unutmayız olurmu sekerımmmm ınsl..basarırsınn canımmmmmmmmmmmheyooooooooooooo nabersiniz kızlarrrrr
beni sormayın fenalardayımmmmm ,sınav geçsin öle dönüş yapıcam aranıza hemde en bombasından
kocişede söledim sınavdan sonra güzel bir alışveriş yapalım sağlıklı yaşama başlıcam kesinlikle dedim
amann ye ye ye ye nereye kadar valla yemektende sıkıldım kızçeler hani yemek isteyen varsa aranızda sakın özenmeyin yani
hiçde iyi değilmiş yemek
bakmayın güldüğüme aşırı saldım kendimi hatta tartının üzerinden inmeyen ben, şimdilerde tartı ile hiç bir ilişkimiz bulunmamakta
haftasonu sınavım var dua edin kızlar sınıfı geçiimmmmmmmmmmmmkocişi sıkıntıya ,kendimi de bir yıl kaybetmeye sokmıyayım :31
öle işte unutmadannnnnnnn sizleriiii ÇOOOOKKKKK ÖZLEDİMMMMMMM PEKİ YAAAA SİZZZZZZZZZZ BENİ HATIRLADINIZMIIIIIIIIII
wayyyyyyyysupersın cnmslm arkadaşlar menüm
sabah uyanır uayanmaz suuuuuuu
kahvaltı:yarım seftali
ara suuuuuuuuuuuu
öğlen mercimekli köfte 7 8 kadar bol salata
ara :çay
ikindi:kahve
akşam:yoook yersem 1 elma
3 lt suuu içtim
HEPİMİZE BOOOOL İRADELİ GÜNLER
yarın da doktara gdyorum belim için çook ağrıyooo
sporumu yaparım menumude abartırım dıyorsun yanıı skerrrrrrrr vay hem spor hemde bır suru cıss yanı cok orn.;pılav rus salatası,aksam ekmek,gazoz wiiiiiiiiiiii ama olsun cumaya kdr spor yap ama bunları yemekıı kg ler ucsun sekerrrrrrrrrrrrrKahvaltıdan Önce: Yarım bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi (yağları eritiyormuş diye duydum içiverdim:)
: 5 Dk Leslie ile Spor
Kahvaltı: 1 Kibrit Kutusu Peynir
1 Küçük parça ekmek (peynir kadar:)
3 Zeytin
1 Domates
Yarım Bardak Süt
Ara: 20 Dk Leslie ile Spor
Öğle: 1 Kaşık Pilav
1 Kaşık Rus Salatası
2 Çöp Tavuk Şiş
Yarım Domates
Biraz Patates
İkindi: 330 Ml Gazoz
Akşam: Yarım Kase Domates Çorbası
3 Tane Minik Tavuk Butu
Manço Salatası
1-2 dilim kadar ekmek
Yemekten Sonra: Diyet Kola
1 Tane kurabiye
canımbnm ılk gunden gec mı kaldınnn okulaaa menun harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSabah: Okula geç kaldım yapamadım kahvaltı.
Ara: 1 lokum (okulda dağıttılar.)
Öğle: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 10 zeytin (yuh), 4 dilim sucuk, domates, salatalık, biber.
Ara: Yok.
Akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase şehriye çorbası, 5 y. kaşığı taze fasülye, yoğurt, kavun.
SİZİ SEVİYORUMMMM.
merhaba kizlar dicem ama asagida sadece kestaneli pasta var onun icin merhaba kestaeli pasta
canım ben kullandım egzersizde yaptıgım ıcın o dönem 76 dan 70e dusmstum ama faydası cokmus okumstm bayaa arastırmıstım kolestrol dusurmeden toksınlerı temızleme cıldı guzellestrme metabolızma hızlandırma gibi ama mutlaka balla karısıt rmıdenı mahvedersın zaten balda cok yararlı bı besın bılıyosun tabı ıyı bal olsun
esinturgay ne oldu canım ?düğün muhabbeti hep sıkıcıdır benimde o donem canım cok sıkılmstı en ıyı aılelerde anlayıslı aılelerde bıle mutlaka ufak tefek anlasmazlk puruz canını sıkıcak durumlar olabılıyor sakın uzulme canım bu surec atlatılınca hıc bırsey hıc bır tatszlk hatrlanmaz moral bozukluguda ben babamla cok tartısmstım o donem uzmustuk bırbırımızı ama bıseycık kalmadı cok sukur esımle de oyle zaman zaman bırbırımıze tavır aldık ınatlastık kımı konuda...sevgılılk sorumsuz bır donemm evlılık ve hazırlıgı ise zor meşakkatli bir süreç çünkü aile olmadan buna adapte olmadan kırk yıllk aile gibi paradan tut maddi manevi yapılması gereknleri yapmak durumundasn bu durumda asına olmadıgınız daha once karsılasmadıgınız durumlar olunca yaptırım gıbı gelıyor geçecek emin ol tabi sorun bunlarsa canını sıkan bunlarsa..onun dısında eşle alakalı durumsa erkklerin kimi düğün öncesi kimi düğün sonrası gerilir korkuyolar sanırım :) ben hep eşime derim oda söyler cicim ayı neden denmişki ilk aylara çok saçmayani bu görecelidir ama bizim cicim ayımız 1.yılımzda başladı
Hayırdır yawru ne oldu?
Aileler işin içine girince amma atraksiynlu oluyor işler ya.
ayy deme cnm öle yaa sınırler cok zıplar dugun konusunda ama sakın olunnn yaa lutfen cunku ılerde gulerek anacaksınız ınsl...o vakıtelerı yanı bıs sımdık oleyız kocıs le cok sukur:))
tamam anlasıldı emırelımmm dılekımmmm en gec 9 da yapıyorum artıkk ama bana bır seyler sulede spora yogunlasıyım hıc ıcımden yapmak gelmyr bgun lerdeeeeeeee
:26:
waww supersın daha 2 gun vr sen vermıssın bıle ben hıc vermedım heralde yaaaaaaaaaaaaaa
sen yeterince yaptin canim hakkini helal et
ben yapayim dicem ama malesef düzenli giremiyorumki :26:
liste olunca daha bi güzel oluyodu bakalim hayirlisi ..
ahh ahh bende su sporu bi yapabilsemkaldiramiyorumki totoyu
canim bir diyetisyantv de bunun cok faydasi olmadigini sadece gece kalkip cani tatli isteyenler icin gece yatmadan önce icmenin faydasi olabilecegini söylemistiama bunun yani sira burada icen kizlarda vardi
hayirdir canim :26:
PTT gelmiissbasarilar diliyoorum canim
Kızlar bizim sorunumuz aileler falan değil henüz o aşamaya gelemedik bile.
Bizim sorunumuz benim kardeşim. Düğün tarihi düşüncemiz aynı zamanlarda.
Bende ona tepkiliyim biraz açıkcası. Onların ilişkisi daha bi yıl bile olmadı.
Biz 6 senedir beraberiz birde bende ondan büyüğüm sonuçta demesi gerekmezmi
Abla siz karar verin biz ona göre bişey yapalım diye. Ama yok biz onları bekliyoruz burdaa.
Bende hem sinirleniyorum hem üzülüyorum herkes önceliğin bende olması gerektiğini söylüyo bende öyle düşünüyorum.
Birde o bana sorcağına ben ona soruyorum. Ne zamansa karar verin bizde salon tutacağız diyorum.
Utanç verici yani
kestanelipasta yanilmiyosam sen ben izine gitmeden gelmistin dimi topige:26:
yani tanistikmi tamda hatirlamiyorum aslinda
sabah 7 8 tane siyah zeytin 2 dilim ekmek 2 3 catal nutella salatalik domatesara seftalioglen 2kucuk parca shnitzellara kahveaksam 1 patlican dolmasi 1 tanede kabak dolmasisimdide yesil cay iciyorummm unuttum yaziyimm bol bol suuukizlar topik neden bu kadar sakinnnn kimsecikler yokkk nerdesiniz yahuuuu yemek yemekten buraya yazcak wakit bulmiyosunuz galibaaa iradem yok diyenlere tawsiyemmmm aliswerise cikin her begendiginizi deneyinnnn uzerinize olmayinca yaglar yanlardan fiskirincaaa her goren size cok kilo almissin sismissin diyincee sizi burda gormek isterimmm kizlarrrrrr eyer ben 1.5 ay icinde 6 kilo wermezsemm gorunn sizzzz Hihhhhh warmi yarisicak benleee
tanismadik balkaymak ben sonradan gelenlerdenim
herseyin hayirlisi be esincim bosver üzülme vardir bundada bir hayir
baktin hala bekletiyo sende büyüklerinden müsade alip tutarsin salonu
:26::26::26::26::26:Kısaca bende durum bu diyosun.
kilo almadan tatili bitirdin haaaahosgeldin canim
iyi tanisalim ozaman
ben balkaymak yanilmiyorsam 1.aydan beri topikdeyim ay öyleydi galiba
Almanyadayim
8 kilo verdim
sonra izine Türkiye ye geldim ara verdim tabi ama cok sükür kilo almadim
insallah almamda :26:
öyle iste simde sahalara döndüm yine
bu pazartesi basliyordum güya ama ne bulduysam yedim
bakalim artik :18:
selam canımhosgeldin umay ve bsmhrt ay yok öyle degildi bsmtrh yok öylede degildi brstmh ay nasildiki
neyse hosgeldiniiiz
öyle oldu canim sükür
:26::26::26::26::26:
kilo almadan tatili bitirdin haaaa
ne güzel
selam canım
hoşbulduk
tamam iste canim sende üzülmeArtık biz öyle yapmayı planlıyoruz canım.
Annem de dedi madem öyle dedi siz onlardan önce davranın onlar beklemek zorunda kalsın dedi
selam kızlar
biraz önce tartıldım ve
65,2 geldim
yani 6 ayda verdiğim 10 kilonun yarısını 2 ayda almışım
durum çoook vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?