Sabah- 1 yeşilçay
Kahvaltı- 1 susamlı kraker
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 bardak süt
Ara- 1 yeşil elma
Öğle- Yumurtalı kabak yemeği
1 Köfte
1 bardak ayran
Akşam- Kına gecesi vardı o yüzden ikramlara pek hayır diyemedim çok pişmanımo yüzden şimdi spor yapıp öyle yatacağım.
sporunu yapacaksın ama bir uyarıda bulunmak işstedim canım.. akşam yapılan spor pekte yararlı olmuyor.. çünkü sporu yaptığında kasların çalışmaya başlar fakat sen uyumaya başladığında beyin vücuda artık dur ve dinlen demeye başlar buda sadece yaptığın spor süresince yaktığın kalori ile sınırlı kalman demektir. oysa sabahları yapılan spor kaslarının bütün gün harcadığı normal enerjiden çok daha fazla harcamasını sağlar.. yinede eğer fazla kaçırdım diyorsan spor yapmak istiyorsan yap
yaa bu olmadı ben 4 aydır bırakmıştım sporu, şimdi kendimi tekrar toparlamam için spora ihtiyacım var, benim 1 yaşında bir kızım var ve ancak o uyuynca spor yapabilirim, oda 10yada 10:30 gibi uyuyor, ee akşam yapılan spor işe yaramıyorsa ben neyapacam, sabah yapamam, gün içindede kızım bir defa uyuyor o zamanda ancak yemek yapıyorum
Ayyy balım öyle çok ki bu gıcık bayanların sayısıfarkedilmez mi hiç 2 kilo bile farkediliyor bayanlarda umarım bu sene yeni sezonda hepimiz hedefimize varmış oluruz
amin canım benim :) burası sayesinde inanki.. burdakileri okudukça kendime güvenim inancım geliyor.. kurban bayramına kadar oldukça kilom gitmiş olacak. nişanlıma söyledikçe oda mutlu oluyor ben mutlu oluyorum diye :) nasıl sevinçliyim varya :)300 gr. için ablanmları uyandırdım ( ablamlardan küçüğü diyetisyene gidiyor 14 kg. verdi) kalkın kalkın kilo verdim sevinin benimle diye tabi ablam başta telefonu yüzüme kapattı ama olsun :) sonradan aradı tebrik etti :)
canım 300 gr verdim o bile fark ediyor 2 kg. nasıl farketmezki... sen asma kulak onlara boşver. karşılarına incecik çıkınca hepsi arkandan ahhhh ahhh bizde böyle zayıflasak diye iç geçirecekler. aslında onlara kızıp inadına zayıflamak bile gerekir. yeni yeni fotoğraflarınızı gördükçe kudursunlar hepsi :)kıskançlar hıhhh onlara sen kulaklarını tıka olumsuz eleştirilere.
kizlar 9 kilo verdim 2 olsa hadi dicem belli degil düsünün yani
insallah kalan kilolarida veririz hepberaber :13:
tamam canım kolay gelsin :) selam söyle misafirlerinebeklerim ben seni burda gelene kadar :)
büşraa cım ben yenı ugrayabıldım yaaa ama mısafırler daha oturyrrlarrinşallah inşallah :) yarın tartıda - çıkma umuduyla uyuyorum ben :) görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın :)
gunaydnlarrrr
ben geldım yıne
büşraa cım ben yenı ugrayabıldım yaaa ama mısafırler daha oturyrrlarrck da uykum var benım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sporunu yapacaksın ama bir uyarıda bulunmak işstedim canım.. akşam yapılan spor pekte yararlı olmuyor.. çünkü sporu yaptığında kasların çalışmaya başlar fakat sen uyumaya başladığında beyin vücuda artık dur ve dinlen demeye başlar buda sadece yaptığın spor süresince yaktığın kalori ile sınırlı kalman demektir. oysa sabahları yapılan spor kaslarının bütün gün harcadığı normal enerjiden çok daha fazla harcamasını sağlar.. yinede eğer fazla kaçırdım diyorsan spor yapmak istiyorsan yap
kımsecıkler yok ama ben yınede yazayım menumu
sabah
1 dılım ekmek
salamlı omlet (1 yumurtadanb yaptım yarısını yedım )
2 kucuk dılım kasar
1 dılım peynır
1 tatlıkasıgı cukulata ekmek ustu
1 buyuk kupa cay
ara
1 seftali
oglen
1 bardak ayran
1 bıber dolması
salata
ara
2 erık az uzum
aksam
salata bol
1 dılm karpuz
1 bıber dolması
2 bucuk lıtre su
Bunu bilmiyordum ama haklı olabilirsin, gece gece spor ben de hiç duymadım zaten, sağol bilgi için canım :)) ama en azından biraz içim rahatladı. Zaten kınada da oynadım erimiştir herhalde yediğim sağlıksız besinler:)
kımsecıkler yok ama ben yınede yazayım menumu
sabah
1 dılım ekmek
salamlı omlet (1 yumurtadanb yaptım yarısını yedım )
2 kucuk dılım kasar
1 dılım peynır
1 tatlıkasıgı cukulata ekmek ustu
1 buyuk kupa cay
ara
1 seftali
oglen
1 bardak ayran
1 bıber dolması
salata
ara
2 erık az uzum
aksam
salata bol
1 dılm karpuz
1 bıber dolması
2 bucuk lıtre su
gitmiştir gitmiştir merak etme :) bugünde yapmaya bak sporunu :) çocukcuğunu uyuttuktan sonra bi yarım saatini ayırarak jillian yada leslie ile spor yapabilirsin :)
:)) ne çocuğu yahuu ben daha öğrenciyim :)) ileride öyle yaparım artık. Sporumu da yaptımm az önce 2,5 km yürüdüm bir güzel yoruldum.
gitmiştir gitmiştir merak etme :) bugünde yapmaya bak sporunu :) çocukcuğunu uyuttuktan sonra bi yarım saatini ayırarak jillian yada leslie ile spor yapabilirsin :)
:)) ne çocuğu yahuu ben daha öğrenciyim :)) ileride öyle yaparım artık. Sporumu da yaptımm az önce 2,5 km yürüdüm bir güzel yoruldum.
maşallah bende şimdi yapacağım sporumu :) lahana çorbası içtim az önce çok acı yapmışım içim yanıyorki sorma :) hatlar karıştı bende sanırım kusura bakam :) çocuk sende değil başkasındaydı :)
Kızlar 2 gündür giremedim umarım keyifler yerindedir. Cuma günü sabah okul öğlen gezmek unuttum tartılmayı, gelmeye de fırsatım olmadı, dünde piknikteydik gece 1 de döndük, anca bugün gelebildim. İyiki de tartılmamışım cuma günü, bugün regl oldumama kızlar acayip yiyorum ya son 3 gündür dövün beniiiiiiiiiii topparlanmam lazım artık verdikleriimi de alıcam bu gidişle.
Sizler nasılsınız ne var ne yok? bakamadım da geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?