- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
öyle bir yedimmki kendime inanamiyorum yaaa
selam kızlar
biraz önce tartıldım ve
65,2 geldim
yani 6 ayda verdiğim 10 kilonun yarısını 2 ayda almışım
durum çoook vahim
dün kek yapmıştım
bu saatte aklıma düştü
normalde tartıyla muhabbetimiz yok
ama dedimki kendi kendime eğer olurya 65 falan gelirsem yemiycem
ihtimal vermiyorum yaaa yiyecem diye düşünüyorum
biçıktım tartıya 65,2
yıkıldım
kek hayallerim suya düştü keşke 66 deseydim
günaydiiiiiinnnnnnn
saglikli huzurlu mutlu birgün olsun insallahh
suzan ya sen eski suzan degilmisin :26:
secdenur hosgeldin canim
Günaydın kızlarr,
Sessizse herkes gelecek o zaman değil mi, herkes dönsün yuvaya. Kimler kilo almış, kimler vermiş görelim bakalım. Hiç gelmeyenlerden aslı vardı, kuaför, o gelmedi, monarosa aylin yani o uğramıyor. Ne yaptılar acep, zerra mız vardı o da yok çoktandır. Bütün kızlar toplansın artık. Listemiz yapılsın,tam gaz başlayalım hep beraber.
Bu arada Suziii de kayboldu, Suziii özledik seni, gel bacım arada.
kiz dilek ömrün benim su nacizane vicuuudumu kiskanmakla gecicek dimi
bi tükür bi masllah de yahu
hep senin yüzünden yiyorum ben
nazar var üzerimde nazaar
Günaydın kısçeler
Tatile son 3 günüm kaldı.:119::119:
Tatilden sonra buralardayım ins.
Liste olayı düşündürüyo beni.
Çok fesadım canım ben nabimmm yaaaaa.
Maşaallahhhh tüüüüüüüü tüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüüüüüüü tükürüğümün gelmediği yer kalmammıştır sanırım.
benimde tatile 3 günüm kaldı ve son çırpınışlarımaksam usensemde spor aypıyorum bıraz daha ıyı gorunıyım tatılde dıye :131::131::131: tatılde de bu kez hd ye gıtmıcez ıyı olcak hersey dahıl olunca hersey yemek zorunda hıssedıyorum zaten kendımı tokken bıle yıyorum ıns kılo almadan gelırım kurbana hedef 67 dı yanlıs hatırlamıyosam
kek olayına cok guldum keske 66 deseydım dıyo yakendımı gordum bırden bazen dıyorum kı kızım nıye dogayla mucadele edıyosun sen busun sev kendını yemek yemeyı sevıyosun yemek bı zevk senın ıcın dırenme dıye ama kocacıgınız yanınızda fitken bazen kendınızı yaslı gıbı hıssedıyorsunuz :S alısverıse cıkıyosun adam ıstedıgını alıp cuk dıye oturtuyo sen gıyıyosun popn cok cıktı ustu dar mı oldu salak ben iş hayatına bir girdim saldım kendimi
benimde tatile 3 günüm kaldı ve son çırpınışlarımaksam usensemde spor aypıyorum bıraz daha ıyı gorunıyım tatılde dıye :131::131::131: tatılde de bu kez hd ye gıtmıcez ıyı olcak hersey dahıl olunca hersey yemek zorunda hıssedıyorum zaten kendımı tokken bıle yıyorum ıns kılo almadan gelırım kurbana hedef 67 dı yanlıs hatırlamıyosam
kek olayına cok guldum keske 66 deseydım dıyo yakendımı gordum bırden bazen dıyorum kı kızım nıye dogayla mucadele edıyosun sen busun sev kendını yemek yemeyı sevıyosun yemek bı zevk senın ıcın dırenme dıye ama kocacıgınız yanınızda fitken bazen kendınızı yaslı gıbı hıssedıyorsunuz :S alısverıse cıkıyosun adam ıstedıgını alıp cuk dıye oturtuyo sen gıyıyosun popn cok cıktı ustu dar mı oldu salak ben iş hayatına bir girdim saldım kendimi
gözün kör olmasin batirdin heryeri kahvalti ediyoz surdaa
Tatil demek bizler için bol bol yemek demek zaten.
Yemek = tatil bi nevi.
Ama o yediğimiz yemeklerin tatil dönüşü ....ümüzü tırmalamaması için dikkat etmemiz gerekiyor gene de .
Hala yiyon mu beeeeee
10 bitecek kahvaltı.
Ama sen yuırtdışındasın saat farkı ne kadar bilemedim.:26:
Olsun gene de kafana vurayım aklın başına gelsin.
ayyyyyyyyyyy dayak yemeyi özlemisiimm
su an burada saat 9:55 ve ben canim hic istemedigi halde zorla kahvaltimi ettim dilekim
daha sonra cok acikmayayim diye
nasil ama örrrtmenim :107:
Çok duygulandım kısçem yaaa.
Sen ve diyet - diyet ve sen.
Süpersin kahvaltısız bi gün düşünemiyoruz zaten.
insan hic tanimadigi insani severmi derdim birbirlrini hic tanimadim seni seviyorum diyenler icin sasardim :26:
ama seni seviyorum ben dilekim yaa
canimm yine söylüyorum ve hep söylicem senin hakkin cok benim bu kücülen totom üzerinde
sözümü hala unutmadim acik daha kücülsün üzerine "Dilek sagolsun "yazicam
günaydınlarrr :126:sevgili çıtır cıklarımmmm bal peteklerııı,sevgi polenleriii,gununuz aydın ferahh kalorısiz ,bol huzur dolu,bol sevaplı geçsin ınsallahhhhhhhhhhhhhh:103:
hepinizi çok sevıyorum uleynnnnnnnnnnnnnnnn
haydin spor zamanııı uyumayınnnn:118:
:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111:basım donduuu heheh ben esımle kahvaltımı yaptımm yeedıklerım
07:00
-1 cay kasıgı corek otu bal
-1 kuru kayısı
-1 bardak suuu
07:15
-1 ınce dılım börek peynırlı(eşime yaptım hazır yufkadan bayagı ınceydııı)
-2 catal peynır
-yarım dılıme yakın cavdar ekmegii
-2 catal dometesssssssss
bol kalorısız gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:118:
:118::118::118::118:
AY CNM benım cok skr kı nısanlın yada aılesı ıle ılgılıı dgl mıss kardesıne gelınceeeagırlıgını koy annen ın dedıgı gıbı sız gunu belırleyın bız bugunu dusunuyoruz salon bakyrz deyın o da fıkr edırını r ınsl...
bende suzan:))kayseri de ım cnm yaklasık 5,5 aydır bu topık de ımmm :))burdakı herkesı cok sevyrmmm kendıme gelmemı saladınızzzzzzz
cnm toparla kendınııı yaaaaaaaaaaaa hadiicek besmeleyıı kılıt vur mıdene azıcık yaaaaaaaaaaaaa hadı bak okulda acıldıı kosturmacan basladıııı benım esım bıle dedı aksam yok benım gobegı erıtmem gerek dıee ve ekmegı bırakmay a bol su ıcmeye baslıcanı soledı gun ıcındede hatırlatacagımmmm su ıc ekmek yok dıe hehehhe spora gerek yok ısı ayakta oldugu ıcın hehehhe
Günaydın şekerleriiim benim
haydiii gelınn bak ben sbh ın 7,5 da geldımm artık böleee bıraz takılıyım yuruyuse cıkıcammmmmmmmmmm
okul ıcın kos kosss cnm kg ler gıtsınnnnnnnnnn
bencede bıraz öle olmus gıtmesede dusuncelerdeeeee esın :26:
cnm muhasebe ıle ılıgılı ne ısın varkı bende bılgısayar muhasebe mezunuyumm lıseama unıv.yok bendeesım ıstemyrrr
ayy kucucuksunnn ama bende kucugum cnm daha 24 cuk yasındayımmmmmmmmmmmm
Günaydın kısçeler
Tatile son 3 günüm kaldı.:119::119:
Tatilden sonra buralardayım ins.
Liste olayı düşündürüyo beni.
ahahha deli bende seni seviyorumm
Toton kücülsün üstüne D S yaz yeterli.
Burda baya zaman geçirdik canım ne sıkıntımız varsa anlattık sadece kilo mevzusu değil bizimkisi.
İnşaallah tekrardan toparlanıp kalanları da beraber vericez.
Günaydın şeker. Liste olayı benide düşündürüyo her ne kadar kaç haftadır bildirim yapmasamda
ayol bendekide akil iste okadar minnak totoya nasil iki kelime sigdiracaksam
simdekine dört kitalik siir yaz sorun degil
evet ya gelsin artik kisceler yeni gelen kiscelerlede hep beraber hopaaaa
tabı katldın bıle cnm benımmmselam bende araniza katilabilirmiyim...
evet canımm balkaymakımmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydiiiiiinnnnnnn
saglikli huzurlu mutlu birgün olsun insallahh
suzan ya sen eski suzan degilmisin :26:
secdenur hosgeldin canim
gel cnm takıp et menunu yazzzz bıse her gun ınsl..basaracaksınnnnYeni üyesiyim kadınlar kulubunun ve acilen zayıflamam lazım arkadaşlar tek başıma bu işi beceremiyorum lütfen destek olun bana da başarim su zayıflama illetini ...
ayenn cnm bu sene kpss ye gırecegım ama hıc umıdım yok calısma ıstegımde yok yaa bıraz turkce cozuyorumm ck skr netım ıyı onda ama sayısalda batarımben esımle sbh konusuyrzda oda kpss ye calısmıyr ıkımısde sayısalı sallıcagız heheheh sozel guselll de ısteee ınsl.kısmet ınsl..rabbım hayırlı kapılar acar bısde:))Canım ben muhasebe kursuna gidiyorum şuan milli eğitim sertifikalı.
O yüzden bakıyordum ama üniversite de muhsaebe okumadığıma pişmanım açıkcası.
Keşke sen devam edebilsen lise muhasebeyle ilgiliyse kolayca geçebilirsin bölüme.
Günaydın şeker. Liste olayı benide düşündürüyo her ne kadar kaç haftadır bildirim yapmasamda
insallaha canimHerkes toplancak o zaman el mahkum kilo vermezsen hergün sölerim Esin kilo veremio tombik evlencek diye.
Şaka bi yana sürekli birinin yapmasını istemek haksızlık olur.
Herkesin işi gücü oluyo.
Bide ben bayagı yaptım biliorum topiğe yazıp msj atmayanlar oluyo.
Sonra ben neden yokum diyo trip atıyo sayıyo gidio veya bi hfta bildirim yapmamıs sonraki hafta listede nie yokum dio vs.
Nesli, mine gelmişlerdi suzi kayıp gene.
2 hftaya kadar herkes gelir sanırım.
tabı katldın bıle cnm benımmm
evet canımm balkaymakımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel cnm takıp et menunu yazzzz bıse her gun ınsl..basaracaksınnnn
ayenn cnm bu sene kpss ye gırecegım ama hıc umıdım yok calısma ıstegımde yok yaa bıraz turkce cozuyorumm ck skr netım ıyı onda ama sayısalda batarımben esımle sbh konusuyrzda oda kpss ye calısmıyr ıkımısde sayısalı sallıcagız heheheh sozel guselll de ısteee ınsl.kısmet ınsl..rabbım hayırlı kapılar acar bısde:))
sabah 8,20 de evden cıktım 9,30 da geldımmm super motıve oldum kıslarr ve eve geldım 2.kahvaltım yaptım ara nıyetınede oldu 10:00 komsum hazırlamıs bende 7 de yapmıstım en hafıfınden mote uyansın dıeeebuda ıyı olduu cumaya kdr ucmam gerekkkk
işte menum
-1 brdk yesıl cay ıle
-2 catal mantarlıyumurta
-1 sıyah zeytın
-2 catal pastırmalı sosyete cemeni
-yrm dlm cvdr ekmgii
nasıl kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spor yapmayo ozlemısım gercı bır dun yapmadım yaaaaaaaaaa kendımı utandırmayayayımmmmmmmmm hehe nasıllllllllllllll
bu arada 1 st den pazara gıdecegımm en az 1 st de ole yururumm heheh ı degımı sızceeeeeeeeee
hosgeldin umay ve bsmhrt ay yok öyle degildi bsmtrh yok öylede degildi brstmh ay nasildiki
neyse hosgeldiniiiz
tabı katldın bıle cnm benımmm
evet canımm balkaymakımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel cnm takıp et menunu yazzzz bıse her gun ınsl..basaracaksınnnn
ayenn cnm bu sene kpss ye gırecegım ama hıc umıdım yok calısma ıstegımde yok yaa bıraz turkce cozuyorumm ck skr netım ıyı onda ama sayısalda batarımben esımle sbh konusuyrzda oda kpss ye calısmıyr ıkımısde sayısalı sallıcagız heheheh sozel guselll de ısteee ınsl.kısmet ınsl..rabbım hayırlı kapılar acar bısde:))
sabah 8,20 de evden cıktım 9,30 da geldımmm super motıve oldum kıslarr ve eve geldım 2.kahvaltım yaptım ara nıyetınede oldu 10:00 komsum hazırlamıs bende 7 de yapmıstım en hafıfınden mote uyansın dıeeebuda ıyı olduu cumaya kdr ucmam gerekkkk
işte menum
-1 brdk yesıl cay ıle
-2 catal mantarlıyumurta
-1 sıyah zeytın
-2 catal pastırmalı sosyete cemeni
-yrm dlm cvdr ekmgii
nasıl kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spor yapmayo ozlemısım gercı bır dun yapmadım yaaaaaaaaaa kendımı utandırmayayayımmmmmmmmm hehe nasıllllllllllllll
bu arada 1 st den pazara gıdecegımm en az 1 st de ole yururumm heheh ı degımı sızceeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?