70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar sımdı sıze ıkı soru ıstnbulda yasıyorum bana ınternetten onlıne degıl ama magaza olarak mayo alabılecegım ve de sauna esofmanı alabılecegım yer oner mısnız bakırkoy cıvarı olursa sevınırım ya da cevahırde bulurmuyum bunları

selam kızlar

topic bu günün cuma olduğunu unutmuş olsa da ben kilo bildirimi yapayım

başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:67.4
bu hafta:66.6
giden:800 gr
toplam giden:8.200
hedef:64

ama ama ama ben hep burdayım ki niye öyle diyorsunki sen

canım sakın yanlış anlamayın ama
biz buranın hızına yetişemezdik
cuma günleri özellikle
kızlara dönün diyorum ama kimse gelmiyor
yeniler eskiler diye ayırmıyorum sakın yanlış anlamayın
ama bizim kızlar gelse sizzde anlarsınız hem zayıflama var hem muhabbet
çok eğlenceli oluyordu
bugün bakıyorum kiimse bildirim bile yapmamış
ben bişeyler yazıyorum mesela 1-2 kişi ancak cevaplıyor
önceden biçok kişi alıntılardı
ozaman motivasyonda yüksek oluyor
umarım yanlış anlaşılmam

selam kızlar
bugün bildirim günüydü ama sanırım değişiklik var
kimse bildirim yapmamış
ben bu hafta başlamayı düşünüyordum ama listede yok dolayısıyla
62,5le haftaya başlıyorum
hayırlısı bakalım

eğer liste yapılmıyorsa en azından 1 kişi yazsın geçen haftaki kilosunu gideni geleni
herkes alıntılasın onu kendi kilosunu yazsın sıraya göre
o şekilde liste yapalım en iyisi
ne dersiniz?

yok yanlış anlamadım evet yazanlar az yada hep aynı kişiler benimde dikkatimi çekti ben yeniyim forumda da sayfada da ama sürekli olmasada bilgisayar açık olduğu sürece açık KK buradaki sohbetler bildirimler ve diyet desteği çok hoşuma gidiyor
Yaptım sanırım hemde kötü bi brunch.

Beyaz ekmek arasında sarella

hahahaa :) bende bugn sporu abartacağıma karar vererek nutella yiyorum regl oldum dayanılmıyor tatlı krizine başım döndü o yüzden bir kaşıkcık yiyorum açtım film izliyorum birde. dizi bitince leslie beni bekler ardından 1 saat koşu ve 1 saat leslie tekrar yapacağımki nutellanın acısı çıksın sporla dengele bunu bence :13:

siz kilo verdinizmi ben mutlaka deniycem kilo verirsem dua ederim size eşim durmadan dalga geçiyor benimle(((((((((

canım ben dün başladım ve forumlardan falanda baya takip ettim bu diyeti en az kilo veren 3 kg vermiş şu ana kadar. bende dünden bu güne kadar yaklaşık 700 gr. verdim. denemekte fayda var ancak 1 haftadan fazla olmasın derim. bu diyetle moral bul ve ardından kendi diyetini oluştur. ve unutmadan mutlaka sporla desteklemelisin diyetini aksi takdirde yararını göremezsin.üstelik diyetle verdiğin 1 kg sporla desteklendiğinde 1.5 yada 2 kg gibi görünür sıkılaşırsın çünkü. diğer türlü kilo verdiğinde sarkmalar yaşarsın vücudunda ki emin ol kilolu olmayı sarkan ve çatlayan görüntüye tercih edersin

herkese slm arkadaşlar
buhafta gram oynamamış
başlangıç:83
geçen hafta:77.7
bu haftada :77.7
gelen giden yoook
dünkü menüm:sabah uanınca suuu
kahvaltıda 1ema yedim canım bişey istemedi
ara kahve suuuuu
öğle:çorba yoğurt
yeşilçay
akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık menemen
çayyyyy 3 lt suuu
BÜGÜNKÜ MENÜM
SABAH AÇ KARNINA SUUU
1 SIKMA ÇAY DOMATES ZEYTİN
ARA:KAHVE
ÖĞLEN YOĞUTR YULAF KEPEĞİ YİYECEM
AKŞAMADA ÇORBA DÜŞÜNÜYORUM
sizce nasıl arkadaşlar.....
bu arada benim halamda başkentte doktor bana geçen yııl söylemişti bu lahana çorbasını tavsi etmişti bende lahana alıp başlaaycağımmm beraber başlayalımm motive olsun denemek isteyen olursa 1 haftada kaç kilo vereceğiz görürüz inşallah
BOOOOL İRADELİİİİİ GÜNLER

yulaf kepeğini nasıl yiyorsun yaa canım talaş gibi batıyor benim boğazıma bi beceremedim onu yemeyi

Offf ders çalışıyorum birde bütün gün oturuyorum valla spor falan nerdeee

Sen toparlarsın bak leslie yaparsan nutella gider işte

Canım merhaba..

Ben yine unuttum bildirim günü olduğunu. Kaç haftadır bişeyler yiyorum foruma gidiyorum;

Şok şok bugün bildirim günüydü diyorum çok geç oluyo.

Senin dediğin liste yapma yöntemi de güzel ama takibi zor olur sanırım.

Herkes çok detaylı okumuyor topiği kendisinden önce kim alıntı ve bildirim yapmış göremeyebilir.

Bi kişinin kaydırması tamamen bozar durumu

bu karın ağrısının verdiği acı bile onun kalorilerini yaktırmaya yeter kıvrım kıvbrım kıvranıyorum yaa bildiğin gibi değil

merhaba canlarım..bayadır yazamıyorum.laptopun kablosu yandı fırsatım olupta alamadım tekrar.ondan yazamıyorum teldende yawaş oluyor zorlanıyorum.neyse ben 3haftadır diyet yapmıyorum zaten ne warsa yiyorum.aslında 63kilo olmuştum 3hafta öncesine kadar falan.1 2 ay kilo koruyup spor yapmayı düşünüyordum.ama yemeden duramadım aşırı yiyorum.birde buraya giremeyince motiwasyon olmuyor.65kilo oldum.sporda yapamıyorum çocuklardan.ama kendime spor yapmak için wakit ayırmaya çalışacağım.eylül sonuna kadar bildirim yapmıcam.eylülden sonra dewam etcem.15eylülde kızıma diş buğdayı yapmayı planlıyorum aksilik olmazsa.kablo alırsam girerim hergün ama diğer türlü arada bi bakabilirim belki.ne oldu ne bittll topikte bilmiyorum.hasta olan warsa geçmiş olsun rabblm sağlık sıhhat wersin.sağlıklı olanlar rabbim sağlık sıhhatinizi daim etsin.hepinizi sewiyorum..bol kilocuklar wermeler..bende en kısa zamanda dewam etcem.geçen hafta 64.70 tim.bu hafta 65im...öpüldünooz.....

başlangıç : 78,5
geçen hafta : 70,3
bu hafta : 70,5
gelen: 200
hedef : 57

biri bana durrrrr desinnn 2 haftadır sağlıklı beslenmeye başlıyacam güğya ma bir türlü kendimi toparlayıp başlayamadım, bir başlasam uzun bir süre devam ederim ama , her gün bir bahane bulup duruyorum

bide önceden burda olsaydın tadından yiyemezdin,
çok güzeldi sohbetlerimiz
neyse sizlede tanışalım
ben aralıkta geldim buraya hazirana kadar ancak 10 kilo verdim
70,2dim bugün 62,5 çıktım 7,8 vermişim

haklısın canım
ama sayı az olunca karışmaz diye düşünüyorum
yani bildirim yapacak olan kişi en son alıntılayanı alıntılayacak
anlatabildimmi bilmiyorum
haftaya başlarız belk
yoksa liste olmadan çok zor
liste motive ediyor insanı
hem kimse neden listede yokum diye problem çıkarmaz
eğer birisi kendi sırasını yanlış yazarsa biz alıntılar düzenleriz
kafama yattı ama olmazmı dersin?

Selam kızlar
Mine dediğin mantıklı ama bazı kızlar bi kilo bildirimi yapıp gidiyo es geçilebilir yani.
Bide sıralama olayı var.
Açıkcası tek başıma liste yapmak istemiyorum.
Sende yaptın biliyorsun bir sürü sorun çıkıyor.
Bide insanları memnun etmek cok zor.

Listede niye yokum demeler, mesaj atmamalar , bildirimi yanlış yapmalar vs vs
Hem uğraşıtırıcı hemde kasıyo bi zamandan sonra.

Herkes sırayla yapmayı kabul ederse olabilir aslında.
Bende haftaya başlıcam babamın ev ekmeği sevdası sayesinde ailecek kilo aldık.

Birlikte kuvvet doğar diyerek eski diyetisyen listemle karşınıza gelicem.
Öperim kzılar

bu karın ağrısının verdiği acı bile onun kalorilerini yaktırmaya yeter kıvrım kıvbrım kıvranıyorum yaa bildiğin gibi değil

Bende böyle sancılı geçiriyorum canım. Ama ihmal etme doktora git.

Bende kist ve enfeksiyon çıktı

Canım herkes aynı durumda valla. Topik yiyo anca

Yok canım bana uyar farketmez liste konusunda haklısın.

Liste olmadan motive olunmuyo.

Haftaya deneyebiliriz bence.Tabi diğer kızlara da uyması lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…