70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ve kilo bildirimi

Baslangic 87
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 71.8
Gelen 300
Toplam giden 15.2
Spor yok 3 litre su var

Kizlar su 3 gunde herseyleri yedim ama bu kadar almisim hayret demekki kilo almakta kolay degil ben o kadar kiloyu nasil almisim ya ama bu hafta cok guzel olacak

Sabah- 1 yeşilçay

Kahvaltı- 1 susamlı kraker
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 bardak süt

Ara- 1 yeşil elma

Öğle- Yumurtalı kabak yemeği
1 Köfte
1 bardak ayran

Akşam- Kına gecesi vardı o yüzden ikramlara pek hayır diyemedim çok pişmanım o yüzden şimdi spor yapıp öyle yatacağım.

sporunu yapacaksın ama bir uyarıda bulunmak işstedim canım.. akşam yapılan spor pekte yararlı olmuyor.. çünkü sporu yaptığında kasların çalışmaya başlar fakat sen uyumaya başladığında beyin vücuda artık dur ve dinlen demeye başlar buda sadece yaptığın spor süresince yaktığın kalori ile sınırlı kalman demektir. oysa sabahları yapılan spor kaslarının bütün gün harcadığı normal enerjiden çok daha fazla harcamasını sağlar.. yinede eğer fazla kaçırdım diyorsan spor yapmak istiyorsan yap

yaa bu olmadı ben 4 aydır bırakmıştım sporu, şimdi kendimi tekrar toparlamam için spora ihtiyacım var, benim 1 yaşında bir kızım var ve ancak o uyuynca spor yapabilirim, oda 10yada 10:30 gibi uyuyor, ee akşam yapılan spor işe yaramıyorsa ben neyapacam, sabah yapamam, gün içindede kızım bir defa uyuyor o zamanda ancak yemek yapıyorum

akşam yapınca etkisi yine var yapma demiyorum ama yapınca sabahki kadar etkisi olmuyor diyorum canım uyuyunca vücudun kalori yakmayı enerji harcamayı azaltıyor yaptığın spor sadece sen uyuyp beynin enerji harcamanı yavaşlatana kadar etkili oluyor canım. ama mutluluk hormonun yine saldılanıyor :):):)

Ayyy balım öyle çok ki bu gıcık bayanların sayısı farkedilmez mi hiç 2 kilo bile farkediliyor bayanlarda umarım bu sene yeni sezonda hepimiz hedefimize varmış oluruz

kizlar 9 kilo verdim 2 olsa hadi dicem belli degil düsünün yani
insallah kalan kilolarida veririz hepberaber :13:

tamam canım kolay gelsin :) selam söyle misafirlerine beklerim ben seni burda gelene kadar :)

inşallah inşallah :) yarın tartıda - çıkma umuduyla uyuyorum ben :) görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın :)
büşraa cım ben yenı ugrayabıldım yaaa ama mısafırler daha oturyrrlarr ck da uykum var benım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydnlarrrr
ben geldım yıne

hoşgeldin :) kahvaltıdan sorna burada olacağım kızlar :) bu arada bugn gram vermemişim dünki çiğ köftelerin etkisi sanırım kaçamak yaptım aldım boyumun ölçüsünü dahada yapmam kaçamak falan bugün 1 saat koşu yapıcam artık sancılarım geçti sayılır... 30 dk jillian 30 dakika leslie böyle yaparsam yanar gider belki dünki kalorileriminde fazlası çok moralim bozulduu :18:

büşraa cım ben yenı ugrayabıldım yaaa ama mısafırler daha oturyrrlarr ck da uykum var benım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşallah kız o nasıl misafir öyle gecenin bi körüne kadar oturmuşlar. insan ilk geldiği evde o kadar oturur mu? umarım güzel geçiştirde yorgunluğuna değmiştir tatlım. kahvaltıdan sorna burada olacağım canım geldiğpinde bi mesaj çeki ver bildirim alacağım birşeyler yap ki geleyim hemen

kımsecıkler yok ama ben yınede yazayım menumu

sabah
1 dılım ekmek
salamlı omlet (1 yumurtadanb yaptım yarısını yedım )
2 kucuk dılım kasar
1 dılım peynır
1 tatlıkasıgı cukulata ekmek ustu
1 buyuk kupa cay

ara

1 seftali

oglen

1 bardak ayran
1 bıber dolması
salata

ara

2 erık az uzum

aksam

salata bol
1 dılm karpuz
1 bıber dolması

2 bucuk lıtre su

Bunu bilmiyordum ama haklı olabilirsin, gece gece spor ben de hiç duymadım zaten, sağol bilgi için canım :)) ama en azından biraz içim rahatladı. Zaten kınada da oynadım erimiştir herhalde yediğim sağlıksız besinler:)

Ben buradayım :)) benim yaptığım diyete çok benziyor, evde ne varsa ondan azar azar ye diyeti:)

gitmiştir gitmiştir merak etme :) bugünde yapmaya bak sporunu :) çocukcuğunu uyuttuktan sonra bi yarım saatini ayırarak jillian yada leslie ile spor yapabilirsin :)

maşallah su miktarına hayran kaldım :) keşke bende içebilsem o kadar su.. 2 litreyi ancak buluyor günde bu arada menü kabarık görünsede aslında azar azar olduğu için çok uygun tebrik ederim

Kızlar 2 gündür giremedim umarım keyifler yerindedir. Cuma günü sabah okul öğlen gezmek unuttum tartılmayı, gelmeye de fırsatım olmadı, dünde piknikteydik gece 1 de döndük, anca bugün gelebildim. İyiki de tartılmamışım cuma günü, bugün regl oldum ama kızlar acayip yiyorum ya son 3 gündür dövün beniiiiiiiiiii topparlanmam lazım artık verdikleriimi de alıcam bu gidişle.

Sizler nasılsınız ne var ne yok? bakamadım da geçmişe

hoşgeldin canım :) ne güzel gezmişin tozmuşun bende eve tıkıldım kaldım yeme yeme bak ben günlük tutmaya başladım bi defter aldım ne yersem hemen miktarıyla yazıyorum oraya böylece gözüme çok gelirse kendimi frenleyeceğim ( sanırım) çünkü bugün tartıda - görmedim çok moralim bozuldu

selamın aleykum busra cımmmnasılsınn ben ı dglmm kg ler hıc gıtmıyr gecı nasl gıtısnkı ramanzandna oncee bol spor ve ozen vardı ısmdık bırsey yokkkkkkkk abartmyrm yemeyı ama dusen de yok yaaaaaaa 3 gundr esmın evde olmasıda cabasııı ;sbh 3 de yattıkkkk sbh 6,5 da uyandımm sonrada gerı uyudum sonra 11 de kalktım hmen su ıctımm sonra 2 kuru kayısııı 1kuru pasta

12,5 dada kahvaltııı
2-3catal karısık kızartma
1 kask yogurt
2 catal byz peynır
2-3 ctl domates salatalık
1dlme yaın cvdr ekmegıııı

15:00
ara:1hurma 1 avuc cekıdr dekkk yrm lt su

e ben ne yapayım sımdık gaza getr benı busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…