70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaaaaaaaaaaa kısçeye bak nasıl da saydırmış

Haklısın valla bide ben zor kilo verenlerdenim. Üstelik nişanım daha yeni oldu işte elbise bulamadım bedenime göre

Hala akıllanmadım hee.

hadi hayırlısı şekerim :) darısı başıma :) benm nerden baksan 2.5 yılım var düğüne

Geçiyo canımcım valla zaman. Biz 6 sene önce birlikteliğimiz başladığında hayaller kuruyoduk olurmu ki diyoduk.

Çok uzak geliyodu 6 sene sonrası ama bak şimdi nişanlıyız ve bi sene içinde düğünümüz olcak

hadi bakalim kolay gelsin

sağol canım teşekkür ederim :)

bizimde 6.5 yıl oluyor daha birde 2.5 yıl var düşünb yani :) yazık bize birde ayrı ayrı şehirlerdeyiz :2:

bence daha fazla erteleme ve sonra üzülme canim

allah seni ne etmesin emi :) gülgül bayılıcam burda nasıl bir tepkidir o öyle ama sonuna kadarda haklısın yaniş burdan ilgililere sesleniyorum lütfen kendinize geliniz sayın bayan esinturgay kilo dediğiniz şey o kadar kolay verilmiyor yaniii

canımbnm ılk gunden gec mı kaldınnn okulaaa menun harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unutmusum bısde senı cok sevyrzzzzzz ogretmenımmmmmmmmmmm

geç klmadım da kahvaltı yaparsam kalacaktım

canım hakkınızda hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardr Allah gönlüne göre versin inş

selam bende araniza katilabilirmiyim...

hoşgeldin canım elbette katıl

Yeni üyesiyim kadınlar kulubunun ve acilen zayıflamam lazım arkadaşlar tek başıma bu işi beceremiyorum lütfen destek olun bana da başarim su zayıflama illetini ...

sende hoşgeldin tatlımmm

Tühh neden ayrı şehirler canım üniversitemi ?

Haklısın kısçem toparlanayım biran önce

sorma yaa bizim işler karışık baya bi ben bursada yaşıyordum o niğdede sonra tanıştık ettik internetten hiç görüşmeden daha doğrusu görüşemeden 4 yıl geçirdik 5. yılda ilk defa yüzyüze görüştük ama yine değişen birşey yok :2: o afyonda üniversite okuyor ben ankarada :2::2::2::2::2::2:

Sabah:Küçük bir dilim ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, yarım domates.

Ara: Yok.

Öğle: 1 kase şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, kavun.

Ara: Yarım şeftali.

Akşam: 4 y. kaşığı patılacan musakka, yarım dilim ekmek, 2 tane biber, 2 bardak ayran.

Öptüm sizi şekerlerrrrrrrrr

Amin canım sağol

Wuuuuuww internet aşkı demek Hayırlısı olsun canım. Olacağı varsa olur elbet.

Biz hiç zorlamadık aceleye gelmesin hiçbişey dedik. Sizde öyle yapın bence.

Amin canım sağol

Wuuuuuww internet aşkı demek Hayırlısı olsun canım. Olacağı varsa olur elbet.

Biz hiç zorlamadık aceleye gelmesin hiçbişey dedik. Sizde öyle yapın bence.

öyle yapıyoruz yapmak durumundayız zaten :) okullar ve askerlik bitmeden zor biraz bizim iş :)

yok ne incitmesi ablacım aksine sağol bilgilendirdiğin için bundan sonra erken kalkıcam umarııım her şey düzene girerr bir de ben sabah domates peynir falan yeyince midem bulanıyor. bir yerde okumuştum sabah tatlı ağırlıklı kahvaltı yapılınca kilo verme kolaylaşıyormuş doğru mu acaba

5günde yeter canım
sen yeterki kafayı dağıt
bizde 5 günlüğüne gittik çok iyi geldi
iyi tatiller şimdiden

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya son gün kızlarrrr, keyifler yerindedir umarım. Liste olayını artık kimse tınlamıyor sanırım, ne zaman toparlanacak bu millet. Neyse bakalım 1-2 hafta daha idare edelim de, daha da olmazsa motive kalmaz zaten. liste yapacak bilgisayardan anlayan bir gönüllü aranıyorrrrrrrrr.

cok etkılendım ve acayı pcanım cektı nasıl spor dolu guzel bıgun olmus ya masallh o sauna esofmanalrı nerede satılıyor ıse ayrıyor demek bende alıyım tatıl donusu cok ozendım

kocamla kavga ettım dun spor yapmadım sınırden ustelk cıkoklata ve muz yedım gece 12de aglaya aglya

tatil dönüşü al derim bence hemen :) spor yapmak güzel yaa heleki öyle bir ter attırdıki sorma yani.. internetten getirtebilirsin mesela canım hem daha uygun oluyor hemde garantisi oluyor birçoğunun. ben evkurdan koşu bandı aldığımda onun yanında hediye vermişlerdi. L beden aldım normalde M istiyordum ama iyiki öyle almışım bir beden büyüğünü al ki üstüne çok yapışıp gözüneklerini kapatmasın. fiyatlarıda uygun üstelik. 15 e de var 50 yede var yani.. muzla ç,kolata yemeseymişsin iyiymişte anacaım kocanda bi rahat duraymış ağlatmayaymış seni :2: iyimisin şimdi biraz daha? mutluluk hormonlarını arttırmışsın gece gece iyi gelmiştir inşallah umarım çabuk düzelir eşinle aran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…