70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol tatlım hoş bulduk :) yeni geldim saylır 2 hafta falan oluyor 1 hafta hiç açamadım ya işte yeniyim boşver detayını :) inşallah burdakilerden aldığım gazla bi hayli kilo vereceğim.. :)

ben de 3 hafta falan giremedim burun farkıyla kaçırmışız ben ilk geldiğimde 75.5'tim ilk hafta 2 kilo verdim sonra yavaşladı hatta aldığım da oldu ama buranın gazı iyi geliyo insana en son 71.8'e inmiştim ama bayramda 1 kilo aldım 72.9 oldum sonra buraya pek uğrayamadım ama yediklerime dikkat ettim şu an 72.3'üm hedefim üniversiteye başlayana kadar 68 olmaktı ama başaramadım orda devam etcem artık ne çok konuştum ya dolmuşum resmen seni tanıyalım biraz kimsin kimlerdensin yaşlı mısın genç misin o fotodaki hatun sensen eğer baya da güzelmişsin

hakikaten dayaklşık ama spor ne alemde?? yakacak kadar spor yaptıysan nema problema ama yok yapmadım spor falan diyorsan

spor yapmadim ama 3ten 8e kadar disaridaydim bayaa yurudum simdi ders calisicam spora vaktim yok yarin sabah yuruyuse cikarim aksam da pilates yaparim az yerim dengelerim olur muu:26: :26:

7. günüm

Kahvaltı:

1 yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
1 şekersiz çay

Ara: 30 dk spor (Leslie ile:)-2 mil
: Şeftali

Öğle: Karpuz- 1 kk peynir-1 dilim ekmek-2 zeytin

10 dk spor

Akşam: 1 palamut- salata
: 1 mısır

şimdi biraz daha yürüyeceğim bugünkü sporumu sonlandıracağım :))

teşekkür ederim resimdeki benim evet :) yaşlı değil gencim gördüğün üzre :) 21 yaş körpecik daha :) üniversite 4. sınıf turizm öğretmenliği okuyorum. ilkokul 2. sınıftan beri voleybol oynuyorum lisesonra klübü bıraktım okul takımıyla devam ediyorum ancak boy uzamadığı gibi kilom eksilmedi maalesef. hep bu şekildeydim yani. birde okul kapanmadan önce ufak bi sakatlık geçirdim sözlüm oynamamı yasakladı voleybolu evde durmaya dayanamıyorum bende aldıkça aldım kilo 73 ü gördüm dur demem gerektiğini anladım sonra 5 gün kadar turnedeydim maça gittim döndüm diyete başladım diyete 72.8 gibi bir rakamla başladım bugün 5. günüm benim :) lahana diyeti yapıyorum yapmıyorum arası birşey ama spor hakkımı sonuna kadar kullanıyorum desem yeridir :) üniversite olarak nereye hangi bölüme gideceksin?? inşallah oradada devam edersin canım :) bende mezuniyete kadar halledicem inşallah kilolarımdan kurtulup incecik salınıcam baloda :)

spor yapmadim ama 3ten 8e kadar disaridaydim bayaa yurudum simdi ders calisicam spora vaktim yok yarin sabah yuruyuse cikarim aksam da pilates yaparim az yerim dengelerim olur muu:26: :26:

olur olur :) ertesi gün tartıda - gördüğün müddetçe canının çketiği herşeyi yiyebilirsin :) ama + görürsen hemen o gn kendini frenle dengele spor arttır yemeyi azalt :)

Selam kızlar,ben yine bugün giremedim kk yaa..

Sevdiceklere gittik davet ettiler nişandan sonra diye konuşulmuştu.

Tutturdular bana kına gecesinde bindallı mı ne zıkkımsa onu diycen diye.

Hayatta olmaz dedim 15 dk yı bırak denemek için bile giymem ben onu dedim.

Nasıl kurtulcam ya ben onu giymem de kınada yaktırmam da..

kızlaaarrr ben 2-3 gün daha kaybolucam izninizle yarın sabah denizliye gidiyorum muafiyet sınavına gircem de azcık bana şans dileyin olur mu geçeyim şu sınavı

Başarılar canım benim...

Hadi bakalım 2-3 sonra mazeret yok buralarda olcaksın,menüler paylaşcaksın

bindallı olmadan kına gecesimi olur kız :) neden giymek istemiyorsun? böyle karşı çıktığına göre vardır bir sebebi??? ama ne bileyim ben özellikle bindallı istiyorum mesela aldırtacağım yani :) çok hoşuma gidiyor böyle şalvarlı olan modelleri falan varya hani onlar diğerleri hoş durmuyor..

Özel bi sebebi yok canım ama ben nefret ederim o tarz kıyafetlerden,o müziklerinden...

Hoşuma gitmiyo dayanamıyorum tahammül edemiyorum ben düğünlere ve kına gecelerine falan gitmem hiç.

Çok yakın akrabam olmadıkça. Valla sevdicek kurtarcak beni artık onu giymekten.

Yoksa bu iş yatar onlar bunu kabul edene kadar düğün müğün yok

Ben buradayım :)) benim yaptığım diyete çok benziyor, evde ne varsa ondan azar azar ye diyeti:)
eet ya cok sıkamıcam kendımı ewde ne warsa ondan
yoksa cabucak bıkıyorum dıyetten
ben aslında dahada cok ıcerım canım
ama dun denk gıtmedı
ayy bende cok sewerm bındallıyı felan
ama herkes gıyıyo artık ya ama kuzenımn esı gıymıs bayıldım bayıldım
gerckten cok guzl bır modeldı ondan almayı dusunuorum bende
ama zaten sen gıyeceksın bnce boyle seylere pek aıleler karısmaması gerek
dıye dusunmekteyım

bugun kı menum

sabah
1 buyuk kupa cay 1 dılım cavdar ekmegı
1 dılım kasar 1 dılım beyaz peynır
1 yumurtadan yapılmıs melemenın yarısı
1 tatlı kasıgı ekmek ustu cukulata

ara

2 sı 1 arada
1 avuc leblebı

oglen

1 bıber dolması
karpuz azcık
salata

ara

form cay
1 avuc leblebı

aksam

corba
bol salata
1_2 kasık bulgur plavı

su
3__3.5 lıtre

spor

1__ 1.30 saat

gunaydın tum kk uyelerıne

Günaydın şekercim...

Bencede karışmamaları gerek. Ama dün otururken sevgili kayınvalideciğim :

Giycek canım olur mu öyle 15 dk da olsa giycek dedi.Ben sevdiceği çektim mutfağa konuştum.

Baştan söyliyim ben onu giymem dedim şimdiden ayarlamaya başla dedim.

Sonrada benim elimde kahverengi kına kalıntısı olmasında nasıl yapıyosanız yapın kınayı dedim

Biz annemle anlaşmıştık normalde yapmıcaktık. Onlar tutturdu biz kına yakmaya geliriz diye.

Artık sevdicek hallletsin banane

bende herseyı sewdıcege havale edıyorum
ama ıcımdede kalmıyo degıl bazı seyler
ama sende guzel yerınden bak ne guzel kayınvalden bazı seyler ıcın heveslı

AYY NE GUSEL OLUYR OLE YAABOL BOL GELIYOR HER GORENN NE KDR VERDIN NASILLLL DIE SORMUYORLARMI COK TATLI OLIYOR CNM BUSRANIN DEDIGI GIBI ILERDE DGSTR SIMDIK DURSUNN DAHA COK BEDEN KUCULECEGIZ INSL....

GUNAYDIN ESINCIMMM ayyy nısanlınn cok kasılacakk deseneannesı ve senın ıstklerın arasındaa:52.ben cahıllık ettımkınamda gıymedım bındallıyı ama sımdık yenı model olmus gelının yanındada gıyıyorlar ark..gorumlerı fılann bende letısı olark kaynımın dugununde gıymeyı cokkk ıstıyorumm ınsl..............................fıkrın neden bu kdr kalıcı bılmıyorum ama ınsl..degısır cunku o anın hazzı bır baskaa kına havası yanııı cnm

kızceler unıde bı arkadsımız vardı
kılo yuzunden cok alay etmıstı benımle
gecen hafta benı gordu sok oldu
hep bunu ıstıyorudum zaten zayıflayıpo onun karsısına cıkmak
ve yaptımda
nasıl mutlu oldum onun o yuzundekı ıfadeyı gorunce anlatamm
hemen kuzenımı aradı cok zayıflamıs gordum sok oldum felan dıye

sbh 7 de 1 kuru kayısı ve 1 cay kasıgı corek otubal yedım

sonra uyudumm
10:30da
kahvaltımm;
-2 cataldmetes ve salatalık
-2 catl byz peynır
-1 yumurta az yagda
-yrm dılım cavdar ekmegı

bırazdanda spor yapacagım ınsl..buhafta kg verdırın bana ne olurrrrrrrrrr kurbana kdr 65 lerı gormem gerekkk:26:

hasret deseydın neeeeeeeee möööögibi bakıyorsun leynnnnnnnnnn dieeebrıkler o hazzzz super yaaaaaaaaa bede benı kıskanana bırını gordumm bakk herkesss ne gusel nasl verdın fılan o dedı esı bıleee ama oo hıc yrum yapmadıı duymazlıktan geldıı hehehhehhee nasll mutlu oldummm amaaaaaaaaaaaaaaa

:) bende bugün içicem bolbolbolb suuuu :) dünden bugüne 400 gr. - var :) havalara uçuyorum mutluluktan :)

gunaydın tum kk uyelerıne

ayy ne güzel yaa :) benim içinde o günler gelsin lütfeeennn.. bu hafta sonuna kadar vaktim var hafta sonu dersane başlayacak düzeni oturtucam derken sonraki haftada okullar başlayacak sıkıntı yaratacak düzeni oturtmak bana ama bu hafta sonuna kadar kendimi acayip kasıp vericem kilolarımı :) 400 gr. vermemle birlikte toplamda 2 kg. ye yakın kilo vermiş oluyorum inşallah onu 3 e 3.5 e tamamlamak istiyorum :)

benimde benimde sorma suzanım kurban bayramına manken gibi girmem lazım. bana 65 60 arası olmak bile yetiyor ama ben bunca zamanki şişmanlığın acısını çıkartıp hedefi 55 tutuyorum.. ama 60 kende fıstık gibi olurum kemikler maşallah çünkü baya kalın olduğundan :) 55 e vurup sonra bi 5 kiloyu yiye yiye almak istiyorum :):):):):)

evet bence de o şekilde daha iyi :)) diğer türlü çok acıkır insan yaa dayanamaz, yani en azından ben dayanamam :)) Haklısıngörüntüsü falan da kötü ama aslında içine kokulu baharatlar falan olabilir o şekilde deneyebilirim ben de.

günaydin kizlar ben bu gün lahana çorbasina başladim zayiflayan varmi başlayan arkadaşlarim çok hırslıyım bakalim birdahaki pazartesi ne kadar vercem ekmek yasak demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…