- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
çok sevindim ne mutlu sana bende dün tuz yedim ödem yaptı bana galiba bugün tatılamadım korkuyorum artık tartıya çıkmaktan zaten bozulmuş galiba bir haftadır baya farklı sonuçlar çıkartıyor yeni bir tane alcam ama dijital almıcam
bend karar verdim 3 günde 1 tartılacağım :):):))
akşam oğlan yatmadı diş çıkartıyor sanırım huysuz biraz gece 5 e kadar uyumadıım ve dayanamdım çiğdem yedim ve dayanamadım 32 kaşık pilav yedin gece o saatte
şimdi bugün sabah az kahvaltı ve kabak çorbası içitim iki bardak ve zayıflama çayı o kadar bu gece uyutur inşallah şekerim olduğu için geceleri ani acıkma geliyor
bugün çok ağladım belki 1 saate yakın çok moralim bozuluyıor bazen dayanamıyorum şu kiloları veremedikçe üzülüyorum veriyorum ama az sabır etmem lazım ama ALLAHIM yardım et bana ve zayıflamak isteyenlere
çok güzel bence içebilmen faydasını görücen ama menü kalabalık lahana çorbası diyeti yaz çıkar menü birde kilo verdiğini yarından anlarsın ama muz karpuz kavun yeme bunlar olmasa daha iyi biraz ekşi ve çok tatlı olmayan meyvelere yönel yarın tartılırsan anlarsın kilo verdiğini ama su kaybı birazıda unutma ama yağlarıda yakıyor
insallah 20 gune kadar 6 7 kilo wermem lazimm o yuzden bu yonteme baswurdumm umarimm bi faydasini gorurum yoksa cok uzulucem walla
üzülme çünkü kiloı verirsin mutlaka azim sadece bende bazen çok üzülüyorum ama dayanmak lazım
sende lahana diyetini denesene cnmm kisa surede kilo werebilirsin belki
hımmm anladım allah yardımcımız olsun canımağlama ama bende çok ağlıyordum zamanında ama bi halta yaramıyor o göz yaşları hatta su kaybı yaratıp kilo vermene bile neden olmuyor yani boş yere üzme kendini çabalarsak olack hepsi güzelcene.. eğer şeker gibi bir problem yaşıyorsan bi doktor kontrolünde diyt yapman daha iyi olmazmı canım???
şunu unutmadan kızlar salatalık faydalarını yazın nette okuyun çok güzel kilo verdiriyor çok yakın bir dostum salatalık ara öğünlerde sık sık yiyerek 6 kilo verdi yemeğinide az yedi ama bol salatalıkla karnını doyurdu kilo verdi bende hala yiyorum arada acıkınca çok faydası oluyor
aslında haklısın inşallah gidicek inanıyorum buna ama bazen ümitsiz oluyor insan ama ağlamayı bırakıp iradeli olmalıyım sabır etmeliyim evek haklısın gidicem doktora faydası olur mutlaka
salatalıkla zayıflanıyor zayıflanmasınada karnım bir şişiyorki benim sormagaz sıkışma sorunu oluşuyor ağrı sancı öldürüyor insanı benim bünyeyle alakalı saırım ablamda baya kilo vermişti bi aralar salatalıkla :2:
faydasını çokça göreceksin bence. ama tavsiyede bulunmak isterim eğer imkanın varsa özel bir diyetisyene git polikliniği kendine ait olana yani. çnkü hastanelerdekiler eline 2 kağıt parçası verip gönderiyorlar şunu bunla değiştir ye falan diye bi bakmıyor yağ oranın nedir ne değildir bi kan alıyorlar formaliteden ama yazdıkları şeyler yine aynı yani.. bir kaç doktora gittim devlette hep aynı sıkıntıyla karşılaştım. eve koşu bandı almasaydım eğer özel bir polikliniğe gidecektim ama maalesef şuanda para yetiştirmem imkansız yani
anladım özele giderim ama onlarda baya ücretli en son annem gitmişti 100 tl alıyor her defasında ama sağlık bu daha önemli koşu bandı nasıl zevklimi diğer sporlar gibi sıkıcımı çok istiyorum ben ya bütün vücut çalışıyor onda sağlıklı baya değilmi
evet doğru söylüyosun bazı kimseye salatalık iyi gelmiyor duymuştum ama o zaman senin yemen iyi değil
fitness ı sevdiğim için birşey diyemeyeceğim ama hava güzelken biraz ara verip doğa yürüyüşü yap derim baktın olmuyor yüzmeye git oda çok etkili oluyor hemde stress atmak için gördüğüm en güzel yöntemlerden birisi
diyet yağ yakıcı olarak geçiyor canım ama su kaybıda kaçınılmaz tabiki. bu sebeple su tüketimini hat safhada tutmak gerekiyor.
tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ne kadar güzel menü hazırlamışsın kendine ende bu şekilde hazırlaya bilsem keşke sabit uyamıyorum birşleye yaa illa değişik olacak hergün yediklerimin kalorisini hesaplamakta zor az yemeye çalışıyorum bugünde lahana diyetine başladım bakalım ne olacak sonuç
hayırlı vede uğurlu olsun canımşekil bozukluğunun tedavisi yokmu canım?? :2:
çorbayı bende başladım bugn içmeye ancak ben içine biraz karabiber pulbiber tuz ve tavuk suyu attım tadından da yenmedi yani bayıla bayıla içtim canım dene istersen tadı güzel oluyor.birde kokusu için içine kekik atabilirsin oda baya güzelleştiriyor kokusunu. blanderdan çektim ben öyle tane tane sevmiyorum çorbayı
Yok canım malesef herhangi bi çözümü yok. Estetik operasyonları bilemiyorum ama tıbben yok.
20 yıl önce ki ameliyat işte. O zamanki şartlarda bu kadar yapmışlar.
kızlar lahana diyeti + koşu bandında 1 saat tempoulu ( 6 ve 5.5 arada bir 8 ve 9 ) yürüyüş + leslie ile 20 dakika spor sonucunda ilk günde 700 gram vermiş bulunmaktayım71.8 dim sabah aç karnına tartıldığımda az önce tartıldım ve 71.1 çıktım :119::122::124:
Vaoov süper gidiyorsun canım darısı başımızabol bol suyunu iç susuz kalma inşallah böyle devam ederr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?