70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

düzenine uyup kaçamak yapmazsan ve burayı takip edersen uçarı kaçarı yok zayıflarsın, ben ilk kez diyetle kilo veriyorum mesela buranın sayesinde

kızlar hayırlı geceler herkese;

türkiye den döndüm sonunda orda doğru düzgün internetim yoktu ama artık düzenli girerim bildirim de yaparım inşallah, tabi geçmişi okumaya cesaret edemedim:)) umarım eski kızların çoğu burdadır; DİLEKÜN, SUZİ, BALKAYMAK, BETÜŞ, NORA VE şu an hatırlayamadıklarım keyifler nasıl ?? tabiki benim olmadığım zamanda dahil olan güzel hatunlar :)))) haftaya cuma bildirim yapıcam inşallah ama ciddi bir sorunum var, hayatımda ilk defa 8 gün geçmesine rağmen adet olmuyorum fakat hamile de değilim çünkü aralıklarla tam 3 defa test yaptım sonuç negatif ve deli gibi saçlarım dökülüyor (yaklaşık 4.5 aydır) başlangıçta saçlarım hacminden birşey kaybetmemişti fakat şimdi 3-5 tel birşey kaldı kafamda yaaaa((( benzer bişey yaşayan var mı aranızda???:18:

menumu yazıyorum;

sabah: 1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
2 küçük kuru kayısı

ara: ananas

öğlen: 6 y kaşığı patlıcan yemeği
3-4 kaşık diet yogurt
1 dilim kızarmış tb ekmeği

ara: az yağlı sütle yapılmış şekersiz kahve
doğal içerikli bar

akşam: 6 kaşık patlıcan, 1 kase salata

ara: yeşil çay 2 küçük kayısı

Bendede triot sorunu var ilac kullaniyorum tatli konusunda durdur kendini canin çok çekerse 1,2 catal al sadece kendini diyet yapiyor gibi degilde sağlikli beslenicem diye motive et faydasi olacaktir

Ve menüm

Sabah 1 dilim ekmek domates biber peynir 3 catal salam acik cay
Ara elma
Ara nesfit
Aksam 4 catal et yemegi yogurt 1 dilim ekmek
Ara kavun

2.5 litre su sıkı bir ev temizliği ve kınada biraz döktürmekte spor dersek bayagi basarili bir gün oldu

Herkese günaydınlarrrr
Hepimiz kilolarımızı yazdık ama listeyi yapacak bir gönüllü yok sanırım. Listeyi kim yapacak kızlar??

düzenine uyup kaçamak yapmazsan ve burayı takip edersen uçarı kaçarı yok zayıflarsın, ben ilk kez diyetle kilo veriyorum mesela buranın sayesinde

evet canim ben daha yeni üye oldum fakat bir diyet programi göremedim yada bulamadim diyim aslinda neyi nereye yazacagimida bilmiyom siz neler yapiyonuz çok bilgim yok yasakli şeyler varmi paylaşirsaniz sevinirim

Bendede triot sorunu var ilac kullaniyorum tatli konusunda durdur kendini canin çok çekerse 1,2 catal al sadece kendini diyet yapiyor gibi degilde sağlikli beslenicem diye motive et faydasi olacaktir

çok saol canim askinda tek hatam tatli ve hareketsizim yürüyüş yapmak biraz zor geliyor ama aslinda 78 kilodan 73 düştüm tiroyit ilaçina başladiktan sonra şimdi burdaki arkadaşlardan yardim istiyorum listeye beni kabul ederlerse:)))))))))))

merhaba adım gamze :) bayadır kilo vermeye çabalıyorum ben vermeye çabaladıkça kilo aldım nedeninide bilmiyorum en son 73 tüm şimdi 78 olmuşum benide alın aranıza

1. Örnek Alınabilecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıdaaldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı)

2- Ara öğünü muhakkakyapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemekleresaldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.

Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tanegaleta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balıkveya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemekkaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak içinyardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.

Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemekkaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemeksaatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litresu içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır.İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalara tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarakbırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıpkarıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızdaçıkan kilodur.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neden kimse yok ama

inşallah bir iki haftaya kalabalıklaşır burası

merhabalar tam yazdım sayfayıı elektırık gıttı dunden bole olduu sınır ettı benı hasta hastaa dunden aksam grıp oldugumu fark ettım eletrıkde gelemıstı esımde sehır dısın aannesıgıle gıttı ben grıb oldugum ıcn gıtmedımm ama ı kıde gıtmemısım aksam 7 den sonra costumm halsızlık bas agrısı burun bogaz ne varsaa hepsı vardı bendee eltıme gıttık kaynımla tabıı orada kaldım eve bır kac dgsık almaya geldım yuruyemedım gene kaynım araba ıle getırdı dunkı jılıanımıda yapamadım ayakat durcakk halım yok cunkuu gece 12 de arabası corbası yaptı sagolsun eltımm bol acılı eksılı onu yedımmm ,sabaha kdr 10 kere uyandım burun akıntısından dolayııı sonra 11 de kalktım bır kase daha acılı corba ıctım terledım sonrada 1 de 3 catal patates rendesı az yagda tavlamıs baharatlı ondan 2 catalmelemen 1 kupa yesıl cay 1,5 dılım de cvdr ekmegi yedımmm sımdıden ılac ve nane lımon ıcecegım ben yarına esım gelenece eltımdeyımmm kıslarr k.i. bakınnn :2::2::2::2:

hoşgeldin canım
hazirana daha çok ver verirsin
burada çıtır kızlar olacağız hepimiz

tesekkürler bayanlar salı akşamından itibaren tam gazla başlıyorumm

Baslangıc: 75.7
Gecen hafta: 66.1
Bu hafta: 66.9
Gelen. 0.8
Toplamda Giden: 9.2

Haftaya daha iyi olacak, söz veriyorum.
Bayramda aldıklarım basıma dert oldu.
ınsallah cnm gıder :))ıstersenn ha gayrettt bende gecen hafta almıstım 900 gr heheh bu hafta 800 gıttı kaldı 100 heheh

Ayniyiz canim benim baslangic biraz fazla senden tüp bebek düşünme asamasindayiz esimle ama olursa en erken nisan mayis gibi dusunuyoruz canim
evet bıraz faslaaa

evetcanim benimde ilk olcak sen nerde oturuyon benim dördüncü yilim ve artik karar verdik tüp bebege tüplerimin biri tikali hamile kaldim fakat dış gebelik oldu nasip umarim gerek kalmaz:)
bende 4yıl bıtırdım hıc gebelık olusmadı bende hıc bır sorunda yok ıkımısdede cok sukur 1 asılama oldum oda bos cıktı yanı negatıf:)) sımdık kayseri acıbademe gıdıyrm asılamayıda ordakı dr yapmıstı sımdıkde zayıflamak lazım tedavı oncesı yanı ben öle dyrm gercı dr da zayıfayarak hamıs olan hastalarm vr demıstııı umutlandım yanııı cunku 3 kez ıgne oldumm gonal f dıe onlar sısırdı benı yoksacok yıyen bırı dılımmmm dir:) tupler fılan acık yanı ınsl..sıfamızolur kglerın gıtmesı cnm haberda r alalım sız nerde oturuyrsunuz bızde aralık ocak gıbı dusnuyrzz maddıyatı ayarlıyalımda cunku arabamızın tasıtı bu ay son sonrada bebek ıcın para ayırcaz ınsl...gercı bu zaman kdr ck gıttı ama olsunn hersey bebegımız ıcınnnn helal ınsl...sıfamıs olur ee sız neler yaptınız bu zamana kdrr devran ve karakız
Kızlar 15 günlüğüne memleketime tatile geldim off herşey iyi hoşta memleketimin meşhur yiyecekleri beni benden aldı. Herkes git evinde yap diyor diyetini tartılmaya korkuyorum :18:
az ve oz ye cnm yemek oncesı boll su ıcc ıstahın kacsın heheh

musakka yokkkkkk haftada 1 gun ızın gunun vrrr ondada abartmadan yıyeceksın cnmogleyın yemek yeee sebze yada et yemegı hafıf sekılde meyveyı genelde aralarına koyyy lokumda 1 yesen olurduda 2 dene cok olmusustune cıkooo ooooooooooooo bırde aksam musakka cnm oglenı yada arayı cok kacırdıysan aksamı 1 kase corba yada salata ıle hafıf gecır yanı ne yedıgının dengesını kur anladınmıı bu arada ısmım suzann senn nedır??

hos gıtmıssın cnm turkıye m dennnnasılsııı cnm ulkemmmm ozlemıssın dımıııı

lısteye gırersın ftemıs ark..lıısete yayınlamısss ondan koyp yappp ona uy cnm

merhaba adım gamze :) bayadır kilo vermeye çabalıyorum ben vermeye çabaladıkça kilo aldım nedeninide bilmiyorum en son 73 tüm şimdi 78 olmuşum benide alın aranıza
ftemıs ark.yayınladıgı lısteyı sende kopyala ona uymaya calıs canımmm lısteyede cuma gunlerı bıldırım yaparak gırebılırsınn ınsl...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

neden kimse yok ama

inşallah bir iki haftaya kalabalıklaşır burası
gunaydın herkesgeldıydı nerdeyse ama sımdık kımseler yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…