70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayyy balım öyle çok ki bu gıcık bayanların sayısı farkedilmez mi hiç 2 kilo bile farkediliyor bayanlarda umarım bu sene yeni sezonda hepimiz hedefimize varmış oluruz

Çok güzel bir duygu bu herşey çok güzel olucak tebrik ederim canım, darısı bütün bayanların başına :13::13:

Çok güzel bir duygu bu herşey çok güzel olucak tebrik ederim canım, darısı bütün bayanların başına :13::13:

amin canım benim :) burası sayesinde inanki.. burdakileri okudukça kendime güvenim inancım geliyor.. kurban bayramına kadar oldukça kilom gitmiş olacak. nişanlıma söyledikçe oda mutlu oluyor ben mutlu oluyorum diye :) nasıl sevinçliyim varya :) 300 gr. için ablanmları uyandırdım ( ablamlardan küçüğü diyetisyene gidiyor 14 kg. verdi) kalkın kalkın kilo verdim sevinin benimle diye tabi ablam başta telefonu yüzüme kapattı ama olsun :) sonradan aradı tebrik etti :)

canım 300 gr verdim o bile fark ediyor 2 kg. nasıl farketmezki... sen asma kulak onlara boşver. karşılarına incecik çıkınca hepsi arkandan ahhhh ahhh bizde böyle zayıflasak diye iç geçirecekler. aslında onlara kızıp inadına zayıflamak bile gerekir. yeni yeni fotoğraflarınızı gördükçe kudursunlar hepsi :) kıskançlar hıhhh onlara sen kulaklarını tıka olumsuz eleştirilere.

1. kişinin yapaması yeterli canım çünkü bildirimler ona yapılacak oda listeye ekleyecek
yardımcıya gerek yokta
neyse biyolunu bulacağız artık
tebrikler azimli hatun
çok almadım ama görünürde sanki eski kilomda gibiyim
bırakınca vücut hemen salıyor
günaydin kizlaar
güzel birgün olur insallah
dün tartildim ve 69.7 ciktim yani + dayim ama regl diyoruum :26:
noraa hosgeldiiin
selam canım
Ben neden kendimi kilo veremeyecekmiş gibi hissediyorum yaaa ooff noraa oooff
aramızda en hızlı kilo veren sendin
umutsuzluğa kapılma
halledersin
tebrikler
Ayyy balım öyle çok ki bu gıcık bayanların sayısı farkedilmez mi hiç 2 kilo bile farkediliyor bayanlarda umarım bu sene yeni sezonda hepimiz hedefimize varmış oluruz
ben 2 kilo aldım ama daha fazla gibi
verilen kilo farkedilmesede alınan hemen farkediliyor
bakalım 2 kiloyu verirsem farkedilcekmi :44:

selam kızlar sonunda geri dönebildim :78: dün sabah tartıldım 72.3 çıktı haftaya da gidiyorum denizliye artık orda vercem geri kalanı

merhaba 17 yaşındayım.78 kiloyum.boyum 172 cm.
Bana lütfen yardım edin.çok kilolu göstermiyorum ama af edersiniz şu bacaklarımın arası o kadar mı yağlı olur.çatlaklar var kırmızı kırmızı.kendimden nefret etmeye başlamama çok az kaldı hissediyorum.aynalara küstüm desem yeridir.evden çıkmıyorum haftalarca.asosyal bir kız oldum.bana lütfen bir şeyler onerin.belimin çevresinde de kırmızı kırmızı çatlaklar var.diyet onerin ne bileyim.tek inancım sizsiniz.Lütfennn

p.tesı baslayayım mı bende ama hepp corba yada lıstekını mı yıyorsunyanı peynır zaytın fılan yada ekemk yok muuu cnm
buna da skr ya alsaydıkk cnm
tebrıkler ne kdr zmnda verdınkıııı:26:
Yediğin yufkaların etkisi olabülür müü acaba???
yok ya 4 gun once el kdr yemıstımm koyede gıtmedınn ekmek yapmayaaaayanı hıc yemedımm sayılırrrr
haydııı bakalımm cnm bu arada bende ofıs programı yokkonsuz yapılabılırseee tarıf edınde yapımm bende lısteyıııı

busraaaaaaaaa super kg veryrsnn cnm

len ben gitmem bi daha burdan

davul gibi oldum ben kızlar ya

Sezonu açtık yine yani dilom ama bu yaza var ya, hatta yazı bırak 2013 ü affetmicem çok sıkı geliyorum

Sen neler yapıyorsun kaç oldun len en azından ben 81 im bi de benim gibi 6 kilo alan dobiçler var

nora cnm hos geldınnnnnnnn ya ne bılım verememek zoruma gdyrrrrrrrrrrrr,tebrıklr ınsl.hakkınızda hayrlısı olur cnm benımmm evdmsın sımdık ısten sıktım demıssınyaaa
gunaydınlrr cnm ne gusell ya p.tesıbende ınsl..yanında sporlaa tabııııı

selam kızlar sonunda geri dönebildim :78: dün sabah tartıldım 72.3 çıktı haftaya da gidiyorum denizliye artık orda vercem geri kalanı
cok skr a20 nerdesın sennnn

ftemıs tebrıkler cnm

sbh gec yattk gecde kalktıkk esım evdeydıııı 12:00 de,bıraz melemen yrm haslanmıs yumurta,2 ctl byz pynır,1dlmm cvdr ekmegı yedım

13:00 de 1 sekerrszturk kahvesı ve ar.lahana sardım 3-4 parca ondan yedımm

15:00 de 1 lt su ve yesıl cy ıctımmm

nasılsınız bklımmmmmmmmmmmmmmmm kurkcu dukkanı acıldııııııııııı

bizi düzenli takip et yeter
motive olacaksın
zayıflamaya başlayacaksın
tebrıkler ne kdr zmnda verdınkıııı:26:

valla benimki anlatmaya değer bir başarı değil
aralık ayıydı geldim
ben gram gram verdim canım
haziranda bıraktım
ozaman kadar 10 kilo vermiştim işte
hazirandan beride 2,5 kilo almışım
tekrar başladım bakalım

mrb hanımlar ben 162 boyunda 79 kiloyum 10 gundür felan kendimce diyet yapmaya çalışıyorum..biraz kilo verdm galiba ama ne kadar bilmyorum tattımın pili bitmiş..ama bazen daynamayıp yeyemem gereken şeylerden azda olsa yiyorum kriz geliyor..zayıflamayı çok istiyorum şimdilik hedefm 60..bu arada 20 aylık kızım var emziriyoeum..YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN MİLLETİN AŞAĞILAMALARINDAN BIKTIMM ..KARŞILAŞTIRMALARDAN BIKTIM...TABİKİ EŞİMDE MEMNUN DEĞİL BU HALMDEN..NAPCAM BİLMYORUM BAŞARABİLİRMYIM BİLMYORUM İLK DEFA GAZA GELDİM HIRS YAPTIM ..

aramıza hoşgeldin canım :) benimde problemim bacaklarımda bende yeniyim burada ama inan bana burdan destek almayı istemekle çok iyi yapmışsın :) çünkü insana o kadar moral veriyorlarki buradaki arkadaşlar.. sayfadaki diyet listelerini takip et kendine en uygununu sen bilirsin çünkü biz senn vücudunu yada yeme düzenini bilmiyoruz. bende diyetzedelerden birisiyim ancak şuanda gayet iyi gittiğimi söyleyebilirim. dün 1 kaşık nutella yemiş olmama ve akşam geç saatte çerez falan yememe rağmen kilo alırım diye bekliyordum kilo vermişim. üstelik regl dönemindeyim yani. şimdi şöyle bi gez forumdaki yorumları falan. zaten gözüne çarpar kilo verenlerin uyguladığı sana en uygun diyet falan.. elinden geldikçe bildirim yap buraya ve listeni paylaş böylece etraftakilerdende diyet listene eklenecek çıkartılacak birşeyler öğrenirsin :) ama öncelikli hedefin sağlıklı beslenmek olsun :) bu arada adım büşra tanışalım istedim :) 21 yaşında üniversite 4. sınıf turizm öğretmenliği öğrencisiyim. sık sık görüşürüz umarım bundan sonra :)

teşekkür ederim canım :) listedekilere ilk gün uydum ancak 2. gün maalesef saptım listeden çünkü regl oldum ve sorunlu geçiyor adet dönemim. elime ne geçiyorsa yedim diyebilirim. lahana çorbasını sabahları içiyorum yine akşamları ve öğlenleri hafif besleniyorum. ve 1.5 saat spor yapıyorum. bugün jillian mıdır nedir ondan yaptım yarım saat kaslarımın hala çalıştığını hissediyorum sporcu olduğum halde beni baya yordu yani.. şuanda yeni girdim eve dışarıya alışverişe gittik annemle yolu uzattıkça uzattım 30 dk 45 dk falan yürüdük rahat ve eve geldim leslie ile spor yapacağım şimdi ve ardından regl döneminde olduğumdan 30 dk. yürüyüş yapacağım fazlası sancı yapıyor bana ama biter bitmez dönemim sauna eşofmanları tekrardan sırtıma takıp 1 saat yürüyüş + koşu ve 30 dk leslie 30 dakika da jillian yapacağım :) tam gaz devam yani :) aslına bakarsan ben kilo vermiyorum bana kiloyu burdaki sizler verdirtiyorsunuz :) bu sabah tartıdan indiğim gibi pc. karşısında buldum kendimi o yüzden benim üzerimdeki etkiniz çok büyük herkese çok teşekkür ederim ayrı ayrı..

o halde doğru yere geldin hoşgeldin safalar getirdin :) kızını allah bağışlasın analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah. :) diyet listeni bizimle paylaşırmısın yani günlük ne yiyrsan?? birde en kısa zamanda tartıl derim

ozelliklerimiz birbirine benziyor. Ben de 17 yasindayim 172 civarindayim, bacak ve belimde catlaklar varr hosgeldin aramizaa

kızlar bugünki menüm:

sabah: (saat 11 civarı)

1 kase lahana çorbası
1/2 dilim tam buğray ekmeği
ekmeğin yarsına sürecek kadar salça ( el yapımı az tuzlu biber ve patlıcandan) ve zeytin ezmesi

öğlen:

1 şeftali 3 fındık

ara:

4 çiğköfte ve ıceberg marulu bolca

akşam: (şuanda pişiyor ancak yetişti spordan sonra başladım)

3 parça palamut yağsız ve suyla tavada kendi halinde kavrularak hazırladım.

spor olarak:

öğlen saat 1 gibi jillian 30 dakika sev. 1

akşam saat 6 gibi 30 dakika leslie
leslie nin hemen ardından 30 dakika tempolu yürüyüş sev. 5

ayrıca bugün alışverişe çıktım 30 dk. 45 dk kadar yürdüm elimde poşetlerle.

Sabah (11.30): 2 dilim tam bugday ekmegi, azicik incir receli,azcik bal, peynir, 1 zeytin, lor peyniri

ara: 1 ceviz, 4 badem,yesilcay

ara: 1 halley, 4 badem

aksam: 1 dilim tam bugday ekmek, 2 kepce dugun corbasi, 1 tabak kiymali menemen, yarim tabak makarna

az once yine halley yedim simdi pilates ve egzersizler yapicam

Sabah (11.30): 2 dilim tam bugday ekmegi, azicik incir receli,azcik bal, peynir, 1 zeytin, lor peyniri

ara: 1 ceviz, 4 badem,yesilcay

ara: 1 halley, 4 badem

aksam: 1 dilim tam bugday ekmek, 2 kepce dugun corbasi, 1 tabak kiymali menemen, yarim tabak makarna

az once yine halley yedim simdi pilates ve egzersizler yapicam

asma suratını canım benim :) 10 15 dakika fazladan yap sporunu etkisini bitir halleyin :)

Kizlar lahana yagini gunde 2 kere sabah aksam sorunlu bolgeye surunce etkisi oluyormus deneyen var mi? Ben de bacak ve kalcama surmek istiyorum

büşraa kestanelı pasta a20 cnm mısafırılerım gelmekuzere yatmadan ugrarbakarım sızetammı eltımleresımın amcası,esımın babasının amcasının torunu gelecek mıs(ilk defa) markete gıtıık 40dk kdr yurudukkk sonra kostur kosturrev topladımmm sonra gorsrzz yatmadan tmm mıı kızlarrrrrrrrrrrr yazın bana sızzzzzzzzzzzzzz muckkk

tamam canım kolay gelsin :) selam söyle misafirlerine beklerim ben seni burda gelene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…