- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Günaydın :)
Neler yapıyorsunuz zayıflamak için :)
tatil dönüşü al derim bence hemen :) spor yapmak güzel yaa heleki öyle bir ter attırdıki sorma yani.. internetten getirtebilirsin mesela canım hem daha uygun oluyor hemde garantisi oluyor birçoğunun. ben evkurdan koşu bandı aldığımda onun yanında hediye vermişlerdi. L beden aldım normalde M istiyordum ama iyiki öyle almışım bir beden büyüğünü al ki üstüne çok yapışıp gözüneklerini kapatmasın. fiyatlarıda uygun üstelik. 15 e de var 50 yede var yani.. muzla ç,kolata yemeseymişsin iyiymişte anacaım kocanda bi rahat duraymış ağlatmayaymış seni :2: iyimisin şimdi biraz daha? mutluluk hormonlarını arttırmışsın gece gece iyi gelmiştir inşallahumarım çabuk düzelir eşi
sağol canım iyi diyelim iyi olsun iyi olacak inş kırdık biribirimizi dün bayaa ben daha cok kırdım hep boyle oluyor zaten o suclu oluyor ama ben sıvrı dıllı oldugum ıcımde bısey tutamadıgım ıcın haksız duruma dusuyorum uzuluyorum agzımdan cıkanlara sonra da ..yıne savurdum acımasız cumlelerı...
neyse hemen bakıyorum netten sauna esofamanına benımde evde elıptık bısıkletım var ama kosu bandını daha cok sevıyorum evde koycak yer olsa onuda alırım
dün koşuya başladım ben :) bugnde lahana diyetine başlayacağım inşallah işte :) bakalım artık zaten o eşofmanlar zayıflatmassa beni artık hiç zayıflamam yani o dereceyim :) bir kova ter attım resmen dün :) eşofmanın içinde birikmiş sağolsun akmamış banyoya girdim bi çıkarttım ki şırıl şırıl aktı aşağıya sanki şişeden boşaltır gibibugnde lahana çorbasını yapıp başlıyorum diyete inşallah haftaya bugne kadar sonuçları alacağım ve paylaşırım gün gün neler yaptığımı sen neler yapıyorsun??
Herkese günaydınlaaar...
Ne kötü bir gün yine 25 şehidimiz var.
Hala ulusal yas ilan edilmedi. Ne kadar umursamaz insanların eline düşmüşüz biz.
İnternetten aldığım etek ve bluz geldi
Olmaz diye korkuyordum eteğin beli büyük geldi. Pantolon biraz dar oldu ama oldu
Benim bacağımda küçükken geçirdiğim kalça çıkığı ameliyatı nedeniyle biraz şekil bozukluğu var.
O yüzden hiç bişey güzel olmuyor
Ordan zor geçen etek belime büyük geliyo
lahana diyetini bende mi denesem ne yapsam bilemedim.
1 aydan beri spor salonuna gidiyorum bende fitnees sauna sonrada buhar odasıı ama bugün üyeliğim bitiyor aerobike mi başlasam diyorum ? fitnees sıkmaya başladı beni ,.
Lahana diyetini bende düsünüyorum aslın da ama su kaybı olmasın o diyette ?
Kızlar dünkü menümü giremediydim:
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
3 zeytin
1 kibrit kutusu light peynir
1 bardak light süt
Ara
30 dk spor
Armut
Ayran
Öğle
birkaç çatal erişte
Salata
çok az kuşbaşı tavuk
Ayran
Akşam
3 küçük göğüs tavuk
salata
ayran
1 saat yürüyüş
Gün sonunda Toplam: 700 Kalori harcadım.
VEE diyetimin 3. gününde 1 kilo verdim yaşasıııınnn
İnternetten aldığım etek ve bluz geldi
Olmaz diye korkuyordum eteğin beli büyük geldi. Pantolon biraz dar oldu ama oldu
Benim bacağımda küçükken geçirdiğim kalça çıkığı ameliyatı nedeniyle biraz şekil bozukluğu var.
O yüzden hiç bişey güzel olmuyor
Ordan zor geçen etek belime büyük geliyo
Herkese günaydın arkadadaslar gerçi öğlen oldu ama :) dün lahana çorbamı yaptım bugün itibari ile lahana diyetine başlamış bulunmaktayimm :) ama o carbanin kokusu waryaa boooooo geldi yani bana tadı da çok guzel degil ama yapicak bise yok kilolarımı acil bı sekilde wermem lazimm dayanabildigim yere kadar icicem :)
lahana diyetini bende yaptım ama en güzeli şöyle kaseye koymadım ben bardağa koydum bir dikişte içiyordum çok sağlıklı bir diyet bütün vücuda iyi geliyor ama tek lahanaylada beslenmedim kahvaltı yaptım az öğlen azda olsa yemek yedim bişeyler atıştırdım çok aza ama kilo verdim lahana antioksidan özelliği var hemde çok faydalı öğünlerde bile içebilirsiniz ama tek lahanaylada çok zor bu diyet akşam yemeği gibi hayal et
lahana diyetini bende yaptım ama en güzeli şöyle kaseye koymadım ben bardağa koydum bir dikişte içiyordum çok sağlıklı bir diyet bütün vücuda iyi geliyor ama tek lahanaylada beslenmedim kahvaltı yaptım az öğlen azda olsa yemek yedim bişeyler atıştırdım çok aza ama kilo verdim lahana antioksidan özelliği var hemde çok faydalı öğünlerde bile içebilirsiniz ama tek lahanaylada çok zor bu diyet akşam yemeği gibi hayal et
Yaşın kaç bilmiyorum canım, evde yemek yapabiliyorsan, hiç olmadı bir çorba dahi yapsan yanına bol salata+yoğurt ile mükemmel bir menü olur. Akşamları ekmek kesnlikle yasak zaten, sadece sabah 2 dilim tam buğday, çavdar , tam tahıllı ekmeklerden yiyebilirsin. Diğer öğünlerde ekmeksiz yapamam diyorsan en fazla 1 dilim ye.
Selam canım,
Allah tüm ailelere sabır, şehitlerimize de rahmet eylesin canım. Hepimizin yüreği yanıyor maalesef.
Selam canım,
Sen iyi bir köteği hakediyon zaten, umarım fazla kilo almamışındır. Bir dön buraya itinayla saçını, başını yolacam ben senin
Tebrik ederim canım, burda fazla görmedim seni. İstediğin kadar bu topikte de kalabilirsin sorun yok. 69 olunca öbür gruba gitmek zorunda değilsin, ben 70 ile başladım, şimdi arada 59 u bile görüyorum ama halen burdayım
Arada olur öyle kaçamaklar, sonrasına bak canım, bu haftaki kaçamağına say.
Ne zaman başlayacaksın menü paylaşmaya, biran önce kendini topla artık, daha düğününü yapcaz çıtır hatun olarak
YANI:)iyi iyi menü güzelmiş valla :) ama hani güzel yani....yarına ayarlar toparlarsın sıkıntısı olmaz can çekecek şeyler üst üste geldiyse seninmi suçun canım demi yani
SIKI BIR DET MODU IYI GELIR SANA CNM10 ekim kaynimin dugunu war bu ay sonu turkiyeye donuyorum dugun icin ama daha gec olucakti erkene almislar zayif bi sekilde donmeyi hayal ediyordumm 70 e raziydim da simdi 22 gunde 6 kg nasil werilirrr yahuuuuuuuuuuuuu uffffffffffffffff
DOGRU ISE SUPERMIS HEHEHEHyok ne incitmesi ablacım aksine sağol bilgilendirdiğin içinbundan sonra erken kalkıcam umarııım her şey düzene girerr bir de ben sabah domates peynir falan yeyince midem bulanıyor. bir yerde okumuştum sabah tatlı ağırlıklı kahvaltı yapılınca kilo verme kolaylaşıyormuş doğru mu acaba
benim topicte yazdığım diyet sadece çorbadan oluşmuyor canım sadece çorba zaten metabolizmayı altüst eder zararlı olur bi yerden vericem derken diyer yandakileri kaybetmeyi göze alamam. hergün farklı bir destek var yanında bu diyette birinci gün meyve ikinci gün sebze gibi. mesela yarın sebze günü ve ben akşam yemeğinde şöyl tereyağlı bir patates yemek istiyorum fırında:26: ama çorbaya bayıldım diyebilirim arada bir yapıp içerim mutlaka antioksidan ve lezzetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?