70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kıslar.. ben %100 detoksu bitirdim bugün.. 2 günde 1 kilo verebildim:a015: nese bunda şükür.. herkese iyi günler..

kızlar sabahki kahvaltıda çok doyurucu yumurta haşladım az peynir 1 domates 1 salatalık yarım demet nerdeyse maydanoz saplarıyla 1 tane kırmızı biber yedim ben yeşillik serbesti madem bende yeşil biberin yerine yedim kuşburnu çayı şekersiz içtim kahvaltıdan 15 dakka önce 5 li çayımıda içtim 3 tamamlıcam bugün çayımı 1 litre suyumuda içtim hadi hayırlısı bakalım başarabilcekmiyim 1 km daha var yürüyüş sonra 50 dakika yine kemer sonra duş sonra selilüt giderici krem aldı yeğen bakalım işe yararmı sora göğüs için krem sürcem sonrada dinlenme akşam üstü ütü az var zaten neyse haberdar ederim mide acıkması varmı diye

Kıymetçim ilk gün için süpersin..:lepi::lepi:.bende katılırım yarın yanına...inşallah cumaya güzel sonuçlar çıkacak burdan

Kıymetçim ilk gün için süpersin..:lepi::lepi:.bende katılırım yarın yanına...inşallah cumaya güzel sonuçlar çıkacak burdan

canım inşallah yoksa kovulcam topikten herhal aylardan beri aynı kilo anemlerde ne güzel düşmüştüm 75 ama sona annemin hastalığı derken bırakmıştım orda sonra malum yaz ve kıymet evde durmaz alır kilo ama artık yok dikkat etcem bugün farkına vardım kahvaltı yaptığım yerlerdede var bugün kahvaltıda yedim hatta daha fazla ot var ama ben dalıyom su böreği poğça simit yok kızatmalar o günde doyuyom bu günde çok doydum ama gözüm aç işte bakacam dikkat etcem bundan sonra

bak ne güzel söylemişsin...vücuda faydalı şeyler alarakta doyabilirsin...her şartta diyeti kendimize uydurabiliriz....bende burdan uzaklaştığımda yaklaşık 5-6 kilo aldım...ama bak verdim geri...dahada vericem...sen yeterki burayıda diyetide bırakma canım

teşekkür ederim canım :)

maşallah maşallah diyorum bunların hepsini sen mi yapıcaksın? ben yoruldum valla bu durumda sen vericeksin tabe kiloyu oturduğum yerden ben mi vercem (( bişiler yapmam lazım yaaa offff

mrb kızlar,,
akşam sirkeli,ballı suya başladım. akşam içtim. bu sabah içtim. ben tok karnına duymuştum. tok karnınamı aç karnınamı içilir?

mrb kızlar,,
akşam sirkeli,ballı suya başladım. akşam içtim. bu sabah içtim. ben tok karnına duymuştum. tok karnınamı aç karnınamı içilir?

canım aç karnına içiyosun....yemekten yarım saat önce....iştahı kesmek için....bende bi ara içmiştim ama benim başım dönüyo onu içince...tabi herkesin bünyesi farklı

slm herkeze bugünde giremiyecektim kk ama özgenin doğum gününü hatırladım,canım nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu hayatta istediğin herşeyin bu yeni yaşında olmasını dilerim iyiki doğdun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

bursefa resimlerin çok güzel çıkmış canım öncekilerden çok fark var sakın bırakma diyeti cuma akşamı gelsede bende gitsem artık kaydirigubbakcemile5

bursefa resimlerin çok güzel çıkmış canım öncekilerden çok fark var sakın bırakma diyeti cuma akşamı gelsede bende gitsem artık kaydirigubbakcemile5

Saol şulecim çoık teşekkür ederim :)))))
senin tatilde gelio hadi bakalım ayvalık keyfi yapıcan desene ohhhhh valla bende tatile gittim 1 ay olcak bidaha denize bile gitmedim ya göya etrafımızda deniz dolu off offf

teşekkür ederim canım.. benimde bırakmaya hiç niyetim yok valla... birde herkez zayıflamışsın çok yakışmış, güzel olmuş dedikçe ben daha çok hırslanıyorum... annem zavallı beni hiç böyle görmediği için kilo almada ben bu haline razıyım vermesende olur demeye başladı... baskülde 602ı görene kadar devam... sonrasına bakacağız...

canım tatil öncesi çok heyacan güzel oluyor tatil zaten süper ama tatil dönüşü işler birikince hiç çekilmiyor....

Saol şulecim çoık teşekkür ederim :)))))
senin tatilde gelio hadi bakalım ayvalık keyfi yapıcan desene ohhhhh valla bende tatile gittim 1 ay olcak bidaha denize bile gitmedim ya göya etrafımızda deniz dolu off offf

tatil olmasa bile hafta sonu gidiver canımya 1 saatte güzel yerlerden denize girebilirsin.. bursadada deniz var ama girilmiyor malesef... giren varda çok pis hasta olur insan burada.. çeşmealtında girdim ben çok güzeldi... imkanın varken değerlendir valla...

yorumlarınızı okudum kızlar teşekkür ederim... birde motive oldum oohhhh...

valla imkan varda işte bir günde zor oluyor yorucu oluyor die sallıoz inşallah gidicez bir kez daha bu arada tatil fotolarını kıskandım bende eklicem şulede gelince ekler zaten herkes resim eklesin motive oluruz :))) valla ben bayıldım canım resimlere süper olmuşun daha olcan tabe seneye manken modunda gezcez inşallah ama 0 beden değil tabe sevmem öle deri kemik

bu titreşimli kemerin bi faydasını gördün mü?ben bikaç gündür yapıyorum ama faydasını gördüyseniz devam edicem...

kızlar bende bugün bşladım %100 detoksa şimdilik güzel gidiyo bakalm yarın napıcam tadı fena değil ama biraz yedikten sonra bayıyo insanı bide hiç tuz koymadım sadece nane ve pulbiber koydum yoğurtta az yağlıydıııı kafamçokkarıştı

yorucuda olsa hem spor hem sefa sayılır canım... yesende eritiyorsun çok güzel yakıyor insan yüzerken.. sende ekle canım resimlerini süper motive oluyor insan...

bursefa+, DenizM. nasıl gidiyo kızlar bursefa canım resimler süper biz bu sene gidemiyoz tatile ama bir kere gittim anemler gelince bizim de en yakın riva var ama şilemiz daha giüzel DENıZ canım ben önce yürüyüp bantda bir güzel terledikten hemen sonra yapıyom vücud scakken bana sanki yağları parçalıyomuş gibi geliyo canım ben geçen sene 12 kiloyu tam 60 günde verdim yürüyüş ve kemerle tabiki diet

bugünki menüm

kahvaltı : 1 kase yoğurt içine
1 şeftali,3 yeşil erik,4-5 tanede ceviz
(akşamdan hazırlamıştım ...sabah soğuk soğuk çok güzel oldu) ama hepsini bitiremedim

ara : 6-7 ad küçük kayısı

öğle : 2 kaşık tel şehriyeli bulgur pilavı
3 küçük parça tavuk
4-5 kaşık yoğurt

ara : 10 ad kırmızı erik..3ad kayısı

akşam : sabahtan kalan yarım kase meyveli cevizli yoğurtumu yiyecem

3,5 litre su....2 kupa yeşil çay ( 1 kupasına rezenede koydum)

bu arada detoks süper gidiyo inanın dün karpuz olayında daha zorlandım bugün banamısın demedi hemde 2 kilometre yürüdüm 1 km arayla ve kemerlerimide 50 şer dakka taktım birazdan da az ütüm var onu yapcem 3 litre suyumu 4 e kadar bitirdimki wc ye gece taşınmayayım diye 2 kere 5 li çayımıda içtim 1 tane daha içcem ben sevdim bu olayı yarında yapabilirsem çok kötü olmazsam perşembede yapcem tokum çünkü anlamadım ben nasıl oluyo

kıymetcim çok iyi gidiyosun canım...bende bu detoksu ayda bi kere yapmayı düşünüyorum...ramazandan birkaç gün öncede yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…