70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yine çıkmış dönerler ortaya eşini tebrik ediyorum ne güzel sana uymuş işte oda verir belki varsa fazlalaığı bende anamı ikna edip lahana diyetine başlattım ama dakika bir gol bir ben geç kalktım diye meyve ye dedim gitmiş kahvaltı yapmış bir güzel bu arada dolaplıkların hayırlı vede uğurlu olsun neşeli sağlıklı günlerde ye inşallah bende dün salça yaptım patlıcanlı kahvaltıda çok seviyorum :26: zayıflayınca o dolaptakileri kilo almamak üzere tok dolu ye inşallah

hımm lahana yerine kabakta gayet uygun olurmuş aslında şöyle bir tadını düşündümd :) benm zaten çok acıkan yada yemeğe duyarlı bir bünyem olmadığı içi n lahana diyetinin bu halşiyle idare debiliyorum ama diyet bittikten sonra senin yaptığın şekilde devam etmek çok mantıklı geldi öğlen çorba akşamda yanında birşeyler ve sabah güzelce bir kahvaltı hiçte fena değil yani teşekkür ederiğm bilgilendirmen için umarım lahaan bulursun annem pazardan bulmuştu ben maça gittiğimde msj atmış tı bayadır bulamıyorduk bizde ben çığlığı basınca odada millet şaşırdı lahana bulundu diye sevinenmi olur diye

ınsallah cnm temennnılerın ıcın sagolll donerr tavuk oldugu ıcın ne bılımm kalorısı dusukturrr yaaaaa esımde evt evledıkden sonra bayagı aldı sımdıde ben dıe dıe tmm dedı dun aksamdan basldı bakalımmmm ınsl...gobısı gıderrrr hehehe

bu arada kızlar yarın gıdıp pazara kdr yokummm tamammıııı kayın valıde aradı yufka yapılacakmısss yarın esım oglen gelır aksam uzerı gıderız memleketeee e varkı cn alt tarafıı 1,5 st yolll araba ıle:))) bıldırımımı yaparımsbh da ınsl..vermısımdır bgn spor yapmadım yaaaa ıcım sıkılıyor ufffffffffffffff

birbirinizi desteklerseniz gider o göbişi eşinin pazar günü görüşürz o halde dikkat etde yufkalardan yiyp kilo alma birde madem elin değmiş yap bizede gönder demi olmazki böyle söyledim kaçtım sıcak sıcak yemesi güzel olur şimdi onu :26: ayyy tamam sustum şimdi hem yeme diyorum hemde bize gönder di,yorum :)

İnşallah canım sen de verirsin kiloları :) ben menü hazırlamıyorum aslında, dediğin gibi ben de sadık kalamıyorum çünkü. Evde ne varsa onu yiyorum, ama tabağımı en küçüğünden seçiyorum ki tabağım ağzına kadar dolu olsa bile hem gözüm doysun hem de az yemiş olayım diye, bir belgeselde duymuştum kesinlikle deneyin işe yarıyor:). Dün öğlen de arkadaşlarımla buluştum mesela, ama tabağımın hepsini bitirmedim bıraktım, daha çok salata ve ızgara tavuk yedim onu bile yarım bıraktım, bol bol su ve ayran midemi şişirdi.

Çok az yeme bence, yani çok aç kalınca insan bir sonraki öğünde daha çok saldırıyor

Son düzenleme:

hımm bak buda güzelmiş tabak küçük olursa içindekiler çok gzükür mantığıyla hareket etmek kulağa hoş geliyor o halde bundan sorna evin en küçük tabağını sahipleniyorum çok teşekkür ederim canı bilgilerin için

bugünkü listem:
sabah: tost+ şekersiz çay (aslında yeşil çay ile içiyorum ama yeşil çayıma eşim de musallat oldu son zamanlarda bitmiş )
ara öğün: orta boy elma
öğlen: mantarlı tavuk sote+ salata yağsız
arada: alabilirsem ananaslı activia yicem
akşam : 4 adet köfte ve yogurt
ara: bi bardak light süt + nektarin yada badem

bugünlük bu kadarben şimdilik köfteye kadar geldim. köfteleri de pişirttim iş yerime geldi. 6-7 gibi yemeyi planlıyorum.

bu arada bana vücut analizi olan bir tartı önerir misiniz? Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi | Hepsiburada.com birşey var ama ne kadar sağlıklı bilemiyorum.:44:

inşallah canım benim :) geçen haftadan bu yana 1 kilo 200 gram vermişim bu haftada verirsembu hızla devam ederim
ay kıyamam cnm ama yemden olmazkıı borek yerım soyle domateslısındennn heheh senn ıcınde yerımmm bakheeeeee nerde oturyosunn gondereyım kargo ıleee bu aada aartdakı ler sız mısınızz cok tatlısınız sız senızzz cnmmmmm bu arada ben kg verdıkce aynayalara taklr oldum gelıp gıdıppp gobısıme bkyrmm yaaaaaaaa cıkmısmı ınmısmı dıeeepsıkopatlastım heraldeee hhehe ne guselvermıssın cnm tebrıkler ınsl..yarında bır bu kdrverdıgını gorurusunnnnnnn

ögle 3 y.k ıspanak 3 kasık yogurt yrm dlm cvdrekmegııı 1 dılım kavunnn

ara 1 salkım uzum(wc ıcın bol yıyorum bagırsakları full calıstırıyorr tavsıyemm olur sızleree yarına bırsey kalmasın)
aksam 1 kepce sehrıye corba,3-4 tane sarma yerımmm pazıı sarması yaneee bsrmhmmt canın cekmesındonerıde 1-2catal batarımheraldeee

menun cok gusell de tartı hakkında bılgım yok seker yaaaaaaaaaa

bende zayıflamak istiyorummm , nereden başlamalıyım ?
cnm sımdıı bol su ıcerek seker den tatlıdan uzak durarakkk,aksamları hafıf yıyerek mumkunse 7 den sonra bırsey yemeyerekkk ve vaktı n varsaa spor yaparakkkkk

fotoğraftaki biziz canım benim çok sağol teşekkür ederim iltifatın için menü güzel o göbişde gider merak etme sen hiç bişicik kalmaz sen gönder bana ben ankaradayım yada sen ye benim yerime ama az ye hani sanada banada diyet olsun

sanirim bu lahana corbasina alisiyorumm artikk ilk ictigimde kokusundan tadindan midem bulaniyordu simdi o etkilemiyor beni tencerem bitti 4 kase icmis bulunmaktayimm birazdan yarin icin yeni lahana corbami pisiricemm menu mu yaziyim mi bilemedim hep ayni seyleri yiyorimmm corbaaaa corbaaaa corbaaa

çok güzel bence içebilmen faydasını görücen ama menü kalabalık lahana çorbası diyeti yaz çıkar menü birde kilo verdiğini yarından anlarsın ama muz karpuz kavun yeme bunlar olmasa daha iyi biraz ekşi ve çok tatlı olmayan meyvelere yönel yarın tartılırsan anlarsın kilo verdiğini ama su kaybı birazıda unutma ama yağlarıda yakıyor

kızlar lahana diyeti + koşu bandında 1 saat tempoulu ( 6 ve 5.5 arada bir 8 ve 9 ) yürüyüş + leslie ile 20 dakika spor sonucunda ilk günde 700 gram vermiş bulunmaktayım 71.8 dim sabah aç karnına tartıldığımda az önce tartıldım ve 71.1 çıktım :119::122::124:

çok sevindim ne mutlu sana bende dün tuz yedim ödem yaptı bana galiba bugün tatılamadım korkuyorum artık tartıya çıkmaktan zaten bozulmuş galiba bir haftadır baya farklı sonuçlar çıkartıyor yeni bir tane alcam ama dijital almıcam

akşam oğlan yatmadı diş çıkartıyor sanırım huysuz biraz gece 5 e kadar uyumadıım ve dayanamdım çiğdem yedim ve dayanamadım 32 kaşık pilav yedin gece o saatte
şimdi bugün sabah az kahvaltı ve kabak çorbası içitim iki bardak ve zayıflama çayı o kadar bu gece uyutur inşallah şekerim olduğu için geceleri ani acıkma geliyor
bugün çok ağladım belki 1 saate yakın çok moralim bozuluyıor bazen dayanamıyorum şu kiloları veremedikçe üzülüyorum veriyorum ama az sabır etmem lazım ama ALLAHIM yardım et bana ve zayıflamak isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…