- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
leslie diyet center da var canım, orada 5 kısım halinde, 5 dk. 21 dk. 35 dk. 60 dk. şeklinde. Jillianı da sana göndereyim indirebilirsen biraz zor ama.
yok burya gunluk menunu yazz sporunu elın den geldıgınce yappppppp sonra cuma gunu tartıya cıkk bu arada 25 kg=1 lt su uzerınden suyunu ıccc yesıl caylarını ıcc cuma gorursun bak neler oluyrrrkızlar günaydınn herkese iyi haftalarbenide alın aranızaa :26::26::26::26: kullandığım hormon ilaçları sayesinde baya bi kilo aldım şişman değilim ama kiloluyum şu an 6 ekimde nişanım var ve o güne kadar zayıflamak istiyorum benide gaza getirin ne yaptımsa 2. gün kestim hep
sımdıden yazıyım mııı yapabılırsınnn yaramaz pısııııııııııı hadiii hadiiiiiiiiiiiisagol suzaznelin ve gribin için geçmiş olsun canım Allah şifa versin...yaa bugun usenmeden ıkı saat spor yapmam gerek vıcdanım oyle rahatlar cumrtesıt atıle cıkıcaz aptl gıbı moralımı bozdum motıvem dustu yedım cıkolataları en azndan 72.6 da kalırdım yemesem kendıme cok kızgınm neyse sabah kepeklı tost yedım ogle yemegınde de yaprak sarması yıcem aksamda sadece specıal k tarzı gevrekle falan kapamayı dusunuyorum gunu gece yatmadn ıkı saat oncede tarcınlı sut ıcerım tamammm kurbana kadar hedefim 67 ve bunu basarıcam kızlar sıze sözzz buraya ekım sonunda 67 yı yazıcam yazamassam hepınız benı rencıde edın buyuk puntolu harflerle
iradesiz yaramazpisi diye
evt bende sasırdımkımseler yok cnm yaaaaaaaaaaaaaaaSlm kızlar,
Sanırım bu hafta da liste yapılmamış. AAAAi ne oluyor böyle, topiğimize nazar mı değdi? Suzancım geçmiş olsun, Esinturgay sana da geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda Rabbim şifa versin.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz..
Çok sakin bir hafta sonu geçmiş topikte, sadece 1 sayfa, çok şaşırdım, millet dönüyoruz demişti ama demek ki tam olarak dönememişler. Hadi artık herkes dönsün yuvaya, ama böyle olmuyor ki.
leslie diyet center da var canım, orada 5 kısım halinde, 5 dk. 21 dk. 35 dk. 60 dk. şeklinde. Jillianı da sana göndereyim indirebilirsen biraz zor ama.
Siteye erişim engellenmiş, kitapçılarda DVD si var canım, almak isterseniz, ya da youtube yazın jillian diye çıkar ordan yaparsınız olmadı.banada gonderseneee cnm
sonunda ateşim düştü ama hala kızımla öksürüğümüz devam ediyor.:84:bu nasıl bir hastalıktır anlamadım bu arada hastalık beni 62 kiloya düşürdü
geçmiş olsun sanada kızınıda bol bol adaçayı ıhlamur için..ha bide kekik yağımı kekik çayımı hatırlayamadım oda kesiyormuş
bu arada öğle yemeğim kızlar..
bir kase çorba yanında yoğurt yarım dilim ekmek şimdi yeşilçay içicem
geçmiş olsun sanada kızınıda bol bol adaçayı ıhlamur için..ha bide kekik yağımı kekik çayımı hatırlayamadım oda kesiyormuş
bu arada öğle yemeğim kızlar..
bir kase çorba yanında yoğurt yarım dilim ekmek şimdi yeşilçay içicem
canım inan istekli olunca herşey yapılıyor.tek sorun akılda bitirmek.beni gören tanıyamıyor çok utanıyorum çok.sevdiğim adamın bile karşısına çıkamadım arkadaşları çok kilolu olduğumu söyleyince.maalesef başka bir kız arkadaşı var hemi de 90 60 90bende hırsdan zayıflıyorum :):):)
aksama sadece karpuz yıcem demektır artıkın hehehehhe kurbana kdr 65 lerde olmam gerekkkk:84::84::84: cunku ondan sonra dfr gıdecegımmmmmmmmmmmmmmmmm:84:Karpuzun kalorisine gelince şöyle bi yazıya rastladım hemen paylaşiim sizlerle
Sıcak havalarda terle birlikte vücuttan atılan su ve mineral kaybını karşılamak için bol bol karpuz yiyin. Yüzde 95?i su olduğu için hem vücudun su kaybını karşılıyor, hem de susuzluğu gideriyor. İdrar söktürücü özelliği ile vücutta biriken toksinlerin atılımını kolaylaştırıyor. Karpuz ayrıca kilo vermek isteyenler için de ideal bir meyve. Tatlı bir lezzeti var ama içerdiği şeker miktarı 100 gramında sadece 3.7 gr. Yağdan yoksun, kalori açısından ise hayli fakir bir meyve. Yaklaşık 300 gramlık bir dilimin kalorisi sadece 45. Karpuzu diğer meyvelerle karşılaştırdığımızda ortaya ilginç kalori miktarları çıkıyor. Örneğin; 2 incirin kalorisi 90 iken küçük bir salkım üzümünki 80 kaloriye ulaşıyor.
Karpuzun bir diğer özelliği de vücudun su tutmasını önleyerek selülit oluşumunu engellemesi. Formunu korumak ya da kilo vermek isteyenler karpuzu sofralarından eksik etmemeli.
Çok zengin bir meyve
Bol su içermesi ve vücudu inceltici özelliklere sahip olması karpuzun besinsel değerlerden yoksun olduğu anlamına gelmiyor. Aksine sağlığımız için gerçek bir nimet. 100 gramında 37 mcg A vitamini, 10 mg C vitamini ve 280 mg potasyum bulunuyor. A vitamini sayesinde cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken, pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Sıcakta terle birlikte vücuttan atılan potasyum kaybı nedeniyle ortaya çıkan tansiyon düzensizliğini içeriğindeki potasyum minerali ile dengeliyor. Ayrıca son yıllarda kansere karşı etken bir madde olduğu kanıtlanan likopen içeriyor. 100 gramında tam 4 mg likopen bulunuyor. Doğadaki dört yüz karoten (vücutta A vitaminine dönüşüyor) maddesinden biri olan likopen, en çok kırmızı renkli meyve ve sebzelerin içeriğinde var. Bilim adamlarına göre bu antioksidan etkili madde, yaşlanmaya ve kansere karşı çok önemli bir etken. Meyvedeki kırmızı renk ne kadar yoğun olursa likopen maddesi o denli çok demektir. Tıpkı önleyici bir ilaç gibi likopen, prostat ve mide kanseri riskini en aza indirgiyor, gözleri koruyor özellikle de retinanın dış etkenlerden kaynaklanan harabiyetini önlüyor ve kanın damarlarda dolaşımını hızlandırıyor.
ayy ne gusel yanı kg vermıssın bende 4 gundur grıbım ama 1 gr gıtmemıs sbh tartısoyledıı gecmıs olsn cnm 1 cay kasıgı kekık 1 su bard.su ıl kaynat sıcak sıcak ıc antıbıyotık etkısı ıle oksurugu kesıyrrr ben ıyı oldum sayılır:)sonunda ateşim düştü ama hala kızımla öksürüğümüz devam ediyor.:84:bu nasıl bir hastalıktır anlamadım bu arada hastalık beni 62 kiloya düşürdü
ahyırlı olsun cnm allah kolaylık versınn ne guselsevındırık olmussunn ogretmenmıydın senn ne ogretmenı dın yadaEvettttt doğum iznim bitti ve 6 ay aradan sonra döndüm işe kızlar. Okulu öyle özlemiişimki, artık aranızda akşamları olabilicem, unutmayın beni, asla bırakmıcam burayı. Şimdi kızımla ilgilenmem lazım, muck muck.
evt yeterkı ısteee bende yapmaam dyrdumm bır ark.ıle buraya uye oldukk hehe cok skrr gıttı kg lerrr hırs guselll bırseyyyyyyyyyyycanım inan istekli olunca herşey yapılıyor.tek sorun akılda bitirmek.beni gören tanıyamıyor çok utanıyorum çok.sevdiğim adamın bile karşısına çıkamadım arkadaşları çok kilolu olduğumu söyleyince.maalesef başka bir kız arkadaşı var hemi de 90 60 90bende hırsdan zayıflıyorum :):):)
hoşbuldum canım sende hoşgeldin =) aklımda hep onlar var zaten dediğin gibi istersen aç gez ama spor yapmadan olmuyor malesef en azından bi 7 kilo versem süper olurum toplamda 12 kilo aldım 5 kilo ıkına sıkıla verdim 7 verirsem 58 olucam ve bu benim en ideal kilom
Hoşgeldin canım,
Bugün topiğimiz sakin, inşallah hareketli olduğu günleri de görürsün.
Motive olmak açısından çok süperiz aslında, hep destek oluruz. Öncelikle, sabah-ara-öğle-ara-akşam olarak kısa kısa menülerinizi yazmaya başlayın, eksik-fazla neler yediğinizi söyleriz. Ayrıca günlük olarak düzenli hareket etmeye çalışın, Jillian ve Leslie var evde yapabileceğiniz hareketler yaptırıyorlar, onları da uyguladınız mı, herşey hallolur. Az ama sağlıklı kilo vermek önemli olan, hemen kilo verdiren diyetlere itibar etmeyin, çabuk giden çabuk da geliyor. Ayda 3-4 kg. normal diyorlar, ama ben genelde ortalama 2 kg. vererek bugünlere geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?