70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tek çeşit yemek geçiçi kilo kayıplarına sebep olur bu her ne kadarlahana vs de olsa.
diyetisyenin bana vurgulaya vurgulaya söylediği şey genel olarak öğlen sebze yediysem akşama et, tavuk yada balık tercih etmem,
bir nevi çeşitlilik aslına bakarsan herşeyden azarazar yani

6 ayda 10 kilo pekte az değil canım :) aynı mesleklere sahibiz :) branşın nedir? bu arada memnun oldum :) hımm yine yapılabilinir aslında daha önceden nasıl yapılıyorsa yine yapalım :):44:

kim alır bilmiyorum ama bildirim yapmaya geldim çok duramayacağım arkadaşlardayım

başlangıç:73
geçen hafta:62.8
bu hafta:61.8
giden:1
hedef:58

hoşçakalın bi süre daha yokum daha internet bağlamadık

6 ayda 10 kilo pekte az değil canım :) aynı mesleklere sahibiz :) branşın nedir? bu arada memnun oldum :) hımm yine yapılabilinir aslında daha önceden nasıl yapılıyorsa yine yapalım :):44:
rehberlik benim branşım
sen, beden eğitimimi, sporcuyum demiştinde
liste işi biraz zor bilgisayarda yapılıyor
aslında zor değilde evli ve çocuklu olan bana zor geliyor
yapmak istersen
yardımcı oluruz
hoşgeldin
1 kilo çok iyi

merhaba arkidişler

bende nete pek giremiyorum bu aralar, işlerle ve yemekle meşgulüm, kışlık bişeyler hazırlamaya açlışıyorum, ilk defa yapıyorum o yüzden biraz zorlanıyorum, bide ufak bebek olunca hepten zor, neyse işleri düzenlersem bu hafta, haftaya aranızda daha çok olurum, gerçi, haftayada ders başı yapıcağız, ama iş bitermiiiii

kilo veren ve kilosunu koruyan bütün arkadaşları tebrik ediyorum
benim gibi kilo alanların ise saçını başını yolmak lazım ama önce siz benimkini yolun

rehberlik benim branşım
sen, beden eğitimimi, sporcuyum demiştinde
liste işi biraz zor bilgisayarda yapılıyor
aslında zor değilde evli ve çocuklu olan bana zor geliyor
yapmak istersen
yardımcı oluruz

aslına bakarsan yapmak isterim ancak okul açılınca dersanem okulum olacak zor olur benm için maalesef :S ama yapacak olan birisi olursa bende yardımcısı olarak görev alırım benim bölümün konaklama işletmeciliği kısmetse bu yıl mezun olacağım işte atama olursada öğretmenlik yapacağım 3000 mezun var 9 atama var bizim bölümden. kısaca turizm öğretmenliğide diyebilirsin :) sporculuk ilkokuldan kalma :) voleybolcuyum ben daha doğrusu voleybolcuydum. nişanlım izin vermiyor oynamama o yüzden geçen yıl bıraktım arada bir maça gidiyorum yine ama artık lisansım yok düzenli oyuncu değilim

Herkese günaydınlarr,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,9 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :800 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg

Dün niyetliydim, bildirim yapmadım. Sanırım fazla bildirim yapan da olmadı. Kilo veren herkese tebriklerr, veremeyenler de haftaya inşallah.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum

Günaydın dobiçler

canım hiçbirşey istemiyor sevdicek geliyor 2 orta boy elma yedim su içtim

Karnım çok şiş bugün düzenli bir menüm olmayacak sanırım hafif geçirmem lazım çok

sen yine de yaz bakalım bize kaç kilo almışsın 3 günlükçük tatilde

hoşgeldin tekrar
bende kızları bekliyorum kimse gelmiyor
umarım yine eski heyecanla başlarız

teklif olayınada sevindim
hakkınızda hayırlısı olsun
bende kilo alıp geldim
burası olmadan olmuyorrrrr

Hoşbulduk Minecim

Gelir gelir kızlar, umarım hepsi bıraktığımız gibidir yada daha azdır been tam 3 ayda 6 kiloyu geri aldım tabi açıkçası umursamadım bunu malesef çok

Sen çok fazla almamışsın tatlım hallederiz hemen

Bende aynı fikirdeyim, kimsenin diyetine karışmıyorum ama lahana çorbası alt tarafı , nasıl gerçek kilo kaybı yapabilir ki tek başına :26:

Sen çok azimli pes etmeyen sabırlı bi kadınsın Tebrik ederim tatlışım

günaydin kizlaar
güzel birgün olur insallah
dün tartildim ve 69.7 ciktim yani + dayim ama regl diyoruum :26:
noraa hosgeldiiin

günaydin kizlaar
güzel birgün olur insallah
dün tartildim ve 69.7 ciktim yani + dayim ama regl diyoruum :26:
noraa hosgeldiiin

Günaydın balımkaymakımmmm seni göremiyorduk bi türlü buralarda ben çıkmadan önce

Yokluğumuzda kilo mu aldın sende benim gibi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum:26:

Günaydın balımkaymakımmmm seni göremiyorduk bi türlü buralarda ben çıkmadan önce

Yokluğumuzda kilo mu aldın sende benim gibi yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum:26:

Türkiyedeydim noram
yok cok sükür kilo almadim hatta verdim bile diyebilirm
70 lerde geziniyordum gitmeden geldigimde 68 leri gördüm
ama bu ara regl dönemi bide baya gecikdi siskinligim cok :26:
öyle iste sen ne yaptin canim cokmu aldin ?

75 le bıraktım burayı balım 3 aydır yokum 6 kilo geri aldım 81 im şu an da
Senin adına sevindim canım , bırak kilo almayı vermişsin bi de

75 le bıraktım burayı balım 3 aydır yokum 6 kilo geri aldım 81 im şu an da
Senin adına sevindim canım , bırak kilo almayı vermişsin bi de

Canim havalar cok sicakdi biliyorsun. Birde ramazan bende cok azda olsa dikkat ettim derken öyle iste. Aslinda bende cok korkuyordum almakdan ama sükür almadim .
Noramm sen cok azimlisin verirsin yine insallah

Canim havalar cok sicakdi biliyorsun. Birde ramazan bende cok azda olsa dikkat ettim derken öyle iste. Aslinda bende cok korkuyordum almakdan ama sükür almadim .
Noramm sen cok azimlisin verirsin yine insallah

İnşallah canım bende bu kiloların 3 ünü sırf bayramda aldım :26::26:

İnşallah canım bende bu kiloların 3 ünü sırf bayramda aldım :26::26:

ay aslinda bende bayramda alirdimda
Beni uzun zamandir görmeyen insanlar bayramda görünce bakipda
ay nasil verdin felan diye takdir edince benim istah iyice kesildi
Yalniz ilk defa sunu fark ettim noram beni bayramdan önce gören 1 2 kisi hiic bisey dememisti
bende kendi kendime herhalde anlasilmiyor kilo verdigim
diye düsünmüstüm ne safim
sonra yine ayni kisilerin oldugu yerde baska kisiler beni takdir edince anladim olayi
birde beni takdir eden kisi o görmezden gelenlerden birine demezmi bak nasil vermis sizde verin diye
o da diyoki kac sene sonra vermis benim daha iki yil oldu dogum kilolari ..
öyle iste inanamiyorum ya ben görsem birinin kilo verdigini defalarca sylerim
masallah derim hatta destek olmaya calsiirim inan sasiyorum
hic beklemedigim insanlardan böyle sey görünce
iyice bir süzüyo ama agzindan hic bisey cikmiyo hayret :44:

herkese günaydın bayanlar... nasılsınız bakalım? ben mutlu mutlu havalara uçan birisi olaraktan ilk buraya yazayım dedim :) 300 gr. daha gitmiş üstelik dünki t atleti giydim yine sabah kalkınca ama fark ettimki simitlerim kayboluyor yavaştan baya bi düzelme var işte böyle bir haldeyim artık düşünün

tebrikleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…