iyi valla o sayfa senin bu topic benim dolaşıyorum.zayıflamak için gaz toparlıyorum
kiiiiiiiiiiiiiiiz bana baaaaak
sen 3 günde hemen kilo vericeginimi saniyon haa
kac aydir burdayiz bak okadar cabukmu veriliyoooo haaa :99: :99:
ye sen daha ye daha iyi halay felan cekmen kolay olur dügünde yuvarlarlar seni yerde
ayyyy alamadim hizimi yolucam kiiiiiiiiiizz
cabuk topla kendine cabuuk
hadi simdi algilama
ne olsun canim be bende sürücü sinavina hazirlaniyorum
kafayi yemek üzereyim
yakinda tencere kapagi ile sokaklara düsücem o olucak
hadi hayırlısı şekerim :) darısı başıma :) benm nerden baksan 2.5 yılım var düğüne
hadi bakalim kolay gelsin
Aaaaaaaaaaaaaa kısçeye bak nasıl da saydırmış
Haklısın valla bide ben zor kilo verenlerdenim. Üstelik nişanım daha yeni oldu işte elbise bulamadım bedenime göre
Hala akıllanmadım hee.
Geçiyo canımcım valla zaman. Biz 6 sene önce birlikteliğimiz başladığında hayaller kuruyoduk olurmu ki diyoduk.
Çok uzak geliyodu 6 sene sonrası ama bak şimdi nişanlıyız ve bi sene içinde düğünümüz olcak
Aaaaaaaaaaaaaa kısçeye bak nasıl da saydırmış
Haklısın valla bide ben zor kilo verenlerdenim. Üstelik nişanım daha yeni oldu işte elbise bulamadım bedenime göre
Hala akıllanmadım hee.
Geçiyo canımcım valla zaman. Biz 6 sene önce birlikteliğimiz başladığında hayaller kuruyoduk olurmu ki diyoduk.
Çok uzak geliyodu 6 sene sonrası ama bak şimdi nişanlıyız ve bi sene içinde düğünümüz olcak
kiiiiiiiiiiiiiiiz bana baaaaak
sen 3 günde hemen kilo vericeginimi saniyon haa
kac aydir burdayiz bak okadar cabukmu veriliyoooo haaa :99: :99:
ye sen daha ye daha iyi halay felan cekmen kolay olur dügünde yuvarlarlar seni yerde
ayyyy alamadim hizimi yolucam kiiiiiiiiiizz
cabuk topla kendine cabuuk
hadi simdi algilama
ne olsun canim be bende sürücü sinavina hazirlaniyorum
kafayi yemek üzereyim
yakinda tencere kapagi ile sokaklara düsücem o olucak
sağol canım teşekkür ederim :)
bizimde 6.5 yıl oluyor daha birde 2.5 yıl var düşünb yani :) yazık bize birde ayrı ayrı şehirlerdeyiz:2:
bence daha fazla erteleme ve sonra üzülme canim
canımbnm ılk gunden gec mı kaldınnn okulaaa menun harıkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaunutmusum bısde senı cok sevyrzzzzzz ogretmenımmmmmmmmmmm
Kızlar bizim sorunumuz aileler falan değil henüz o aşamaya gelemedik bile.
Bizim sorunumuz benim kardeşim. Düğün tarihi düşüncemiz aynı zamanlarda.
Bende ona tepkiliyim biraz açıkcası. Onların ilişkisi daha bi yıl bile olmadı.
Biz 6 senedir beraberiz birde bende ondan büyüğüm sonuçta demesi gerekmezmi
Abla siz karar verin biz ona göre bişey yapalım diye. Ama yok biz onları bekliyoruz burdaa.
Bende hem sinirleniyorum hem üzülüyorum herkes önceliğin bende olması gerektiğini söylüyo bende öyle düşünüyorum.
Birde o bana sorcağına ben ona soruyorum. Ne zamansa karar verin bizde salon tutacağız diyorum.
Utanç verici yani
selam bende araniza katilabilirmiyim...
Yeni üyesiyim kadınlar kulubunun ve acilen zayıflamam lazım arkadaşlar tek başıma bu işi beceremiyorum lütfen destek olun bana da başarim su zayıflama illetini ...
Tühh neden ayrı şehirler canım üniversitemi ?
Haklısın kısçem toparlanayım biran önce
geç klmadım da kahvaltı yaparsam kalacaktım
canım hakkınızda hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardr Allah gönlüne göre versin inş
hoşgeldin canım elbette katıl
sende hoşgeldin tatlımmm
sorma yaa bizim işler karışık baya biben bursada yaşıyordum o niğdede sonra tanıştık ettik internetten hiç görüşmeden daha doğrusu görüşemeden 4 yıl geçirdik 5. yılda ilk defa yüzyüze görüştük ama yine değişen birşey yok :2: o afyonda üniversite okuyor ben ankarada :2::2::2::2::2::2:
Amin canım sağol
Wuuuuuww internet aşkı demekHayırlısı olsun canım. Olacağı varsa olur elbet.
Biz hiç zorlamadık aceleye gelmesin hiçbişey dedik. Sizde öyle yapın bence.
sölemeeeeee yaaaaaaaaaaaaaa
ama balkaymakda gıtmıs sana sölımm de sen kımseye söleme tammı
aksam yemegınde
-2-3 catal patates kızartması,piliç döner 2-3 catal,ıncecık dılımmm el yapımı yas pasta komsum yapmıs cnm cektııı 3 catal ancak gelırrr(bir yanım sısmesınnn)
-1 kasık salata, ceyrek ekmegın yarsı kdr beyaz ekmegıde goturdum hee bırde bır lokma bıber dolmasııı nasıl yaaaaaaaaa ama sporummm
70 dkve 25 mekık(50 yaparım yatmadan
su
3,5 lt yakınn
yesıl cay
2 kupa
nasılll
kestanelı pastacım bak senn sorunun sbh ve ogle yı gecırtırıp aksamları cozutmann aksamları vucudddınlenmeye gcyrken sen yukluyorsunnn habıre tamm annenlergec gelyrondan olyr ama corba ve salata yapımını ogrende hem annen hafıfıler hemde sen cıddı anlamda hafıflersınn sekerımmm
sbh guselkahvattı ve erken kalkmaa sorunun sonra ara sonrada oglende kı yemegınnn gusel olursa aksamada sebze yemegı salata corba vs.gıbı hafıf seyler yersennn kg lergıderkalmakısemeskı zaten vucudundaaaaaaaaaaaaaaaaa tmm mııı ablacımmm sen 17 yasındaydın dımı oleyse ablan olurum senın kızzıncıtmedım dımııı yazarkenn
:26:
5 gün iznim maalesef hala yanıma birini almadıkları için.
Bu bile ultra lüks.
Enez'e gidicem canım maksat güzel bi deniz + kafa dinlemek.
Yemekle ilgili olan yazıyı gözüm görmedi yada hafıza bu heemen unuttum diyelim
teşekkürler sağol sen nasılsın :) günaydınlar bu arada :)Merhaba kızlar nasılsınız :):)
cok etkılendım ve acayı pcanım cektı nasıl spor dolu guzel bıgun olmus ya masallh o sauna esofmanalrı nerede satılıyor ıse ayrıyor demek bende alıyım tatıl donusu cok ozendım
kocamla kavga ettım dun spor yapmadım sınırden ustelk cıkoklata ve muz yedım gece 12de aglaya aglya
teşekkürler sağol sen nasılsın :) günaydınlar bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?