- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
tebrikleeeer
ay aslinda bende bayramda alirdimda
Beni uzun zamandir görmeyen insanlar bayramda görüncebakipda
ay nasil verdin felan diye takdir edince benim istah iyice kesildi
Yalniz ilk defa sunu fark ettim noram beni bayramdan önce gören 1 2 kisi hiic bisey dememisti
bende kendi kendime herhalde anlasilmiyor kilo verdigim
diye düsünmüstüm ne safim
sonra yine ayni kisilerin oldugu yerde baska kisiler beni takdir edince anladim olayi
birde beni takdir eden kisi o görmezden gelenlerden birine demezmi bak nasil vermis sizde verin diye
o da diyoki kac sene sonra vermis benim daha iki yil oldu dogum kilolari ..
öyle iste inanamiyorum ya ben görsem birinin kilo verdigini defalarca sylerim
masallah derim hatta destek olmaya calsiirim inan sasiyorum
hic beklemedigim insanlardan böyle sey görünce
iyice bir süzüyo ama agzindan hic bisey cikmiyo hayret :44:
herkese günaydın bayanlar...nasılsınız bakalım? ben mutlu mutlu havalara uçan birisi olaraktan ilk buraya yazayım dedim :) 300 gr. daha gitmiş üstelik dünki t atleti giydim yine sabah kalkınca ama fark ettimki simitlerim kayboluyor yavaştan baya bi düzelme var işte böyle bir haldeyim artık düşünün
Çok güzel bir duygu bu herşey çok güzel olucak tebrik ederim canım, darısı bütün bayanların başına :13::13:
ay aslinda bende bayramda alirdimda
Beni uzun zamandir görmeyen insanlar bayramda görüncebakipda
ay nasil verdin felan diye takdir edince benim istah iyice kesildi
Yalniz ilk defa sunu fark ettim noram beni bayramdan önce gören 1 2 kisi hiic bisey dememisti
bende kendi kendime herhalde anlasilmiyor kilo verdigim
diye düsünmüstüm ne safim
sonra yine ayni kisilerin oldugu yerde baska kisiler beni takdir edince anladim olayi
birde beni takdir eden kisi o görmezden gelenlerden birine demezmi bak nasil vermis sizde verin diye
o da diyoki kac sene sonra vermis benim daha iki yil oldu dogum kilolari ..
öyle iste inanamiyorum ya ben görsem birinin kilo verdigini defalarca sylerim
masallah derim hatta destek olmaya calsiirim inan sasiyorum
hic beklemedigim insanlardan böyle sey görünce
iyice bir süzüyo ama agzindan hic bisey cikmiyo hayret :44:
1. kişinin yapaması yeterli canım çünkü bildirimler ona yapılacak oda listeye ekleyecekaslına bakarsan yapmak isterim ancak okul açılınca dersanem okulum olacak zor olur benm için maalesef :S ama yapacak olan birisi olursa bende yardımcısı olarak görev alırımbenim bölümün konaklama işletmeciliği kısmetse bu yıl mezun olacağım işte atama olursada öğretmenlik yapacağım 3000 mezun var 9 atama var bizim bölümden. kısaca turizm öğretmenliğide diyebilirsin :) sporculuk ilkokuldan kalma :) voleybolcuyum ben daha doğrusu voleybolcuydum. nişanlım izin vermiyor oynamama o yüzden geçen yıl bıraktım arada bir maça gidiyorum yine ama artık lisansım yok düzenli oyuncu değilim
tebrikler azimli hatunHerkese günaydınlarr,
başlangıç kilo: 70,6 kg
geçen hafta kilo: 60,9 kg
bu hafta kilo :60,1 kg
giden :800 gr
toplamda giden :10,5 kg.
hedef kilo : 55 kg
Dün niyetliydim, bildirim yapmadım. Sanırım fazla bildirim yapan da olmadı. Kilo veren herkese tebriklerr, veremeyenler de haftaya inşallah.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum
çok almadım ama görünürde sanki eski kilomda gibiyimHoşbulduk Minecim
Gelir gelir kızlar, umarım hepsi bıraktığımız gibidir yada daha azdır been tam 3 ayda 6 kiloyu geri aldım tabi açıkçası umursamadım bunu malesef çok
Sen çok fazla almamışsın tatlım hallederiz hemen
selam canımgünaydin kizlaar
güzel birgün olur insallah
dün tartildim ve 69.7 ciktim yani + dayim ama regl diyoruum :26:
noraa hosgeldiiin
aramızda en hızlı kilo veren sendinBen neden kendimi kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum yaaa ooff noraa oooff
tebriklerherkese günaydın bayanlar...nasılsınız bakalım? ben mutlu mutlu havalara uçan birisi olaraktan ilk buraya yazayım dedim :) 300 gr. daha gitmiş üstelik dünki t atleti giydim yine sabah kalkınca ama fark ettimki simitlerim kayboluyor yavaştan baya bi düzelme var işte böyle bir haldeyim artık düşünün
ben 2 kilo aldım ama daha fazla gibiAyyy balım öyle çok ki bu gıcık bayanların sayısıfarkedilmez mi hiç 2 kilo bile farkediliyor bayanlarda umarım bu sene yeni sezonda hepimiz hedefimize varmış oluruz
p.tesı baslayayım mı bende ama hepp corba yada lıstekını mı yıyorsunyanı peynır zaytın fılan yada ekemk yok muuu cnmcanım ben dün başladım ve forumlardan falanda baya takip ettim bu diyeti en az kilo veren 3 kg vermiş şu ana kadar. bende dünden bu güne kadar yaklaşık 700 gr. verdim. denemekte fayda var ancak 1 haftadan fazla olmasın derim. bu diyetle moral bul ve ardından kendi diyetini oluştur. ve unutmadan mutlaka sporla desteklemelisin diyetini aksi takdirde yararını göremezsin.üstelik diyetle verdiğin 1 kg sporla desteklendiğinde 1.5 yada 2 kg gibi görünür sıkılaşırsın çünkü.diğer türlü kilo verdiğinde sarkmalar yaşarsın vücudunda ki emin ol kilolu olmayı sarkan ve çatlayan görüntüye tercih edersin
buna da skr ya alsaydıkk cnmherkese slm arkadaşlar
buhafta gram oynamamış
başlangıç:83
geçen hafta:77.7
bu haftada :77.7
gelen giden yoook
dünkü menüm:sabah uanınca suuu
kahvaltıda 1ema yedim canım bişey istemedi
ara kahve suuuuu
öğle:çorba yoğurt
yeşilçay
akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık menemen
çayyyyy 3 lt suuu
BÜGÜNKÜ MENÜM
SABAH AÇ KARNINA SUUU
1 SIKMA ÇAY DOMATES ZEYTİN
ARA:KAHVE
ÖĞLEN YOĞUTR YULAF KEPEĞİ YİYECEM
AKŞAMADA ÇORBA DÜŞÜNÜYORUM
sizce nasıl arkadaşlar.....
bu arada benim halamda başkentte doktor bana geçen yııl söylemişti bu lahana çorbasını tavsi etmişti bende lahana alıp başlaaycağımmm beraber başlayalımm motive olsun denemek isteyen olursa 1 haftada kaç kilo vereceğiz görürüz inşallah
BOOOOL İRADELİİİİİ GÜNLER
tebrıkler ne kdr zmnda verdınkıııı:26:
bide önceden burda olsaydın tadından yiyemezdin,
çok güzeldi sohbetlerimiz
neyse sizlede tanışalım
ben aralıkta geldim buraya hazirana kadar ancak 10 kilo verdim
70,2dim bugün 62,5 çıktım 7,8 vermişim
haklısın canım
ama sayı az olunca karışmaz diye düşünüyorum
yani bildirim yapacak olan kişi en son alıntılayanı alıntılayacak
anlatabildimmi bilmiyorum
haftaya başlarız belk
yoksa liste olmadan çok zor
liste motive ediyor insanı
hem kimse neden listede yokum diye problem çıkarmaz
eğer birisi kendi sırasını yanlış yazarsa biz alıntılar düzenleriz
kafama yattı ama olmazmı dersin?
yok ya 4 gun once el kdr yemıstımm koyede gıtmedınn ekmek yapmayaaaayanı hıc yemedımm sayılırrrrYediğin yufkaların etkisi olabülür müü acaba???
haydııı bakalımm cnm bu arada bende ofıs programı yokkonsuz yapılabılırseee tarıf edınde yapımm bende lısteyııııSelam kızlar
Mine dediğin mantıklı ama bazı kızlar bi kilo bildirimi yapıp gidiyo es geçilebilir yani.
Bide sıralama olayı var.
Açıkcası tek başıma liste yapmak istemiyorum.
Sende yaptın biliyorsun bir sürü sorun çıkıyor.
Bide insanları memnun etmek cok zor.
Listede niye yokum demeler, mesaj atmamalar , bildirimi yanlış yapmalar vs vs
Hem uğraşıtırıcı hemde kasıyo bi zamandan sonra.
Herkes sırayla yapmayı kabul ederse olabilir aslında.
Bende haftaya başlıcam babamın ev ekmeği sevdası sayesinde ailecek kilo aldık.
Birlikte kuvvet doğar diyerek eski diyetisyen listemle karşınıza gelicem.
Öperim kzılar
busraaaaaaaaa super kg veryrsnn cnmbravo tebrik ediyorum iyi kilo vermişsin :)ben büşra kk ya 2 hafta kadar önce üye oldum. ama bir hafta bakamadım o yüzden daha körpecik saylırım yani 21 yaşındayım buraya kayıt olurken 73 kiloydum 72 ile 2 gün önce diyete başladım şuanda 70.9 kiloyum hedefim hazirana kadar 55 olmak üni. 4. sınıf öğrencisiyim mezuniyete herkesi şaşırtacak kadar zayıf gitmek istiyorum hatta ne kadar zayıflarsam zayıflayayım okula giderken eşofman altına gizleyeceğim ki mezuniyet balosunda millet şok geçirsin :) sporcu olduğum için kilom oturmuş durumda biraz zor veriyorum kiloyu maalesef o yüzden burdaki yazıları okudukça kabaca tabirle gaza geliyorum :) şevkim kırılmıyor böylece yavaş kilo veriyorum diyerekten. okullar açılana kadar kendimi zorlaya bildiğim kadar zorlayacağım. bugnlerde lahana diyetine başladım ama 2. günden bozdum diyeti maalesef çünkü regl dönemindeyim tatlı krizim tuttumu bayılacak gibi oluyorum bugn 1 kaşık nutella yedim ama sporla telafi ettim :)
len ben gitmem bi daha burdan
davul gibi oldum ben kızlar ya
Len kilo verememişim diye ağlamayı özlemişimmeğer ne kıymetli zamanlarmış suzaaaann ağlama bak fena yaparım haa arada oluyor biliyorsun
-------------------------------------------------------
Kızlar birkaç birşey yazmak istiyorum...
Öncelikle umarım herkes çok çok iyidir , hepinizi çok özledim
Ben artık buralardayım ama eski nora değilim, iyi kilo aldım yine ve resmen doyma içgüdümü kaybettim, gece gece tatlılar sarmalar fln götürdüm bayramda, moralim iyice bozuldu, çok berbat haldeyim, sağlıksızım ve kendimi çirkin hissediyorum...Hayatımda hiçbirşey düzgün gitmemeye başladı çünkü ben kendimi kötü hissediyorum...Zaten asosyal oldum, gezer tozardım eskiden ama şimdi yok
Hakandan evlenme teklifi aldımama henüz kabul etmedim "EVEEEET ama henüz değil " dedim
Yine eskisi gibi gülmek gezmek tozmak istiyorum belim tam 6 cm kalınlaştı kızlar ben size destek olmaya hazırım umarım yine hep beraber mutlu ve sağlıklı günler görürüz :13:
Sezonu açtık yine yani dilomama bu yaza var ya, hatta yazı bırak 2013 ü affetmicem çok sıkı geliyorum
Sen neler yapıyorsun kaç oldun lenen azından ben 81 im bi de benim gibi 6 kilo alan dobiçler var
nora cnm hos geldınnnnnnnnKızlar ben bi türk kahvesi yapayım içeyim artık buradayım, umarım herkes uğrar ve bi çift lafı hem kendileri hemde forumdaki bayanlar için esirgemezler, ne kadar samimi olursak o kadar güçlü oluruz bence
gelirim en geç 1 saat herkesi öptümözlemişim len ben burayı
gunaydınlrr cnm ne gusell ya p.tesıbende ınsl..yanında sporlaa tabıııııherkese günaydın bayanlar...nasılsınız bakalım? ben mutlu mutlu havalara uçan birisi olaraktan ilk buraya yazayım dedim :) 300 gr. daha gitmiş üstelik dünki t atleti giydim yine sabah kalkınca ama fark ettimki simitlerim kayboluyor yavaştan baya bi düzelme var işte böyle bir haldeyim artık düşünün
cok skr a20 nerdesın sennnnselam kızlar sonunda geri dönebildim :78: dün sabah tartıldım 72.3 çıktı haftaya da gidiyorum denizliye artık orda vercem geri kalanı
bizi düzenli takip et yetermerhaba 17 yaşındayım.78 kiloyum.boyum 172 cm.
Bana lütfen yardım edin.çok kilolu göstermiyorum ama af edersiniz şu bacaklarımın arası o kadar mı yağlı olur.çatlaklar var kırmızı kırmızı.kendimden nefret etmeye başlamama çok az kaldı hissediyorum.aynalara küstüm desem yeridir.evden çıkmıyorum haftalarca.asosyal bir kız oldum.bana lütfen bir şeyler onerin.belimin çevresinde de kırmızı kırmızı çatlaklar var.diyet onerin ne bileyim.tek inancım sizsiniz.Lütfennn
tebrıkler ne kdr zmnda verdınkıııı:26:
cok skr a20 nerdesın sennnn
merhaba 17 yaşındayım.78 kiloyum.boyum 172 cm.
Bana lütfen yardım edin.çok kilolu göstermiyorum ama af edersiniz şu bacaklarımın arası o kadar mı yağlı olur.çatlaklar var kırmızı kırmızı.kendimden nefret etmeye başlamama çok az kaldı hissediyorum.aynalara küstüm desem yeridir.evden çıkmıyorum haftalarca.asosyal bir kız oldum.bana lütfen bir şeyler onerin.belimin çevresinde de kırmızı kırmızı çatlaklar var.diyet onerin ne bileyim.tek inancım sizsiniz.Lütfennn
p.tesı baslayayım mı bende ama hepp corba yada lıstekını mı yıyorsunyanı peynır zaytın fılan yada ekemk yok muuu cnm
busraaaaaaaaa super kg veryrsnn cnm
gunaydınlrr cnm ne gusell ya p.tesıbende ınsl..yanında sporlaa tabııııı
sbh gec yattk gecde kalktıkk esım evdeydıııı 12:00 de,bıraz melemen yrm haslanmıs yumurta,2 ctl byz pynır,1dlmm cvdr ekmegı yedım
13:00 de 1 sekerrszturk kahvesı ve ar.lahana sardım 3-4 parca ondan yedımm
15:00 de 1 lt su ve yesıl cy ıctımmm
nasılsınız bklımmmmmmmmmmmmmmm kurkcu dukkanı acıldııııııııııı
mrb hanımlar ben 162 boyunda 79 kiloyum 10 gundür felan kendimce diyet yapmaya çalışıyorum..biraz kilo verdm galiba ama ne kadar bilmyorum tattımın pili bitmiş..ama bazen daynamayıp yeyemem gereken şeylerden azda olsa yiyorum kriz geliyor..zayıflamayı çok istiyorum şimdilik hedefm 60..bu arada 20 aylık kızım var emziriyoeum..YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN MİLLETİN AŞAĞILAMALARINDAN BIKTIMM ..KARŞILAŞTIRMALARDAN BIKTIM...TABİKİ EŞİMDE MEMNUN DEĞİL BU HALMDEN..NAPCAM BİLMYORUM BAŞARABİLİRMYIM BİLMYORUM İLK DEFA GAZA GELDİM HIRS YAPTIM ..
merhaba 17 yaşındayım.78 kiloyum.boyum 172 cm.
Sabah (11.30): 2 dilim tam bugday ekmegi, azicik incir receli,azcik bal, peynir, 1 zeytin, lor peyniri
ara: 1 ceviz, 4 badem,yesilcay
ara: 1 halley, 4 badem
aksam: 1 dilim tam bugday ekmek, 2 kepce dugun corbasi, 1 tabak kiymali menemen, yarim tabak makarna
az once yine halley yedimsimdi pilates ve egzersizler yapicam
büşraa kestanelı pasta a20 cnm mısafırılerım gelmekuzere yatmadan ugrarbakarım sızetammı eltımleresımın amcası,esımın babasının amcasının torunu gelecek mıs(ilk defa) markete gıtıık 40dk kdr yurudukkk sonra kostur kosturrev topladımmm sonra gorsrzz yatmadan tmm mıı kızlarrrrrrrrrrrr yazın bana sızzzzzzzzzzzzzz muckkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?