70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarrrrrrrrr anlattıklarınız süperrrrrrrrrrr, inş bizde o günleri görürüz, çok güzel yaaaaaa

ahyırlı olsun cnm allah kolaylık versınn ne guselsevındırık olmussunn ogretmenmıydın senn ne ogretmenı dın yada

evet canım çok sevindirik oldum ingilizce öğretmeniyim

kızlaaar çok mutluyuum bi süredir yaptığım bacak ve kalça harektlerinin sonuçları kendini göstermeye başladıı selülitimsi şeyler de azaldı inşallah böyle devam edeeer

wuuuawwwwww süper!!!

SABAH: 2 dilim ekmek 8 tane sihah zeytin 2 kucuk dilim peynir 1 yumurta 1 bardak azsekerli cay 2 catal nutella (dayanamadimmm)
ARA: yarim seftali
OGLEN: 2 parca kizarmis tawuk(pisman oldumyedigime) yarim kase tarcinli yogurt
ARA: yesilcay
AKSAM: kabak patlican we biber dilmasi yaptim 2 tane kabak dolmasi yerim heralde yapabilirsem 1 tane iycem sadece yanindadasalata

sevgili gönlü çıtıpıtı arkadaşlarım şimdi eve gidiyorum ve hellimli salata yapıcam kendime sadece bol su bide :))))))sonasında sporrr yarın dinç gelicem inş sayfaya görüşürüz iyi akşamlar

artık biri bana cevap versin lütfen yeniyim bu sitede ve zayıflamak istiyorum.aranızda banada yer varmı?18 kilo fazlalığım var.maşallah iştahımda gittikce açılıyor.artık frene basmanın zamanı geldide geçiyor.sevgiler :))

selam kızlaryeniler var sanırım
bende 1 haftadır giremedim tatilde yedik içtik döndük kürkçü dükkanına
önümüzdeki cuma lsitede olayım diyorum ama reglim gerçek kilomu bilemem belki
inşallah başlarım diyecem ama şuan çerez+ kola var elimde
bu kafayla zor yaa hadi hayırlısı

buarada kimler var yoklama alıyorum
eliniz beğene gitsin bakalım

diyetisyenle randevularım cuma öğleden sonra olduğu için öyle oluyor aslında. ama şimdi pazartesiye alında her hafta pazartesi olacak.
ama bugün öğlen itibariyle
geçen hafta:70 kg
bugün : 69,3
tüm hastalık ve en yakın arkadaşımın 3 gün süren yemekli düğün maceralarına göre oldukça başarılı buldum kendimi. sonunda 6 lı rakamları görmek gerçekten mutluluk verici.
şimdi diğer gruba transferolma vakti galiba

bugun içimdeki öküzü biraz dışarı saldım sanki (

menüm

sabah
1haşlanmış yumurta
peynir
krem peynir
2zeytin
çay
1dilim ekmek

öğle
1kase tarhana çorbası
6kaşık etli mantar sote

ara
birz ceviz

akşam
1.5tavuk budu (( hem de patatesli fırınlanmış ama :)

2lt su

yeşil cay hiç içmedim

öyle işte...

durum vahim mi?

sabah öğle öyle güzel başlamıştım ki hatta sporumu bile yaptım buradaki önerileri okuyarak..

Ama gelgelelim akşam oldu ve annemler işten geldi (annem -babam her ikisi de çalışıyor). Gelirken evde yiyecek bir şey olmadığı için iştahınızı açmak istemiyorum o yüzden yazmayacağım ama ekmek arası bir şeyler almışlar. Ve gündüz o kadar aç kalmışken, akşam oturdum kendime kıza kıza bir güzel YARIM EKMEK'i yedim ...((

Akşamları ne yapacağım benn, resmen irademe hakim olamıyorum yaa offf ya kendimden nefret ediyorum. Utanıyorum şu an ama utanayım da belki yarın yapmam

iyigeceler
nasilsiniz kizlar ben üzgünüm malum sehitlerimiz...
icim sizliyor ne acilisdir aileleri ((
fazla giremiyorum arada cepden bakiyorum ama yazamiyorum
ama ben liste görmedim galiba liste yapilmiyor artik
ve cok durgun topik malesef..

Sabah: light sutle cornflakes+yesilcay
ara:elma
oglen: 3 y.kasigi domatesli makarna+2 kasik yogurt
aksam: biraz patates kizartmasi, 1 tane kofte, domates+sehriye corbasi
ara:snickers cikolata :18:

spor olarak kalca ve bacak icin pilates ve hareketler yaptim

İyi geceler kızlar.

Bugün sevdicekle düğüne gitmiştik bütün gün hazırlanmakla geçti akşamda düğünde geçti zaten.

Bu yüzden gelemedim bugün.

Hala reglim ve inşallah normal bi regl olur bu defa. Biliyosunuz geçenki 15 gün sürmüştü.

Diyettense eser yok. Ne bulsam yiyorum

Yaşın kaç bilmiyorum canım, evde yemek yapabiliyorsan, hiç olmadı bir çorba dahi yapsan yanına bol salata+yoğurt ile mükemmel bir menü olur. Akşamları ekmek kesnlikle yasak zaten, sadece sabah 2 dilim tam buğday, çavdar , tam tahıllı ekmeklerden yiyebilirsin. Diğer öğünlerde ekmeksiz yapamam diyorsan en fazla 1 dilim ye.

Selam canım,
Allah tüm ailelere sabır, şehitlerimize de rahmet eylesin canım. Hepimizin yüreği yanıyor maalesef.

Selam canım,
Sen iyi bir köteği hakediyon zaten, umarım fazla kilo almamışındır. Bir dön buraya itinayla saçını, başını yolacam ben senin

Tebrik ederim canım, burda fazla görmedim seni. İstediğin kadar bu topikte de kalabilirsin sorun yok. 69 olunca öbür gruba gitmek zorunda değilsin, ben 70 ile başladım, şimdi arada 59 u bile görüyorum ama halen burdayım

Arada olur öyle kaçamaklar, sonrasına bak canım, bu haftaki kaçamağına say.

Ne zaman başlayacaksın menü paylaşmaya, biran önce kendini topla artık, daha düğününü yapcaz çıtır hatun olarak

Herkese günaydınlarrr,
kızlar hep kaçamak yapmaya gitti sanırım, topiğe uğramadıklarına göre
Sopayı hazırladım size gelin de sıraya geçin bakim

Günaydın...
Arkadaşlar dün ne akşam bulduysam yedim yedim yedim...
Kendimden nefret ediyorum.
Bugün için de salata yiycem öğlen.
Yaaa iki gün iyi bir gün kötü. Mehter marşı gibi. Böyleyarım kilo ver. Sonra 750 gr al.
Ay nolucam ben. Matematiğim gelişti bu sayede

Olan olmuş canım, gelceğe bak. Cumaya daha 3 gün var, dikkat edersen gider fazlalıklar.

Dilekkk, okuyup okuyup kaçıyon galiba, hani kızzz başlicaktın bu hafta Gel artık buraya, dön artık yamacımızaaaaa

Dilekkk, okuyup okuyup kaçıyon galiba, hani kızzz başlicaktın bu hafta Gel artık buraya, dön artık yamacımızaaaaa

Kendi çapımda başladım canım.
Dün niyetliydim tansiyonum falan düştü sanırım kötüydüm bayağı.
Bugünde öyle bakınıyordum yakalanmışım.
Cuma günü yıllık izne çıkıyorum bi yerlere gideceğim için takılamıcam gene.
O yüzden gene 2 hafta aktif değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…