimin kalorisi sadece 45...........................iki tane incir yesen kalorisi 90 mis kisaca dogru yoldasin sana biraz siskinlik yapsada aksam oldumu wc tasindikca siskinlikte kalmaz
valla bende hep oturuom dışarda pek işimiz olmuyor bizim ayda yılda bir eve gidip gelirken yürüom işte oda yeterli değil tabeevdede koşu bandı var salonda süs die duruo bi başlasam süper olcak ama nerde
hoşgeldin canım tatil süperde işe dönüş olmasa mükemmel olucak yaaa
ben detoks yapıcam ama salı perşembe yapamam akşam bozarım kızlar napcam yaa yarın başlasammı acaba bugünde az yedim zaten akşama az yemeğe çalışırım artık
yediğin içtiğin senin olsun canım boşver oklovayı veririz diyetle hiçç sıkma canını ohhh sefam olsun de gerçi ben hala aldığım 2 kilonun 1ini vermeye çalışıom heheh
hayırlı yolculuklar canım arada uğra buraya
aynen canım ben sadece geçen sene kilo almadım...onun dışında her sene rahat 3-4 kilo alıyodum.....bu senede inşallah niyetim kilo vermek.....valla günlerin uzun olması...sıcak bi taraftan bide bizim işin stresi olunca biraz zor geçecek ama allah onunda sabrını veriyo...ama senin işin daha zor canım...bizim burda herkes oruçu olucağı için daha rahat olucak..allah sanada sabır versin canım
bursefa şeker hoşgeldin ayparçam canım hayırlı yolculuklar yazarsın umarım unutma bizleri kaç gün kalcan oralarda pardon buralar oluyo
selam kıslar sabahtan beri uğrasıyorum sonunda basardım
kusura bakma canım ben yoktum :)canım linki yazar mısın , sana zahmet olmazsa..
magrenta yok ben yazayım dedim işte link arkadaşım şu doğumgünümü atlatayım bende yapacağım inşallah.....
saol canım bakıp kaçıyorum ara ara :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
whıtehall nasılsın canıkom? sen yapmıyormusun % 100 detoksukaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?