sağol tatlım hoş bulduk :) yeni geldim saylır 2 hafta falan oluyor 1 hafta hiç açamadım ya işte yeniyim boşver detayını :)inşallah burdakilerden aldığım gazla bi hayli kilo vereceğim.. :)
hakikaten dayaklşık ama spor ne alemde?? yakacak kadar spor yaptıysan nema problemaama yok yapmadım spor falan diyorsan
maşallah bende şimdi yapacağım sporumu :) lahana çorbası içtim az önce çok acı yapmışım içim yanıyorki sorma :) hatlar karıştı bende sanırım kusura bakam :) çocuk sende değil başkasındaydı :)
hahha olsun canım önemli değil ben yanlış anladm belki de :)) şu lahana çorbasını içebileceğime inansam ben de deneyeceğim ama bir keresinde tüm aile yapmıştık bir tek ben içememiştim kokusundan, o yüzden denemiyorum bile
ben de 3 hafta falan giremedim burun farkıyla kaçırmışızben ilk geldiğimde 75.5'tim ilk hafta 2 kilo verdim sonra yavaşladı hatta aldığım da oldu ama buranın gazı iyi geliyo insana en son 71.8'e inmiştim ama bayramda 1 kilo aldım 72.9 oldum sonra buraya pek uğrayamadım ama yediklerime dikkat ettim şu an 72.3'üm hedefim üniversiteye başlayana kadar 68 olmaktı ama başaramadım orda devam etcem artık ne çok konuştum ya dolmuşum resmen seni tanıyalım biraz kimsin kimlerdensin yaşlı mısın genç misin o fotodaki hatun sensen eğer baya da güzelmişsin
spor yapmadim ama 3ten 8e kadar disaridaydim bayaa yurudum simdi ders calisicam spora vaktim yok yarin sabah yuruyuse cikarim aksam da pilates yaparim az yerim dengelerim olur muu:26: :26:
hahha olsun canım önemli değil ben yanlış anladm belki de :)) şu lahana çorbasını içebileceğime inansam ben de deneyeceğim ama bir keresinde tüm aile yapmıştık bir tek ben içememiştim kokusundan, o yüzden denemiyorum bile
canım kokusundan rahatsız oluyorsan içine pişirirken kokulu baharatlar at. mesela karabiber, kekik gibi falan. birde ben sadede pişirdim ama çok fazla kokusu olmadı benimkinin..acaba tariflermi farklıydı ki? bi ilk gün görüntüsü balnderdan çekince biraz mide kaldırıcı oldu ki oda pek birşey değil yani :) tadına bayıldım da diyeti tamda o listedeki gibi yapmıyorum ben. sabahları kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşam canımın birşey istediği zaman çorbayı içiyorum. :) öylesi daha iyi geldi gibi sanki. çünkü öbür türlü kendimi şartlandırıyormuşum gibi hissediyordum ve canım herşeyi istiyor o zamanda
kızlaaarrrben 2-3 gün daha kaybolucam izninizle yarın sabah denizliye gidiyorum muafiyet sınavına gircem de azcık bana şans dileyin olur mu geçeyim şu sınavı
Selam kızlar,ben yine bugün giremedim kk yaa..
Sevdiceklere gittik davet ettiler nişandan sonra diye konuşulmuştu.
Tutturdular bana kına gecesinde bindallı mı ne zıkkımsa onu diycen diye.
Hayatta olmaz dedim 15 dk yı bırak denemek için bile giymem ben onu dedim.
Nasıl kurtulcam ya ben onu giymem de kınada yaktırmam da..
bindallı olmadan kına gecesimi olur kız :) neden giymek istemiyorsun? böyle karşı çıktığına göre vardır bir sebebi??? ama ne bileyim ben özellikle bindallı istiyorum mesela aldırtacağım yani :) çok hoşuma gidiyor böyle şalvarlı olan modelleri falan varya hani onlar diğerleri hoş durmuyor..
eet ya cok sıkamıcam kendımı ewde ne warsa ondanBen buradayım :)) benim yaptığım diyete çok benziyor, evde ne varsa ondan azar azar ye diyeti:)
ben aslında dahada cok ıcerım canımgitmiştir gitmiştir merak etme :) bugünde yapmaya bak sporunu :) çocukcuğunu uyuttuktan sonra bi yarım saatini ayırarak jillian yada leslie ile spor yapabilirsin :)
maşallah su miktarına hayran kaldım :)keşke bende içebilsem o kadar su.. 2 litreyi ancak buluyor günde bu arada menü kabarık görünsede aslında azar azar olduğu için çok uygun tebrik ederim
Selam kızlar,ben yine bugün giremedim kk yaa..
Sevdiceklere gittik davet ettiler nişandan sonra diye konuşulmuştu.
Tutturdular bana kına gecesinde bindallı mı ne zıkkımsa onu diycen diye.
Hayatta olmaz dedim 15 dk yı bırak denemek için bile giymem ben onu dedim.
Nasıl kurtulcam ya ben onu giymem de kınada yaktırmam da..
Başarılar canım benim...
Hadi bakalım 2-3 sonra mazeret yok buralarda olcaksın,menüler paylaşcaksın
ama zaten sen gıyeceksın bnce boyle seylere pek aıleler karısmaması gerekÖzel bi sebebi yok canım ama ben nefret ederim o tarz kıyafetlerden,o müziklerinden...
Hoşuma gitmiyo dayanamıyorum tahammül edemiyorum ben düğünlere ve kına gecelerine falan gitmem hiç.
Çok yakın akrabam olmadıkça. Valla sevdicek kurtarcak beni artık onu giymekten.
Yoksa bu iş yatar onlar bunu kabul edene kadar düğün müğün yok
eet ya cok sıkamıcam kendımı ewde ne warsa ondan
yoksa cabucak bıkıyorum dıyetten
ben aslında dahada cok ıcerım canım
ama dun denk gıtmedı
ayy bende cok sewerm bındallıyı felan
ama herkes gıyıyo artık ya ama kuzenımn esı gıymıs bayıldım bayıldım
gerckten cok guzl bır modeldı ondan almayı dusunuorum bende
ama zaten sen gıyeceksın bnce boyle seylere pek aıleler karısmaması gerek
dıye dusunmekteyım
gunaydın tum kk uyelerıne
Günaydın şekercim...
Bencede karışmamaları gerek. Ama dün otururken sevgili kayınvalideciğim :
Giycek canım olur mu öyle 15 dk da olsa giycek dedi.Ben sevdiceği çektim mutfağa konuştum.
Baştan söyliyim ben onu giymem dedim şimdiden ayarlamaya başla dedim.
Sonrada benim elimde kahverengi kına kalıntısı olmasında nasıl yapıyosanız yapın kınayı dedim
Biz annemle anlaşmıştık normalde yapmıcaktık. Onlar tutturdu biz kına yakmaya geliriz diye.
Artık sevdicek hallletsin banane
Kızlar merhaba, ben 7 kilo kadar verdim ama sevdigim kıyafetlerim artık bol geliyor ve çirkin duruyor, henüz dolabımı yenilemek istemiyorum çünkü daha kilo vermeye niyetim var. Siz bu arada napıyorsunuz? Güzelim bluzlarım çuval gibi olmaya başladı.
AYY NE GUSEL OLUYR OLE YAABOL BOL GELIYOR HER GORENN NE KDR VERDIN NASILLLL DIE SORMUYORLARMIbindallı olmadan kına gecesimi olur kız :) neden giymek istemiyorsun? böyle karşı çıktığına göre vardır bir sebebi??? ama ne bileyim ben özellikle bindallı istiyorum mesela aldırtacağım yani :) çok hoşuma gidiyor böyle şalvarlı olan modelleri falan varya hani onlar diğerleri hoş durmuyor..
GUNAYDIN ESINCIMMM ayyy nısanlınn cok kasılacakk deseneannesı ve senın ıstklerın arasındaa:52.Günaydın şekercim...
Bencede karışmamaları gerek. Ama dün otururken sevgili kayınvalideciğim :
Giycek canım olur mu öyle 15 dk da olsa giycek dedi.Ben sevdiceği çektim mutfağa konuştum.
Baştan söyliyim ben onu giymem dedim şimdiden ayarlamaya başla dedim.
Sonrada benim elimde kahverengi kına kalıntısı olmasında nasıl yapıyosanız yapın kınayı dedim
Biz annemle anlaşmıştık normalde yapmıcaktık. Onlar tutturdu biz kına yakmaya geliriz diye.
Artık sevdicek hallletsin banane
hasret deseydın neeeeeeeee möööögibi bakıyorsun leynnnnnnnnnn dieekızceler unıde bı arkadsımız vardı
kılo yuzunden cok alay etmıstı benımle
gecen hafta benı gordu sok oldu
hep bunu ıstıyorudum zaten zayıflayıpo onun karsısına cıkmak
ve yaptımda
nasıl mutlu oldum onun o yuzundekı ıfadeyı gorunce anlatamm
hemen kuzenımı aradı cok zayıflamıs gordum sok oldum felan dıye
eet ya cok sıkamıcam kendımı ewde ne warsa ondan
yoksa cabucak bıkıyorum dıyetten
ben aslında dahada cok ıcerım canım
ama dun denk gıtmedı
ayy bende cok sewerm bındallıyı felan
ama herkes gıyıyo artık ya ama kuzenımn esı gıymıs bayıldım bayıldım
gerckten cok guzl bır modeldı ondan almayı dusunuorum bende
ama zaten sen gıyeceksın bnce boyle seylere pek aıleler karısmaması gerek
dıye dusunmekteyım
Özel bi sebebi yok canım ama ben nefret ederim o tarz kıyafetlerden,o müziklerinden...
Hoşuma gitmiyo dayanamıyorum tahammül edemiyorum ben düğünlere ve kına gecelerine falan gitmem hiç.
Çok yakın akrabam olmadıkça. Valla sevdicek kurtarcak beni artık onu giymekten.
Yoksa bu iş yatar onlar bunu kabul edene kadar düğün müğün yok
gunaydın tum kk uyelerıne
kızceler unıde bı arkadsımız vardı
kılo yuzunden cok alay etmıstı benımle
gecen hafta benı gordu sok oldu
hep bunu ıstıyorudum zaten zayıflayıpo onun karsısına cıkmak
ve yaptımda
nasıl mutlu oldum onun o yuzundekı ıfadeyı gorunce anlatamm
hemen kuzenımı aradı cok zayıflamıs gordum sok oldum felan dıye
sbh 7 de 1 kuru kayısı ve 1 cay kasıgı corek otubal yedım
sonra uyudumm
10:30da
kahvaltımm;
-2 cataldmetes ve salatalık
-2 catl byz peynır
-1 yumurta az yagda
-yrm dılım cavdar ekmegı
bırazdanda spor yapacagım ınsl..buhafta kg verdırın bana ne olurrrrrrrrrr kurbana kdr 65 lerı gormem gerekkk:26:
canım kokusundan rahatsız oluyorsan içine pişirirken kokulu baharatlar at. mesela karabiber, kekik gibi falan. birde ben sadede pişirdim ama çok fazla kokusu olmadı benimkinin..acaba tariflermi farklıydı ki? bi ilk gün görüntüsü balnderdan çekince biraz mide kaldırıcı oldu ki oda pek birşey değil yani :) tadına bayıldım da diyeti tamda o listedeki gibi yapmıyorum ben. sabahları kahvaltı yapıyorum öğlen ve akşam canımın birşey istediği zaman çorbayı içiyorum. :) öylesi daha iyi geldi gibi sanki. çünkü öbür türlü kendimi şartlandırıyormuşum gibi hissediyordum ve canım herşeyi istiyor o zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?