70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarr
kahvaltı menum

şekersiz çay

küçük bi dilim peynir

3-4 zeytin ve salatalık

birazdan yeşilçay var

kızlar bişi sorucam bebe bisküvisi kilo aldırırmı :44::44::44::44: bazı yıldızların diyetlerinde bu menü varda kafam karıştı

kızlar bişi sorucam bebe bisküvisi kilo aldırırmı :44::44::44::44: bazı yıldızların diyetlerinde bu menü varda kafam karıştı

Bebe bisküvisini diyetisyenler kilo almak isteyenlere öneriyor.

Bizim öncelikle amacımız; sebze,salata,proteinlerle mideyi çalıştırarak kilo vermek.
Bisküvilerin bize maalesef hiçbir yararı yok.

Geçmiş olsun canım. İznin bitmedi mi kı, benim topu topu 10 gün var o da çoktan bitti. Benim yerime de gez barim, 2 hafta sonra başlarsın sıkma canını.

günaydın kızlarr
kahvaltı menum

şekersiz çay

küçük bi dilim peynir

3-4 zeytin ve salatalık

birazdan yeşilçay var
Menülerini akşamları hepsi birlikte yazarsan daha kolay yorumlarız canım, hiç ekmek yemedin mi bu arada, sabah 1-2 dilim de olsa ekmek yemelisin. Diğer öğünlerde önemli değil ama sabahları yemen gerekiyor.

aa unutmuşum yazmayı evde netim yok akşam toplu yazamam anca bi gün önceki menuyu sabah yazabilirm :44::44::44::44:

Yok canım ben bu yaz tatile çıkmadım.
1 hafta izin kullanıcım gene 8-9 gün kalıyor.
Kasımda tekrar 2 haftam olacak bide.

dilekim sana iyi tatiller
kizlar bende 1 haftadi icime öküz kacmis sekilde yiyorum :26:
reglim 1 haftadir geldi gelicek deli etti beni
bakalim bu cuma ne olucak ? Dünde söylemistim gecen hafta liste yapildida benmi görmedim :26:
gerci bende fazla giremedim .

Günaydın şekerim.
Saolasın cuma çıkıcam izne.

Liste konusu sıkıntı sanırım kimse yapmak istemiyor anladığım kadarıyla..
Eskisi kadar benimde uğraşasım yok o yüzden bende yapmıyorum canım.

günaydınnn geldim dün sporumu yaptım bugün fresh hissediyorum devam yılmak yok cumartesiye kadar o göbek biraz daha küçüleceekkkkk

dün 45 dk eliritk bisiklete bindim çılgınca bindim ama sonra yan bel çalıstım dambıllarla...aksam yemegımıde 19.00 gibi yedim ızgara köfte 5 adet bir dilim kepek ekmek ıkı yemek kasıgı yogurt bır yemek kasıgı ev yapımı acı sos

Kızlarrrrrrrrr anlattıklarınız süperrrrrrrrrrr, inş bizde o günleri görürüz, çok güzel yaaaaaa

evet canım çok sevindirik oldum ingilizce öğretmeniyim

wuuuawwwwww süper!!!
süpersın cnm valla ben unuttumm ınlg.konusmayı hehehe o kdrda kursa gıttım ama konusmayınca uctu hepsı hehe

sevgili gönlü çıtıpıtı arkadaşlarım şimdi eve gidiyorum ve hellimli salata yapıcam kendime sadece bol su bide :))))))sonasında sporrr yarın dinç gelicem inş sayfaya görüşürüz iyi akşamlar
ohhh supersınnnn cnm ama bnmcnm spor yada yuruyus yapmak ıstmy bgnlerde grıbden mı acaba yoksa ruh dan mı hıııııııı

gelcnm buyurrrr sorun olursa bılgımızı paylasırız ınsl..

kızz sende sac bas kalmayacak heeeeeeeeeeeeeee

ark.dedıgı gıbı salata corba bırsey ler yapamaz mısınn cnm yaaaaaaaaaaa

lısteye kımse yanasmyrr ben ıstyrm ama ofısporogramım yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sbh gsl gerısı sac yolmalık

nışandan sonra saldın kendını esınn yaaa daha dugun var bak heeeeeeeeeee

Herkese günaydınlarrr,
kızlar hep kaçamak yapmaya gitti sanırım, topiğe uğramadıklarına göre
Sopayı hazırladım size gelin de sıraya geçin bakim
gunaydın cnm sen ben gerısı yokkk pekk hehehe bırde yneı arks. hehe

vay matematık hehhh
Bebe bisküvisini diyetisyenler kilo almak isteyenlere öneriyor.

Bizim öncelikle amacımız; sebze,salata,proteinlerle mideyi çalıştırarak kilo vermek.
Bisküvilerin bize maalesef hiçbir yararı yok.
dun bende yedım bızkuvı yaa kahvaltı cnm ıstemedı dıe püffffff
Yok canım ben bu yaz tatile çıkmadım.
1 hafta izin kullanıcım gene 8-9 gün kalıyor.
Kasımda tekrar 2 haftam olacak bide.
vay bızımde 23 gunde yanı esımın 10 gun kaldııı heheh oda kısın dr da gececek sanırımmm ınsl..gerek kalmaz daaa
günaydınnn geldim dün sporumu yaptım bugün fresh hissediyorum devam yılmak yok cumartesiye kadar o göbek biraz daha küçüleceekkkkk
vay spersin ogretmenımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhh supersınnnn cnm ama bnmcnm spor yada yuruyus yapmak ıstmy bgnlerde grıbden mı acaba yoksa ruh dan mı hıııııııı

vay bızımde 23 gunde yanı esımın 10 gun kaldııı heheh oda kısın dr da gececek sanırımmm ınsl..gerek kalmaz daaa

vay spersin ogretmenımmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]

valla canım ben esimle kavgalı olıyım ya da canımı sıkcak bı olay olsun spor falan yapmıyorum sonra kızıyorum kendıme ne kadr zayıfsın ona ya da buna mı baglı ruh halın devam etsene hayatına programına dıye kızıyorum kendıme ama spor için gerçekten motıve gerek ben cok severım spor yapmayı mesela zorla yapmam zevk alrım hele kı spor salonuna gıtsem daha dısıplınlıyım 1 saat ınmem o kosu bandının uzerınden 8-9 sevıyede..1 saatte gerı kalan aletlere calısırım bısıklet kelebek mekık dambıl vs evde tek bı alet sıkılıyorum bazen esımde karma spor salonuna gondemıyo ben bılmem beyım bılır ben de onu gondermem o yuzden ses cıkarmıyorumm karşılıklı kıskancız evlenmeden once cıkmazdım ama spor salonundan unıde 58 kıloydum esımle tanıstıgımda da oyle max 63 e cıkmstım o bıle moralımı felaket bozmustu sımdı masallhım var ve nedense gecen yıllardakı kadar rahtsız olmuyorum olsam eskı dısıplınım olurdu zaten yaşasın yemek yemek felsefem oldu son 2 yıldır

menum sbh 7 de 1cay kasıgı corek otu bal
11:00
-1 dlm cvdr ekmgi
-1 dometes 2 bıber ıle tavada az yagda soguss
-1 catal byz peynır
-2 yesıl zeytın

ara:13:00
-1seftaliii

ben gıderımkızlarrr namaz kılıp perde utuluycemm uff hıc sevmyrmm perde utusunu hemde 2 calık kocamanlarr ama makınem kırıstryrrrrrrrrrrrr aksam uzerı gorusuruzzzzzzzzzzz

merhaba kızlarrrrrr bugün bi yazı okudum sirkeli su bal karışımını bir ay boyunca içince zayıflatıyomuş diye bunun doğruluk payı var mı acep? aranızda bu karışımı içip faydasını gören var mı?

Offfffffffffff kızlar yaa.

Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.

Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak

canım ben kullandım egzersizde yaptıgım ıcın o dönem 76 dan 70e dusmstum ama faydası cokmus okumstm bayaa arastırmıstım kolestrol dusurmeden toksınlerı temızleme cıldı guzellestrme metabolızma hızlandırma gibi ama mutlaka balla karısıt rmıdenı mahvedersın zaten balda cok yararlı bı besın bılıyosun tabı ıyı bal olsun

esinturgay ne oldu canım ?düğün muhabbeti hep sıkıcıdır benimde o donem canım cok sıkılmstı en ıyı aılelerde anlayıslı aılelerde bıle mutlaka ufak tefek anlasmazlk puruz canını sıkıcak durumlar olabılıyor sakın uzulme canım bu surec atlatılınca hıc bırsey hıc bır tatszlk hatrlanmaz moral bozukluguda ben babamla cok tartısmstım o donem uzmustuk bırbırımızı ama bıseycık kalmadı cok sukur esımle de oyle zaman zaman bırbırımıze tavır aldık ınatlastık kımı konuda...sevgılılk sorumsuz bır donemm evlılık ve hazırlıgı ise zor meşakkatli bir süreç çünkü aile olmadan buna adapte olmadan kırk yıllk aile gibi paradan tut maddi manevi yapılması gereknleri yapmak durumundasn bu durumda asına olmadıgınız daha once karsılasmadıgınız durumlar olunca yaptırım gıbı gelıyor geçecek emin ol tabi sorun bunlarsa canını sıkan bunlarsa..onun dısında eşle alakalı durumsa erkklerin kimi düğün öncesi kimi düğün sonrası gerilir korkuyolar sanırım :) ben hep eşime derim oda söyler cicim ayı neden denmişki ilk aylara çok saçma yani bu görecelidir ama bizim cicim ayımız 1.yılımzda başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…