menum sbh 7 de 1cay kasıgı corek otu bal
11:00
-1 dlm cvdr ekmgi
-1 dometes 2 bıber ıle tavada az yagda soguss
-1 catal byz peynır
-2 yesıl zeytın
ara:13:00
-1seftaliii
ben gıderımkızlarrr namaz kılıp perde utuluycemm uff hıc sevmyrmm perde utusunu hemde 2 calık kocamanlarr ama makınem kırıstryrrrrrrrrrrrr aksam uzerı gorusuruzzzzzzzzzzz
dün 45 dk eliritk bisiklete bindim çılgınca bindim amasonra yan bel çalıstım dambıllarla...aksam yemegımıde 19.00 gibi yedim ızgara köfte 5 adet bir dilim kepek ekmek ıkı yemek kasıgı yogurt bır yemek kasıgı ev yapımı acı sos
arkadaşlar ben 71.5 kiloyum ve ilk etapta 65 sonra da 62 olmak istiyorumç bugün ayça kayanın diyet listesine başladım. sizin aranıza katılmak istiyorum. geriye dönük mesajlarınızı okudum. leslie nedir anlayamadım:)
bugun yediklerimi yazayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
domates
salatalık
çay
öğlen
1 parça haşlanmış göğüs tavuk
domates
yoğurt
1 dilim kepek ekmek
biraz sonra arada 2 dilim kepek ekmek, 1 parça beyaz peynirden yağsız tost yapıcam, yanında 1 meyve
akşam da çorba salat yerim diyorum. Nasıl?
hafada 3 gün de yürüyüş!!!
Selam şeker
Ayça kaya'nın diyetinde ara öğünlerde bişi yok sanırım.
Ara öğünlerde az bişi yesen ana öğüne kadar çok acıkmamış olursun.
Benim daha önceden gittiğim diyetisyen aralarda muhakkak bişiler vermişti.
Bide akşam tost benim için sağlıksız neden dersen kuru kilo vermek icin midemizin calısmaya ihtiyacı var.
Çorba, yogurt, salata, sebze yemeği en ideali.
Leslie de spor yaptıran ablanın adı
Leslie sansone olması gerek google yaz videoları çıkar
Hı bu arada topiğe takılırsan kilo vermen daha kolay olur.
Ben 86 kilodan 58lere kadar düşmüştüm.
yaz tatili dolayısıyla şu anda 63 civarı falan olmalıyım.
bayanlar merhaba.. bende dukan diyetiyle 2 ayda 9 kilo verdim.. 78 den 69'a düştüm.. ama araya ramazanın , bayramın girmesi.. direnmelerime karşın 2 kiloyu geri aldım.. Hedefim 62 ama iradem biraz şaştı, regl dönemine de girecek olmamdan dolayı sürekli yeme isteğiyle savaşıyorum.. yeniden dukan diyetinin atak dönemiyle mi başlamalıyım ? yoksa başka bir yol mu denemeliyim..? yardımcı olursanız çok sevinirim
ben dukan diyetinin zararının çok olduğuna inanıyorum. sağlıklı bir kilo kaybı değil. ben 1-2 günlük şok olarak kullanmayı düşünüyorum. kilo verme durduğunda 1 gün sırf protein tüketmek bence işe yarar ama sürekli olanlarda barsaklar mahvoluyormuş. sonuçta her tür gıdaya vitamine ihtiyaç var
ben dukan diyetinin zararının çok olduğuna inanıyorum. sağlıklı bir kilo kaybı değil. ben 1-2 günlük şok olarak kullanmayı düşünüyorum. kilo verme durduğunda 1 gün sırf protein tüketmek bence işe yarar ama sürekli olanlarda barsaklar mahvoluyormuş. sonuçta her tür gıdaya vitamine ihtiyaç var
ayy deme cnm öle yaa sınırler cok zıplar dugun konusunda ama sakın olunnn yaa lutfen cunku ılerde gulerek anacaksınız ınsl...o vakıtelerı yanı bıs sımdık oleyız kocıs le cok sukur:))Offfffffffffff kızlar yaa.
Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.
Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak
tamam anlasıldı emırelımmm dılekımmmm en gec 9 da yapıyorum artıkk ama bana bır seyler sulede spora yogunlasıyım hıc ıcımden yapmak gelmyr bgun lerdeeeeeeeeGüzelmiş canım afiyet olsun ama biraz daha erken kalksan iyi olacak sanırım.
Kahvaltıyı maksimum 10da bitirmen gerekiyo.
Afiyet olsun güzelmiş.
waww supersın daha 2 gun vr sen vermıssın bıle ben hıc vermedım heralde yaaaaaaaaaaaaaamerhabalar
giremiyorum ne zamandır , araba dertlerim iş dertlerim vardı
ama diyete ve egzersizlere tam gaz devam reglimde bitti bu sabah 69,2 çıktım
Takdir ettim walla, 86'dan 58 ne demek, müthiş!!!! evet ara öğünler bana da az geldi. ceviz, fındık gibi şeyler de vermiyor. aralara katmayı düşünüyorum ara sıra. 5 kiloyu 1 ayda versem çok motive olucam. sorun zaten motive olmakta. motivasyon kaçınca ipin ucu da kaçıyo
bayanlar merhaba.. bende dukan diyetiyle 2 ayda 9 kilo verdim.. 78 den 69'a düştüm.. ama araya ramazanın , bayramın girmesi.. direnmelerime karşın 2 kiloyu geri aldım.. Hedefim 62 ama iradem biraz şaştı, regl dönemine de girecek olmamdan dolayı sürekli yeme isteğiyle savaşıyorum.. yeniden dukan diyetinin atak dönemiyle mi başlamalıyım ? yoksa başka bir yol mu denemeliyim..? yardımcı olursanız çok sevinirim
merhabalar
giremiyorum ne zamandır , araba dertlerim iş dertlerim vardı
ama diyete ve egzersizlere tam gaz devam reglimde bitti bu sabah 69,2 çıktım
ayy deme cnm öle yaa sınırler cok zıplar dugun konusunda ama sakın olunnn yaa lutfen cunku ılerde gulerek anacaksınız ınsl...o vakıtelerı yanı bıs sımdık oleyız kocıs le cok sukur:))
tamam anlasıldı emırelımmm dılekımmmm en gec 9 da yapıyorum artıkk ama bana bır seyler sulede spora yogunlasıyım hıc ıcımden yapmak gelmyr bgun lerdeeeeeeee
:26:
waww supersın daha 2 gun vr sen vermıssın bıle ben hıc vermedım heralde yaaaaaaaaaaaaaa
sen yeterince yaptin canim hakkini helal etGünaydın şekerim.
Saolasın cuma çıkıcam izne.
Liste konusu sıkıntı sanırım kimse yapmak istemiyor anladığım kadarıyla..
Eskisi kadar benimde uğraşasım yok o yüzden bende yapmıyorum canım.
ahh ahh bende su sporu bi yapabilsemgünaydınnn geldim dün sporumu yaptım bugün fresh hissediyorumdevam yılmak yok cumartesiye kadar o göbek biraz daha küçüleceekkkkk
canim bir diyetisyantv de bunun cok faydasi olmadigini sadece gece kalkip cani tatli isteyenler icin gece yatmadan önce icmenin faydasi olabilecegini söylemistimerhaba kızlarrrrrr bugün bi yazı okudum sirkeli su bal karışımını bir ay boyunca içince zayıflatıyomuş diye bunun doğruluk payı var mı acep? aranızda bu karışımı içip faydasını gören var mı?
hayirdir canim :26:Offfffffffffff kızlar yaa.
Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.
Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak
heyooooooooooooo nabersiniz kızlarrrrr
beni sormayın fenalardayımmmmm ,sınav geçsin öle dönüş yapıcam aranıza hemde en bombasından
kocişede söledim sınavdan sonra güzel bir alışveriş yapalım sağlıklı yaşama başlıcam kesinlikle dedim
amann ye ye ye ye nereye kadar valla yemektende sıkıldım kızçeler hani yemek isteyen varsa aranızda sakın özenmeyin yani
hiçde iyi değilmiş yemek
bakmayın güldüğüme aşırı saldım kendimi hatta tartının üzerinden inmeyen ben, şimdilerde tartı ile hiç bir ilişkimiz bulunmamakta
haftasonu sınavım var dua edin kızlar sınıfı geçiimmmmmmmmmmmmkocişi sıkıntıya ,kendimi de bir yıl kaybetmeye sokmıyayım :31
öle işte unutmadannnnnnnn sizleriiii ÇOOOOKKKKK ÖZLEDİMMMMMMM PEKİ YAAAA SİZZZZZZZZZZ BENİ HATIRLADINIZMIIIIIIIIII
öyle bir yedimmki kendime inanamiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?