kızlar sabahki kahvaltıda çok doyurucu yumurta haşladım az peynir 1 domates 1 salatalık yarım demet nerdeyse maydanoz saplarıyla 1 tane kırmızı biber yedim ben yeşillik serbesti madem bende yeşil biberin yerine yedim kuşburnu çayı şekersiz içtim kahvaltıdan 15 dakka önce 5 li çayımıda içtim 3 tamamlıcam bugün çayımı 1 litre suyumuda içtim hadi hayırlısı bakalım başarabilcekmiyim 1 km daha var yürüyüş sonra 50 dakika yine kemer sonra duş sonra selilüt giderici krem aldı yeğen bakalım işe yararmı sora göğüs için krem sürcem sonrada dinlenme akşam üstü ütü az var zaten neyse haberdar ederim mide acıkması varmı diye
Kıymetçim ilk gün için süpersin..:lepi::lepi:.bende katılırım yarın yanına...inşallah cumaya güzel sonuçlar çıkacak burdan
canım inşallah yoksa kovulcam topikten herhal aylardan beri aynı kilo anemlerde ne güzel düşmüştüm 75 ama sona annemin hastalığı derken bırakmıştım orda sonra malum yaz ve kıymet evde durmaz alır kilo ama artık yok dikkat etcem bugün farkına vardım kahvaltı yaptığım yerlerdede var bugün kahvaltıda yedim hatta daha fazla ot var ama ben dalıyom su böreği poğça simit yok kızatmalar o günde doyuyom bu günde çok doydum ama gözüm aç işte bakacam dikkat etcem bundan sonra
teşekkür ederim canım :)herkese en güzel günlerrrr
özgeciğim doğum günün kutlu olsun canım.Hayatın boyunca dilediğin herşeye kolaylıkla ulaşabileceğin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim:içelim:
kızlar sabahki kahvaltıda çok doyurucu yumurta haşladım az peynir 1 domates 1 salatalık yarım demet nerdeyse maydanoz saplarıyla 1 tane kırmızı biber yedim ben yeşillik serbesti madem bende yeşil biberin yerine yedim kuşburnu çayı şekersiz içtim kahvaltıdan 15 dakka önce 5 li çayımıda içtim 3 tamamlıcam bugün çayımı 1 litre suyumuda içtim hadi hayırlısı bakalım başarabilcekmiyim 1 km daha var yürüyüş sonra 50 dakika yine kemer sonra duş sonra selilüt giderici krem aldı yeğen bakalım işe yararmı sora göğüs için krem sürcem sonrada dinlenme akşam üstü ütü az var zaten neyse haberdar ederim mide acıkması varmı diye
mrb kızlar,,
akşam sirkeli,ballı suya başladım. akşam içtim. bu sabah içtim. ben tok karnına duymuştum. tok karnınamı aç karnınamı içilir?
slm herkeze bugünde giremiyecektim kk ama özgenin doğum gününü hatırladım,canım nice yıllara sağlıklı mutlu huzurlu hayatta istediğin herşeyin bu yeni yaşında olmasını dilerim iyiki doğdun a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
bursefa resimlerin çok güzel çıkmış canım öncekilerden çok fark var sakın bırakma diyeti cuma akşamı gelsede bende gitsem artık kaydirigubbakcemile5
bursefa resimlerin çok güzel çıkmış canım öncekilerden çok fark var sakın bırakma diyeti cuma akşamı gelsede bende gitsem artık kaydirigubbakcemile5
Saol şulecim çoık teşekkür ederim :)))))
senin tatilde gelio hadi bakalım ayvalık keyfi yapıcan desene ohhhhh valla bende tatile gittim 1 ay olcak bidaha denize bile gitmedim ya göya etrafımızda deniz dolu off offf
teşekkür ederim canım.. benimde bırakmaya hiç niyetim yok valla... birde herkez zayıflamışsın çok yakışmış, güzel olmuş dedikçe ben daha çok hırslanıyorum... annem zavallı beni hiç böyle görmediği için kilo almada ben bu haline razıyım vermesende olur demeye başladı... baskülde 602ı görene kadar devam... sonrasına bakacağız...
canım tatil öncesi çok heyacan güzel oluyor tatil zaten süper ama tatil dönüşü işler birikince hiç çekilmiyor....
tatil olmasa bile hafta sonu gidiver canımya 1 saatte güzel yerlerden denize girebilirsin.. bursadada deniz var ama girilmiyor malesef... giren varda çok pis hasta olur insan burada.. çeşmealtında girdim ben çok güzeldi... imkanın varken değerlendir valla...
yorumlarınızı okudum kızlar teşekkür ederim... birde motive oldum oohhhh...
kızlar sporumuda yaptım 1 km yürüdüm peşinden titreşimli kemerimi önce göbeme sonra sağ iç bacak sona sağ dış bacak basen bölgesi oluyolar sona sol taraf her biri 10 dakka sürüyo yani 50 dakka kemer 18 dakka yürüyüş bendeki bentda 1 km 18 dakikada sona alışınca 15 dakikada oluyo yoğurt çorbamıda içtim ÖNEMLİ yoğurt çorbası yapacaksanız kızlar önce 2 kilo ayran yapmayın yoğurtun içine bütün malzemeleri koyun ben naneyle pul beberde koydum sonra içine 1 kilo su koyun o zaman 2 kilo oluyo malzemelerle ama 2 kilo ayranın içine koyarsanız malzemeleri 3 kilo oluyo ve çok sulu olur tahminimce bendeki 2 litre gösteren kabın içine koydum malzemeleri sonra yavaş yavaş su koydum 2 litreyi gösterince bıraktım vede güzel oldu salatalığı rendelemeyin küçük küçük doğrayın o da bağırsak çalıştırması içindir mutlaka koyun detoks topiğindeki arkadaşlar çok geldiğini ve çok sulu olduğunu söylüyolardı ama böyle yapın olmaz çok sulu ayriyeten kirazz_z+, magrenta sobe
valla imkan varda işte bir günde zor oluyor yorucu oluyor die sallıoz inşallah gidicez bir kez daha bu arada tatil fotolarını kıskandım bende eklicem şulede gelince ekler zaten herkes resim eklesin motive oluruz :))) valla ben bayıldım canım resimlere süper olmuşun daha olcan tabe seneye manken modunda gezcez inşallah ama 0 beden değil tabe sevmem öle deri kemik
bu arada detoks süper gidiyo inanın dün karpuz olayında daha zorlandım bugün banamısın demedi hemde 2 kilometre yürüdüm 1 km arayla ve kemerlerimide 50 şer dakka taktım birazdan da az ütüm var onu yapcem 3 litre suyumu 4 e kadar bitirdimki wc ye gece taşınmayayım diye 2 kere 5 li çayımıda içtim 1 tane daha içcem ben sevdim bu olayı yarında yapabilirsem çok kötü olmazsam perşembede yapcem tokum çünkü anlamadım ben nasıl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?