- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
selamın aleykum busra cımmmnasılsınn ben ı dglmm kg ler hıc gıtmıyr gecı nasl gıtısnkı ramanzandna oncee bol spor ve ozen vardı ısmdık bırsey yokkkkkkkk abartmyrm yemeyı ama dusen de yok yaaaaaaa 3 gundr esmın evde olmasıda cabasııı ;sbh 3 de yattıkkkk sbh 6,5 da uyandımm sonrada gerı uyudum sonra 11 de kalktım hmen su ıctımm sonra 2 kuru kayısııı 1kuru pasta
12,5 dada kahvaltııı
2-3catal karısık kızartma
1 kask yogurt
2 catal byz peynır
2-3 ctl domates salatalık
1dlme yaın cvdr ekmegıııı
15:00
ara:1hurma 1 avuc cekıdr dekkk yrm lt su
e ben ne yapayım sımdık gaza getr benı busraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tmm dır ama su anda canavar sankı ıcımde sreklı gıt ye gıt yee bırseyledıyrr ama yarın sbhdan ıtıbarenn sbhs sporuna baslıcamm ınsl..esımde gundusde 2 hafta boyuncaa ınsl.... yarın lahana,meyve fılan alcamm ve dıye moduna gececegımınsl..davm ederım ceza ver banaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:cunku hak ettmmm yaa sagolsındaa dus alıp d ayazsaydın cnm bnmmm hasta fıln olursu sonra mazallahhhhh busra cımm
oyhhh kıyamam yaaşuanda sana bunu kan ter içinde yazıyorum değerini bil kalk spor yap birde orada çekirdekmi yazıyor yoksa benmi yanlış görüyorum yarından itibaren çok düzenli yemeye balıyorusun diye emirmi versem acaba ?? nasıl gaza gelirsinki sen bilemiycem ama böyle gitmez bunu bil.. yediklerinle harcadıkların aynı ki kilo almıyorsunda vermiyorsunda ama şu kızartmadan çekirdekten falan vazgeçsen de güzel güzel azar azar yesen sankim çokta hoş olacakmış gibi :) bu arada bende kg. vermemişim bugün çok moralim bozuldu bugün sporda artış yemeklerde azaltma yapacağım birşeye benzesin bari. dün bende kaçamaktan 4 çiğköfte yedim cezasını çekiyorum sanırım sanada bir ceza lazım ne dersin??? kızartma çekirden kurabiyenin acısını çıkartacak bir ceza...
ayy çok kötü yazmışım yaakusura bakma canımda ne bileyim bi an tutamadım kendimi gaza getir falan deyince sen :) özür dilerim ama valla kötülüğüne birşey demedim akşamki menünde sadece çorba ve yoğurt tüketmelisin canım bugün için en azından öyle yapmayı deneki biraz olsun dengele
tmm dır ama su anda canavar sankı ıcımde sreklı gıt ye gıt yee bırseyledıyrr ama yarın sbhdan ıtıbarenn sbhs sporuna baslıcamm ınsl..esımde gundusde 2 hafta boyuncaa ınsl.... yarın lahana,meyve fılan alcamm ve dıye moduna gececegımınsl..davm ederım ceza ver banaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:cunku hak ettmmm yaa sagolsındaa dus alıp d ayazsaydın cnm bnmmm hasta fıln olursu sonra mazallahhhhh busra cımm
tmm dır busra cımmm ınsl..yrm mısır yıcemm aksamda belkı corba yerım yoksa yrm mısır da yer gece yı kapatırımınsl..gercı mesaj atrm pc basında olmazsam aksama ark.gdcgz annesıne gecmısolsuna ınsl..ıkramlrdn kurturulurummm sımdıde leslıe yapayım sıyorumm 20 dk kdrrmotıve olurum dımı amaaa bu arada sen aslenmıank.lısın nersınde klyrsn ablamda eryamand adaayok birşey olmaz aldım terimi falan şimdi makinadan çamaşırları çıkartıp asayımda öyle girerim dulşa.. annem gitti ev işi bana kaldı iymi :) canım spor için kendini sabaha şartlandırma gündüz vakti istediğin herhangi bir zaman yap.. hatta madem spora başlamaya karar aldın bugünden başla derim :) akşamada dediğim gibi çorbayla geçiştirki rahat etsin için :) için rahat olunca diyet olayına daha çabuk konsantre oluyorsun ve kaybetmiyorsun şevkini :) o içindeki canavar kesinlikle sopa istiyor.
vbu arada dün bi yerde okudum burdaydı sanırım yine.. elma kokusu insana tokluk veriyormuş. ekmek kokusunu biliyordum ama elmayı yersen diye biliyordum :) bolbol ekmek kokla elma tüket :) elma çayları var onlardanda içebilirsin. birde canın illaki birşeyler yemek istiyorsa önce bi kendne açmıyım diye sor. baktın evet açım diyorsun ye birşeyler ama can sıkıntısından yada açlık olmadan birşeyler yemek istiyorsan içine bir kaç damla limon damlatarak yeşil çay iç.. çok işe yarıyor eminolabilirsin :)
tmm dır busra cımmm ınsl..yrm mısır yıcemm aksamda belkı corba yerım yoksa yrm mısır da yer gece yı kapatırımınsl..gercı mesaj atrm pc basında olmazsam aksama ark.gdcgz annesıne gecmısolsuna ınsl..ıkramlrdn kurturulurummm sımdıde leslıe yapayım sıyorumm 20 dk kdrrmotıve olurum dımı amaaa bu arada sen aslenmıank.lısın nersınde klyrsn ablamda eryamand adaa
mısırın sadece yarısı ama bak unutma :) mesaj atarsın ikramda bulunurlarsa ucundan tadına bak o kadar :) aslen ankaralı değilim. aslen van lı yım ama bursada doğdum büyüdüm ailemin hepsi bursada ben ankarada öğrenciyim maalesef :) gelirsen buralara görüşrüz :) ama biraz zayıflayalımda öyle :) şimdi buluşunca çaydı börekti falan olmaz :) sen bana ben sana kızarız :)
odagulsemı3 memlekettt ı bılmekgercıbendee YOZGAT lıyım ıstabulda buyudum evlendım kayserı ye geldımm hehee 3 memlekette bende bu arada 15 dk leslıe yaptımmm cnm yaptımm yanııııııııııııııı sporu hehe esım arayıncada ark.gıtmek ıcın artık araaba kullanmyrz dıett neden olsa ne kdr yururusek o kar:)) yuruyerek gee 15-20 dk yaparım ınsl....vemısırımı alıyımda geleyım cnm
evet dkt et cnm yaa annenle mı kalyrsn senı yanlıs bırakmamısss ank.da ölemııı neresınde kalyrsn ank.nın cnm yokk bacı bacıı olduk leslıe ıle zaten ılk gunden berı dısarı ckmadmgdaa onunlayımm da bgnlerde kg veremeyın ce motı bıraktı gıttı benı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ondnn yoksamm kurtulusu yok her gun sporr vr bendeeeeeeee
maşallah maşallah leslie süper bir kadın aynen devam et sakın bırakma derim :) arabamı oda ne?? 60 ı görene kadar arabalardan uzak dur yürüyebildiğin kadar yürü :) bende annem gelsin şimdi leslie yapıcam 30 dk annemle birlikte :) onada spor koçluğu yapıyorumda :) sonrada 30 dk o yürüyüş bandındayken mekik çekerim artık kaçtane çekersen birde ağırlık çalışırım kollarım için. sorna 1 saat yürüyüş yapıcam ama hafif yapıcam 5 te 5.5 ta falan çünkü regl dönemindeyim sancım artmasın bi anda
evet dkt et cnm yaa annenle mı kalyrsn senı yanlıs bırakmamısss ank.da ölemııı neresınde kalyrsn ank.nın cnm yokk bacı bacıı olduk leslıe ıle zaten ılk gunden berı dısarı ckmadmgdaa onunlayımm da bgnlerde kg veremeyın ce motı bıraktı gıttı benı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ondnn yoksamm kurtulusu yok her gun sporr vr bendeeeeeeee
ttmm cnm da ben cıkıyorum ıkındı namzını kılmadım daha ya nsl..onu kılayım bırseyler yersemde sana mesj atarımınsl....annemde benimle geldi tek başına durmadı bursada bu yıl okul bitince o geri dönecek işte atamaya bağlı olaraktan bende ya döneceğim yada atandığım şehre gidicem :) dur ben birazdan dönücem canım :)
ttmm cnm da ben cıkıyorum ıkındı namzını kılmadım daha ya nsl..onu kılayım bırseyler yersemde sana mesj atarımınsl....
kızlaaarrrben 2-3 gün daha kaybolucam izninizle yarın sabah denizliye gidiyorum muafiyet sınavına gircem de azcık bana şans dileyin olur mu geçeyim şu sınavı
bolşanslar canım :)
Kızlar merhaba, ben 7 kilo kadar verdim ama sevdigim kıyafetlerim artık bol geliyor ve çirkin duruyor, henüz dolabımı yenilemek istemiyorum çünkü daha kilo vermeye niyetim var. Siz bu arada napıyorsunuz? Güzelim bluzlarım çuval gibi olmaya başladı.
teşekkür ederim hayatımuzun zamandır girmeyince geçmişi okumaya tırstım 100 sayfa kadar birikmiş yeni geldin galiba hoşgeldin
Sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek+bal+incir receli+domates+peynir+3 dilim sucuk+1 kasik nutella
ara: mocha+3 adet form biskuvi
ara: 3 avuc patlamis misir
aksam: 2 corba mercimek corbasi+ 1 bugulama but, patates+ salata
bugunki kacamaklarimi siz de goruyorsunuz tam dayakligim degil mi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?