70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canım benim ama canım şuanda müthiş derecede çikolata ve türevlerinden çekiyor dayanamayacağım sanırım :26: dövün beni kızlar

Meyve ye bir tane, ya da evde diyet kola tatlandırıcılı içeceklerden varsa bir bardak iç tatlı ihtiyacını giderir. Kendini oyala bir şekilde, yoksa alacaksın kalorileri.

Sabah-72 kg

Kahvaltı

Tavada yumurta (2 adet)
1 kibrit kutusu peynir
Çok az(tadımlık) tereyağı ve kaymak
1 zeytin
1 domates ve salatalık
1 dilim ekmek

Ara: 30 dk Leslie ile Spor

Öğle:

Önce 1 bardak yeşil çay
4 kaşık domatesli biberli kıyma kavurması
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

Ara: 5 fındık
30 Dk Leslie ile Spor

Akşam:

Önce 1 bardak yeşil çay
Birkaç çatal kıymalı-sebzeli yumurta
1 bardak ayran
3 küçük ekler pasta

Yemekten sonra: 15 dk Leslie ile spor
: 45 dk yürüyüş

Toplam harcadığım kalori: 610 Kcal

Meyve ye bir tane, ya da evde diyet kola tatlandırıcılı içeceklerden varsa bir bardak iç tatlı ihtiyacını giderir. Kendini oyala bir şekilde, yoksa alacaksın kalorileri.

diyetim meyve ve lahana idi bugn meyve yedim bolbol zaten bence ben bir an önce uyuyayım :) yarın sebze partisi yapıcam kendime fırında güzelcene :) yarın diyetimde sebze günüm akşama patates iznim var yada sabaha da yapabilirm artık varya böyle yarını iple çeker oldum

allah menüye bak be ne güzelmiş bu böyle çok beğendim canım bu haftadan sonra bende uygulamak isterim bunu peki aldığın kalorileri hesapladığın bir yer varmı birde bu leslie nin kalorilerini nerden hesaplıyorsun??? ben bulamadım bir türlü

heh o da şöyle oluyor kii :)) ben bir adımsayar (pedometre de deniyor) aldım onunla tüm yürüdüğün adımları sayıyor, kaç km yürümüşsün, kaç gr vermişsin, kaç kcal yakmışsın öğreniyorsun. İnsanı harekete teşvik eden bir alet, küçücük at cebine çık o adımlarını saysın :)

Sabah: special k bugday gevregi
ara: uzum-seftali
ogle:yok
aksam: 4 kucuk izgara kofte+1 kucuk izgara tavuk+1 bardak kola
ara:yesilcay

spor olarak 18 dk mari winsor pilates buns&thighs, 8 min buns ve 8 min thighs

selam kızlar
bugünde pek kimse gelmemiş

hasretle yolunuzu gözlüyorum

40 dk yürüdük arkadaşlarlar kendime geldim
haftada 3 gün en azından yürümeye karar verdik
sirkeli ballı suyumuda içtim
bismillah dedim bakalım
kaç gün sürecek azmim

neyse bakalım
iyi geceler kızlar

ne gusell su tarıfı yazz bana mesaj at sana zahmet cnmmmmm bende yapıyımmm bu hfta ınsl..kg vermısımdrrrrrrrrrrrr

tartı gene aynı gosterıyorr g hıc verememeısım nedenkı acabaaaaaaaa??????????? bılgı verınbana ya gene 71,4 dıyor tartımmm:84::84::84::84::84:

tartı gene aynı gosterıyorr g hıc verememeısım nedenkı acabaaaaaaaa??????????? bılgı verınbana ya gene 71,4 dıyor tartımmm:84::84::84::84::84:

arada bir olur öyle canım sıkma canını yeme tarzını benimsemiş olabilir vücudun o yüzden bir günlük bir değişiklik yap derim ben yada harketini arttır yani aldığın kalori ile harcadığın eşit ise kilo vermezsin ama kilonu korursun o yüzden ya aldığın kaloriyi azalt yada harcadığın miktarı arttır derim ben
Herkese günaydınlarrr,

günaydın kızlaaarrrrrrr sabahınız gününüz geceniz sizin için en güzel şekilde geçsin bol bol yağlarınızı yakın kilolarınızdan kurtulun ki mutluluğumuz iki katına çıksın :13:

ama ama ama ben hep burdayım ki niye öyle diyorsunki sen

Sabah: special k bugday gevregi
ara: uzum-seftali
ogle:yok
aksam: 4 kucuk izgara kofte+1 kucuk izgara tavuk+1 bardak kola
ara:yesilcay

spor olarak 18 dk mari winsor pilates buns&thighs, 8 min buns ve 8 min thighs

menü güzel tebrik ederim kestaneli pastacım.. bak kuzum senin adını yazarken canım pasta çekip duruyor nedir bu yaa forumdaki isimler pastalar kaymaklar ballar falan can bu yaa ama yapılmazki diyetteki bi insana bu

adım sayarı bende düşünüyorum canım bakayım bugn bulabilirsem alacağım dün başka bir forumda bir arkadaş daha bahsetmişti almayı planlıyorum gerçi koşu bandındaki kalorimi görüyorum günlük 1100 kaloriye kadar çıkıyorum ama leslie de var ssonuçta koşudan öncesinde o yüzden onda kaç kalori yaktığımı görmek istiyorum ki daha fazla harekete teşvik olsun bende. o alet hakikaten kalk leyyynn yürü diye başında direten birisi kadar etkili

ne gusell su tarıfı yazz bana mesaj at sana zahmet cnmmmmm bende yapıyımmm bu hfta ınsl..kg vermısımdrrrrrrrrrrrr

fortuma yazayım direk ben sanada özelden msj atayım canım görüpte uygulamak isteyenleer olur belki

BUYRUN BAYANLAR LAHANA DİYETİ ANCAK 1 HAFTADAN FAZLA UYGULAMAYINIZ. DİYETE BAŞLANGIÇTA MORAL İÇİN YAPIN DERİM VE SPORLA DESTEKLEYİNKİ Bİ ANDA KİLO KAYBI YAŞAACAĞINIZ İÇİN SARKMA OLMASIN ORANIZDA BURANIZDA

YAĞ YAKMA DİYETİ

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye

atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber

veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz.

10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar

ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz

o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna

yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

diyet Planı

1.gün:

Çorba ve meyve günü:

Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.

İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.

Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:

Çorba ve sebze günü:

Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle

yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.

Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.

Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.

Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:

Çorba, meyve ve sebze günü:

İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.

Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi

hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:

Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):

Muz ve yağsız süt bugün serbest.

Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar

yağsız süt içebilirsiniz.

Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun

potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.

İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.

(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:

Et, Domates ve Çorba günü:

Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca

300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar

domates yiyebilirsiniz.

Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8

bardak su içiniz.

Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:

Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:

İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz.

2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz.

Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:

Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:

Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve

istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız

4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun

yüksek proteine ihtiyacı var.

* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.

* Bol bol su içiniz.

* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve

kahveye koymayınız.

* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli

çok yararlı.

* Greyfurt çok iyi.

* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Diyetin en kötü günü 2.günüdür. Bundan sonra kilo

vermeye başladığınızda motivasyonunuz artacaktır.

3.gün sonunda isterseniz diyeti bitirebilirsiniz.

Önemli Not: diyet 7 günlük yapıldıktan sonra 2-3

gün ara verilmeli. Ara verildiği günlerde yine hafif yiyecekler yenmeli aşırıya kaçılmamalıdır.

SUZANCIM SANA AYRICA ÖZELDEN MESAJ ATICAM TATLIM

suzan bende aynen :S nefret edıyorum bu durumdannnn ama bu hafta spor yapamadım gelen gıden oldu mısafırdı suydu buydu derken yalan oldu spor yemek duzenıde sastı ara ogunler yok aksam yemegı gec cok normal

haftaya tatılden donunce ıns sauna eşofmanımı alıyorum dıyetsyenımn verdıgı dıyete baslayıp zayıflıyorum kurbana kadar ınsallah

walla bunu motıve olsun dıye tatılden gelınce bı hafta uygulycam sauna esfmanımla sporumuda yaparak sonra kendı 3 ana 3 ara ogunu olan doktorumunv erdıgı dıyet lıstesıne uyucam su dıyetle 69 u bı gorıyım de gelısmelerı ayzarım kuzular ben ve tombul bedenım yarın tatile gidiyoruz inşllah ordan zayıflayark donerım yuzucem bol bol dıye kendımı tesellın edıyorum neyse almıyımda vermesemde olur gelınce lahana dıyetı kızlar hedefım kurbana kadar 67 olmak daha kurbanda ıns oncesı ve sonrası dıye foto paylasırım su an pek fark olmadıgı ıcın paylasmadım gidenler geldiği ve sabitlendiği için

sagol cnm ınsl..baslarımm gereklı malz.aldıkda sonra da bunda hıc kahvaltı yokkkk,ekmek yok,,eeebırde kırmısı et le fasla arama yok tavuk etı olmazmııııı

evt yaa gecen hafta ne gusel 800 gr gıtmıstı ama bu hfta spor da yaptım dıkkt ettm kacamakda yapmadım pekkk nendn anlamadımkıııııııııııı

kestaneli pastaya bayilirim uye olunca ilk aklima bu geldi bisey sorucam mesela benim gunluk aldigim kalori1000 kaloriyse gunde 1000den fazla mi kalori yakmam gerek kilo verebilmek icin?

cnm mrb diyet listesi hoşuma gitti
pzt başlamayı düşünüyorum
ama çorbayı nasıl yapacağımı anlayamadım
sen denediysen biraz anlatabilirmisin???

bende aynısını düşünüyorum kurbana kadar 65 olsam büyük fark olacak :) birlikte ilerliyoruz ne güzel :) bende koyarım fotoğraf o zamana kadar öğrenirsem eğer nasıl foto koyulacağını ben daha çok yeniyim forumda

canım tavuk etide yiyebilirsin ama yağsız kısmını tüketmeye bak. ben göğüs eti sevmiyorum çok yavan oluyor diye ancak aşçılığımın verdiği bilgilere dayanarak burdanda söyleyeyim ( ki bende öyle tüketiyorum acayip leziz oluyor) tavuğun göğüs bölümünü pişirmeden önce 2 saat kadar buz dolabında 1 su bardağı süt ve 1 çay kaşığı kara biber 1 yemek kaşığı zeytin yağında bekletin. but eti gibi yumuşacık oluyor istediğiniz yemekte rahatlıkla kullanabilirsiniz..

cnm mrb diyet listesi hoşuma gitti
pzt başlamayı düşünüyorum
ama çorbayı nasıl yapacağımı anlayamadım
sen denediysen biraz anlatabilirmisin???

hem sana hemdee başka arkadaşlar varsa onlarada cevap vermiş olayım canım buradan.. çorba tarifi için yazan bütün malzemeleri bir tencereye koy üzerine su ekle biraz büyük bir tencerede yapmanı tavsiye ederim çünkü lahana fazla yer kaplıyor koyduğun suyun malzemelerin üstüne çıkması gerekiyor. bu malzemeleri güzelce haşla yumuşacık olana kadar malzemelerin. sonrasında kaynamaya başlayınca ben içine 1 adet tavuk suyu koydum ( vrsa evde yaptığından yoksada şu knorr un yeni çıkarttığı jöle olanından kullan derim diğerleri sağlıksız çünkü) biraz tuz kara biber pul biber ekledim karıştırdım iyice tatları yedirene kadar. sonra çıkartıp blander dan geçir çorbanı. eğer tasne tane görüntüsü olsun möalzemeleri göreyim dersen direk o şekildede tüketebilirsin tatlım. blanderdan geçirince görüntü olarak biraz mide kaldırıcı olabiliyor bazı insanlara göre o yüzden kendi isteğine göre ayarla derim sonrasında ise afiyetle tüket tatlım güzel zayıflamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…