70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın :)

Neler yapıyorsunuz zayıflamak için :)

dün koşuya başladım ben :) bugnde lahana diyetine başlayacağım inşallah işte :) bakalım artık zaten o eşofmanlar zayıflatmassa beni artık hiç zayıflamam yani o dereceyim :) bir kova ter attım resmen dün :) eşofmanın içinde birikmiş sağolsun akmamış banyoya girdim bi çıkarttım ki şırıl şırıl aktı aşağıya sanki şişeden boşaltır gibi bugnde lahana çorbasını yapıp başlıyorum diyete inşallah haftaya bugne kadar sonuçları alacağım ve paylaşırım gün gün neler yaptığımı sen neler yapıyorsun??

ermal sauna eşofmanı zayıflatırmı-sauna eşofmanının faydaları zararları kullanımı nelerdir
Termal sauna eşofmanı, zayıflamak için kullanılan bir tür zayıflama aleti olarak tanımlanabilir. Sauna eşofmanlarının faydaları, zararları, yan etkileri ve zayıflama ile kilo vermeye etkisi hakkında çok değişik söylentiler mevcuttur. Öncelikle sauna eşofmanı zayıflatır mı? zayıflatırsa bunun yöntemi nedir onu açıklayalım:
Sauna eşofmanı, vücudun terlemesini engelleyen özel bir takım sentetik materyallerden imal edilen eşofmanlardır. Cildin dış yüzeyinde yer alan ter bezleri, özellikle efor sarfedildiğinde vücudu serinletmek için çalışmaya başlayarak ter üretmektedir. Bu terleme olayı, hem vücudu serinletmekte ve vücut ısısının artmasına mani olmakta, hem de ter içerisinde bulunan, metabolizma artığı olarak tanımlanabilecek olan, ürik asit, toksinler ve tuzları vücut dışına boşaltmaktadır. Yani diğer bir ifadeyle ter bezleri, boşaltım sisteminin bir parçasıdır. İşte bu noktada sauna eşofmanları terlemeye mani olarak vücut ısısının artmasını sağlamakta, artan vücut ısısı ise metabolizma hızını yükseltmektedir. Aynen bir fırının kapağı kapatıldığında ısısının artması sağlandığı gibi vücudun ter bezleri de engellenerek terleme durdurulduğunda vücut ısısı 1-2 derece artmaktadır. Bu da yağ yakımını hızlandırarak kilo kaybı ve zayıflama sürecini tetiklemektedir.

Bazı bilim adamları terlemenin suni yöntemlerle engellenmesinin vücudun sağlığı açısından zararları olabilen bir eylem olduğunu söylüyorlar. Yani sauna eşofmanının meydana getirdiği zayıflama tablosu, o kadar da sağlıklı zayıflama sunmuyor. Ancak neticede hangi zayıflama yöntemi % 100 sağlıklıdır diye olaya baktığımızda da karşımıza 3-5 i geçmeyen zayıflama yöntemleri kalıyor. Neticede her işte olduğu gibi sauna eşofmanları da kalite kalite ayrılıyor. Kaliteli sentetik fiber den yapılmış olanlar biraz daha pahalı ve vücudu yormadan kesin zayıflama sağlıyor.
Sauna eşofmanının bölgesel zayıflama amacıyla da kullanımı mümkün. Özellikle bölgesel zayıflama egzersizleri ile birlikte kullanılıdığında kalça göbek, basen, baldır ve bel bölgesi yağlanmasının yağ yakımı sürecine yardımcı oluyor.

1 aydan beri spor salonuna gidiyorum bende fitnees sauna sonrada buhar odasıı ama bugün üyeliğim bitiyor aerobike mi başlasam diyorum ? fitnees sıkmaya başladı beni ,.

Kızlar dünkü menümü giremediydim:

Sabah

1 dilim ekmek
1 domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu light peynir
1 bardak light süt

Ara

30 dk spor
Armut
Ayran

Öğle

birkaç çatal erişte
Salata
çok az kuşbaşı tavuk
Ayran

Akşam

3 küçük göğüs tavuk
salata
ayran

1 saat yürüyüş

Gün sonunda Toplam: 700 Kalori harcadım.

VEE diyetimin 3. gününde 1 kilo verdim yaşasıııınnn

Son düzenleme:
Herkese günaydınlaaar...

Ne kötü bir gün yine 25 şehidimiz var.

Hala ulusal yas ilan edilmedi. Ne kadar umursamaz insanların eline düşmüşüz biz.

İnternetten aldığım etek ve bluz geldi

Olmaz diye korkuyordum eteğin beli büyük geldi. Pantolon biraz dar oldu ama oldu

Benim bacağımda küçükken geçirdiğim kalça çıkığı ameliyatı nedeniyle biraz şekil bozukluğu var.

O yüzden hiç bişey güzel olmuyor

Ordan zor geçen etek belime büyük geliyo

Herkese günaydın arkadadaslar gerçi öğlen oldu ama :) dün lahana çorbamı yaptım bugün itibari ile lahana diyetine başlamış bulunmaktayimm :) ama o carbanin kokusu waryaa boooooo geldi yani bana tadı da çok guzel degil ama yapicak bise yok kilolarımı acil bı sekilde wermem lazimm dayanabildigim yere kadar icicem :)

Cnm B'nde sırf bu tür sorunlar yüzünden netten hicbise almıyorum deneyip almak en güzeli

lahana diyetini bende yaptım ama en güzeli şöyle kaseye koymadım ben bardağa koydum bir dikişte içiyordum çok sağlıklı bir diyet bütün vücuda iyi geliyor ama tek lahanaylada beslenmedim kahvaltı yaptım az öğlen azda olsa yemek yedim bişeyler atıştırdım çok aza ama kilo verdim lahana antioksidan özelliği var hemde çok faydalı öğünlerde bile içebilirsiniz ama tek lahanaylada çok zor bu diyet akşam yemeği gibi hayal et

1 aydan beri spor salonuna gidiyorum bende fitnees sauna sonrada buhar odasıı ama bugün üyeliğim bitiyor aerobike mi başlasam diyorum ? fitnees sıkmaya başladı beni ,.

fitness ı sevdiğim için birşey diyemeyeceğim ama hava güzelken biraz ara verip doğa yürüyüşü yap derim baktın olmuyor yüzmeye git oda çok etkili oluyor hemde stress atmak için gördüğüm en güzel yöntemlerden birisi

Lahana diyetini bende düsünüyorum aslın da ama su kaybı olmasın o diyette ?

diyet yağ yakıcı olarak geçiyor canım ama su kaybıda kaçınılmaz tabiki. bu sebeple su tüketimini hat safhada tutmak gerekiyor.

tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ne kadar güzel menü hazırlamışsın kendine ende bu şekilde hazırlaya bilsem keşke sabit uyamıyorum birşleye yaa illa değişik olacak hergün yediklerimin kalorisini hesaplamakta zor az yemeye çalışıyorum bugünde lahana diyetine başladım bakalım ne olacak sonuç

hayırlı vede uğurlu olsun canım şekil bozukluğunun tedavisi yokmu canım?? :2:

çorbayı bende başladım bugn içmeye ancak ben içine biraz karabiber pulbiber tuz ve tavuk suyu attım tadından da yenmedi yani bayıla bayıla içtim canım dene istersen tadı güzel oluyor. birde kokusu için içine kekik atabilirsin oda baya güzelleştiriyor kokusunu. blanderdan çektim ben öyle tane tane sevmiyorum çorbayı

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaç gün yaptın bu diyeti we kaç kılo werdim cnmm ??

benim topicte yazdığım diyet sadece çorbadan oluşmuyor canım sadece çorba zaten metabolizmayı altüst eder zararlı olur bi yerden vericem derken diyer yandakileri kaybetmeyi göze alamam. hergün farklı bir destek var yanında bu diyette birinci gün meyve ikinci gün sebze gibi. mesela yarın sebze günü ve ben akşam yemeğinde şöyl tereyağlı bir patates yemek istiyorum fırında :26: ama çorbaya bayıldım diyebilirim arada bir yapıp içerim mutlaka antioksidan ve lezzetli

benimden gerçekten 5 kilolarıgörmem gerek uzun bir aradan sonra. şimdilik 6 lı kilolarla idare edicem

iyi iyi menü güzelmiş valla :) ama hani güzel yani.... yarına ayarlar toparlarsın sıkıntısı olmaz can çekecek şeyler üst üste geldiyse seninmi suçun canım demi yani
YANI:)

10 ekim kaynimin dugunu war bu ay sonu turkiyeye donuyorum dugun icin ama daha gec olucakti erkene almislar zayif bi sekilde donmeyi hayal ediyordumm 70 e raziydim da simdi 22 gunde 6 kg nasil werilirrr yahuuuuuuuuuuuuu uffffffffffffffff
SIKI BIR DET MODU IYI GELIR SANA CNM

DOGRU ISE SUPERMIS HEHEHEH

MERHBALAR sehırler ıcın cok uzgunum cokda yorgunnn esın haberını okuyunca netten baktımm serefsızler neler yapmıs yaa rabbım kıza zamanda fıravun gıbı yapar nlarıda ınsallahhhh yeter artık bıtsın bu ıllet yaaaaaaaaaaaaa

kızlar sbh 10,5 gıbı atıstırdım bgn ısım coktu cunku
1 domtes
2 catal peynır
yrm dlm cvdr ekmegı
1 cay bark.nazo ıctım sonra

işe kyudm
buslugu temsıleyıppp
karnıyarıklık,musakkalık,guvec lık patlıcannn kızartımmm bır suruuu yaaa dolaba yerlestırdımmm sonra tum evı sıldımm salonunperdesını yıkadım camını sıldımmm hopp gerı taktımmm makına bıtmıstı sansdann sonra mutfagımn camını sıldımm toslarımı aldımmm ama spor yapamdım bgn bırazdannn dusa gırmeden oncee leslı ıle bırazyuruycemm ınsl...

sonra ögle yemegı yıcemm ara yok zatenn yıyemedımm vakıtım yoktu hee 1 tane ulker bayram sekrı yedım sekrım dusmesın dıe komsum ıspanak pısırmıss dustan sonra onu yıcemmm yogurtla ve kavun karpuz la
aksamada 5 kg fasulye gelecek onu hazırlayıp buzluga atıcammm yanı gorumcelee paylasıcazzzzzzzzz ınsl... aksamada dunku plıc doneden var cok az,buzlukda pancar yapragı sarmam vardı onu cıkardımmm yaınada corba yaprımm esımleee yerız ınsl...tabı ben cok hafıf yerımbu arada esımde az yemeye baladı dun ılk olarakkk aksam ekmekk yemedı cayın yanına bısku
vı fılan koydum hıc dokunmamıs hehehhe

eee sız naslsnzz ck konustum parmaklarım agrıyrrrrrrrrrrrrrrrr

şimdi doğru söylüyosun haklısın meyve günü var meyve sebze günü çorba et günü doğru söylüyosun ama çok zor ben yapamadım öyle zorlandım en fazla 3 gün dayandım ama lahana süper bir besin arıyorum bulamıyorum bu aralar hiç biryerdede yok bende kabak çorbası içiyorum aynı lahana gibi ama kabak koyuyorum öyle baya zayıfladım ama kahvaltımı yapıyorum 1 dilim çavdar ekmeği yumurta lıhgt peynir öğlen kabak çorbası akşama tavuk az domates salatalık kabak çorbası her saat başı bir bardak su içiyorum 5 bir yerde çay içiyorum ve spor yapıyorum ama lahana harika bri besin keşke bulsamda yapsam çorbasını ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…