70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin Dilekcaan...

Canım her hafta biri yaparsa iyice karışmaz mı bu sefer de eski listeyi gözönüne almak gerekecek.

Eski listeyi başkası yapınca yeni yapan kişi detayları bilemeyecek falan.

Üff karışık işler

Şu eylülde geçsin herkes dökülür zaten

Selam esincannnnnn
Aynen karışık işler 2 hfta sonra herkes damlar nasıl olsa bakarız bi hal çaresine

bide önceden burda olsaydın tadından yiyemezdin,
çok güzeldi sohbetlerimiz
neyse sizlede tanışalım
ben aralıkta geldim buraya hazirana kadar ancak 10 kilo verdim
70,2dim bugün 62,5 çıktım 7,8 vermişim

bravo tebrik ediyorum iyi kilo vermişsin :) ben büşra kk ya 2 hafta kadar önce üye oldum. ama bir hafta bakamadım o yüzden daha körpecik saylırım yani 21 yaşındayım buraya kayıt olurken 73 kiloydum 72 ile 2 gün önce diyete başladım şuanda 70.9 kiloyum hedefim hazirana kadar 55 olmak üni. 4. sınıf öğrencisiyim mezuniyete herkesi şaşırtacak kadar zayıf gitmek istiyorum hatta ne kadar zayıflarsam zayıflayayım okula giderken eşofman altına gizleyeceğim ki mezuniyet balosunda millet şok geçirsin :) sporcu olduğum için kilom oturmuş durumda biraz zor veriyorum kiloyu maalesef o yüzden burdaki yazıları okudukça kabaca tabirle gaza geliyorum :) şevkim kırılmıyor böylece yavaş kilo veriyorum diyerekten. okullar açılana kadar kendimi zorlaya bildiğim kadar zorlayacağım. bugnlerde lahana diyetine başladım ama 2. günden bozdum diyeti maalesef çünkü regl dönemindeyim tatlı krizim tuttumu bayılacak gibi oluyorum bugn 1 kaşık nutella yedim ama sporla telafi ettim :)

kızlar nedir bu liste olayı??? ebn bilemiyorumda bunu

Uuzun zaman oldu kızlar, ben işten çıktım sekreter olduğum halde adam bana tuvalet temizlettirmeye kalktı

Hakanla barıştık çok güzel şeyler oldu

Ama ben çok kilo aldım kızlar şu an tam 81 kiloyum , ama düzelicem artık buralardayım hepinizi çok özledim

Gamze ile bi aralar mesajlaşıyorduk ama o da yarım kaldı 2 kişi altından kalkamadık

Bugün cuma bildirim yapıyor muyuz kızlar ben yapayım hemen kime yapıyorsak

tartı gene aynı gosterıyorr g hıc verememeısım nedenkı acabaaaaaaaa??????????? bılgı verınbana ya gene 71,4 dıyor tartımmm:84::84::84::84::84:

Len kilo verememişim diye ağlamayı özlemişim meğer ne kıymetli zamanlarmış suzaaaann ağlama bak fena yaparım haa arada oluyor biliyorsun

-------------------------------------------------------

Kızlar birkaç birşey yazmak istiyorum...

Öncelikle umarım herkes çok çok iyidir , hepinizi çok özledim

Ben artık buralardayım ama eski nora değilim, iyi kilo aldım yine ve resmen doyma içgüdümü kaybettim, gece gece tatlılar sarmalar fln götürdüm bayramda, moralim iyice bozuldu, çok berbat haldeyim, sağlıksızım ve kendimi çirkin hissediyorum...Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmemeye başladı çünkü ben kendimi kötü hissediyorum...Zaten asosyal oldum, gezer tozardım eskiden ama şimdi yok

Hakandan evlenme teklifi aldım ama henüz kabul etmedim "EVEEEET ama henüz değil " dedim

Yine eskisi gibi gülmek gezmek tozmak istiyorum belim tam 6 cm kalınlaştı kızlar ben size destek olmaya hazırım umarım yine hep beraber mutlu ve sağlıklı günler görürüz :13:

kızlar nedir bu liste olayı??? ebn bilemiyorumda bunu

Her cuma kilo bildirimi yapılıyordu canım ona göre en çok kilo verenden az verene doğru liste yapılıyordu.

len ben gitmem bi daha burdan

davul gibi oldum ben kızlar ya

Hoşgeldin beybi...Sınava az kaldı o yüzden giremedin sanırım.

İyi yapmışsın çıkmakla canım sekreter diyince herşeyi yaptırabileceklerini sanıyolar.

Hakan olayına da çok sevindim. Barışmalıydınız zaten

Neeeeeeeeeeeeeey henüz değil mi dedin

Neden kabul etmedin kısçem :44::44:

Canım insanda moral olunca herşey yolunda gidiyo.

Sende stresini sıkıntı atınca toparlanırsın bence.

Sen neler yapıyorsun esincim nasıl gidiyor hayat Valla başlarım sınavına çalıştım yeterince, şurda iki hafta kaldı yeter artık
,

Neeeeeeeeeeeeeey henüz değil mi dedin

Neden kabul etmedin kısçem :44::44:

Canım insanda moral olunca herşey yolunda gidiyo.

Sende stresini sıkıntı atınca toparlanırsın bence.

Ya aslında ettim gibi bişi oldu ama hazır değilim canım hanüz bilmiyorum

Yeni bayanlar görüyorum ben kendimni tanıtayım

Adım buse 22 yaşındayım, mart ayında foruma katıldım ve mayıs sonuna kadar 15 kilo verdim ve şu an 6 sını geri aldım 3 ay içinde , o yüzden mutsuzum ama düzelicek, buna inanıyorum Hepiniz hoşgelmişsiniz

Dilom sana da merhaba tatlışım , seni görmek ne güzel, bak çekirgen gene fil oldu

Selam filim
Gel bögrüme basayım seni.
Keza öküz gibi bi bögrüm var artık benimde.

Selam filim
Gel bögrüme basayım seni.
Keza öküz gibi bi bögrüm var artık benimde.

Sezonu açtık yine yani dilom ama bu yaza var ya, hatta yazı bırak 2013 ü affetmicem çok sıkı geliyorum

Sen neler yapıyorsun kaç oldun len en azından ben 81 im bi de benim gibi 6 kilo alan dobiçler var

Şimdi buraya yazarken bile su içesim geldi işte kk nın gücü, suyun tadını unuttum ben

şimdi sana hoşgeldinmi demeli hoşbuldukmu demeli bilemedimki neyse o halde hem hoşgeldin hem hoşbuldum diyeyim ben adım büşra neşe 21 yaşındayım 2 hafta önce katıldım foruma evlilik teklifin hayırlı olsun darısıda başıma olsun inşallah :26: okul bitince nasipse bende beklerim artık evlilik teklif edecek benimki diye 15 kiloyu vermişsin 6 sını almışsın üzülme tekrardan verirsin belliki istikrarlı birisin. darısı başıma.15 kiloyu versem başka daha ne isterimki.. psikolojim bozulmuş durumda kilolarım yüzünden antidepresan almaya kadar vardı olay ama dayanamıyorum artık. 73 ile üye oldum kk ya 72 ile diyete başladım ve şuanda 70.9 um ama 55 olmak istiyorum

Sezonu açtık yine yani dilom ama bu yaza var ya, hatta yazı bırak 2013 ü affetmicem çok sıkı geliyorum

Sen neler yapıyorsun kaç oldun len en azından ben 81 im bi de benim gibi 6 kilo alan dobiçler var

Bende eski ben değilim maalesef.
63 kiloydum 1 ay önce falan artış vardır herhalde.
Tatile çıkıyorum haftaya da yokum.
2 hafta sonra ögrencez ins kilomu.

Tatlım boyun kaç ? 55 istiyorsun diye mrak etti belkide 60da bile fıstık gibi olursun, yaşlarımız genç olduğu için hem çabuk gidiyor hemde hemen belli oluyor sen yeterki burada pes etme tatlım, menülerimizi yazalım artık güzelce, bi de spor yapıyor musun :26:

Bende eski ben değilim maalesef.
63 kiloydum 1 ay önce falan artış vardır herhalde.
Tatile çıkıyorum haftaya da yokum.
2 hafta sonra ögrencez ins kilomu.

ayy çok sevindim tatlım tatil olayına, sen gel biz tam gaz veririz bunları:13:, yaz gelmeden de korumaya alırız bi güzel oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…