70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugun yedikleri mi yaziyimm
SABAH 1dilim ekmek 3 siyah zeytin 4 kucuk parca peynir bi lokmacik kizartilmis yumurta 1 kolmacikta krem peynir
ARA yesilcay
OGLEN yarim kase tarcinli yogurt 2 parca haslanmis tavuk
ARA meywe
AKSAM tepside et yaptim ama 1 lokmacik yerim sadece 1 tabak salata yogurt

Ben de 73 kilo olarak aranıza katılmak istiyorum. Yeni üye oldum kulübe ve artık yarın başlarım bugün bitsin demekten sıkıldım habire kilo alıyorum. İnsallah yarın başlıyorum hep beraber tabii sizlerin de benim zorlandığım yerde motive edeceğinize inanıyorum. Haydi bismillah diyelim başlayalım o halde

yine ben:) merhabalar nasılsınız?? beni sorucak olursanız kötüyüm. diyetisyene gttim nerdeyse diyete başlayalı bir hafta oldu hiç zayıflayamadım en sevdiğim yemekleri yiyemiyorum. düşünün pilavı ve makarnayı bıraktım. benim hemen zayıflamam gerekiyordu değil mi? yoksa ben mi çok sabırsızım :) bir de bişi daha sorucam akşam saat dokuzda 3 kurukayısı ve 1 tane ceviz yiyorum. diyetsyen bunu yazdı. sizce bunların yok kalorisi var mI? acaba yemeyi bıraksam mı? bi soru daha aklıma geldi :)) amma da sorum kusuruma bakmayın ARTIK :) soğan suyu zayıflatıyormuş, duydunuz mu? deneyen var mı ? sorularıma cevap alabilirsem çok sevinicem :))

GIRIBIM ck skr yı gıbı sımdıde dun et dograraken elımı kestım en buyuk kesıgım bu benım halen sol elım cok sızlıyorr dr gıtmedım dıkıs atardıe banane korkuyrmm heheh sbha kdruyutmadıı dun esım geldı telde demıstım oda abartyrm sanmıs geldıkı sen ne yapmıssın yaa dıeoda ck agrdgnn farkındadı bayagı yardıcı olduu heheh dusunun komsumm benım balkona bulgur sermıstı gunes aldıgı ıcın bırazda ıcerı dokulmuss o cektrememıs esım geldı dur ben cektrym dedı heheh aksam 9 da hemdee sasırdım yanııı:) neyse yaram kabuk baglamaya yaklastı sıs bırazdaa ama halen ck agryrrrrrrrrrrr:2::2::2:burnum durmuyr gene taylod ıcecegımm bırazdannn kahvaltı cnm ısetemeıd bendee

7'de 2 kuru kaısı -1 cay k.ballı çörek otu yedım gunluk rutın seylerım yanı:))
10'da 1 tanebım'ın yaglı gevrek dedıgı cubuk tan 1 tane bırde 1 seftalı yeıdmm kahvaltı yerınee oglenede patates salatsı ıstıyor canımmmmm

aksamı bılmyrmmm bu arda sbh tartıyacıktım halen 71,4 dıyorrrrrrrrr bgn jıllıana baslayayım genee yaaaaaaa2 gundur ara verdımmm hastalık ve net olmamamısdan dolayııı
çook geçmiş olsun cnm umarım en kısa zamnda toplanır sağlığına kavuşursunn bendede vardı 2 gün bool boool ılık su içtm biraz limonlu bugün biraz daha iyiiym
sagol cnm benımm:2:
benim sorunum hareketsizlik saırım bide sınava hazırlanıyorum bu arada bugn ip atlamaya başladım :)
aha bak hareket etmıssın ıpatlıyrsun haa gayrettt cnmmmmmmm
cosmussun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sende sac koymamak gerekkkk
çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım, dikkat et kendine

ftemiz arkadaşımız paylaşmış ben ona uyuyorum canım

hoşgeldin Gamzecim...aldık gitti
saoll cnm benımmmmm:2:

slm arkadaslar bnde hamilelikte aldigim kilolar wermek istiyorum kendi capimda 2 haftadir diyet yapiyorum 1.5 ay once 80 kiloydum 2 hafta once 78 suan 76yim hedefim 65 umarim inebilirim benide araniza alirsaniz cok sewinirimmm
hos geldın aramıza takıl bıze cnm verırısın ınsllll
senın ev kalabalık heralde hergun gosleme tatlılar fılannn eskı halımı hatrladmm cnm ama sen yem e onalardannn cıss onlar cısss
guselmı s menun canımmmmmmmmmmmm boyle gıdersennn bırde spor adına bırseyler olursaa mutlaka verırsınnnn

gelcnmgelll ne olursan ol yıne gelll
sogan suyu duymustunda yapmadım hıcc kuru kayısı bagırsak problemın olmasın dıe vermısıtr benceee cevız bılmemyrm onu heheh haydı bol kg vermelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

onumuzdekı hafta tatıle gıdıyoruz ve motıvasyon dustu ıyıce sabıtlenmem ustune de kılo almam benı cok bozdu
moralını bozmaa cnm bu hafta dısını sıkk sporda artırrrr haftaya dusuk kg ıle gırersın ınsllll

kızlar günaydınn herkese iyi haftalar benide alın aranızaa :26::26::26::26: kullandığım hormon ilaçları sayesinde baya bi kilo aldım şişman değilim ama kiloluyum şu an 6 ekimde nişanım var ve o güne kadar zayıflamak istiyorum benide gaza getirin ne yaptımsa 2. gün kestim hep

Hoşgeldin biblodeniz :) ben de senden birazCIK önce katıldım. Burada birbirimizi gaza getirip bu sefer bozmadan yapacağız inanıyorum. Nişanını düşün, daha güzel daha sağlıklı olmayı düşün Spor da yaparak sağlıklı beslenerek halledeceğiz bu kez inşallaaah.

sagol suzazn elin ve gribin için geçmiş olsun canım Allah şifa versin...yaa bugun usenmeden ıkı saat spor yapmam gerek vıcdanım oyle rahatlar cumrtesıt atıle cıkıcaz aptl gıbı moralımı bozdum motıvem dustu yedım cıkolataları en azndan 72.6 da kalırdım yemesem kendıme cok kızgınm neyse sabah kepeklı tost yedım ogle yemegınde de yaprak sarması yıcem aksamda sadece specıal k tarzı gevrekle falan kapamayı dusunuyorum gunu gece yatmadn ıkı saat oncede tarcınlı sut ıcerım tamammm kurbana kadar hedefim 67 ve bunu basarıcam kızlar sıze sözzz buraya ekım sonunda 67 yı yazıcam yazamassam hepınız benı rencıde edın buyuk puntolu harflerle

iradesiz yaramazpisi diye

hoşbuldum canım sende hoşgeldin =) aklımda hep onlar var zaten dediğin gibi istersen aç gez ama spor yapmadan olmuyor malesef en azından bi 7 kilo versem süper olurum toplamda 12 kilo aldım 5 kilo ıkına sıkıla verdim 7 verirsem 58 olucam ve bu benim en ideal kilom

Slm kızlar,
Sanırım bu hafta da liste yapılmamış. AAAAi ne oluyor böyle, topiğimize nazar mı değdi? Suzancım geçmiş olsun, Esinturgay sana da geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda Rabbim şifa versin.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz..
Çok sakin bir hafta sonu geçmiş topikte, sadece 1 sayfa, çok şaşırdım, millet dönüyoruz demişti ama demek ki tam olarak dönememişler. Hadi artık herkes dönsün yuvaya, ama böyle olmuyor ki.

Ah canım o spor olayını sen bana sor, spor yaparken 65 kg. da iken belim 73 cm'e düşmüştü, şu anda 3-4 aydır sporu bıraktım, ama diyete devam ediyorum, kilom 61 e düşse de belim 80 cm. olmuş, inanamıyorum. O nedenle hep spor, spor,spor diyorum.

İnşallah canım olursun istediğin kiloda, hepimiz oluruz. Ben de 55 kg. istiyorum ya, bakalım, 60 ı görünce bi rehavete kapıldım, 2 ileri 1 geri, 60-59-61 öyle bir artı, bir eksi gidiyor. Bir bozmasam olacak da, bırakıveriyorum kendimi, sonuç hüsran. Millet bir toparlansa, topik hareketlense, daha iyi olacak.

kesinlikle spor şart hele hele benim gibi oturarak çalışan biri için akşamları hiç ama hiç üşenmicem ter atıcam spor yapıcam yoksa gitmicek bu kilolar nişanımda tombul gelin olmak istemiyorummmmmmmm

Hoşgeldin canım,
Bugün topiğimiz sakin, inşallah hareketli olduğu günleri de görürsün.
Motive olmak açısından çok süperiz aslında, hep destek oluruz. Öncelikle, sabah-ara-öğle-ara-akşam olarak kısa kısa menülerinizi yazmaya başlayın, eksik-fazla neler yediğinizi söyleriz. Ayrıca günlük olarak düzenli hareket etmeye çalışın, Jillian ve Leslie var evde yapabileceğiniz hareketler yaptırıyorlar, onları da uyguladınız mı, herşey hallolur. Az ama sağlıklı kilo vermek önemli olan, hemen kilo verdiren diyetlere itibar etmeyin, çabuk giden çabuk da geliyor. Ayda 3-4 kg. normal diyorlar, ama ben genelde ortalama 2 kg. vererek bugünlere geldim.

kesinlikle spor şart hele hele benim gibi oturarak çalışan biri için akşamları hiç ama hiç üşenmicem ter atıcam spor yapıcam yoksa gitmicek bu kilolar nişanımda tombul gelin olmak istemiyorummmmmmmm

Ne iş yapıyorsun canım, ben de muıhasebeciyim, oturarak çalışan grup. Jillian ve leslie tavsiye ederim, evde spor yaptırıyorlar, birisi yürüyüş tarzında leslie, diğeri 27 dakika içinde her tür hareket var, süper birşey jillian, ama jillianı aralıksız yapman gerekiyor 30 günde 10 cm.di sanırım inceltiyor vücudu.

hoşbulduk canım saol.. evet biraz sakin gibi ...hemen yazıcam kahvaltımı

bende muhasebeciyim.. netten araştırıyım hemen videolarını forumda varmı peki ?

Sabır çok önemlidir diyette canım, acele edip de yok soğan suyu-yok sirkedir bunlara itibar etmemelisin. Diyetisyenin verdiği listeye uymanı tavsiye ederim, zaman içinde kg. ların yavaş yavaş gittiğini göreceksin. Kalori sepetine bakabilirsin kuru kayısı ve ceviz için. Sürekli buraya da uğra, menülerini yaz, gerçi diyetisyenin vermiş ama, spor ekle yaşam tarzına, bir şekilde gidecek kilogramlar.

hoşbulduk canım saol.. evet biraz sakin gibi ...hemen yazıcam kahvaltımı

bende muhasebeciyim.. netten araştırıyım hemen videolarını forumda varmı peki ?
leslie diyet center da var canım, orada 5 kısım halinde, 5 dk. 21 dk. 35 dk. 60 dk. şeklinde. Jillianı da sana göndereyim indirebilirsen biraz zor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…