70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelmiş kilo çizergesini nasil yapiyorsunuz daha yeniyim bilmiyom

çook geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamnda toplanır sağlığına kavuşursunn bendede vardı 2 gün bool boool ılık su içtm biraz limonlu bugün biraz daha iyiiym

bügünkü menüm sabah:uyanınca 2 bardak suuu
müsli 2 kaşık 1 bardak süt ile
ara yeşil çay
öğlen 1 lavaş arası adana kebap ayran
şu ana kadar 2 lt geçgin suuu akşam yemiyorummmmmmm
dün sabah 78 ,2 gösteriyordu sabah tartıldm 77 6 gördüm allahımmmmmm 75 70 65 60 ı son olarak ve kalıcı olarak 58 göster rabbbimmmmm hepimize oluruz dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaa oluruz oluruz

benim sorunum hareketsizlik saırım bide sınava hazırlanıyorum bu arada bugn ip atlamaya başladım :)

Haftasonu geldi kimsecikler yok geneee

Ben yine dün bildirim yapmayı unuttum.

Tıkındıktan sonra kk ya girdim baktım bildirimler yapılmış herşey için çok geçti.

Zaten bugünde reglim başladı. İyi ki tartılıp moralimi bozmamışım

Dün misafirlikteydik sabahtan akşama kadar, çok kaçırdım:2: kızartmadan tutun gözlemeye, dondurmaya kadaar :18: 2 gün de jillian yapamadım ama bugün yaptım. bugüne geçeliim:
sabah: 1 yumurtayla omlet, 1 dilim tam tahıllı ekmek, biraz peynir, yeşilçay.
ara: meyveli yoğurt
öğlen: acıbadem kurabiyesi :18:
akşam: 2 kepçe şehriye çorbası, 7 tane lahana sarması.
az önce de 2 tane kek yptım annem yapmıştı sıcak sıcak dayanamadım
spor olarak jillian yaptım, alışverişe çıktık bir de 2 saat yürüdüm
Nasıl kızlar?

slm herkeşlere

sabah
1kırılmış yumurta
2zeytin
krem peynr
beyaz peynir
şekersiz çay
1dilim ekmek

akşam
1kase tarhana corbası
1tabak ton bsalıklı salata

muz..üzüm

gec kalktıgım için öğle ve aralar yok

çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım, dikkat et kendine

evet canim ben daha yeni üye oldum fakat bir diyet programi göremedim yada bulamadim diyim aslinda neyi nereye yazacagimida bilmiyom siz neler yapiyonuz çok bilgim yok yasakli şeyler varmi paylaşirsaniz sevinirim

ftemiz arkadaşımız paylaşmış ben ona uyuyorum canım

merhaba adım gamze :) bayadır kilo vermeye çabalıyorum ben vermeye çabaladıkça kilo aldım nedeninide bilmiyorum en son 73 tüm şimdi 78 olmuşum benide alın aranıza

hoşgeldin Gamzecim...aldık gitti

Kızlar çok kötüyüm.

Sağ tarafımda folik kisti vardı bi ay önce tanı konmuştu.

2 ay içinde düşmesi lazım demişti.

Tecrübesi olanlar allah aşkına bi yardım. Daha önce başına gelenlere soruyorum.

Kisti düşürürken regl döneminiz nasıldı? Ben mahvoldum ağrıdan ve yoğunluktan.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun, keşke yardımcı olabilsem

kimseciklerr yooooook
esincim geçmiş olsun cnmrabbim şifa versin çabuk geçer inşallah
bugün
sabah uyanır uanmaz
2 bardak suuuu
kahvaltııı:2 peynirli börek 1 yeşil çay dom saltlk zeytin
ara şekersiz kahve
öğlen saati kahvaltı yaptığımız için yook
ara form çay
ikindi yulaf kepeği ile yoğurt
akşam yemiyorum

slm arkadaslar bnde hamilelikte aldigim kilolar wermek istiyorum kendi capimda 2 haftadir diyet yapiyorum 1.5 ay once 80 kiloydum 2 hafta once 78 suan 76yim hedefim 65 umarim inebilirim benide araniza alirsaniz cok sewinirimmm

Sağol canım amin

Zor valla Allah kimseye vermesin bu dertleri.

slm arkadaslar bnde hamilelikte aldigim kilolar wermek istiyorum kendi capimda 2 haftadir diyet yapiyorum 1.5 ay once 80 kiloydum 2 hafta once 78 suan 76yim hedefim 65 umarim inebilirim benide araniza alirsaniz cok sewinirimmm

Hoşgeldin aramıza canım. İnşallah hedefine ulaşırsın

sabah: bir büyüüüük dilim beyaaz ekmek, 2 çatal lor peyniri, 3 çatal patates kızartması, 2 tatlı kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı bal, bir fincan şekersiz çay
ara: 1 elma
ara:1 küçük dilim kek
akşam: 2.5 adet küçük boy sade tavada gözleme+3 parça tel peynir,1 tatlı kaşığı kayısı reçeli, 1 tatlı kaşığı çilek reçeli, biraz patates salatası+şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…