- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
tabı katldın bıle cnm benımmm
evet canımm balkaymakımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel cnm takıp et menunu yazzzz bıse her gun ınsl..basaracaksınnnn
ayenn cnm bu sene kpss ye gırecegım ama hıc umıdım yok calısma ıstegımde yok yaa bıraz turkce cozuyorumm ck skr netım ıyı onda ama sayısalda batarımben esımle sbh konusuyrzda oda kpss ye calısmıyr ıkımısde sayısalı sallıcagız heheheh sozel guselll de ısteee ınsl.kısmet ınsl..rabbım hayırlı kapılar acar bısde:))
sabah 8,20 de evden cıktım 9,30 da geldımmm super motıve oldum kıslarr ve eve geldım 2.kahvaltım yaptım ara nıyetınede oldu 10:00 komsum hazırlamıs bende 7 de yapmıstım en hafıfınden mote uyansın dıeeebuda ıyı olduu cumaya kdr ucmam gerekkkk
işte menum
-1 brdk yesıl cay ıle
-2 catal mantarlıyumurta
-1 sıyah zeytın
-2 catal pastırmalı sosyete cemeni
-yrm dlm cvdr ekmgii
nasıl kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
spor yapmayo ozlemısım gercı bır dun yapmadım yaaaaaaaaaa kendımı utandırmayayayımmmmmmmmm hehe nasıllllllllllllll
bu arada 1 st den pazara gıdecegımm en az 1 st de ole yururumm heheh ı degımı sızceeeeeeeeee
insallaha canim
ee niye kafami karistiriyon ozaman
kizlar cikiyorum istikamet sürücü kursu :26:
ay bi halletseydim sunu
sans dileyin bana insallah pzt. sinava giricem :18:son hazirliklar yani
odadogru aslında kaynım(aynı evde kalıyoruzz)denk gelmıyor 2yıl mat.ögretmenılıgı okudubırakdı super mat.cı durr aksaamm bır daha hatırlatıyım onaa hehehe kısmet gerısıııııBende giricem canım kpss ye ama sayısalsız olmazki bence biraz yapmaya çalışın.
Artık 80-90 almadan pek bişey yapılmıyor
güzel liste :) özellikle spordan sonra pazar olayı üstüne balkaymzak olur :) ( balkaymak alınmasın )
dank etmiyor bir türlü yaaacnm toparla kendınııı yaaaaaaaaaaaa hadiicek besmeleyıı kılıt vur mıdene azıcık yaaaaaaaaaaaaa hadı bak okulda acıldıı kosturmacan basladıııı benım esım bıle dedı aksam yok benım gobegı erıtmem gerek dıee ve ekmegı bırakmay a bol su ıcmeye baslıcanı soledı gun ıcındede hatırlatacagımmmm su ıc ekmek yok dıe hehehhe spora gerek yok ısı ayakta oldugu ıcın hehehhe
okul ıcın kos kosss cnm kg ler gıtsınnnnnnnnnn
tatilde aldım benBende kesin o rakamlardayım.
Napalım aldıgımız gibi vericez.
dur demezsek 70 kapıda.
nerelere gidiyorsun bakalımGünaydın kısçeler
Tatile son 3 günüm kaldı.:119::119:
Tatilden sonra buralardayım ins.
Liste olayı düşündürüyo beni.
kek olayına cok guldum keske 66 deseydım dıyo yakendımı gordum bırden bazen dıyorum kı kızım nıye dogayla mucadele edıyosun sen busun sev kendını yemek yemeyı sevıyosun yemek bı zevk senın ıcın dırenme dıye ama kocacıgınız yanınızda fitken bazen kendınızı yaslı gıbı hıssedıyorsunuz :S alısverıse cıkıyosun adam ıstedıgını alıp cuk dıye oturtuyo sen gıyıyosun popn cok cıktı ustu dar mı oldu salak ben iş hayatına bir girdim saldım kendimi
Ben neden gec kalkiyorum yaaalarm kuruyorum onu bile duymuyorum hep 1de uyuyorum millet ogle yemegini bitiriyor ben yeni kahvalti yapmis oluyorum
her gun kahvaltida special k bugday gevregi yiyorum bi zarari olur mu !
dank etmiyor bir türlü yaaa
kafam basmıyor şişiyorsun yine diyorum ama
tatilde aldım ben
dikkat et kuzu
çok yeme sende
ben ettim sen etme
nerelere gidiyorsun bakalım
kaç gün iznin buarada?
özletme kendini...
allahhh senıııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok guldumheegercı gosonune getırıyorumm dogru cnmyaaya gülceksiniz şimdi dediğime ama inanın gecelik bile hani eşiniz için özenip aldığınız geceliklerden bahsediyorum kilom tavan yapınca 78 falan oldugumda o gecelikler bile komk duruyo gıbı gelıyor seksı degıl sevımlı oluyorum boyle tombıs tombıs bısey musamere cocugu gıbı hıssedıyorum kendımı
olur tabı cnm yanı erken kalkmannn gerek ben dun 11 de kahvaltı yaptım dıe dılek sacımı yolduu bgnde 6 da kalktım 7 de kahvaltımı yaptım cnm sonrada spor tabuuuuuuuuuuuBen neden gec kalkiyorum yaaalarm kuruyorum onu bile duymuyorum hep 1de uyuyorum millet ogle yemegini bitiriyor ben yeni kahvalti yapmis oluyorum
her gun kahvaltida special k bugday gevregi yiyorum bi zarari olur mu !
Hafta sonu sınavım var çok strese girdim elime ne geçiyorsa yiyorum durduramıyorum kendimi
durun kızlarrrrrrrrrrrrrrr durun sınavda yediklerinizi sormıcklar
ıyı aksam yemegını abarttıydımm kımseler yok balkaymak sana sölımde sen kımselere söleme kız emııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?