ayy çok sevindim tatlım tatil olayına, sen gel biz tam gaz veririz bunları:13:, yaz gelmeden de korumaya alırız bi güzel oh
bu arada ben cizelgemi nasil ilerletecem kizlar bastan mi duzenlemem gerekiyor
Tatlım boyun kaç ? 55 istiyorsun diye mrak etti belkide 60da bile fıstık gibi olursun, yaşlarımız genç olduğu için hem çabuk gidiyor hemde hemen belli oluyor sen yeterki burada pes etme tatlım, menülerimizi yazalım artık güzelce, bi de spor yapıyor musun :26:
kilo bildirimi yapayimmmbaslangic 80gecen hafta 76bu hafta 74.5giden 1.5toplam giden 5.5lahana diyetimde 2.gunum onunda etkisi war diye dusunuyorumm ara ara kacamaklar yapyorumm tabii
kilo bildirimi yapayimmmbaslangic 80
gecen hafta 76
bu hafta 74.5
giden 1.5
toplam giden 5.5
lahana diyetimde 2.gunum onunda etkisi war diye dusunuyorumm ara ara kacamaklar yapyorumm tabii
ay bu is boyle cokkk gicikkkk hic ugrasasim yokk kalsin simdilik boyleEvet tekrar yapman gerekiyor.
Kilo değerlerini tekrar gireceksin.
boyum 160 cm canım olmam gereken kilo 53 ama benim kemiklerim oldukça iri ve çok zayıf olmayı istemiyorumilk okul 2. sınıftan beri voleybol oynuyorum boy uzamadı ama ene genişleyerek yerleşti kilolarım aslına bakarsan 60 da olsam harika olacak ama işte... şu 6 lı rakamları bir görsem sonunu getiricemde.... bugn sabah bi tartıldım 70.9 bi tartıldım 71.2 anlamda veremiyıorum ne yapacağımı bilmiyorum (bu arada iki tartım arasında 5 dakika var sadece ve hiç birşey yiyip içmedim )
benimde kaçamaklarım oluyor canım hayırlı olsun verdiğin kiloların :) bende dünden bugne vermişim biraz ama bu hafta kilomu korumaya bakıcam regl döneminde alıyorum çnkü ben kilo oldukça fazla
bu arada ben cizelgemi nasil ilerletecem kizlar bastan mi duzenlemem gerekiyor
ay bu is boyle cokkk gicikkkk hic ugrasasim yokk kalsin simdilik boyle
cnmm kacamaksiz olmuyor malesefffgozum kayiyor hep biyerlere dayanamiyorumm
:13::13:kilo bildirimi yapayimmmbaslangic 80gecen hafta 76bu hafta 74.5giden 1.5toplam giden 5.5lahana diyetimde 2.gunum onunda etkisi war diye dusunuyorumm ara ara kacamaklar yapyorumm tabii
Sağol canım.
Artık 1 hafta sonra bende katılıyorum topiğe kaçış yok tek başına olmuyor bu işler.
benim kaçamaklar hep tatlı üzerine ama yaaa
Sen neler yapıyorsun esincim nasıl gidiyor hayatValla başlarım sınavına çalıştım yeterince, şurda iki hafta kaldı yeter artık
,
Ya aslında ettim gibi bişi oldu ama hazır değilim canım hanüz bilmiyorum
selam kızlarr.
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek+1 katı yumurta+ 1 küçük dilim peynir+biraz incir reçeli,biraz bal. bir de annem sebzeleri közleyerek blenderdan geçirmiş ondan bikaç çatal.
ara: çilekli activia
öğle: 1 ızgara köfte, 1 küççük ızgara tavuk, 1 kase yoğurt, azcık domates.
ara: 2 ceviz 3 badem, yeşilçay
ara : üzüm
akşam: 2 kepçe düğün çorbası, 2 çorba k.tavuk sote, 3 çorba k.taşlık
ara: yeşilçay, meyve.
çokmuş gibi gözüküyor ama az az yedim her şeyden
spor olarak da 18 dakika mari winsor pilates buns&thighs, 8 min buns, 8 min legs yaptım.
2 saat sonra da yürüyüüşş
ben 1 tas lahana corbasi 1 parca elmali turtaaa
ozaman listede olamazlar canımSelam kızlar
Mine dediğin mantıklı ama bazı kızlar bi kilo bildirimi yapıp gidiyo es geçilebilir yani.
Bide sıralama olayı var.
Açıkcası tek başıma liste yapmak istemiyorum.
Sende yaptın biliyorsun bir sürü sorun çıkıyor.
Bide insanları memnun etmek cok zor.
Listede niye yokum demeler, mesaj atmamalar , bildirimi yanlış yapmalar vs vs
Hem uğraşıtırıcı hemde kasıyo bi zamandan sonra.
Herkes sırayla yapmayı kabul ederse olabilir aslında.
Bende haftaya başlıcam babamın ev ekmeği sevdası sayesinde ailecek kilo aldık.
Birlikte kuvvet doğar diyerek eski diyetisyen listemle karşınıza gelicem.
Öperim kzılar
benimki öneri canımYok canım bana uyar farketmez liste konusunda haklısın.
Liste olmadan motive olunmuyo.
Haftaya deneyebiliriz bence.Tabi diğer kızlara da uyması lazm
ben iyi vermedim canım yaaaabravo tebrik ediyorum iyi kilo vermişsin :)ben büşra kk ya 2 hafta kadar önce üye oldum. ama bir hafta bakamadım o yüzden daha körpecik saylırım yani 21 yaşındayım buraya kayıt olurken 73 kiloydum 72 ile 2 gün önce diyete başladım şuanda 70.9 kiloyum hedefim hazirana kadar 55 olmak üni. 4. sınıf öğrencisiyim mezuniyete herkesi şaşırtacak kadar zayıf gitmek istiyorum hatta ne kadar zayıflarsam zayıflayayım okula giderken eşofman altına gizleyeceğim ki mezuniyet balosunda millet şok geçirsin :) sporcu olduğum için kilom oturmuş durumda biraz zor veriyorum kiloyu maalesef o yüzden burdaki yazıları okudukça kabaca tabirle gaza geliyorum :) şevkim kırılmıyor böylece yavaş kilo veriyorum diyerekten. okullar açılana kadar kendimi zorlaya bildiğim kadar zorlayacağım. bugnlerde lahana diyetine başladım ama 2. günden bozdum diyeti maalesef çünkü regl dönemindeyim tatlı krizim tuttumu bayılacak gibi oluyorum bugn 1 kaşık nutella yedim ama sporla telafi ettim :)
her cuma bildirim yapılıyordu heyecanla bekliyorduk liste gününükızlar nedir bu liste olayı???ebn bilemiyorumda bunu
hoşgeldin tekrarUuzun zaman oldu kızlar, ben işten çıktım sekreter olduğum halde adam bana tuvalet temizlettirmeye kalktı
Hakanla barıştık çok güzel şeyler oldu
Ama ben çok kilo aldım kızlar şu an tam 81 kiloyum , ama düzelicem artık buralardayım hepinizi çok özledim
Gamze ile bi aralar mesajlaşıyorduk ama o da yarım kaldı 2 kişi altından kalkamadık
Bugün cuma bildirim yapıyor muyuz kızlar ben yapayım hemen kime yapıyorsak
Kızlar birkaç birşey yazmak istiyorum...
Öncelikle umarım herkes çok çok iyidir , hepinizi çok özledim
teklif olayınada sevindim
Ben artık buralardayım ama eski nora değilim, iyi kilo aldım yine ve resmen doyma içgüdümü kaybettim, gece gece tatlılar sarmalar fln götürdüm bayramda, moralim iyice bozuldu, çok berbat haldeyim, sağlıksızım ve kendimi çirkin hissediyorum...Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmemeye başladı çünkü ben kendimi kötü hissediyorum...Zaten asosyal oldum, gezer tozardım eskiden ama şimdi yok
Hakandan evlenme teklifi aldımama henüz kabul etmedim "EVEEEET ama henüz değil " dedim
Yine eskisi gibi gülmek gezmek tozmak istiyorum belim tam 6 cm kalınlaştı kızlar ben size destek olmaya hazırım umarım yine hep beraber mutlu ve sağlıklı günler görürüz :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?