70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyhhh kıyamam yaa şuanda sana bunu kan ter içinde yazıyorum değerini bil kalk spor yap birde orada çekirdekmi yazıyor yoksa benmi yanlış görüyorum yarından itibaren çok düzenli yemeye balıyorusun diye emirmi versem acaba ?? nasıl gaza gelirsinki sen bilemiycem ama böyle gitmez bunu bil.. yediklerinle harcadıkların aynı ki kilo almıyorsunda vermiyorsunda ama şu kızartmadan çekirdekten falan vazgeçsen de güzel güzel azar azar yesen sankim çokta hoş olacakmış gibi :) bu arada bende kg. vermemişim bugün çok moralim bozuldu bugün sporda artış yemeklerde azaltma yapacağım birşeye benzesin bari. dün bende kaçamaktan 4 çiğköfte yedim cezasını çekiyorum sanırım sanada bir ceza lazım ne dersin??? kızartma çekirden kurabiyenin acısını çıkartacak bir ceza...

ayy çok kötü yazmışım yaa kusura bakma canımda ne bileyim bi an tutamadım kendimi gaza getir falan deyince sen :) özür dilerim ama valla kötülüğüne birşey demedim akşamki menünde sadece çorba ve yoğurt tüketmelisin canım bugün için en azından öyle yapmayı deneki biraz olsun dengele

tmm dır ama su anda canavar sankı ıcımde sreklı gıt ye gıt yee bırseyledıyrr ama yarın sbhdan ıtıbarenn sbhs sporuna baslıcamm ınsl..esımde gundusde 2 hafta boyuncaa ınsl.... yarın lahana,meyve fılan alcamm ve dıye moduna gececegımınsl..davm ederım ceza ver banaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26:cunku hak ettmmm yaa sagolsındaa dus alıp d ayazsaydın cnm bnmmm hasta fıln olursu sonra mazallahhhhh busra cımm

yok birşey olmaz aldım terimi falan şimdi makinadan çamaşırları çıkartıp asayımda öyle girerim dulşa.. annem gitti ev işi bana kaldı iymi :) canım spor için kendini sabaha şartlandırma gündüz vakti istediğin herhangi bir zaman yap.. hatta madem spora başlamaya karar aldın bugünden başla derim :) akşamada dediğim gibi çorbayla geçiştirki rahat etsin için :) için rahat olunca diyet olayına daha çabuk konsantre oluyorsun ve kaybetmiyorsun şevkini :) o içindeki canavar kesinlikle sopa istiyor.
vbu arada dün bi yerde okudum burdaydı sanırım yine.. elma kokusu insana tokluk veriyormuş. ekmek kokusunu biliyordum ama elmayı yersen diye biliyordum :) bolbol ekmek kokla elma tüket :) elma çayları var onlardanda içebilirsin. birde canın illaki birşeyler yemek istiyorsa önce bi kendne açmıyım diye sor. baktın evet açım diyorsun ye birşeyler ama can sıkıntısından yada açlık olmadan birşeyler yemek istiyorsan içine bir kaç damla limon damlatarak yeşil çay iç.. çok işe yarıyor eminolabilirsin :)

tmm dır busra cımmm ınsl..yrm mısır yıcemm aksamda belkı corba yerım yoksa yrm mısır da yer gece yı kapatırımınsl..gercı mesaj atrm pc basında olmazsam aksama ark.gdcgz annesıne gecmısolsuna ınsl..ıkramlrdn kurturulurummm sımdıde leslıe yapayım sıyorumm 20 dk kdrrmotıve olurum dımı amaaa bu arada sen aslenmıank.lısın nersınde klyrsn ablamda eryamand adaa

mısırın sadece yarısı ama bak unutma :) mesaj atarsın ikramda bulunurlarsa ucundan tadına bak o kadar :) aslen ankaralı değilim. aslen van lı yım ama bursada doğdum büyüdüm ailemin hepsi bursada ben ankarada öğrenciyim maalesef :) gelirsen buralara görüşrüz :) ama biraz zayıflayalımda öyle :) şimdi buluşunca çaydı börekti falan olmaz :) sen bana ben sana kızarız :)

odagulsemı3 memlekettt ı bılmekgercıbendee YOZGAT lıyım ıstabulda buyudum evlendım kayserı ye geldımm hehee 3 memlekette bende bu arada 15 dk leslıe yaptımmm cnm yaptımm yanııııııııııııııı sporu hehe esım arayıncada ark.gıtmek ıcın artık araaba kullanmyrz dıett neden olsa ne kdr yururusek o kar:)) yuruyerek gee 15-20 dk yaparım ınsl....vemısırımı alıyımda geleyım cnm

maşallah maşallah leslie süper bir kadın aynen devam et sakın bırakma derim :) arabamı oda ne?? 60 ı görene kadar arabalardan uzak dur yürüyebildiğin kadar yürü :) bende annem gelsin şimdi leslie yapıcam 30 dk annemle birlikte :) onada spor koçluğu yapıyorumda :) sonrada 30 dk o yürüyüş bandındayken mekik çekerim artık kaçtane çekersen birde ağırlık çalışırım kollarım için. sorna 1 saat yürüyüş yapıcam ama hafif yapıcam 5 te 5.5 ta falan çünkü regl dönemindeyim sancım artmasın bi anda

ya eltim 77 kilo ve 155 boyu var. nedensiz bi şekilde bi anda kilo aldı ve evden pek çıkmıyo utanıyo. bu aralar Stilimo'nun takı tasarım yarışması var da allahtan o biraz oyalıyo onu yoksa evde kafayı yerdi 1. olursa satıştan kazandığı parayla diyetisyene gidecekmiş

evet dkt et cnm yaa annenle mı kalyrsn senı yanlıs bırakmamısss ank.da ölemııı neresınde kalyrsn ank.nın cnm yokk bacı bacıı olduk leslıe ıle zaten ılk gunden berı dısarı ckmadmgdaa onunlayımm da bgnlerde kg veremeyın ce motı bıraktı gıttı benı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ondnn yoksamm kurtulusu yok her gun sporr vr bendeeeeeeee

annemde benimle geldi tek başına durmadı bursada bu yıl okul bitince o geri dönecek işte atamaya bağlı olaraktan bende ya döneceğim yada atandığım şehre gidicem :) dur ben birazdan dönücem canım :)

annemde benimle geldi tek başına durmadı bursada bu yıl okul bitince o geri dönecek işte atamaya bağlı olaraktan bende ya döneceğim yada atandığım şehre gidicem :) dur ben birazdan dönücem canım :)
ttmm cnm da ben cıkıyorum ıkındı namzını kılmadım daha ya nsl..onu kılayım bırseyler yersemde sana mesj atarımınsl....

ttmm cnm da ben cıkıyorum ıkındı namzını kılmadım daha ya nsl..onu kılayım bırseyler yersemde sana mesj atarımınsl....

sanırım şimdiye kadar kılmışsındır canım namazını allah kabul etsin :) mesaj atarsın yediğini içtiğini :) bende sporuma gidiyorum :)

kızlaaarrr ben 2-3 gün daha kaybolucam izninizle yarın sabah denizliye gidiyorum muafiyet sınavına gircem de azcık bana şans dileyin olur mu geçeyim şu sınavı

slm şekerler. birgün geldim ceee yaptım ama sonra gittim hepiniz de beni unuttunuz değil mi? bayramdan önce bayram temizliği vs derken giremedim. malum belim de fena azıcık zorlanmaya gelmiyo. sonra da bayram derken uğrayamadım. ha bayramdan sonra naptın nerdesin diyeceksiniz haklısınız. kışlık hazırlıklar aaaartıııı gebelik. evet yanlış duymadınız gebelik. 8 haftalık hamileyim ve bu yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldım. diyeti bıraktım ama tabiri caizse öküzlemesine yememeye gayret gösteriyorum. ama sigarayı da bırakınca işler biraz zorlaşıyor. napalım artık elimden geldiğince elmaya vuruyorum kendimi ama gene de rahat değil içim. sizlere boooooollll bol kilo vermeler arkadaşlar. umarım hepiniz hayal ettiğiniz görüntüye ulaşırsınız.

Kızlar merhaba, ben 7 kilo kadar verdim ama sevdigim kıyafetlerim artık bol geliyor ve çirkin duruyor, henüz dolabımı yenilemek istemiyorum çünkü daha kilo vermeye niyetim var. Siz bu arada napıyorsunuz? Güzelim bluzlarım çuval gibi olmaya başladı.

bence şimdi yenileme dolabını canım :) biraz daha kilo vereceğim diyorsan eğer tamamen istediğin kiloya ulkaşınca yenile. bol kıyafetlerini giyerek kendini motive et derim ben :) keşke benimkilerde bol gelse.. gelecek o günler inşallah kurbana kadar benim kıyafetlerimde bol gelecek.. pantalonlarını daralttır ama bluzların bol kalsın sorna aynı modellerin beden beden küçülmüşlerini alırsın nasılsa :) hemde görenleri şaşırtmış olursun :) birde salaş model oluşturma olayı varki eskiden dar olanlarla oluşturmanın hazzı bambaşkadır...

teşekkür ederim hayatım uzun zamandır girmeyince geçmişi okumaya tırstım 100 sayfa kadar birikmiş yeni geldin galiba hoşgeldin

sağol tatlım hoş bulduk :) yeni geldim saylır 2 hafta falan oluyor 1 hafta hiç açamadım ya işte yeniyim boşver detayını :) inşallah burdakilerden aldığım gazla bi hayli kilo vereceğim.. :)

Sabah: 2 dilim tam tahilli ekmek+bal+incir receli+domates+peynir+3 dilim sucuk+1 kasik nutella

ara: mocha+3 adet form biskuvi

ara: 3 avuc patlamis misir

aksam: 2 corba mercimek corbasi+ 1 bugulama but, patates+ salata

bugunki kacamaklarimi siz de goruyorsunuz tam dayakligim degil mi :18:

hakikaten dayaklşık ama spor ne alemde?? yakacak kadar spor yaptıysan nema problema ama yok yapmadım spor falan diyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…