bende yeniyim yazcazmi kiloyu yediklerimizimesajı 2.kez yazıyrm anlamadım niye yazılmadıgını
bu hafta yeniyim bildirimi haftaya yapacgm dimi kızlr
sabah
sucuklu yumurta
1dilim ekmek
krem peynir
beyaz peynır
çay
öğle
1.5tavuk budu
fırınlnmış bikaç patates
ara
neskafe
akşam
meyve
bende yeniyim yazcazmi kiloyu yediklerimizi
evet canım yazacaksınız
73 kilo sabahiki ince dilim kepek ekmegi peynir salata domates övlede üzüm ve seftali ikindide sütlü kahve iki lokum bir çikolata komşuya gittim israr üzerine yedim akşam musakka şimdi meyve yiyoum sizce zayiflarmiyim:))))))))))))
ya aslinda iştahim çok açik ve eşim durmadan söyleniyo niye zayiflamiyon evlendikten sonra on kilo aldim ve öğrendimki tiroitler çalişmiyo ilaç aliyom doktor diyet verdi yaamiyorum kisitladikca yiyesim geliyor tatli hastasiyim dur demenin zamani geldi sanirim
düzenine uyup kaçamak yapmazsan ve burayı takip edersen uçarı kaçarı yok zayıflarsın, ben ilk kez diyetle kilo veriyorum mesela buranın sayesinde
Herkese günaydınlarrrr
Hepimiz kilolarımızı yazdık ama listeyi yapacak bir gönüllü yok sanırım. Listeyi kim yapacak kızlar??
Bendede triot sorunu var ilac kullaniyorum tatli konusunda durdur kendini canin çok çekerse 1,2 catal al sadece kendini diyet yapiyor gibi degilde sağlikli beslenicem diye motive et faydasi olacaktir
hoşgeldin canım
hazirana daha çok ver verirsin
burada çıtır kızlar olacağız hepimiz
bende dun gece kalkıp yemek yedım azcık bısı ama
cukulata yazıpta t.kahwesı yazmaması tuaf olms bıraz
sekersız ıcmenın hıc bır zararı yok canım
hosgeldın aramıza
bende hazırana kadar 10 kılo felan vermeyı planlıyorum
hep beraber basaracagız ınsallah
gunaydnnnnnnn
gunaydnbende calıyorum malesef kı
ınsallah cnm gıder :))ıstersenn ha gayrettt bende gecen hafta almıstım 900 gr heheh bu hafta 800 gıttı kaldı 100 hehehBaslangıc: 75.7
Gecen hafta: 66.1
Bu hafta: 66.9
Gelen. 0.8
Toplamda Giden: 9.2
Haftaya daha iyi olacak, söz veriyorum.
Bayramda aldıklarım basıma dert oldu.
evet bıraz faslaaaAyniyiz canim benim baslangic biraz fazla senden tüp bebek düşünme asamasindayiz esimle ama olursa en erken nisan mayis gibi dusunuyoruz canim
bende 4yıl bıtırdım hıc gebelık olusmadı bende hıc bır sorunda yok ıkımısdede cok sukur 1 asılama oldum oda bos cıktı yanı negatıf:)) sımdık kayseri acıbademe gıdıyrm asılamayıda ordakı dr yapmıstı sımdıkde zayıflamak lazım tedavı oncesı yanı ben öle dyrm gercı dr da zayıfayarak hamıs olan hastalarm vr demıstııı umutlandım yanııı cunku 3 kez ıgne oldumm gonal f dıe onlar sısırdı benı yoksacok yıyen bırı dılımmmm dir:) tupler fılan acık yanı ınsl..sıfamızolur kglerın gıtmesı cnm haberda r alalım sız nerde oturuyrsunuz bızde aralık ocak gıbı dusnuyrzz maddıyatı ayarlıyalımda cunku arabamızın tasıtı bu ay son sonrada bebek ıcın para ayırcaz ınsl...gercı bu zaman kdr ck gıttı ama olsunn hersey bebegımız ıcınnnn helal ınsl...sıfamıs olur ee sız neler yaptınız bu zamana kdrr devran ve karakızevetcanim benimde ilk olcak sen nerde oturuyon benim dördüncü yilim ve artik karar verdik tüp bebege tüplerimin biri tikali hamile kaldim fakat dış gebelik oldu nasip umarim gerek kalmaz:)
az ve oz ye cnm yemek oncesı boll su ıcc ıstahın kacsın hehehKızlar 15 günlüğüne memleketime tatile geldim off herşey iyi hoşta memleketimin meşhur yiyecekleri beni benden aldı. Herkes git evinde yap diyor diyetini tartılmaya korkuyorum :18:
musakka yokkkkkk73 kilo sabahiki ince dilim kepek ekmegi peynir salata domates övlede üzüm ve seftali ikindide sütlü kahve iki lokum bir çikolata komşuya gittim israr üzerine yedim akşam musakka şimdi meyve yiyoum sizce zayiflarmiyim:))))))))))))
hos gıtmıssın cnm turkıye m dennnkızlar hayırlı geceler herkese;
türkiye den döndüm sonunda orda doğru düzgün internetim yoktu ama artık düzenli girerim bildirim de yaparım inşallah, tabi geçmişi okumaya cesaret edemedim:)) umarım eski kızların çoğu burdadır; DİLEKÜN, SUZİ, BALKAYMAK, BETÜŞ, NORA VE şu an hatırlayamadıklarım keyifler nasıl ?? tabiki benim olmadığım zamanda dahil olan güzel hatunlar :)))) haftaya cuma bildirim yapıcam inşallah ama ciddi bir sorunum var, hayatımda ilk defa 8 gün geçmesine rağmen adet olmuyorum fakat hamile de değilim çünkü aralıklarla tam 3 defa test yaptım sonuç negatif ve deli gibi saçlarım dökülüyor (yaklaşık 4.5 aydır) başlangıçta saçlarım hacminden birşey kaybetmemişti fakat şimdi 3-5 tel birşey kaldı kafamda yaaaa((( benzer bişey yaşayan var mı aranızda???:18:
lısteye gırersın ftemıs ark..lıısete yayınlamısss ondan koyp yappp ona uy cnmçok saol canim askinda tek hatam tatli ve hareketsizim yürüyüş yapmak biraz zor geliyor ama aslinda 78 kilodan 73 düştüm tiroyit ilaçina başladiktan sonra şimdi burdaki arkadaşlardan yardim istiyorum listeye beni kabul ederlerse:)))))))))))
ftemıs ark.yayınladıgı lısteyı sende kopyala ona uymaya calıs canımmm lısteyede cuma gunlerı bıldırım yaparak gırebılırsınn ınsl...merhaba adım gamze :) bayadır kilo vermeye çabalıyorum ben vermeye çabaladıkça kilo aldım nedeninide bilmiyorum en son 73 tüm şimdi 78 olmuşumbenide alın aranıza
gunaydın herkesgeldıydı nerdeyse ama sımdık kımseler yok cnmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neden kimse yok ama
inşallah bir iki haftaya kalabalıklaşır burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?