iyiyim canım sen nasılsın ben yapmıyorum detoksu bi sefer yaptım bana yetti uzuuuun bir sürede denemem artık
haklısın valla,zor bisi.ben bugunu bozmadan bıtırdım ya,gam yemem artıkkaydirigubbakcemile3
sabah olsa da kahvaltı yapsam dıye sabırsızlanıyorum,haa bırde tartılmak ıcın
herkese ıyı geceler
haklısın valla,zor bisi.ben bugunu bozmadan bıtırdım ya,gam yemem artıkkaydirigubbakcemile3
sabah olsa da kahvaltı yapsam dıye sabırsızlanıyorum,haa bırde tartılmak ıcın
herkese ıyı geceler
gunaydın kızlar ,nasılsınız,benım moralım bıraz bozuk,un dıyetı hıc bozmadım ama sabah bır tartıldım sadece 100 gr gıtmıs bısey anlamadım,55 kılo olaan arkdas yapmıs 2 gunde 1900 gr vermıc ben 70 kıloyum nasıl 100 gr gıder ,normal yaptıgımm b kadar agırolmayan dıyetlerde bıle 300 gr rahat gıderdı,bugun yapıp yapmamak arası kararsınızım ama sabah kahvaltının 2 katını yedım sınırden,yanı 2 dlm ekmek,2 yumurta,beyaz peynır yoktu evde kasar yedım,corbanın yarından cogu duruyor zaten dunden kalan,ya cacık nıyetıne ıcıcem ya a dıyete devam karar veredemedım daha.ama sız benden etkılenmeyın herkesın bunyesı farklıdır,diger arkadasların sonuclarına da bakın,ona gore baslayın emı
magrenta canım dogum gunun kutlu olsun,tum dıleklerın gercek olsun ınsallah:1hug:
loxandram günaydın...keşke yarına kadar bekleseydin tartılmak için.....hem net sonucu görürdün....belki sişlik olmuştur,,,yada ne bileym wc ye çıkamadıysan oda etkilemiştir...
bende yarın başlaıyacam bakalım....nohutla mecimeği ısladım...cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum...sende bozma moralini ve bana kalırsa bugünde devam et
gunaydın kızlar ,nasılsınız,benım moralım bıraz bozuk,un dıyetı hıc bozmadım ama sabah bır tartıldım sadece 100 gr gıtmıs bısey anlamadım,55 kılo olaan arkdas yapmıs 2 gunde 1900 gr vermıc ben 70 kıloyum nasıl 100 gr gıder ,normal yaptıgımm b kadar agırolmayan dıyetlerde bıle 300 gr rahat gıderdı,bugun yapıp yapmamak arası kararsınızım ama sabah kahvaltının 2 katını yedım sınırden,yanı 2 dlm ekmek,2 yumurta,beyaz peynır yoktu evde kasar yedım,corbanın yarından cogu duruyor zaten dunden kalan,ya cacık nıyetıne ıcıcem ya a dıyete devam karar veredemedım daha.ama sız benden etkılenmeyın herkesın bunyesı farklıdır,diger arkadasların sonuclarına da bakın,ona gore baslayın emı
magrenta canım dogum gunun kutlu olsun,tum dıleklerın gercek olsun ınsallah:1hug:
gunaydın canım.sıslık var zaten karnımda,ayrandan sanırım,wc yede cıkamadım,o kadar az yedım kı nasıl cıkayım,devam edeyımmı dıyorsun,bayagı zorladı benı aslında,hıc bu kadar ac kalmamıstım,neyse bugunlukde dayanayım o zaman,68i gormektı hayalım ama suya dustu bıraz bakalım yarın nolcak:çok üzgünüm:
bursefam özlemez olurmuyum özledim tabii
iyi gezdin tatilde 3 böge gezdin maşallah
face de fotolarınıda gördümmm benim yerimede tozunu attırdın yolların
GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN ÇITIRLARI BU SABAH KALKINCA YÜZÜNÜZÜ YIKADIKTAN SONRA AYNADA KENDİNİZE GÜLÜMSEYİN ÇÜNKÜ YAŞAM ÇOK GÜZEL SİZ GÜLÜMSEYİN Kİ ETRAFINIZDAKİLER DE GÜLÜMSESİN.....
HAAAA EĞER BU MESAJI OKUYUNCA ÇOK GEÇ BEN İŞ YERİMDEYİM DİYORSANIZ HADİ KOŞUN LAVOBALARA BAKİİİİM AYNALAR GÜLÜMSEMEK İÇİN SİZİ BEKLİYOR KOŞUN KOŞUN.....
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.BUNLAR DA BENDEN SİZE a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın 70-79 grubunun güzel bayanları,
gününüz neşeli geçsin...
teşekkür ederim canım amin inşallah huzurlu sağlıklı geçer hepimizin birde kilosuz :)))ÖZGECİĞİM CANIM BENİM YAŞAMININ GERİ KALAN YILLARININ HEEP HUZUR NEŞE SAĞLIK VE AŞŞŞŞK İÇİNE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM....
HAAAA BİR DE AŞŞŞŞKLA BİRLİKTE BEBİŞTE OLSUN Kİ O ZAMAN YAŞAMININ RENKLERİ CIVIL CIVIL KIPIR KIPIR OLSUN....
SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE NİCE SENELERE ARKADAŞIM GÜLEN YÜZÜN HİÇÇÇ SOLMASIN KOCAMAAAN ÖPÜYORUM SENİ.....:1hug::1hug:a.s.a.s.:1hug::1hug:
teşekkür ederim valla heryerden kutlama mesajları gelio pek mutlu oldum saol canım :))))herkese günaydın
sedacım benden önce davranmış...magrenta canım doğum günün kutlu olsun....yeni yaşın sana yepyeni güzellikler getirsin...yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın...nice sağlıklı.huzur dolu yıllara sevdiklerinle birliktea.s.a.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim valla saol canım yaa bu moral bozukluğunda bunuda yazmışın ama sıkma canını bence farkeder şişlik falan vardır bugünde az ye hareket et sabah yediklerinide yak canım ben mesela düz çok az yedim akşam eve gittiğimde 64 görünüodum sabah 65 çıktım ne alaka anlamadım ama napiym vardır bişi şu detoksu bende yapmak istiorum yaaa 1 gün yaparım belki bende ama işe yaramıosa bir günde beklicem haftaya yaparımgunaydın kızlar ,nasılsınız,benım moralım bıraz bozuk,un dıyetı hıc bozmadım ama sabah bır tartıldım sadece 100 gr gıtmıs bısey anlamadım,55 kılo olaan arkdas yapmıs 2 gunde 1900 gr vermıc ben 70 kıloyum nasıl 100 gr gıder ,normal yaptıgımm b kadar agırolmayan dıyetlerde bıle 300 gr rahat gıderdı,bugun yapıp yapmamak arası kararsınızım ama sabah kahvaltının 2 katını yedım sınırden,yanı 2 dlm ekmek,2 yumurta,beyaz peynır yoktu evde kasar yedım,corbanın yarından cogu duruyor zaten dunden kalan,ya cacık nıyetıne ıcıcem ya a dıyete devam karar veredemedım daha.ama sız benden etkılenmeyın herkesın bunyesı farklıdır,diger arkadasların sonuclarına da bakın,ona gore baslayın emı
saol canım teşekkür ederim :))kızlar günaydın MAGRENTA doğumgünün kutlu olsun en güzel günler senin olsun sevdiklerinle beraber LOXANDRA canım ya bende dün karpuz detoksu yaptım ama dün 80 gördüm aç karnına ve kıyafetsiz hemen dedim detoks paklar akşam sadece 5 kaşık falan haşlanmış nohut kaçırdım bütün gün yarım karpuz yedim 3 litre su ve ve sabah 81 300 nasıl yani bu şimdi ama bozmadım moralimi ve saat 10 itibariyle başladım detoks olayına bakalım haber veririm gün içerisinde ne hissederim dün 1 kilometre yürüyebildim 2 yi tamamlıyamadım dizimden dolayı yormim dedim ama dün ev süpürmesi toz alması
wc banyo temizliği ve çamaşır yıkanıp asılması vardı onlarda işe yarar bugün 2 kilometreyi tamamlıyim azda dünün ütüsü var fazla yormicem kendimi hepinize kolay gelsin kızlar
Magrenta nice yıllara canım...
Hayatında istediğin herşeye ulaşman, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmen dileğiyle... çokkk öpüyorum canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?