70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzel liste :) özellikle spordan sonra pazar olayı üstüne balkaymzak olur :) ( balkaymak alınmasın )

insallaha canim

ee niye kafami karistiriyon ozaman

kizlar cikiyorum istikamet sürücü kursu :26:
ay bi halletseydim sunu
sans dileyin bana insallah pzt. sinava giricem :18:son hazirliklar yani

Bende giricem canım kpss ye ama sayısalsız olmazki bence biraz yapmaya çalışın.

Artık 80-90 almadan pek bişey yapılmıyor
odadogru aslında kaynım(aynı evde kalıyoruzz)denk gelmıyor 2yıl mat.ögretmenılıgı okudubırakdı super mat.cı durr aksaamm bır daha hatırlatıyım onaa hehehe kısmet gerısııııı

güzel liste :) özellikle spordan sonra pazar olayı üstüne balkaymzak olur :) ( balkaymak alınmasın )

ınsl..cnm

ögle arası sbhkı ıncecıkk borekden 2 dılım yedımmm bence kalorısı cok dusuktur cunku hazır yufka,peynır,yagınıda az koymustumm dımı kızlarrrrrrrrrrrr

tünaydın desem daha iyi tabii...ben de kaahvaltımı yaptım.işteyim şu an.
sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
domates, salatalık,maydanoz
öğlen: az tavuk,yoğurt ve 1 dilim ekmek yiycemmm.
dünden bugüne gram oynamamış

dank etmiyor bir türlü yaaa
kafam basmıyor şişiyorsun yine diyorum ama

Bende kesin o rakamlardayım.
Napalım aldıgımız gibi vericez.
dur demezsek 70 kapıda.
tatilde aldım ben
dikkat et kuzu
çok yeme sende
ben ettim sen etme
Günaydın kısçeler
Tatile son 3 günüm kaldı.:119::119:
Tatilden sonra buralardayım ins.
Liste olayı düşündürüyo beni.
nerelere gidiyorsun bakalım
kaç gün iznin buarada?
özletme kendini...

ya gülceksiniz şimdi dediğime ama inanın gecelik bile hani eşiniz için özenip aldığınız geceliklerden bahsediyorum kilom tavan yapınca 78 falan oldugumda o gecelikler bile komk duruyo gıbı gelıyor seksı degıl sevımlı oluyorum boyle tombıs tombıs bısey musamere cocugu gıbı hıssedıyorum kendımı

Ben neden gec kalkiyorum yaa alarm kuruyorum onu bile duymuyorum hep 1de uyuyorum millet ogle yemegini bitiriyor ben yeni kahvalti yapmis oluyorum

her gun kahvaltida special k bugday gevregi yiyorum bi zarari olur mu !

Ben neden gec kalkiyorum yaa alarm kuruyorum onu bile duymuyorum hep 1de uyuyorum millet ogle yemegini bitiriyor ben yeni kahvalti yapmis oluyorum

soru isareti yerine unlem koymusum allah beni naapmasin hesap soruyomus gibi oldu

5 gün iznim maalesef hala yanıma birini almadıkları için.
Bu bile ultra lüks.
Enez'e gidicem canım maksat güzel bi deniz + kafa dinlemek.
Yemekle ilgili olan yazıyı gözüm görmedi yada hafıza bu heemen unuttum diyelim

allahhh senıııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok guldumheegercı gosonune getırıyorumm dogru cnmyaaheheh dur bende almayı dusunoyordummm ıcıhda zayıflayımda hehehehe52:

olur tabı cnm yanı erken kalkmannn gerek ben dun 11 de kahvaltı yaptım dıe dılek sacımı yolduu bgnde 6 da kalktım 7 de kahvaltımı yaptım cnm sonrada spor tabuuuuuuuuuuumoton erken calısması gerekk ama sen taa 1 de yıyorsun uyanman ıcın carenı buda en gec 10 da yap kahvatını benceeeeeeeeeeeee

sbh kı sporum ; beledıyenın spor aletlerınde
800 petal bısıklet
100 tane ayakda yan hareket
100 oturarark bacak kas ı calısması
100degısık yan ayakta

40 dk kdr yaptımm 20-25 dk yürüdümmm kızlar nasıll

öglen menumde--yarım mısır,2ınce dılım paynır li az yaglı borek hazır yufkada n sbh kınden,

paraza gıtme ısıde ıptal olduu marketten patlıcan almaya gıdecegımmm dolaba karnıyarıklıkk musakkalık kızartıp koyacagım ınsl.............

durun kızlarrrrrrrrrrrrrrr durun sınavda yediklerinizi sormıcklar

Haklısın canımcım Ama valla ben kendimi durduramıyorum ben stresden yiyorum ama sınav stresi değil.

Düğünle ilgili ayarlamalar araştırmalar yüzünden.

Gerçi sınavım da var kpss ve bütünleme

ıyı aksam yemegını abarttıydımm kımseler yok balkaymak sana sölımde sen kımselere söleme kız emııııı

kızlar bugn ki menüm:
sabah:
bir bardak şekersiz limonlu çay
kahvaltılık el yapımı patlıcanlı salça ve 1/2 dilim tam buğray ekmeği
öğlen:
kesme 1 dilim kavun
ara:
yok
akşam:
tavuk göğüsü ile domates soğan biber sote

bunların dışında bugn bir spor yapmışımki allah esirgeye :)

leslie sansone ile 15 dk lık sporun ardından 50 mekik ardından sauna eşofmanlarla 75 dakika koşu bandında yürüyüş ( sv. 5.5 / 6 arada bir 8 /9 ) ama o sauna eşofmanlar nedir öyle yaaa... lastik kısmında bir ter birikmişki eşofmanın lastiğini kaldırdım şarrr diye banyoya döküldü resmen :) yarından itibaren lahana diyetiyl birlikte bunu yapamcağım umarım işe yarar. unutmadan birde 2.5 3 litreye yakın su ve koşarken özellikle limonlu su içtim bayanlar sizce nasıl???

Sabah/ogle: special k bugday gevregi+yesilcay
ara: meyveli yogurt
ara: yesilcay
aksam: 2 kepce sehriye corbasi+2 y.k ispanak yemegi+yogurt+azcik makarna+domates
az once 2 tane un kurabiyesi yedimm :18: :18:

birazdan winsor kalca ve bacak icin pilates yapicam ve 8 min buns- 8 min legs yapicam. Sonra da yesilcay icerim ve meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…