- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
YANI:)
SIKI BIR DET MODU IYI GELIR SANA CNM
DOGRU ISE SUPERMIS HEHEHEH
MERHBALAR sehırler ıcın cok uzgunum cokda yorgunnn esın haberını okuyunca netten baktımm serefsızler neler yapmıs yaa rabbım kıza zamanda fıravun gıbı yapar nlarıda ınsallahhhh yeter artık bıtsın bu ıllet yaaaaaaaaaaaaa
kızlar sbh 10,5 gıbı atıstırdım bgn ısım coktu cunku
1 domtes
2 catal peynır
yrm dlm cvdr ekmegı
1 cay bark.nazo ıctım sonra
işe kyudm
buslugu temsıleyıppp
karnıyarıklık,musakkalık,guvec lık patlıcannn kızartımmm bır suruuu yaaa dolaba yerlestırdımmm sonra tum evı sıldımm salonunperdesını yıkadım camını sıldımmm hopp gerı taktımmm makına bıtmıstı sansdann sonra mutfagımn camını sıldımm toslarımı aldımmm ama spor yapamdım bgn bırazdannn dusa gırmeden oncee leslı ıle bırazyuruycemm ınsl...
sonra ögle yemegı yıcemm ara yok zatenn yıyemedımm vakıtım yoktu hee 1 tane ulker bayram sekrı yedım sekrım dusmesın dıekomsum ıspanak pısırmıss dustan sonra onu yıcemmm yogurtla ve kavun karpuz la
aksamada 5 kg fasulye gelecek onu hazırlayıp buzluga atıcammm yanı gorumcelee paylasıcazzzzzzzzz ınsl... aksamada dunku plıc doneden var cok az,buzlukda pancar yapragı sarmam vardı onu cıkardımmm yaınada corba yaprımm esımleee yerız ınsl...tabı ben cok hafıf yerımbu arada esımde az yemeye baladı dun ılk olarakkk aksam ekmekk yemedı cayın yanına bısku
vı fılan koydum hıc dokunmamıs hehehhe
eee sız naslsnzz ck konustum parmaklarım agrıyrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdi doğru söylüyosun haklısın meyve günü var meyve sebze günü çorba et günü doğru söylüyosun ama çok zor ben yapamadım öyle zorlandım en fazla 3 gün dayandım ama lahana süper bir besin arıyorum bulamıyorum bu aralar hiç biryerdede yok bende kabak çorbası içiyorum aynı lahana gibi ama kabak koyuyorum öyle baya zayıfladım ama kahvaltımı yapıyorum 1 dilim çavdar ekmeği yumurta lıhgt peynir öğlen kabak çorbası akşama tavuk az domates salatalık kabak çorbası her saat başı bir bardak su içiyorum 5 bir yerde çay içiyorum ve spor yapıyorum ama lahana harika bri besin keşke bulsamda yapsam çorbasını ama
yine çıkmış dönerler ortayaeşini tebrik ediyorum ne güzel sana uymuş işte oda verir belki varsa fazlalaığı bende anamı ikna edip lahana diyetine başlattım ama dakika bir gol bir ben geç kalktım diye meyve ye dedim gitmiş kahvaltı yapmış bir güzel bu arada dolaplıkların hayırlı vede uğurlu olsun neşeli sağlıklı günlerde ye inşallah bende dün salça yaptım patlıcanlı kahvaltıda çok seviyorum :26: zayıflayınca o dolaptakileri kilo almamak üzere tok dolu ye inşallah
ınsallah cnm temennnılerın ıcın sagolll donerr tavuk oldugu ıcın ne bılımm kalorısı dusukturrr yaaaaa esımde evt evledıkden sonra bayagı aldı sımdıde ben dıe dıe tmm dedı dun aksamdan basldı bakalımmmm ınsl...gobısı gıderrrr hehehe
bu arada kızlar yarın gıdıp pazara kdr yokummm tamammıııı kayın valıde aradı yufka yapılacakmısss yarın esım oglen gelır aksam uzerı gıderız memleketeee e varkı cn alt tarafıı 1,5 st yolll araba ıle:))) bıldırımımı yaparımsbh da ınsl..vermısımdır bgn spor yapmadım yaaaa ıcım sıkılıyor ufffffffffffffff
tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ne kadar güzel menü hazırlamışsın kendine ende bu şekilde hazırlaya bilsem keşke sabit uyamıyorum birşleye yaa illa değişik olacak hergün yediklerimin kalorisini hesaplamakta zor az yemeye çalışıyorum bugünde lahana diyetine başladım bakalım ne olacak sonuç
İnşallah canım sen de verirsin kiloları :) ben menü hazırlamıyorum aslında, dediğin gibi ben de sadık kalamıyorum çünkü. Evde ne varsa onu yiyorum, ama tabağımı en küçüğünden seçiyorum ki tabağım ağzına kadar dolu olsa bile gözüm doysun diye, bir belgeselde duymuştum kesinlikle deneyin işe yarıyor:). Dün öğlen de arkadaşlarımla buluştum mesela, ama tabağımın hepsini bitirmedim bıraktım, daha çok salata ve ızgara tavuk yedim onu bile yarım bıraktım, bol bol su ve ayran midemi şişirdi.
hımm bak buda güzelmiş tabak küçük olursa içindekiler çok gzükür mantığıyla hareket etmek kulağa hoş geliyoro halde bundan sorna evin en küçük tabağını sahipleniyorum çok teşekkür ederim canı bilgilerin için
Rica ederim, umarım işe yarar :))
inşallah canım benim :) geçen haftadan bu yana 1 kilo 200 gram vermişim bu haftada verirsembu hızla devam ederim
birbirinizi desteklerseniz gider o göbişi eşininpazar günü görüşürz o halde dikkat etde yufkalardan yiyp kilo alma birde madem elin değmiş yap bizede gönder demi olmazki böyle söyledim kaçtım sıcak sıcak yemesi güzel olur şimdi onu :26: ayyy tamam sustum şimdi hem yeme diyorum hemde bize gönder di,yorum :)
ay kıyamam cnm ama yemden olmazkıı borek yerım soyle domateslısındennninşallah canım benim :) geçen haftadan bu yana 1 kilo 200 gram vermişim bu haftada verirsembu hızla devam ederim
menun cok gusell de tartı hakkında bılgım yok seker yaaaaaaaaaabugünkü listem:
sabah: tost+ şekersiz çay (aslında yeşil çay ile içiyorum ama yeşil çayıma eşim de musallat oldu son zamanlarda bitmiş )
ara öğün: orta boy elma
öğlen: mantarlı tavuk sote+ salata yağsız
arada: alabilirsem ananaslı activia yicem
akşam : 4 adet köfte ve yogurt
ara:bi bardak light süt + nektarin yada badem
bugünlük bu kadarben şimdilik köfteye kadar geldim. köfteleri de pişirttim iş yerime geldi. 6-7 gibi yemeyi planlıyorum.
bu arada bana vücut analizi olan bir tartı önerir misiniz? Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi | Hepsiburada.com birşey var ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum.:44:
cnm sımdıı bol su ıcerek seker den tatlıdan uzak durarakkk,aksamları hafıf yıyerek mumkunse 7 den sonra bırsey yemeyerekkk ve vaktı n varsaa spor yaparakkkkkbende zayıflamak istiyorummm , nereden başlamalıyım ?
ay kıyamam cnm ama yemden olmazkıı borek yerım soyle domateslısındennnheheh senn ıcınde yerımmm bakheeeeee nerde oturyosunn gondereyım kargo ıleee bu aada aartdakı ler sız mısınızz cok tatlısınız sız senızzz cnmmmmm bu arada ben kg verdıkce aynayalara taklr oldum gelıp gıdıppp gobısıme bkyrmm yaaaaaaaa cıkmısmı ınmısmı dıeee psıkopatlastım heraldeee hhehe ne guselvermıssın cnm tebrıkler ınsl..yarında bır bu kdrverdıgını gorurusunnnnnnn
ögle 3 y.k ıspanak 3 kasık yogurt yrm dlm cvdrekmegııı 1 dılım kavunnn
ara 1 salkım uzum(wc ıcın bol yıyorum bagırsakları full calıstırıyorr tavsıyemm olur sızleree yarına bırsey kalmasın)
aksam 1 kepce sehrıye corba,3-4 tane sarma yerımmm pazıı sarması yaneee bsrmhmmt canın cekmesındonerıde 1-2catal batarımheraldeee
kızlar lahana diyeti + koşu bandında 1 saat tempoulu ( 6 ve 5.5 arada bir 8 ve 9 ) yürüyüş + leslie ile 20 dakika spor sonucunda ilk günde 700 gram vermiş bulunmaktayım71.8 dim sabah aç karnına tartıldığımda az önce tartıldım ve 71.1 çıktım :119::122::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?