70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bend karar verdim 3 günde 1 tartılacağım :):):))

hımmm anladım allah yardımcımız olsun canım ağlama ama bende çok ağlıyordum zamanında ama bi halta yaramıyor o göz yaşları hatta su kaybı yaratıp kilo vermene bile neden olmuyor yani boş yere üzme kendini çabalarsak olack hepsi güzelcene.. eğer şeker gibi bir problem yaşıyorsan bi doktor kontrolünde diyt yapman daha iyi olmazmı canım???

insallah 20 gune kadar 6 7 kilo wermem lazimm o yuzden bu yonteme baswurdumm umarimm bi faydasini gorurum yoksa cok uzulucem walla

şunu unutmadan kızlar salatalık faydalarını yazın nette okuyun çok güzel kilo verdiriyor çok yakın bir dostum salatalık ara öğünlerde sık sık yiyerek 6 kilo verdi yemeğinide az yedi ama bol salatalıkla karnını doyurdu kilo verdi bende hala yiyorum arada acıkınca çok faydası oluyor

sende lahana diyetini denesene cnmm kisa surede kilo werebilirsin belki

çok doğru söylüyosun çok denedim çok faydasını gördüm ama lahana bulamadım çok baktım ama bulamadım bu aralar marketlerede gelmiyor şimdi kabak çorbası yapyom bende aynı lahana gibi sadece kabak koyuyorum ama lahananın yerini tutmaz ama içiyorum lahana bulursan kısa sürede bende başlıcam

aslında haklısın inşallah gidicek inanıyorum buna ama bazen ümitsiz oluyor insan ama ağlamayı bırakıp iradeli olmalıyım sabır etmeliyim evek haklısın gidicem doktora faydası olur mutlaka

salatalıkla zayıflanıyor zayıflanmasınada karnım bir şişiyorki benim sorma gaz sıkışma sorunu oluşuyor ağrı sancı öldürüyor insanı benim bünyeyle alakalı saırım ablamda baya kilo vermişti bi aralar salatalıkla :2:

aslında haklısın inşallah gidicek inanıyorum buna ama bazen ümitsiz oluyor insan ama ağlamayı bırakıp iradeli olmalıyım sabır etmeliyim evek haklısın gidicem doktora faydası olur mutlaka

faydasını çokça göreceksin bence. ama tavsiyede bulunmak isterim eğer imkanın varsa özel bir diyetisyene git polikliniği kendine ait olana yani. çnkü hastanelerdekiler eline 2 kağıt parçası verip gönderiyorlar şunu bunla değiştir ye falan diye bi bakmıyor yağ oranın nedir ne değildir bi kan alıyorlar formaliteden ama yazdıkları şeyler yine aynı yani.. bir kaç doktora gittim devlette hep aynı sıkıntıyla karşılaştım. eve koşu bandı almasaydım eğer özel bir polikliniğe gidecektim ama maalesef şuanda para yetiştirmem imkansız yani

evet doğru söylüyosun bazı kimseye salatalık iyi gelmiyor duymuştum ama o zaman senin yemen iyi değil

anladım özele giderim ama onlarda baya ücretli en son annem gitmişti 100 tl alıyor her defasında ama sağlık bu daha önemli koşu bandı nasıl zevklimi diğer sporlar gibi sıkıcımı çok istiyorum ben ya bütün vücut çalışıyor onda sağlıklı baya değilmi

oldukça memnunum valla ben 2 gündür 1 saat yürüyüş yapıyorum sauna eşofmanlarla birlikte ve eşofmanı çıkartırken resmen şişeden döker gibi ter döküyorum banyoya şırıl şırıl yani düşün :) şehrine göre değişiyor diyetisyen fiatları ben ankaradayım ucuza bulduğum tek yer 200 tl istedi onada öğrenci halimle gücüm yetmedi açıkcası ama ablam bursada 50 tl ye gidiyor üstelik 3 haftada bir gidiyor yani. benm 200 e bulduğum yer her hafta gitmem gerekn bir yerdi ve benim evime oldukça uzak ankaradada ulaşım pahalı biraz gidiş geliş de aylık 50 tl civarında tutuyordu o yüzden gözüm yemedi o parayı ona vermeyi koşu bandı aldım evde açıyorum müziğimi yada filmimi koşuyorum öncesindede leslie ile 20 dakika spor yapıyorum gayet memnunum :)

evet doğru söylüyosun bazı kimseye salatalık iyi gelmiyor duymuştum ama o zaman senin yemen iyi değil

sanırtım öyle.. birde benim şu derdim var ben zaten çok fazla yemek yiyen birisi değilim üstüne üstelik sporcuyum yani ama kilo veremiyorum ne yapacağımıda bilmiyorum

Yok canım malesef herhangi bi çözümü yok. Estetik operasyonları bilemiyorum ama tıbben yok.

20 yıl önce ki ameliyat işte. O zamanki şartlarda bu kadar yapmışlar.

Yok canım malesef herhangi bi çözümü yok. Estetik operasyonları bilemiyorum ama tıbben yok.

20 yıl önce ki ameliyat işte. O zamanki şartlarda bu kadar yapmışlar.

hımm olsun sıkma canını canım sen kendini güzel hisset herkes seni güzel görecektir zaten

Vaoov süper gidiyorsun canım darısı başımıza bol bol suyunu iç susuz kalma inşallah böyle devam ederr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…