70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelmiş canım afiyet olsun ama biraz daha erken kalksan iyi olacak sanırım.
Kahvaltıyı maksimum 10da bitirmen gerekiyo.

Afiyet olsun güzelmiş.

arkadaşlar ben 71.5 kiloyum ve ilk etapta 65 sonra da 62 olmak istiyorumç bugün ayça kayanın diyet listesine başladım. sizin aranıza katılmak istiyorum. geriye dönük mesajlarınızı okudum. leslie nedir anlayamadım:)
bugun yediklerimi yazayım

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
domates
salatalık
çay

öğlen
1 parça haşlanmış göğüs tavuk
domates
yoğurt
1 dilim kepek ekmek

biraz sonra arada 2 dilim kepek ekmek, 1 parça beyaz peynirden yağsız tost yapıcam, yanında 1 meyve
akşam da çorba salat yerim diyorum. Nasıl?
hafada 3 gün de yürüyüş!!!

Selam şeker
Ayça kaya'nın diyetinde ara öğünlerde bişi yok sanırım.
Ara öğünlerde az bişi yesen ana öğüne kadar çok acıkmamış olursun.
Benim daha önceden gittiğim diyetisyen aralarda muhakkak bişiler vermişti.

Bide akşam tost benim için sağlıksız neden dersen kuru kilo vermek icin midemizin calısmaya ihtiyacı var.
Çorba, yogurt, salata, sebze yemeği en ideali.

Leslie de spor yaptıran ablanın adı
Leslie sansone olması gerek google yaz videoları çıkar

Hı bu arada topiğe takılırsan kilo vermen daha kolay olur.
Ben 86 kilodan 58lere kadar düşmüştüm.
yaz tatili dolayısıyla şu anda 63 civarı falan olmalıyım.

Takdir ettim walla, 86'dan 58 ne demek, müthiş!!!! evet ara öğünler bana da az geldi. ceviz, fındık gibi şeyler de vermiyor. aralara katmayı düşünüyorum ara sıra. 5 kiloyu 1 ayda versem çok motive olucam. sorun zaten motive olmakta. motivasyon kaçınca ipin ucu da kaçıyo

bayanlar merhaba.. bende dukan diyetiyle 2 ayda 9 kilo verdim.. 78 den 69'a düştüm.. ama araya ramazanın , bayramın girmesi.. direnmelerime karşın 2 kiloyu geri aldım.. Hedefim 62 ama iradem biraz şaştı, regl dönemine de girecek olmamdan dolayı sürekli yeme isteğiyle savaşıyorum.. yeniden dukan diyetinin atak dönemiyle mi başlamalıyım ? yoksa başka bir yol mu denemeliyim..? yardımcı olursanız çok sevinirim

ben dukan diyetinin zararının çok olduğuna inanıyorum. sağlıklı bir kilo kaybı değil. ben 1-2 günlük şok olarak kullanmayı düşünüyorum. kilo verme durduğunda 1 gün sırf protein tüketmek bence işe yarar ama sürekli olanlarda barsaklar mahvoluyormuş. sonuçta her tür gıdaya vitamine ihtiyaç var

merhabalar
giremiyorum ne zamandır , araba dertlerim iş dertlerim vardı
ama diyete ve egzersizlere tam gaz devam reglimde bitti bu sabah 69,2 çıktım

Son düzenleme:

sırf proteini uzun süre uygulamak bence de yanlış.. ben 3-4 günlük ataktan sonra 2 gün protein+sebze, 2 gün protein şeklinde kilo verdim. yürüyüşler ve su ve de yulaf kepeğini ihmal etmeden. kabızlık sorunu yaşayanları duydum ama bende o sorun sadece ilk 2 gün oldu. ama dediğin gibi 1-2 günlük şoklar da etkili olabilir.

sırf proteini uzun süre uygulamak bence de yanlış.. ben 3-4 günlük ataktan sonra 2 gün protein+sebze, 2 gün protein şeklinde kilo verdim. yürüyüşler ve su ve de yulaf kepeğini ihmal etmeden. kabızlık sorunu yaşayanları duydum ama bende o sorun sadece ilk 2 gün oldu. ama dediğin gibi 1-2 günlük şoklar da etkili olabilir.

Offfffffffffff kızlar yaa.

Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.

Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak
ayy deme cnm öle yaa sınırler cok zıplar dugun konusunda ama sakın olunnn yaa lutfen cunku ılerde gulerek anacaksınız ınsl...o vakıtelerı yanı bıs sımdık oleyız kocıs le cok sukur:))
Güzelmiş canım afiyet olsun ama biraz daha erken kalksan iyi olacak sanırım.
Kahvaltıyı maksimum 10da bitirmen gerekiyo.

Afiyet olsun güzelmiş.
tamam anlasıldı emırelımmm dılekımmmm en gec 9 da yapıyorum artıkk ama bana bır seyler sulede spora yogunlasıyım hıc ıcımden yapmak gelmyr bgun lerdeeeeeeee
:26:
merhabalar
waww supersın daha 2 gun vr sen vermıssın bıle ben hıc vermedım heralde yaaaaaaaaaaaaaa

yeşil çayım bitmişşşşşş:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bende tayldod ıcıyorummm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Verirsin canım ama diyette önemli olan mideyi çalıştırmak.
Bol su ve yeşilçayı da sakın ihmal etme.
Günde 2-3 kupa yeşilçay içmelsiin.

Dukan çok katı kuralları var ya.
Ondansa daha güzel beslenerek kilo verilebilir bence.
Sebze + yogurt+ salata+ corba şeklinde beslenerek güzel kilo vermiştim ben.

merhabalar

6 rakamın hayırlı olsun tatlım!

Aynaya bakk canımmm daha sıkılacagını fit olacagını düsün bu seni gaza getirir

heyooooooooooooo nabersiniz kızlarrrrr

beni sormayın fenalardayımmmmm ,sınav geçsin öle dönüş yapıcam aranıza hemde en bombasından

kocişede söledim sınavdan sonra güzel bir alışveriş yapalım sağlıklı yaşama başlıcam kesinlikle dedim

amann ye ye ye ye nereye kadar valla yemektende sıkıldım kızçeler hani yemek isteyen varsa aranızda sakın özenmeyin yani

hiçde iyi değilmiş yemek

bakmayın güldüğüme aşırı saldım kendimi hatta tartının üzerinden inmeyen ben, şimdilerde tartı ile hiç bir ilişkimiz bulunmamakta

haftasonu sınavım var dua edin kızlar sınıfı geçiimmmmmmmmmmmm kocişi sıkıntıya ,kendimi de bir yıl kaybetmeye sokmıyayım :31

öle işte unutmadannnnnnnn sizleriiii ÇOOOOKKKKK ÖZLEDİMMMMMMM PEKİ YAAAA SİZZZZZZZZZZ BENİ HATIRLADINIZMIIIIIIIIII

sen yeterince yaptin canim hakkini helal et
ben yapayim dicem ama malesef düzenli giremiyorumki :26:
liste olunca daha bi güzel oluyodu bakalim hayirlisi ..

günaydınnn geldim dün sporumu yaptım bugün fresh hissediyorum devam yılmak yok cumartesiye kadar o göbek biraz daha küçüleceekkkkk
ahh ahh bende su sporu bi yapabilsem kaldiramiyorumki totoyu

canim bir diyetisyantv de bunun cok faydasi olmadigini sadece gece kalkip cani tatli isteyenler icin gece yatmadan önce icmenin faydasi olabilecegini söylemisti ama bunun yani sira burada icen kizlarda vardi
Offfffffffffff kızlar yaa.

Düğün demişsiniz de düğün olayı o kadar karışık ki anlatamam.

Bu yüzden sinirim tepemde şuan. Bu gidişle düğün müğün olmayacak
hayirdir canim :26:

PTT gelmiiss basarilar diliyoorum canim

slm arkadaşlar menüm
sabah uyanır uayanmaz suuuuuuu
kahvaltı:yarım seftali
ara suuuuuuuuuuuu
öğlen mercimekli köfte 7 8 kadar bol salata
ara :çay
ikindi:kahve
akşam:yoook yersem 1 elma
3 lt suuu içtim
HEPİMİZE BOOOOL İRADELİ GÜNLER
yarın da doktara gdyorum belim için çook ağrıyooo

Kahvaltıdan Önce: Yarım bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi (yağları eritiyormuş diye duydum içiverdim:)
: 5 Dk Leslie ile Spor

Kahvaltı: 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Küçük parça ekmek (peynir kadar:)
3 Zeytin
1 Domates
Yarım Bardak Süt

Ara: 20 Dk Leslie ile Spor

Öğle: 1 Kaşık Pilav
1 Kaşık Rus Salatası
2 Çöp Tavuk Şiş
Yarım Domates
Biraz Patates

İkindi: 330 Ml Gazoz

Akşam: Yarım Kase Domates Çorbası
3 Tane Minik Tavuk Butu
Manço Salatası
1-2 dilim kadar ekmek

Yemekten Sonra: Diyet Kola
1 Tane kurabiye

Son düzenleme:
tekrardan buradayım :) bi maça gittik geldik 2 kilo almışım yaa olamaz çok moralim bozuldu bi hızla başlamam lazım artık birde hastalık geldi başıma midem çok fena bu arada kilo verenler ve alanlar olmuş alanlar pes etmezler inşallah kilo verenlerde aynı hızla istedikleri kiloya ulaşırlar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…