GECMIS OLSUN SIMDIDEN CANIMMMM EVT SPORR HEHEHE COK SUKUR ONSUZ OLMUYR CUNKU YAA:26: ÇIKOLARDAAA BAYRAMDAN KALMA HEHEHEsaol canım varis ameliyatı
evet senden bahsediyorum
beyaz çikolataya bayılırım ama tabiki yemek yok
o cıslar olmasa gayet iyi
onlar biraz bozmuş neyse bol spor yapmışsın
yarında hafif geçirerek telafi edebilirsin bence
YOKHAFIFITI CNM HEMEN ARKASINA DA YURUDUM VE SEKERSIZ CAY ICTIM 2 BRDK IYI GELDI REGL DE OLUYRMYA TATLI ISTEDIGINI KAPATTII COK SKRsağol canım, darısı herkeseeee ve daha çok çok çok gitsin hepimizden inş.
cnım çok geçmiş olsun
bırakmıycam canımteşekkür ederim hepimiz fıstık olcaz
çıbık olcaz çıbıkkkkkkkkkkkçok abur cubur olmuş sanki:26:
canım pılav prınc mı cunku prınc pılavını pek tavsıye etmyr kıscelerr ben hasret kaldımm yanıııı hehehkocısım pılavsız sulu yemek yemezzz hergun olur evde hemen hemen ama benSabah: 1 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, bir çatal tahin helvası.
Ara: Yok.
Öğle: 1 kaşık patates püresi, 2 kaşık pilav.
Ara: Yok.
Akşam: 2 kepçe tavuk suyu çorbası, 2 kaşık pilav, 5-6 çatal patates püresi, salata.
tebrıkler mı dıyımm cnm gelen yazmıssın cunkuuu anlamadımmmm ama gecen hafta ıle bu hafta olunca gıden oluryrr bu yusden tebrıklerr dgstrırsennnHerkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,8 kg
bu hafta kilo :60,9 kg
gelen :900 gr
toplamda giden :9,7 kg.
hedef kilo : 55 kg
olsun canımm haftaya ınsl...ben gecen hafta 900 gr almıs bıırıı olarak hehehehgunaydin kizlar!
ben de yeni uyandim,babami bugun hastaneye goturucem.cikmadan bildirimde bulunayim
baslangic:75
gecen hafta:59
bu hafta:59.2
gelen:200 gr
hedef:57
dun bi tane big mac yedim200 gram big mac'in eseri
olsun cnm sıkma canını calısan bır ısın sonuctaaa sen gel vakıt buldukca selam lasırızz o da yeterr azıcıkda olsaa motıve lursungunaydın kızlar:92:
herkeste keyıfler yerındedır umarım
arada gelıpte yazıyorum bu aralar ama bı trftan cekınıyorum da:26: yarım yamalak muhabbete katılmak ıstemıyorum, bı hafta sonra işler cok yogun bı sekılde baslıo, fırsat buldukca yazmaya calısıcam, sonra bu kız da bı gelıo bı kayboluo dıye gönül koymayın
hem kendım motıve olmak ıcın hem de belkı bırıne bı yardımım dokunur dıye fırsat buldukca buralardayım yanııı
wawww olsunn cnm 100 gr olsa gıtmısyaaaaaaaaaagunaydınlar
bende bıldırımımı yapayım degısıklık yok ama
baslangıc :87.2 ydı sanırım
gecen hafta :69.2
bu hafta :69.1
gıden :0.1
toplam gıden 18.1
tebrıkler cnmGünaydın arkadaşlar...
Bildirimimi yapayım.
Başlangıç Kilo :79 kg
Geçen Hafta :79 kg
Bu hafta :78,5 kg
Giden :500 gr
Hedef : 65 kg
Bu 500 gr da zaten bir çıkıp bir inen kilomdu. Bakalım haftaya nasıl olacak. Ama çok daha fazla dikkat etmem lazım.
Hala diyet moduna girebilmiş değilim.
yazık sana ve kızınaa benımde taa ramazndan berı agryr gene bogazım ındı ben dr gıtmekmekte dırenyrmm bogazımsa agrımaya drenıyorr anlamadım gıttııı hapsurukve burun akıntımda basladı hee bırde kuru oksurugum basladı yaaaaaranıza gelemiyorum uzun zamandır kızım hastalandı ardından ben hastalıktan kırılıyoruz ya yaz ortasında grip olduk şimdide bütün vucudum kabardı şişti
gelen mı anlmadım kıslar herkes gıden yerıne neden gıden yazmıssssssssssssssssssssssss tebrıkler cnm bende 72 den kurtulmusum tartım ole dıyrrVe kilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 71.5
Gelen 1.3
Toplam giden 15.5
2.5 litre su spor yok bu hafta nihayet 72 den kurtuldum
Ve kilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 71.5
Gelen 1.3
Toplam giden 15.5
sen de bendensızn cnm bısde sene sonuna yanı 3 ay sonraya dusunuyrzzz ılk denemenmı olacak senn benm ılk ınsl gerek kalmazdaaamrb canim nasil başardin bu kadar kilo vermeyi ben birtürlü zayiflayamiyorum yardim edin bana acil zayiflamam lazim iki ay sonra tüp bebek yaptircam
yi yiii gızzz ızınnn sana ama kalorılerrrrrrbaşlangıç:74.8
bu hafta:67.4
SUZAN yirim senin avatarını yirimmm
maasallah cnm tebrıklerrslm kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
bende bildirim yapayım
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 68.5
giden 600
Geçmiş olsun canım ikinize de.aranıza gelemiyorum uzun zamandır kızım hastalandı ardından ben hastalıktan kırılıyoruz ya yaz ortasında grip olduk şimdide bütün vucudum kabardı şişti
Canım sonradan farkettim ama değişiklik yapılmıyor, giden olacak o.GECMIS OLSUN SIMDIDEN CANIMMMM EVT SPORR HEHEHE COK SUKUR ONSUZ OLMUYR CUNKU
tebrıkler mı dıyımm cnm gelen yazmıssın cunkuuu anlamadımmmm ama gecen hafta ıle bu hafta olunca gıden oluryrr bu yusden tebrıklerr dgstrırsennn
sbh:
07:00
-2 kayısı
-1 brdk su
kahvaltım
-10:45
-1,5 dometes ve 1 bıber ıle az yagda tavada sogus
-1 zeytın
-1 dlm cvr ekmegi
ara:yok(su ıctıgımıcın yemk ıstmyrmmm)
ögle
-13:15
-2 kepçe köfte corbası(dunkunden)
ara:bılınmıyor(eltımde olacagım)
aksam
18:30
-3-4 kasık tazefasulye yada tavuklu patateslı bezelye
-1 ymk k.yogurt
spor
*jıllıan 25 dk
*20 dk yuruyuz ve sonra alısverıss kac dk surerse:)
*2 kupa yesıl cayyyy
sonra gorusuruz dunkı jıllıanımı gece 12 de yaptım bgnde oyle olur heraldeee
Herkese günaydınlarr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 61,8 kg
bu hafta kilo :60,9 kg
gelen :900 gr
toplamda giden :9,7 kg.
hedef kilo : 55 kg
gunaydin kizlar!
ben de yeni uyandim,babami bugun hastaneye goturucem.cikmadan bildirimde bulunayim
baslangic:75
gecen hafta:59
bu hafta:59.2
gelen:200 gr
hedef:57
dun bi tane big mac yedim200 gram big mac'in eseri
günaydın kızlarerkenden bildirimimi yapayım dedim. diyete 3 ay ara vermiştim bu haftaki bildirimimi başlangıç yapıcam artık. inşallah bu sefer ara vermeden istediğim kiloya inerim.
başlangıç 72
bu hafta 70
bu hafta giden 2
hedef 60
başlangıç tarihi 25.08.2012
kilo bildirimimi de yapayım
başlangıç kilo 74
geçen hafta 63.5
bu hafta 63
giden 10.5kg
ne güzel 62.5 dum çarşamba ama bugün böle:26:
umarım herkes kilo vermiştir verenleri tebrik ederim vermeyenlerde daha dikkatli olarak haftaya inşallah sağlıkla kilo verirler
gunaydınlar
bende bıldırımımı yapayım degısıklık yok ama
baslangıc :87.2 ydı sanırım
gecen hafta :69.2
bu hafta :69.1
gıden :0.1
toplam gıden 18.1
Günaydın arkadaşlar...
Bildirimimi yapayım.
Başlangıç Kilo :79 kg
Geçen Hafta :79 kg
Bu hafta :78,5 kg
Giden :500 gr
Hedef : 65 kg
Bu 500 gr da zaten bir çıkıp bir inen kilomdu. Bakalım haftaya nasıl olacak. Ama çok daha fazla dikkat etmem lazım.
Hala diyet moduna girebilmiş değilim.
aranıza gelemiyorum uzun zamandır kızım hastalandı ardından ben hastalıktan kırılıyoruz ya yaz ortasında grip olduk şimdide bütün vucudum kabardı şişti
günaydın arkidişlerr
başlangıç: 78.5
geçen hafta:70,3
bu hafta: 70,3
gelen giden : 0
toplam giden: 8,2
hedef: 57
bu arada kilo çizelgei yapayım diyorum, ama şimdiki kilomdanmı başlasam yoksa eski kilomdan mı başlasam bilemesim
Ve kilo bildirimi
Baslangic 87
Gecen hafta 72.8
Bu hafta 71.5
Gelen 1.3
Toplam giden 15.5
canım pılav prınc mı cunku prınc pılavını pek tavsıye etmyr kıscelerr ben hasret kaldımm yanıııı hehehkocısım pılavsız sulu yemek yemezzz hergun olur evde hemen hemen ama ben
hayırr
baslangıc : 83
gecen hafta : 72,2
bu hafta : 71,4
gıden : 800 gr(1,5 ay aradan sonra eksılerr )
topl.gıden : 11,6 gr
hedef : 60
spor : 205 dk
bu hafta jıllıan a basladıgım ıcın aksam olcum yaptımm sadece gobekde 4 cm gıtmıs kıslar 100 den 96 dusmusummm
başlangıç:74.8
bu hafta:67.4
SUZAN yirim senin avatarını yirimmm
slm kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
bende bildirim yapayım
başlangıç 73
geçen hafta 69.1
bu hafta 68.5
giden 600
sbh:
07:00
-2 kayısı
-1 brdk su
kahvaltım
-10:45
-1,5 dometes ve 1 bıber ıle az yagda tavada sogus
-1 zeytın
-1 dlm cvr ekmegi
ara:yok(su ıctıgımıcın yemk ıstmyrmmm)
ögle
-13:15
-2 kepçe köfte corbası(dunkunden)
ara:bılınmıyor(eltımde olacagım)
aksam
18:30
-3-4 kasık tazefasulye yada tavuklu patateslı bezelye
-1 ymk k.yogurt
spor
*jıllıan 25 dk
*20 dk yuruyuz ve sonra alısverıss kac dk surerse:)
*2 kupa yesıl cayyyy
sonra gorusuruz dunkı jıllıanımı gece 12 de yaptım bgnde oyle olur heraldeee
kilo bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:62.7
bu hafta:62.8
gelen:100 gram
toplamda giden:10.2
hedef:58
buraya yazdım kızlar listeyi yapan alır inşallah.. ben kaçar
slm arkadaşalar bugünler çokk rahatsızım halsizim girsemde okuyup yazamdan çıkıyordum HERKEZE KOLAY KİLO VERMELER
ŞİMDİBENDE YAZAYIM KİLOMU
BAŞLANGIÇ82.7
GEÇEN HAFTA:79.6
BU HAFTA78.2
GİDEN KİLO:1.400 GRM
HEDEF:60
DÜNKÜ MENÜM
SABAH 2 BARDAK SU AÇ KARNINA
1 HAŞLNMIŞ YUMURTA 1 TÜM SALATALIK
ARA KAYISILI FORM ÇAY
ÖĞLE 3 KAŞIK SARIMSAKLI KÖFTE DOM SALTLK 1 AYRAN
ARA ÇAY ŞEKERSİZ KAHVE
AKŞAM YEMEDİM
YATMADAN 2 DİLİM ŞEFTALİ 2 TANE ÜZÜM AĞZIMA ATTIM
3 LT SU İÇTİM SİZCE NASIL KIZLAR
GECMIS OLSUN SIMDIDEN CANIMMMM EVT SPORR HEHEHE COK SUKUR ONSUZ OLMUYR CUNKU YAA:26: ÇIKOLARDAAA BAYRAMDAN KALMA HEHEHE
YOKHAFIFITI CNM HEMEN ARKASINA DA YURUDUM VE SEKERSIZ CAY ICTIM 2 BRDK IYI GELDI REGL DE OLUYRMYA TATLI ISTEDIGINI KAPATTII COK SKR
canım pılav prınc mı cunku prınc pılavını pek tavsıye etmyr kıscelerr ben hasret kaldımm yanıııı hehehkocısım pılavsız sulu yemek yemezzz hergun olur evde hemen hemen ama ben
hayırr
tebrıkler mı dıyımm cnm gelen yazmıssın cunkuuu anlamadımmmm ama gecen hafta ıle bu hafta olunca gıden oluryrr bu yusden tebrıklerr dgstrırsennn
olsun canımm haftaya ınsl...ben gecen hafta 900 gr almıs bıırıı olarak heheheh
olsun cnm sıkma canını calısan bır ısın sonuctaaa sen gel vakıt buldukca selam lasırızz o da yeterr azıcıkda olsaa motıve lursun
wawww olsunn cnm 100 gr olsa gıtmısyaaaaaaaaaa
tebrıkler cnm
yazık sana ve kızınaa benımde taa ramazndan berı agryr gene bogazım ındı ben dr gıtmekmekte dırenyrmm bogazımsa agrımaya drenıyorr anlamadım gıttııı hapsurukve burun akıntımda basladı hee bırde kuru oksurugum basladı yaaaa
gelen mı anlmadım kıslar herkes gıden yerıne neden gıden yazmıssssssssssssssssssssssss tebrıkler cnm bende 72 den kurtulmusum tartım ole dıyrr
mrb canim nasil başardin bu kadar kilo vermeyi ben birtürlü zayiflayamiyorum yardim edin bana acil zayiflamam lazim iki ay sonra tüp bebek yaptircam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?