Selam kızlar
Mine dediğin mantıklı ama bazı kızlar bi kilo bildirimi yapıp gidiyo es geçilebilir yani.
Bide sıralama olayı var.
Açıkcası tek başıma liste yapmak istemiyorum.
Sende yaptın biliyorsun bir sürü sorun çıkıyor.
Bide insanları memnun etmek cok zor.
Listede niye yokum demeler, mesaj atmamalar , bildirimi yanlış yapmalar vs vs
Hem uğraşıtırıcı hemde kasıyo bi zamandan sonra.
Herkes sırayla yapmayı kabul ederse olabilir aslında.
Bende haftaya başlıcam babamın ev ekmeği sevdası sayesinde ailecek kilo aldık.
Birlikte kuvvet doğar diyerek eski diyetisyen listemle karşınıza gelicem.
Öperim kzılar
Hoşgeldin Dilekcaan...
Canım her hafta biri yaparsa iyice karışmaz mı bu sefer de eski listeyi gözönüne almak gerekecek.
Eski listeyi başkası yapınca yeni yapan kişi detayları bilemeyecek falan.
Üff karışık işler
Şu eylülde geçsin herkes dökülür zaten
bide önceden burda olsaydın tadından yiyemezdin,
çok güzeldi sohbetlerimiz
neyse sizlede tanışalım
ben aralıkta geldim buraya hazirana kadar ancak 10 kilo verdim
70,2dim bugün 62,5 çıktım 7,8 vermişim
Bende böyle sancılı geçiriyorum canım. Ama ihmal etme doktora git.
Bende kist ve enfeksiyon çıktı
Canım herkes aynı durumda valla. Topik yiyo anca
Yok canım bana uyar farketmez liste konusunda haklısın.
Liste olmadan motive olunmuyo.
Haftaya deneyebiliriz bence.Tabi diğer kızlara da uyması lazm
len ben gitmem bi daha burdan
davul gibi oldum ben kızlar ya
tartı gene aynı gosterıyorr g hıc verememeısım nedenkı acabaaaaaaaa??????????? bılgı verınbana ya gene 71,4 dıyor tartımmm:84::84::84::84::84:
kızlar nedir bu liste olayı???ebn bilemiyorumda bunu
len ben gitmem bi daha burdan
davul gibi oldum ben kızlar ya
Len kilo verememişim diye ağlamayı özlemişimmeğer ne kıymetli zamanlarmış suzaaaann ağlama bak fena yaparım haa arada oluyor biliyorsun
-------------------------------------------------------
Kızlar birkaç birşey yazmak istiyorum...
Öncelikle umarım herkes çok çok iyidir , hepinizi çok özledim
Ben artık buralardayım ama eski nora değilim, iyi kilo aldım yine ve resmen doyma içgüdümü kaybettim, gece gece tatlılar sarmalar fln götürdüm bayramda, moralim iyice bozuldu, çok berbat haldeyim, sağlıksızım ve kendimi çirkin hissediyorum...Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmemeye başladı çünkü ben kendimi kötü hissediyorum...Zaten asosyal oldum, gezer tozardım eskiden ama şimdi yok
Hakandan evlenme teklifi aldımama henüz kabul etmedim "EVEEEET ama henüz değil " dedim
Yine eskisi gibi gülmek gezmek tozmak istiyorum belim tam 6 cm kalınlaştı kızlar ben size destek olmaya hazırım umarım yine hep beraber mutlu ve sağlıklı günler görürüz :13:
Her cuma kilo bildirimi yapılıyordu canım ona göre en çok kilo verenden az verene doğru liste yapılıyordu.
Hoşgeldin beybi...Sınava az kaldı o yüzden giremedin sanırım.
İyi yapmışsın çıkmakla canım sekreter diyince herşeyi yaptırabileceklerini sanıyolar.
Hakan olayına da çok sevindim.Barışmalıydınız zaten
Neeeeeeeeeeeeeey henüz değil mi dedin
Neden kabul etmedin kısçem :44::44:
Canım insanda moral olunca herşey yolunda gidiyo.
Sende stresini sıkıntı atınca toparlanırsın bence.
Yeni bayanlar görüyorum ben kendimni tanıtayım
Adım buse 22 yaşındayım, mart ayında foruma katıldım ve mayıs sonuna kadar 15 kilo verdim ve şu an 6 sını geri aldım 3 ay içinde , o yüzden mutsuzum ama düzelicek, buna inanıyorumHepiniz hoşgelmişsiniz
Dilom sana da merhaba tatlışım , seni görmek ne güzel, bak çekirgen gene fil oldu
Selam filim
Gel bögrüme basayım seni.
Keza öküz gibi bi bögrüm var artık benimde.
Yeni bayanlar görüyorum ben kendimni tanıtayım
Adım buse 22 yaşındayım, mart ayında foruma katıldım ve mayıs sonuna kadar 15 kilo verdim ve şu an 6 sını geri aldım 3 ay içinde , o yüzden mutsuzum ama düzelicek, buna inanıyorumHepiniz hoşgelmişsiniz
Dilom sana da merhaba tatlışım , seni görmek ne güzel, bak çekirgen gene fil oldu
Sezonu açtık yine yani dilomama bu yaza var ya, hatta yazı bırak 2013 ü affetmicem çok sıkı geliyorum
Sen neler yapıyorsun kaç oldun lenen azından ben 81 im bi de benim gibi 6 kilo alan dobiçler var
şimdi sana hoşgeldinmi demeli hoşbuldukmu demeli bilemedimkineyse o halde hem hoşgeldin hem hoşbuldum diyeyim ben adım büşra neşe 21 yaşındayım 2 hafta önce katıldım foruma evlilik teklifin hayırlı olsun darısıda başıma olsun inşallah :26: okul bitince nasipse bende beklerim artık evlilik teklif edecek benimki diye 15 kiloyu vermişsin 6 sını almışsın üzülme tekrardan verirsin belliki istikrarlı birisin. darısı başıma.15 kiloyu versem başka daha ne isterimki.. psikolojim bozulmuş durumda kilolarım yüzünden antidepresan almaya kadar vardı olay ama dayanamıyorum artık. 73 ile üye oldum kk ya 72 ile diyete başladım ve şuanda 70.9 um ama 55 olmak istiyorum
Bende eski ben değilim maalesef.
63 kiloydum 1 ay önce falan artış vardır herhalde.
Tatile çıkıyorum haftaya da yokum.
2 hafta sonra ögrencez ins kilomu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?