70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canım sen nasılsın ben yapmıyorum detoksu bi sefer yaptım bana yetti uzuuuun bir sürede denemem artık

haklısın valla,zor bisi.ben bugunu bozmadan bıtırdım ya,gam yemem artıkkaydirigubbakcemile3

sabah olsa da kahvaltı yapsam dıye sabırsızlanıyorum,haa bırde tartılmak ıcın

herkese ıyı geceler

haklısın valla,zor bisi.ben bugunu bozmadan bıtırdım ya,gam yemem artıkkaydirigubbakcemile3

herkese ıyı geceler

harkese günaydınlar kızlar ewt canıım tartıl bakalım kilo vermişsen bende başlıyayaım bu detoksa.

herkese ıyı geceler

Bende bugün yapmaya başladım ama 1 gün yapacağım deneme amaclı yarın yapamam çünkü yarın doğumgünüm ve oğluşumla gezip günümü onun kahkahaları ile doldurmak istiyorum....

meraktan ölürüm yarına kadar sen tartılıp bize bildirmeyi unutma emi canısı.....

GÜNAYDIN KADINLAR KLÜBÜNÜN ÇITIRLARI BU SABAH KALKINCA YÜZÜNÜZÜ YIKADIKTAN SONRA AYNADA KENDİNİZE GÜLÜMSEYİN ÇÜNKÜ YAŞAM ÇOK GÜZEL SİZ GÜLÜMSEYİN Kİ ETRAFINIZDAKİLER DE GÜLÜMSESİN.....
HAAAA EĞER BU MESAJI OKUYUNCA ÇOK GEÇ BEN İŞ YERİMDEYİM DİYORSANIZ HADİ KOŞUN LAVOBALARA BAKİİİİM AYNALAR GÜLÜMSEMEK İÇİN SİZİ BEKLİYOR KOŞUN KOŞUN.....

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.BUNLAR DA BENDEN SİZE a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ÖZGECıĞıM CANIM BENıM YAŞAMININ GERı KALAN YILLARININ HEEP HUZUR NEŞE SAĞLIK VE AŞŞŞŞK ıÇıNE GEÇMESıNı TEMENNı EDıYORUM....
HAAAA BıR DE AŞŞŞŞKLA BıRLıKTE BEBıŞTE OLSUN Kı O ZAMAN YAŞAMININ RENKLERı CIVIL CIVIL KIPIR KIPIR OLSUN....
SEVDıKLERıNLE BıRLıKTE NıCE SENELERE ARKADAŞIM GÜLEN YÜZÜN HıÇÇÇ SOLMASIN KOCAMAAAN ÖPÜYORUM SENı.....:1hug::1hug:a.s.a.s.:1hug::1hug:

herkese günaydın
sedacım benden önce davranmış...magrenta canım doğum günün kutlu olsun....yeni yaşın sana yepyeni güzellikler getirsin...yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın...nice sağlıklı.huzur dolu yıllara sevdiklerinle birliktea.s.a.s.a.s.a.s.

gunaydın kızlar ,nasılsınız,benım moralım bıraz bozuk,un dıyetı hıc bozmadım ama sabah bır tartıldım sadece 100 gr gıtmıs bısey anlamadım,55 kılo olaan arkdas yapmıs 2 gunde 1900 gr vermıc ben 70 kıloyum nasıl 100 gr gıder ,normal yaptıgımm b kadar agırolmayan dıyetlerde bıle 300 gr rahat gıderdı,bugun yapıp yapmamak arası kararsınızım ama sabah kahvaltının 2 katını yedım sınırden,yanı 2 dlm ekmek,2 yumurta,beyaz peynır yoktu evde kasar yedım,corbanın yarından cogu duruyor zaten dunden kalan,ya cacık nıyetıne ıcıcem ya a dıyete devam karar veredemedım daha.ama sız benden etkılenmeyın herkesın bunyesı farklıdır,diger arkadasların sonuclarına da bakın,ona gore baslayın emı

magrenta canım dogum gunun kutlu olsun,tum dıleklerın gercek olsun ınsallah:1hug:

loxandram günaydın...keşke yarına kadar bekleseydin tartılmak için.....hem net sonucu görürdün....belki sişlik olmuştur,,,yada ne bileym wc ye çıkamadıysan oda etkilemiştir...
bende yarın başlaıyacam bakalım....nohutla mecimeği ısladım...cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum...sende bozma moralini ve bana kalırsa bugünde devam et

gunaydın canım.sıslık var zaten karnımda,ayrandan sanırım,wc yede cıkamadım,o kadar az yedım kı nasıl cıkayım,devam edeyımmı dıyorsun,bayagı zorladı benı aslında,hıc bu kadar ac kalmamıstım,neyse bugunlukde dayanayım o zaman,68i gormektı hayalım ama suya dustu bıraz bakalım yarın nolcak:çok üzgünüm:

canım bozma moralini bende de faydalı olacağını sanmıyorum ama denicem çünkü nedense kısa vadede kilo veremeyen bir bünyem var ondan faydalı olmaz diye düşünüyorom 100 gr 100 gramdır takılma bu kadar benimde bu ara karnım acayipp şiş hamile gibi anlamadım gitti reglimede daha var tam doğumgünü olacak işmi bu ama napıyorum boşveeeerr diyorum hayat güzel gülümsemene bak hadi koş koş aynaya bak gencim güzelim daha ne isterim de kendine....yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

yapan bazı arkadaşlar acayip tok tuttuğunu söylemişler ama sen nasıl aç kaldın canım ya...2 satte bir yemedinmi.....yinede sen bilirsin tatlım....devam etmek istemiyosan zorlama kendini....sonra ertesi gün daha kötü olma

kızlar günaydın MAGRENTA doğumgünün kutlu olsun en güzel günler senin olsun sevdiklerinle beraber LOXANDRA canım ya bende dün karpuz detoksu yaptım ama dün 80 gördüm aç karnına ve kıyafetsiz hemen dedim detoks paklar akşam sadece 5 kaşık falan haşlanmış nohut kaçırdım bütün gün yarım karpuz yedim 3 litre su ve ve sabah 81 300 nasıl yani bu şimdi ama bozmadım moralimi ve saat 10 itibariyle başladım detoks olayına bakalım haber veririm gün içerisinde ne hissederim dün 1 kilometre yürüyebildim 2 yi tamamlıyamadım dizimden dolayı yormim dedim ama dün ev süpürmesi toz alması
wc banyo temizliği ve çamaşır yıkanıp asılması vardı onlarda işe yarar bugün 2 kilometreyi tamamlıyim azda dünün ütüsü var fazla yormicem kendimi hepinize kolay gelsin kızlar

Kızlar işlerden anca fırsat bulabildim... geçmişi bile okuyamadım daha.. dün kursumda vardı ilk günden ağır geldi biraz.. evdede giremiyorum nete fazla.. dinlenemedim bile... mesajları okuyup moral buldum teşekkürler hepinize....

bursefam özlemez olurmuyum özledim tabii
iyi gezdin tatilde 3 böge gezdin maşallah
face de fotolarınıda gördümmm benim yerimede tozunu attırdın yolların

hehehe bende sizleri özledim ama iş yoğunluğundan giremiyorum nete... daha çok foto var fırsat bulursam yükleyeceğim burayada...

OOOO SEDA'cım süpersin... ne güzel motive ne güzel moral böyle... aynaya bakmadan gülümsettin bizi.. işler çok amann olsunn boşverdim bende..... nasıl olsa yine ben yapacam hepsini... bana yardım edecek kimse yok... seninde güldürenler bulunsun inşallah... dün yazarken kapandı sayfa tatilim çok güzel geçti canım... izmirin heryerini gezdim... kemeraltı, inciraltı, çeşmealtı karşıyaka, bornova, alsancak heryerde gezdik... seninlede inşallah bir dahaki sefere görüşeceğiz canım.. iyice çıtır olarak görüşürüz artık...

günaydın 70-79 grubunun güzel bayanları,
gününüz neşeli geçsin...

sağol canım seninde günün güzel geçsin...

Magrenta nice yıllara canım...

Hayatında istediğin herşeye ulaşman, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmen dileğiyle... çokkk öpüyorum canım....

sedaozer,kırazz,kıymetay cok sagolun desteklerınız ıcın.ama ben dıyetı bozdum kızlar,detoks bana gore degıl.kendı sıstemımle devam edıcem yıne.sızın sonucları beklıyorum ama ,belkı sadece bende bu etkıyı yapmıstır:bbo:

teşekkür ederim canım amin inşallah huzurlu sağlıklı geçer hepimizin birde kilosuz :)))
teşekkür ederim valla heryerden kutlama mesajları gelio pek mutlu oldum saol canım :))))
teşekkür ederim valla saol canım yaa bu moral bozukluğunda bunuda yazmışın ama sıkma canını bence farkeder şişlik falan vardır bugünde az ye hareket et sabah yediklerinide yak canım ben mesela düz çok az yedim akşam eve gittiğimde 64 görünüodum sabah 65 çıktım ne alaka anlamadım ama napiym vardır bişi şu detoksu bende yapmak istiorum yaaa 1 gün yaparım belki bende ama işe yaramıosa bir günde beklicem haftaya yaparım
saol canım teşekkür ederim :))
Magrenta nice yıllara canım...

Hayatında istediğin herşeye ulaşman, mutlu, huzurlu bir yaşam sürmen dileğiyle... çokkk öpüyorum canım....

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin güzel sağlıklı mutlu bir yaşamı olur :)

selam millet herkese tekrar çok teşekkür ederim bol bol dua edicem doğum günü çocuğuyum ya belki kabul olur hepimiz sağlıklı olacağımız bir kiloya inelim die :)

sabahtan yoğundum bankaya çıktım geldim daha yemek yemedim görüşrüüz sonra işe devam :)):gitme:

kızlar sporumuda yaptım 1 km yürüdüm peşinden titreşimli kemerimi önce göbeme sonra sağ iç bacak sona sağ dış bacak basen bölgesi oluyolar sona sol taraf her biri 10 dakka sürüyo yani 50 dakka kemer 18 dakka yürüyüş bendeki bentda 1 km 18 dakikada sona alışınca 15 dakikada oluyo yoğurt çorbamıda içtim ÖNEMLı yoğurt çorbası yapacaksanız kızlar önce 2 kilo ayran yapmayın yoğurtun içine bütün malzemeleri koyun ben naneyle pul beberde koydum sonra içine 1 kilo su koyun o zaman 2 kilo oluyo malzemelerle ama 2 kilo ayranın içine koyarsanız malzemeleri 3 kilo oluyo ve çok sulu olur tahminimce bendeki 2 litre gösteren kabın içine koydum malzemeleri sonra yavaş yavaş su koydum 2 litreyi gösterince bıraktım vede güzel oldu salatalığı rendelemeyin küçük küçük doğrayın o da bağırsak çalıştırması içindir mutlaka koyun detoks topiğindeki arkadaşlar çok geldiğini ve çok sulu olduğunu söylüyolardı ama böyle yapın olmaz çok sulu ayriyeten kirazz_z+, magrenta sobe

herkese en güzel günlerrrr
özgeciğim doğum günün kutlu olsun canım.Hayatın boyunca dilediğin herşeye kolaylıkla ulaşabileceğin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…