- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
kızlar bişi sorucam bebe bisküvisi kilo aldırırmı :44::44::44::44: bazı yıldızların diyetlerinde bu menü varda kafam karıştı
Geçmiş olsun canım. İznin bitmedi mi kı, benim topu topu 10 gün var o da çoktan bitti. Benim yerime de gez barim, 2 hafta sonra başlarsın sıkma canını.Kendi çapımda başladım canım.
Dün niyetliydim tansiyonum falan düştü sanırım kötüydüm bayağı.
Bugünde öyle bakınıyordum yakalanmışım.
Cuma günü yıllık izne çıkıyorum bi yerlere gideceğim için takılamıcam gene.
O yüzden gene 2 hafta aktif değilim.
Menülerini akşamları hepsi birlikte yazarsan daha kolay yorumlarız canım, hiç ekmek yemedin mi bu arada, sabah 1-2 dilim de olsa ekmek yemelisin. Diğer öğünlerde önemli değil ama sabahları yemen gerekiyor.günaydın kızlarr
kahvaltı menum
şekersiz çay
küçük bi dilim peynir
3-4 zeytin ve salatalık
birazdan yeşilçay var
Geçmiş olsun canım. İznin bitmedi mi kı, benim topu topu 10 gün var o da çoktan bitti. Benim yerime de gez barim, 2 hafta sonra başlarsın sıkma canını.
Menülerini akşamları hepsi birlikte yazarsan daha kolay yorumlarız canım, hiç ekmek yemedin mi bu arada, sabah 1-2 dilim de olsa ekmek yemelisin. Diğer öğünlerde önemli değil ama sabahları yemen gerekiyor.
Geçmiş olsun canım. İznin bitmedi mi kı, benim topu topu 10 gün var o da çoktan bitti. Benim yerime de gez barim, 2 hafta sonra başlarsın sıkma canını.
Menülerini akşamları hepsi birlikte yazarsan daha kolay yorumlarız canım, hiç ekmek yemedin mi bu arada, sabah 1-2 dilim de olsa ekmek yemelisin. Diğer öğünlerde önemli değil ama sabahları yemen gerekiyor.
dilekim sana iyi tatiller
kizlar bende 1 haftadi icime öküz kacmis sekilde yiyorum :26:
reglim 1 haftadir geldi gelicek deli etti beni
bakalim bu cuma ne olucak ? Dünde söylemistim gecen hafta liste yapildida benmi görmedim :26:
gerci bende fazla giremedim .
süpersın cnm valla ben unuttumm ınlg.konusmayı hehehe o kdrda kursa gıttım ama konusmayınca uctu hepsı heheKızlarrrrrrrrr anlattıklarınız süperrrrrrrrrrr, inş bizde o günleri görürüz, çok güzel yaaaaaa
evet canım çok sevindirik oldumingilizce öğretmeniyim
wuuuawwwwww süper!!!
ohhh supersınnnn cnm ama bnmcnm spor yada yuruyus yapmak ıstmy bgnlerde grıbden mı acaba yoksa ruh dan mı hıııııııısevgili gönlü çıtıpıtı arkadaşlarım şimdi eve gidiyorum ve hellimli salata yapıcam kendime sadece bol su bide :))))))sonasında sporrr yarın dinç gelicem inş sayfaya görüşürüz iyi akşamlar
gelcnm buyurrrr sorun olursa bılgımızı paylasırız ınsl..artık biri bana cevap versin lütfen yeniyim bu sitede ve zayıflamak istiyorum.aranızda banada yer varmı?18 kilo fazlalığım var.maşallah iştahımda gittikce açılıyor.artık frene basmanın zamanı geldide geçiyor.sevgiler :))
kızz sende sac bas kalmayacak heeeeeeeeeeeeeeeselam kızlaryeniler var sanırım
bende 1 haftadır giremedim tatilde yedik içtik döndük kürkçü dükkanına
önümüzdeki cuma lsitede olayım diyorum ama reglim gerçek kilomu bilemem belki
inşallah başlarım diyecem ama şuan çerez+ kola var elimde
bu kafayla zor yaa hadi hayırlısı
buarada kimler var yoklama alıyorum
eliniz beğene gitsin bakalım
ark.dedıgı gıbı salata corba bırsey ler yapamaz mısınn cnm yaaaaaaaaaaasabah öğle öyle güzel başlamıştım ki hatta sporumu bile yaptım buradaki önerileri okuyarak..
Ama gelgelelim akşam oldu ve annemler işten geldi (annem -babam her ikisi de çalışıyor). Gelirken evde yiyecek bir şey olmadığı için iştahınızı açmak istemiyorum o yüzden yazmayacağım ama ekmek arası bir şeyler almışlar. Ve gündüz o kadar aç kalmışken, akşam oturdum kendime kıza kıza bir güzel YARIM EKMEK'i yedim ...((
Akşamları ne yapacağım benn, resmen irademe hakim olamıyorum yaa offf ya kendimden nefret ediyorum. Utanıyorum şu an ama utanayım da belki yarın yapmam
lısteye kımse yanasmyrr ben ıstyrm ama ofısporogramım yok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaiyigeceler
nasilsiniz kizlar ben üzgünüm malum sehitlerimiz...
icim sizliyor ne acilisdir aileleri((
fazla giremiyorum arada cepden bakiyorum ama yazamiyorum
ama ben liste görmedim galiba liste yapilmiyor artik
ve cok durgun topik malesef..
sbh gsl gerısı sac yolmalıkSabah: light sutle cornflakes+yesilcay
ara:elma
oglen: 3 y.kasigi domatesli makarna+2 kasik yogurt
aksam: biraz patates kizartmasi, 1 tane kofte, domates+sehriye corbasi
ara:snickers cikolata :18:
spor olarak kalca ve bacak icin pilates ve hareketler yaptim
nışandan sonra saldın kendını esınn yaaa daha dugun var bak heeeeeeeeeeeİyi geceler kızlar.
Bugün sevdicekle düğüne gitmiştik bütün gün hazırlanmakla geçti akşamda düğünde geçti zaten.
Bu yüzden gelemedim bugün.
Hala reglim ve inşallah normal bi regl olur bu defa. Biliyosunuz geçenki 15 gün sürmüştü.
Diyettense eser yok. Ne bulsam yiyorum
gunaydın cnm sen ben gerısı yokkk pekk hehehe bırde yneı arks. heheHerkese günaydınlarrr,
kızlar hep kaçamak yapmaya gitti sanırım, topiğe uğramadıklarına göre
Sopayı hazırladım size gelin de sıraya geçin bakim
Günaydın...
Arkadaşlar dün ne akşam bulduysam yedim yedim yedim...
Kendimden nefret ediyorum.
Bugün için de salata yiycem öğlen.
Yaaa iki gün iyi bir gün kötü. Mehter marşı gibi. Böyleyarım kilo ver. Sonra 750 gr al.
Ay nolucam ben. Matematiğim gelişti bu sayede
dun bende yedım bızkuvı yaa kahvaltı cnm ıstemedı dıe püffffffBebe bisküvisini diyetisyenler kilo almak isteyenlere öneriyor.
Bizim öncelikle amacımız; sebze,salata,proteinlerle mideyi çalıştırarak kilo vermek.
Bisküvilerin bize maalesef hiçbir yararı yok.
vay bızımde 23 gunde yanı esımın 10 gun kaldııı heheh oda kısın dr da gececek sanırımmm ınsl..gerek kalmaz daaaYok canım ben bu yaz tatile çıkmadım.
1 hafta izin kullanıcım gene 8-9 gün kalıyor.
Kasımda tekrar 2 haftam olacak bide.
vay spersin ogretmenımmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydınnn geldim dün sporumu yaptım bugün fresh hissediyorumdevam yılmak yok cumartesiye kadar o göbek biraz daha küçüleceekkkkk
Selam canım,
Sen iyi bir köteği hakediyon zaten, umarım fazla kilo almamışındır. Bir dön buraya itinayla saçını, başını yolacam ben senin
Offfffffffffff kızlar yaa.
Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.
Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?