kızlar bugn ki menüm:
sabah:
bir bardak şekersiz limonlu çay
kahvaltılık el yapımı patlıcanlı salça ve 1/2 dilim tam buğray ekmeği
öğlen:
kesme 1 dilim kavun
ara:
yok
akşam:
tavuk göğüsü ile domates soğan biber sote
bunların dışında bugn bir spor yapmışımki allah esirgeye :)
leslie sansone ile 15 dk lık sporun ardından 50 mekik ardından sauna eşofmanlarla 75 dakika koşu bandında yürüyüş ( sv. 5.5 / 6 arada bir 8 /9 ) ama o sauna eşofmanlar nedir öyle yaaa... lastik kısmında bir ter birikmişki eşofmanın lastiğini kaldırdım şarrr diye banyoya döküldü resmen :) yarından itibaren lahana diyetiyl birlikte bunu yapamcağım umarım işe yarar. unutmadan birde 2.5 3 litreye yakın su ve koşarken özellikle limonlu su içtim bayanlar sizce nasıl???
sölemeeeeee yaaaaaaaaaaaaaaben söyleyeceğim
kestanelı pastacım bak senn sorunun sbh ve ogle yı gecırtırıp aksamları cozutmann aksamları vucudddınlenmeye gcyrken sen yukluyorsunnn habıre tamm annenlergec gelyrondan olyr ama corba ve salata yapımını ogrende hem annen hafıfıler hemde sen cıddı anlamda hafıflersınn sekerımmmSabah/ogle: special k bugday gevregi+yesilcay
ara: meyveli yogurt
ara: yesilcay
aksam: 2 kepce sehriye corbasi+2 y.k ispanak yemegi+yogurt+azcik makarna+domates
az once 2 tane un kurabiyesi yedimm :18: :18:
birazdan winsor kalca ve bacak icin pilates yapicam ve 8 min buns- 8 min legs yapicam. Sonra da yesilcay icerim ve meyve yerim
sölemeeeeee yaaaaaaaaaaaaaa
ama balkaymakda gıtmıs sana sölımm de sen kımseye söleme tammı
aksam yemegınde
-2-3 catal patates kızartması,piliç döner 2-3 catal,ıncecık dılımmm el yapımı yas pasta komsum yapmıs cnm cektııı 3 catal ancak gelırrr(bir yanım sısmesınnn)
-1 kasık salata, ceyrek ekmegın yarsı kdr beyaz ekmegıde goturdum hee bırde bır lokma bıber dolmasııı nasıl yaaaaaaaaa ama sporummm
70 dkve 25 mekık(50 yaparım yatmadan
su
3,5 lt yakınn
yesıl cay
2 kupa
nasılll
kestanelı pastacım bak senn sorunun sbh ve ogle yı gecırtırıp aksamları cozutmann aksamları vucudddınlenmeye gcyrken sen yukluyorsunnn habıre tamm annenlergec gelyrondan olyr ama corba ve salata yapımını ogrende hem annen hafıfıler hemde sen cıddı anlamda hafıflersınn sekerımmm
sbh guselkahvattı ve erken kalkmaa sorunun sonra ara sonrada oglende kı yemegınnn gusel olursa aksamada sebze yemegı salata corba vs.gıbı hafıf seyler yersennn kg lergıderkalmakısemeskı zaten vucudundaaaaaaaaaaaaaaaaa tmm mııı ablacımmm sen 17 yasındaydın dımı oleyse ablan olurum senın kızzıncıtmedım dımııı yazarkenn
:26:
Hiç diyete uygun değil ama yediklerimi yazasım geldi
Uyandığımda (Saat 11 civarı ) : Bir elma
Aradan baya saat geçti saatleri hatırlamıyorum sonrasında : 2 domates ve 3 parmak kalınlığında beyaz ekmek
Arada bi dilim karpuz
Akşam : 4 kaşık erişte makarna ve domates-soğan salatası
Gün içinde ayrıca bi paket ikram bisküvi de yedim. :26:
Birazdan da çay içeceğim.
Suya gelince yok denecek kadar az içtim.
10 ekim kaynimin dugunu war bu ay sonu turkiyeye donuyorum dugun icin ama daha gec olucakti erkene almislar zayif bi sekilde donmeyi hayal ediyordumm 70 e raziydim da simdi 22 gunde 6 kg nasil werilirrr yahuuuuuuuuuuuuu uffffffffffffffff
suyuda biraz içersen güzel bir diyet menüsü oluşturmuş olursun kendine göre
Aslında az yedim gerçekten sadece beyaz ekmek ve hamurumsu gıdalar bozmuş listeyi
Uzun süredir menü paylaşmıyorum ve tartılmıyorum. :18::18:
Toparlanmam gerek aslında.
toparlarsın dediğin gibi çok birşey yok menünde sadece beyaz ekmek bozmuş biraz birde eriştenin kaşık miktarı bozmuş onuda ayarlarsın bence bunlarla dayanıyorsan eğer diyetini gayet düzgünleştirirsin
cnm cok tskr ederim beraber baslayalim yarin o zaman bu diyete bakalim 1 haftada kac kilo wercez, diyetin icerigi bana uygun ama emziriyorum acaba bu sorun yaratir mi ? bide gunluk mu hazirlaniyor bu corba ?
İnşallah yaa. Aslında açlık çok hissetmiyorum da işte evde ne varsa onu yiyorum.
Kendime diyet yemekler yapmaya üşeniyorum bu sıralar.
Ah ah önceki menülerim nerdeeeee şimdi.Kim hazırlıcak onları hiç üşenmeden yapardım
Düğün tarihi belli olunca gaza gelicem sanırım.
ayy benimde mezuniyet olayı var o zamana kadar vermeliyim ama sen yinede şimdiden gaza gel derim
helloooo
nöörüyonuz bakem
helloooo
nöörüyonuz bakem
Ah keşkeee bana da gelse o şevk..
Napalım Balııııııııııııııım gaza gelmeye çalışıyorum ben
Kısçem düğünümün tarihi belli olana kadar durumun ciddiyetini algılayamıcam sanırım :26:
Sen nörüyon beybi?
gelir gelir merak etme.. ama düğün günü belli olunca bi anda ayyy bu kadar kısa zamanda nasıl vericem ben bu kiloları diye düşünüp hepten vazgeçmede sonra
Ah keşkeee bana da gelse o şevk..
Napalım Balııııııııııııııım gaza gelmeye çalışıyorum ben
Kısçem düğünümün tarihi belli olana kadar durumun ciddiyetini algılayamıcam sanırım :26:
Sen nörüyon beybi?
Yok canım bizim düğün tarihimiz muhtemelen en az 3 ay öncesinden belli olacak.
Biliyorsunuz erken tutuluyo salonlar. Araştırmaya başladık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?